Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#811 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 08 January 2008 - 20:31

τελειωσα το zero no tsukaima..
τρομερο γελιο xD
περιμενω την 3η σεζον..
Posted Image

#812 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 08 January 2008 - 21:16

Τελείωσα το History's Strongest Disciple Kenichi.
Απίστευτο γέλιο, ωραίο ξύλο, σχεδόν μηδέν υπόθεση...but who cares...είχε αυτό το κάτι που θέλω και με καθήλωσε!:nod:
Ξεκίνησα το Fate-Stay Night...ίδωμεν:rolleyes:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#813 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 08 January 2008 - 21:37

To Fate/Stay night το είδα πριν κανα δίμηνο και δε με ενθουσίασε καθόλου. Βλεπόταν άνετα, αλλά είχε την αίσθηση ότι του λείπει κάτι, ενώ ακόμα και μέχρι το 26 επισόδειο δεν είχα καταλάβει τι είναι το κάθε πράμα που αναφέρανε που είχε σχέση με mana κλπ [μαγεία τέσπα!]. All in all, απογοήτευση, μόνο το τέλος ψιλοάξιζε!

オオカミの中心部

#814 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 January 2008 - 23:28

κατεβασα πριν λιγο καιρο το angel sanctuary(και μια παραλλαγη του τιτλου ξερουν τα παλικαρια η οποια ηταν απλα σιχαμενη) αλλα ειχαν καποιο προβλημα. τωρα τα ξαναεβαλα να κατεβουν, καθως και το manga..

λοιπον λοιπον μολις τελειωσε το Gundam SEED & σε λιγο τελειωνε ιτο seed destiny. τα βαζω μπρος...

P.S. ναι το εσβησα δηλαδη για ονομα...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#815 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 January 2008 - 23:55

έλεος με της hentai επιλογές σου.

Ναρουτο 92

#816 BK201

BK201

One Step More And You Die

• Members
  • 11 posts

Posted 09 January 2008 - 00:16

Τελείωσα το Rurouni Kenshin και το OVA του Tsuioku Hen. Πολύ άνισα ανεπτυγμένη η σειρά. ¨εχει το κύκλο "Legend Of Kyoto" (ep. 28-62) που τα σπάει και οι άλλοι 2 ("Wandering Samourai","Tales Of The Meiji") έχουν κάποια μόνο ενδιαφέροντα επεισόδια. Το "Trust And Betrayal" πολύ καλό, αφού μαθαίνουμε το παρελθόν του Kenshin, και με καλύτερο σχέδιο. Είδα το τελευταίο "Ghost Hound" και αυπομονώ για το επόμενο. Και ξεκίνησα το "Higurashi No Naku Koroni". Αν εξαιρέσεις το πρώτο επεισόδιο, που ήταν χάλια, τελείωσα το 4 και συνεχίζω ακάθεκτος. Για να δούμε αν θα παραμείνει τόσο τέλειο.... Η νύχτα προβλέπεται μακρά!

#817 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 January 2008 - 00:21

To Fate/Stay night το είδα πριν κανα δίμηνο και δε με ενθουσίασε καθόλου. Βλεπόταν άνετα, αλλά είχε την αίσθηση ότι του λείπει κάτι, ενώ ακόμα και μέχρι το 26 επισόδειο δεν είχα καταλάβει τι είναι το κάθε πράμα που αναφέρανε που είχε σχέση με mana κλπ [μαγεία τέσπα!]. All in all, απογοήτευση, μόνο το τέλος ψιλοάξιζε!

Εν τω μεταξύ η τελείως αντίθετη γνώμη ξέρω γω,μόνο το τέλος δεν μου άρεσε ενώ με όλη την υπόλοιπη σειρά είχα πορωθεί :wooi2:

#818 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 January 2008 - 03:07

To Fate/Stay night το είδα πριν κανα δίμηνο και δε με ενθουσίασε καθόλου. Βλεπόταν άνετα, αλλά είχε την αίσθηση ότι του λείπει κάτι [...]

Ακριβώς. Σενάριο. :yawn2:

Καιρό έχω να δώσω report εδώ...

Δεν χρειάζεται καν να πω ότι βλέπω Ghost Hound (το έχω "φορέσει" κιόλας :P), αλλά επίσης βλέπω και το Platonic Chain... σενάριο που θυμίζει σε σημεία το Lain, δεν φτάνει με τίποτα το βάθος του Lain, but it's still worth a try. ^^

Επίσης, δεν βλέπω τίποτα παραπάνω διότι δεν προλαβαίνω. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#819 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 posts

Posted 09 January 2008 - 08:51

Προχτές ξεκίνησα το Otogizoushi, έχω φτάσει στο 5ο από τα συνολικά 26 επεισόδια. Αν και η μορφή του άνιμε σαν σχέδιο δεν με ενθουσιάζει, την ιστορία του προς το παρόν την βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα....

#820 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 January 2008 - 10:50

Ακριβώς. Σενάριο. :yawn2:

Γιατί ρε συ το όλο story με το holy grail δεν σας τράβηξε καθόλου?:oo:

#821 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 09 January 2008 - 11:54

Μπα....καθόλου.
Spoiler:

Το τέλος μου άρεσε γιατί είχε καλύτερες μάχες...και μόνο!

オオカミの中心部

#822 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 January 2008 - 15:49

Welcome to NHK 8 this shit is really nice.

#823 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 14 January 2008 - 18:28

Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο του Karas...well what can I say? Τελειο animation, καλη μουσικη αλλα η ιστορια με μπερδεψε αρκετα:emptyonexg1: ελπιζω στο επομενο επεισοδιο να ξεκαθαριστουν καποια πραγματα!

#824 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 14 January 2008 - 18:41

Προχτές ξεκίνησα το Otogizoushi, έχω φτάσει στο 5ο από τα συνολικά 26 επεισόδια. Αν και η μορφή του άνιμε σαν σχέδιο δεν με ενθουσιάζει, την ιστορία του προς το παρόν την βρίσκω αρκετά ενδιαφέρουσα....

Το Otogizoushi προσωπικά μου άφηαε ανάμεικτα συναισθήματα.

Spoiler:

Τώρα βλέπω το Outlaw Star , αλητεία του μέλλοντος και τα μυαλά στα κάγκελλα :)
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#825 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 January 2008 - 20:36

επέστρεψα στο One Piece να δώ μερικά επεισόδια ακόμα.