LOL! Copy/Paste το παραπανω post και για μενα! Εχω ακουσει πολλα καλα λογια και περιμενα κατι παραπανω, αλλα φαινεται ευχαριστο.Άρχισα το Ouran.Νοt so funny αλλά είναι ευχάριστο και διώχνει το άγχος.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 19 May 2008 - 13:45

Posted 19 May 2008 - 13:49
Pure 100% sounenιά είναι το grapler baki καλέ πιό shounen δε πάει.Grappler Baki 2nd season
Ισως η καλυτερη fighting(οχι shounen προσοχη)σειρα......
To χει δει κανεις?
Λεει πραγματικα.Σεναριο τα βασικα μονο αλλα μιλαμε για πολυ tournament φαση.Και ευτυχως ξεφευγει απο το unrealistic στιλ του flame of recca.Εδω εχει martial arts.Kαι το εννοω.Ουτε κυμματα ενεργειας,ουτε μπαλες φωτιας ουτε αιωρουμαι στον αερα λες και ειναι το φυσιολογικο ας πουμε(XD).Τσεκαρετε το...
Γενικά το βρηκα μέτριο πρώς κακό.
Είδικά το σχέδιο δεν αξίζει μια. Οι μύες είναι οτι νάνε οπου νάνε και αρκετές εκφρασεις του προσώπου είναι τελείως αποτυχημένες.
Απο σενάριο επισεις fail όπώς λες και εσυ.
Αλλα ομολογώ οτι τα τουρνουά έχουν πάνται πλάκα

Και για να μήν είμαι off topic τελευταία είδα
Kaiji: Αρκετά καλό σταθηκε στο ύψος του Akagi. Αν και μου την έσπασε γιατι χωρίζει τους ανθρώπους σε επιτυχημένους που έχουν πολλά λευτά και τα σκουπίδια που δεν βγάζουν λεφτά.
Έτσι οπώς παρουσιάζει τα πράγματα είναι σαν το μόνο που εχει σημασια στη ζωή είναι το ποσα μηδενικά εχει ο λογαριασμός στη τράπεζα
Daddy long legs: Το πρώτο WMT που βλέπω. Καλο και συγκηνιτικό. Είχα παρα πολυ καιρο να δακρίσω με σειρά!
One piece 15-180 χωρίς τα filler eps και με λίγο Fast forward οταν το παρατραβάει:
Προτιμώ το naruto:drink:
Edited by kienzan, 19 May 2008 - 14:00.

Posted 19 May 2008 - 19:39
Καλα γουστα ειναι....δεν αρεσει σε πολλους το ξερω...εγω οταν το ανακαλυψα ειχα πωρωθει...οπως και με το tenjou tenge....γενικοτερα τετοιες καταστασεις με απλοικο σεναριο,μυες,πολεμικες τεχνες κλπ δεν με χαλανε καθολου....Pure 100% sounenιά είναι το grapler baki καλέ πιό shounen δε πάει.
Γενικά το βρηκα μέτριο πρώς κακό.
Είδικά το σχέδιο δεν αξίζει μια. Οι μύες είναι οτι νάνε οπου νάνε και αρκετές εκφρασεις του προσώπου είναι τελείως αποτυχημένες.
Απο σενάριο επισεις fail όπώς λες και εσυ.
Αλλα ομολογώ οτι τα τουρνουά έχουν πάνται πλάκα.
το σχεδιο το βρισκω οκ.....καλα εξαρτατε τι περιμενει κανεις......ομορφα bishounen με μακρια λαμπερα μαλλια,περιτεχνη γκαρνταρομπα και ψηλολιγνη σιλουετα φυσικα δεν υπαρχουν...fighting anime ειναι....και τους μυες τους βρισκω μια χαρα σχεδιασμενους.....ασε που εχει και γαμω τους χαρακτηρες και καμια 35αρια διαφορετικα marial arts.....
τωρα για την κατηγοριοποιηση........κοιτα ναι εχεις βασικα δικιο.....προφανως και η σειρα αναφερετε σε αγορια....απλα εννοουσα shounen του στιλ naruto,bleach,dragonball,one piece klp γιατι οταν ακουνε πολλοι fighting anime φανταζοντε κατι τετοιο.....εδω τα πραγματα ειναι αρκετα πιο χυμα....και η βια πιο ωμη.....
εγω το προτεινω παντως.......

