Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1306 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 19 May 2008 - 13:45

Άρχισα το Ouran.Νοt so funny αλλά είναι ευχάριστο και διώχνει το άγχος.

LOL! Copy/Paste το παραπανω post και για μενα! Εχω ακουσει πολλα καλα λογια και περιμενα κατι παραπανω, αλλα φαινεται ευχαριστο.
Posted Image

#1307 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 19 May 2008 - 13:49

Grappler Baki 2nd season

Ισως η καλυτερη fighting(οχι shounen προσοχη)σειρα......
To χει δει κανεις?
Λεει πραγματικα.Σεναριο τα βασικα μονο αλλα μιλαμε για πολυ tournament φαση.Και ευτυχως ξεφευγει απο το unrealistic στιλ του flame of recca.Εδω εχει martial arts.Kαι το εννοω.Ουτε κυμματα ενεργειας,ουτε μπαλες φωτιας ουτε αιωρουμαι στον αερα λες και ειναι το φυσιολογικο ας πουμε(XD).Τσεκαρετε το...

Pure 100% sounenιά είναι το grapler baki καλέ πιό shounen δε πάει.

Γενικά το βρηκα μέτριο πρώς κακό.
Είδικά το σχέδιο δεν αξίζει μια. Οι μύες είναι οτι νάνε οπου νάνε και αρκετές εκφρασεις του προσώπου είναι τελείως αποτυχημένες.

Απο σενάριο επισεις fail όπώς λες και εσυ.
Αλλα ομολογώ οτι τα τουρνουά έχουν πάνται πλάκα:drink:.

Και για να μήν είμαι off topic τελευταία είδα

Kaiji: Αρκετά καλό σταθηκε στο ύψος του Akagi. Αν και μου την έσπασε γιατι χωρίζει τους ανθρώπους σε επιτυχημένους που έχουν πολλά λευτά και τα σκουπίδια που δεν βγάζουν λεφτά.
Έτσι οπώς παρουσιάζει τα πράγματα είναι σαν το μόνο που εχει σημασια στη ζωή είναι το ποσα μηδενικά εχει ο λογαριασμός στη τράπεζα

Daddy long legs: Το πρώτο WMT που βλέπω. Καλο και συγκηνιτικό. Είχα παρα πολυ καιρο να δακρίσω με σειρά!

One piece 15-180 χωρίς τα filler eps και με λίγο Fast forward οταν το παρατραβάει:
Προτιμώ το naruto:drink:

Edited by kienzan, 19 May 2008 - 14:00.

Posted Image

#1308 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 19 May 2008 - 19:39

Pure 100% sounenιά είναι το grapler baki καλέ πιό shounen δε πάει.

Γενικά το βρηκα μέτριο πρώς κακό.
Είδικά το σχέδιο δεν αξίζει μια. Οι μύες είναι οτι νάνε οπου νάνε και αρκετές εκφρασεις του προσώπου είναι τελείως αποτυχημένες.

Απο σενάριο επισεις fail όπώς λες και εσυ.
Αλλα ομολογώ οτι τα τουρνουά έχουν πάνται πλάκα:drink:.

Καλα γουστα ειναι....δεν αρεσει σε πολλους το ξερω...εγω οταν το ανακαλυψα ειχα πωρωθει...οπως και με το tenjou tenge....γενικοτερα τετοιες καταστασεις με απλοικο σεναριο,μυες,πολεμικες τεχνες κλπ δεν με χαλανε καθολου....

το σχεδιο το βρισκω οκ.....καλα εξαρτατε τι περιμενει κανεις......ομορφα bishounen με μακρια λαμπερα μαλλια,περιτεχνη γκαρνταρομπα και ψηλολιγνη σιλουετα φυσικα δεν υπαρχουν...fighting anime ειναι....και τους μυες τους βρισκω μια χαρα σχεδιασμενους.....ασε που εχει και γαμω τους χαρακτηρες και καμια 35αρια διαφορετικα marial arts.....

τωρα για την κατηγοριοποιηση........κοιτα ναι εχεις βασικα δικιο.....προφανως και η σειρα αναφερετε σε αγορια....απλα εννοουσα shounen του στιλ naruto,bleach,dragonball,one piece klp γιατι οταν ακουνε πολλοι fighting anime φανταζοντε κατι τετοιο.....εδω τα πραγματα ειναι αρκετα πιο χυμα....και η βια πιο ωμη.....

εγω το προτεινω παντως.......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1309 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 May 2008 - 20:37

Soul Eater:Τρελο ανιμεσιον,τρελοι χαρακτηρες,φοβερο οπενινγκ
Vampire Knight: Δεν με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα....
Code Geass R2: Την λατρευω αυτη τη σειρα,δεν μπορω να βρω κατι που να μην μου αρεσει σε αυτη..
Rosario+Vampire: Γελιο ,τερατα,μαγισσες,βρυκολακες...γτ echii μας αρεσει....ακουσα πολυ καλα λογια για το μανγκα..8α το διαβασω μολις την τελειωσω...
Higurashi No Naku Koro Ni Kai:το επος συνεχιζεται....και ξεκα8αριζει αρκετα επιτελους..10 to go..
Azumanga Daioh:αρκετα καλο αλλα δεν μπορω να δω πανω απο 2 επεισοδια την κα8ε φορα...τοσο ακυρη...
Wild Striker:το ειχα αφησει εδω και 3 μηνες στο 40ο επεισοδιο..ειπα να το τελειωσω αυτη την εβδομαδα..
Naruto:fillers.........
Bleach:fillers.........x2
One Piece:not my favourite arc but still rockzzz...,my favourite shounen after all
Hitman Reborn:αρκετα υποτιμημενο shounen...δωστε του μια ευκαιρια..εχει απο ολα..

