Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#796 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 January 2008 - 19:57

Όχι!
Sekai :lovulovu:
Από κει και πέρα οκ...

#797 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 05 January 2008 - 23:17

Όχι!
Sekai :lovulovu:
Από κει και πέρα οκ...

εμενα μ'αρεσε..
ψωφα!

αλλα θα συμφωνησω.. sekai :lovulovu::lovulovu:
Posted Image

#798 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 posts

Posted 06 January 2008 - 15:46

το berserk ηταν καλο,αλλα το animation απιστευτα κουραστικο,κατα τ αλλα.....moster....κορυφαιο σεναριο....
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#799 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 07 January 2008 - 12:17

πισω στο ηρακλειο οποτε εχουμε : με random σειρα GITS SAC SSS , noein, a tale of memories, clannad, gurren lagann, blood+, cowboy bebop, οτι αλλο φωτισει ο θεος (..... οποια αλλη απο τις πολλες σειρες που εχω στο σκληρο και δεν εχω ξεκινησει μου ρθει να αρχισω...) και κανω catching up με ghost hound , kodomo και να τελειωσω επιτελους lodoss + GTO. Oσο καιρο μου παρει .....

#800 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 07 January 2008 - 13:21

Seto no Hanayome ep.15 - Πολύ γέλιο το anime :)
Tengen Toppa Gurren Lagann ep.1 - Μόλις το ξεκίνησα και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι...γιατί δεν το βρήκα νωρίτερα?! :D
Posted Image

#801 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 07 January 2008 - 13:56

Εχω πολλα να δω και δεν βρισκω ποτε αρκετο χρονο τωρα βλεπω One Piece ειμαι καπου στο 138 επισης τα Claymore εχω δει ακομα

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#802 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 07 January 2008 - 14:13

death note 3 τελευταια..(γιατι το βρισκω εντελως μουφα στο τελος!!!)
Prince of tennis
και αρχισα και ενα live action :when sping comes

#803 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 07 January 2008 - 14:34

Μόλις άρχισα το bokurano και φαίνεται εντάξει...
Αν και η αλήθεια είναι ότι δε με ενθουσιάζει και πολύ αλλά βλέπεται...
Το χει τελειώσει κανείς να μου πει αν είναι να το συνεχίζω τζάμπα?

Dennou Coil , Aria the Natural , Seto No Hanayome....
Aν και τα βλέπω με απίστευτα αργούς ρυθμούς....:nosey:

Αντέχεις να βλέπεις Dennou Coil σε αργούς ρυθμούς???:hahaha:

オオカミの中心部

#804 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 January 2008 - 15:08

Το χει τελειώσει κανείς να μου πει αν είναι να το συνεχίζω τζάμπα?

Αν εχεις διαβασει το μανγκα πρωτα,μεινε μακρια...σεναριακα σα συνολο δε λεει και πολυ σε σχεση με το original..:emptyonexg1: *damn you Gonzo >>*
Αν δεν εχεις διαβασει το μανγκα...you should be ashamed first of all :hahaha: και συνεχισε το ανιμε,γιατι μπορει να σ'αρεσει :P

#805 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 07 January 2008 - 15:18

Τωρα τα χω παρατισει ολα τα αλλα και βλεπω μονο Bleach και Naruto αλλα πως να περιμενει κανεις καθε βδομαδα μηπως και αν εχουνε βγαλει επεισοδιο!!!Αφηστε που το τελευταια τα επισοδια γινονται ολο και χειροτερα!!πχ το Naruto το τελευταιο επεισοδιο ηταν διαγωνισμος ποιος θα γελασει πρωτος!!!!

#806 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 07 January 2008 - 15:24

Το 40-41? Γελαγες εκει που εβγαινε το δερμα πχ?

Ξεκινησα χτες Bleach, ειδα ως το 4, πολυ καλο φαινεται

Posted Image

#807 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 07 January 2008 - 15:33

45 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΝ!!!!Δηλαδη γιατι να βγαλεις 2πλο επεισοδιο αφου θα το κανεις να μην βλεπετε???Σηχαθικα τη ζωη μου βλεποντας το.Και σκεφτομαι πως ειναι δυνατον στο manga να κραταει τοσο λιγο αλλα στο anime θα κρατησει τοσο πολυ???Και το Bleach ειναι αρρωστια θα τρελαθεις!!!

#808 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 07 January 2008 - 15:38

Αν εχεις διαβασει το μανγκα πρωτα,μεινε μακρια...σεναριακα σα συνολο δε λεει και πολυ σε σχεση με το original..:emptyonexg1: *damn you Gonzo >>*
Αν δεν εχεις διαβασει το μανγκα...you should be ashamed first of all :hahaha: και συνεχισε το ανιμε,γιατι μπορει να σ'αρεσει :P

Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα, το ότι δεν έχουν σχέση το έχω διαβάσει στο boxtorrents όταν το κατέβαζα.
Δεν ντρέπομαι καθόλου γιατί δε μου πολυαρέσει να διαβάζω ψηφιακά manga/comics, ελάχιστα μου τραβάνε την προσοχή γιατί δεν υπάρχουν στο χαρτί [βλέπε heroes novels...]
Τώρα που το βλέπω μονάχα δηλ. δε θα μου κακοφανεί το σενάριο ε?:congrats:

オオカミの中心部

#809 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 January 2008 - 21:02

Δεν έχω διαβάσει το μάνγκα, το ότι δεν έχουν σχέση το έχω διαβάσει στο boxtorrents όταν το κατέβαζα.
Δεν ντρέπομαι καθόλου γιατί δε μου πολυαρέσει να διαβάζω ψηφιακά manga/comics, ελάχιστα μου τραβάνε την προσοχή γιατί δεν υπάρχουν στο χαρτί [βλέπε heroes novels...]
Τώρα που το βλέπω μονάχα δηλ. δε θα μου κακοφανεί το σενάριο ε?:congrats:

εγώ λέω να το συνεχίσεις είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει.
καλώς ήρθες κιόλας, άραγε το κατάλαβε η ..... πω πω έχω να σου ρίξω δούλεμα δω μέσα.

#810 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 08 January 2008 - 01:44

μα το συνεχίζω αγαπητή...έφτασα κιόλας στο 5!:hahaha:
ωχ, κατάλαβα, τη "μάμισα"???:hihi2::hihi2::hihi2:

オオカミの中心部