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 19 May 2008 - 20:37
Vampire Knight: Δεν με εχει εντυπωσιασει ιδιαιτερα....
Code Geass R2: Την λατρευω αυτη τη σειρα,δεν μπορω να βρω κατι που να μην μου αρεσει σε αυτη..
Rosario+Vampire: Γελιο ,τερατα,μαγισσες,βρυκολακες...γτ echii μας αρεσει....ακουσα πολυ καλα λογια για το μανγκα..8α το διαβασω μολις την τελειωσω...
Higurashi No Naku Koro Ni Kai:το επος συνεχιζεται....και ξεκα8αριζει αρκετα επιτελους..10 to go..
Azumanga Daioh:αρκετα καλο αλλα δεν μπορω να δω πανω απο 2 επεισοδια την κα8ε φορα...τοσο ακυρη...
Wild Striker:το ειχα αφησει εδω και 3 μηνες στο 40ο επεισοδιο..ειπα να το τελειωσω αυτη την εβδομαδα..
Naruto:fillers.........
Bleach:fillers.........x2
One Piece:not my favourite arc but still rockzzz...,my favourite shounen after all
Hitman Reborn:αρκετα υποτιμημενο shounen...δωστε του μια ευκαιρια..εχει απο ολα..
Posted 19 May 2008 - 20:59
Μήπως έτσι είναι τελικά όμως?Έτσι οπώς παρουσιάζει τα πράγματα είναι σαν το μόνο που εχει σημασια στη ζωή είναι το ποσα μηδενικά εχει ο λογαριασμός στη τράπεζα
Posted 19 May 2008 - 21:47
Posted 19 May 2008 - 22:03
Θυμίζει απίστευτα το Blade Runner και γενικά τους κόσμους που δημιούργησε στο κεφάλι του ο Philip K Dick. Έχω αρρωστήσει με το συγκεκριμένο. Όλα τα άλλα μου φαίνονται σουπίτσες πλέον...
Posted 21 May 2008 - 00:55
Posted 21 May 2008 - 06:45
Posted 21 May 2008 - 08:29
Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια θεατες και αυτοι που εχουν εμπειρια απο οινοπνευματωδη και κοκτειλ θα το εκτιμησουν περισσοτερο.
Δεν ειναι για ανυπομονους θεατες.
Τωρα βλεπω το Flanders no Inu - Boku no Patrasche. Ειναι η σειρα του 1992 και οχι η κλασσικη του 1975. Δεν ειναι για καταθλιπτικους και το τελευταιο επεισοδιο απο οτι ακουσα ειναι απο τα πιο θλιβερα. Παντως ειναι απο τις σειρες που σε απορροφανε. Περιμενω να δω τι θα γινει στο τελος.
Ακολουθουν οι σειρες Meiken Jolie (Belle and Sebastian) και Tom Sawyer.
Posted 21 May 2008 - 09:24
εχο βαρε8η τα ανιμε οπος οπιον δις σκοτοσε τον γιαυτο κανω focus σε αστια στορυ ι ανιμε γενικος με πολλυ γελλιο μεσα!

Posted 21 May 2008 - 15:25
[/FONT][FONT="]Είδα 2 επεισόδια, τώρα απλά θέλω απλά να το τελειώσω για να κρατήσω τα προσχήματα.[/FONT]
Posted 22 May 2008 - 08:01
Τωρα βλεπω το Flanders no Inu - Boku no Patrasche. Ειναι η σειρα του 1992 και οχι η κλασσικη του 1975. Δεν ειναι για καταθλιπτικους και το τελευταιο επεισοδιο απο οτι ακουσα ειναι απο τα πιο θλιβερα. Παντως ειναι απο τις σειρες που σε απορροφανε. Περιμενω να δω τι θα γινει στο τελος.
Που το βρήκες? Subbed ή RAW? Κοίταξα λίγο και δεν το βρήκα πουθενά subbed.
Posted 22 May 2008 - 08:51

Posted 22 May 2008 - 09:47
Που το βρήκες? Subbed ή RAW? Κοίταξα λίγο και δεν το βρήκα πουθενά subbed.
αν ξερεις Γαλλικα, υπαρχει μεταγλωττισμενο στο dailymotion σε καλη σχετικα ποιοτητα.