#1310 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 May 2008 - 20:59

Έτσι οπώς παρουσιάζει τα πράγματα είναι σαν το μόνο που εχει σημασια στη ζωή είναι το ποσα μηδενικά εχει ο λογαριασμός στη τράπεζα

Μήπως έτσι είναι τελικά όμως?

#1311 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 19 May 2008 - 21:47

Αρχησα να βλεπω την πρωτη σεζον του Ρανμα1/2 και ενα εχω να πω ''εκπληκτικο''!!!Ελπιζω και οι επομενες σεζον του να ειναι τοσο καλες και να μην γινονται βαρετες και ανουσιες.

#1312 Deadlock

Deadlock

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 19 May 2008 - 22:03

Ergo Proxy
Θυμίζει απίστευτα το Blade Runner και γενικά τους κόσμους που δημιούργησε στο κεφάλι του ο Philip K Dick. Έχω αρρωστήσει με το συγκεκριμένο. Όλα τα άλλα μου φαίνονται σουπίτσες πλέον...

#1313 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 21 May 2008 - 00:55

τελειωσα το Prism Ark... καταλαβε κανεις που το εχει δει το τελος? Αν νε παρακαλω πειτε και σε μενα διοτι ακομα ψαχνω μηπως δεν ειδα κανα επεισοδιο...

#1314 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 21 May 2008 - 06:45

Εγώ βλέπω το Bartender..! Πολύ καλό. Μετά από κάθε επεισόδιο νιώθω πολύ ωραία! Είναι μόνο 11 επεισόδια δυστυχώς... Απότι βλέπω δεν υπάρχει και thread, μπορεί να ξεκινήσω ένα μπας και το δει και κανένας άλλος γιατί φοβάμαι ότι μάλλον δεν το έχει δει πολύς κόσμος.

#1315 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 May 2008 - 08:29

Το Bartender ειναι ενα απο τα καλα, αν και αγνωστα ανιμε του 2006

Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια θεατες και αυτοι που εχουν εμπειρια απο οινοπνευματωδη και κοκτειλ θα το εκτιμησουν περισσοτερο.

Δεν ειναι για ανυπομονους θεατες.

Τωρα βλεπω το Flanders no Inu - Boku no Patrasche. Ειναι η σειρα του 1992 και οχι η κλασσικη του 1975. Δεν ειναι για καταθλιπτικους και το τελευταιο επεισοδιο απο οτι ακουσα ειναι απο τα πιο θλιβερα. Παντως ειναι απο τις σειρες που σε απορροφανε. Περιμενω να δω τι θα γινει στο τελος.

Ακολουθουν οι σειρες Meiken Jolie (Belle and Sebastian) και Tom Sawyer.

#1316 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 21 May 2008 - 09:24

one piece,soul eater, school rumbel
εχο βαρε8η τα ανιμε οπος οπιον δις σκοτοσε τον γιαυτο κανω focus σε αστια στορυ ι ανιμε γενικος με πολλυ γελλιο μεσα!
Posted Image
Spoiler:

#1317 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 21 May 2008 - 15:25

[FONT="]Δε ξέρω για ποιο λόγο αλλά ξεκίνησα το Ichigo MAshimaro

[/FONT][FONT="]Είδα 2 επεισόδια, τώρα απλά θέλω απλά να το τελειώσω για να κρατήσω τα προσχήματα.[/FONT]

#1318 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 22 May 2008 - 08:01

Τωρα βλεπω το Flanders no Inu - Boku no Patrasche. Ειναι η σειρα του 1992 και οχι η κλασσικη του 1975. Δεν ειναι για καταθλιπτικους και το τελευταιο επεισοδιο απο οτι ακουσα ειναι απο τα πιο θλιβερα. Παντως ειναι απο τις σειρες που σε απορροφανε. Περιμενω να δω τι θα γινει στο τελος.

Που το βρήκες? Subbed ή RAW? Κοίταξα λίγο και δεν το βρήκα πουθενά subbed.

#1319 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 22 May 2008 - 08:51

Scrapped Princess σημερα το τελειωσα ωραιο ηταν.Βεβαια περιμενα παρα πολυ εφε τελος..αλλα οκ ηταν το ευχαριστηθηκα πολυ.
Posted Image

#1320 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 May 2008 - 09:47

Που το βρήκες? Subbed ή RAW? Κοίταξα λίγο και δεν το βρήκα πουθενά subbed.

αν ξερεις Γαλλικα, υπαρχει μεταγλωττισμενο στο dailymotion σε καλη σχετικα ποιοτητα.