Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#766 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 28 December 2007 - 00:11

Εγώ άρχησα το Code Geass. Το έφτασα μέχρι το τέταρτο επισόδειο και φαίνεται καλό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Posted Image

#767 dustov13

dustov13

Beast Reborn

• Members
  • 28 posts

Posted 28 December 2007 - 18:15

Yakitake Japan τωρα....55 επισοδιο... κλασεις καλυτερο απο το Hikaru No Go που εφαγα τα νιατα μου να τελειωσω...αλλα παλι αρκετα κουραστικο
Το προτεινω μονο σε ανθρωπους που εχουν βαρεθει τοσο ωστε να αντεξουν τις μονομαχιες μεταξυ φουρναρηδων....

:nosey:
Posted Image
"Wind...Rain...Fire...Earth...Tremble and Despair cause I am POWER!"

#768 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 28 December 2007 - 19:54

Βλέπω Legend Of Galactic Heroes. Ούτε mecha έχει, ούτε χρωματιστά μαλλιά, ούτε μαγικά σπαθιά. Το σενάριο και οι χαρακτήρες όμως τρώνε λάχανο σε αληθοφάνεια οτιδήποτε άλλο έχω δει. Τόσο παλιό και καλό και όμως τόσο άγνωστο. Κρίμα!

Χμμ...δεν είναι και τοσο άγνωστο πιά...110 επισόδεια μόνο η πρώτη σειρά. Τι στο καλό. ΚΑΠΟΙΑ επιτυχία θα είχε. :) Check thοse ratings: http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1786

Μην ξεχάσεις και το "gaiden" :Blissfull:

Μόλις τελείωσα το Genshiken 2. Θα τους ΣΚΟΤΩΝΕ δηλαδή να βλέπαμε την φάση που
Spoiler:
σε ΑΥΤΗ τη σεζόν. Κωλόπαιδα. :erk: Κατά τα άλλα πολύ καλή.
Posted Image

#769 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 28 December 2007 - 21:42

Μόλις τελείωσα το Tengen Toppa Gurren Lagann.
Όποιος δεν το έχει δει είναι Alani, Tzoglani and Mazoxa. :bike::fromabove:

Spoiler: Do Not Read, if you haven't Watched

oR4yYRl.gif

#770 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 December 2007 - 22:39

ξεκινησα σημερα το wolfsrain σιγα σιγα. ειδα τα 2 πρωτα επεισοδεια. τολμω να πω οτι το βρησκω ενδιαφερον..

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#771 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 posts

Posted 28 December 2007 - 23:43

Εμ,βασικα ξεκινησα το shigurui,και ειναι απλα καταπληκτικο,το animation ειναι απιστευτο,και η μουσικη....μενω χωρις λογια...αν και σχετικα με το βαθος του σεναριου,ακομα δεν εχει κανει το κατι ιδιαιτερο(8ο επεισοδιο βρισκομαι)...

τυχαινει να υπαρχει ενα προβληματακι βεβαια,με το να βρεθουν μεταφρασμενα επεισοδια,σε streaming μορφη....αν καποιος ξερει κατι παραπανω....
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#772 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 29 December 2007 - 20:09

Υπομονή φαντάζομαι...ή να περιμένεις για τα αυθεντικά δι βι δι. :P
Posted Image

#773 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 posts

Posted 31 December 2007 - 02:46

διακρινω μια δοση σαδισμου... :P
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#774 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 11:43

διακρινω μια δοση σαδισμου... :P

Δεν θα το έλεγα σαδισμό. Απλά δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να κάνει κανείς από τη στιγμή που ξέρουμε πως αυτά τα πράγματα δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα κανονικά, και τα subs είναι όσο παράνομα είναι. :( Εκτός και αν κάνουμε τις δικές μας μεταφράσεις...

Επίσης, τελείωσα το Night Wizard (πολύ όμορφο. ειδικό για RPGάδες.), το Kodomo no Jikan (υπέροχο), και τα 9 πρώτα του Ghost Hound. Πάμε για να τελειώσουμε το Blue Drop :)
Posted Image

#775 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 31 December 2007 - 13:04

Τελείωσα το Darker than Black χθέ βράδυ... Τί βράδυ βασικά 6:30 το πρωί το τελείωσα. Και είτε λόγω της ώρας είτε λόγω των καμμένων εγκεφαλικών μου κυττάρων δεν πολυένιωσα τι έγινε στο τέλος.
Βασικά ΠΡΟΣ το τέλος του επεισοδείου. Από το σημείο που συνάντισαν τη Amber μέχρι εκεί που αρχίζει και δείχνει τους μπάτσους και το τι παίζει μ'αυτούς.

Τέσπα.

Συνεχίζω το Monster το οποίο είναι έπος. Φοβερό σενάριο, πλοκή, ανατροπές, μυστήριο, πολύ καλοί χαρακτήρες (ακόμα και αυτοί που τους δείχνει μόνο σε 2-3 επς), καλό char. development, μουσική καλούτσικη που όμως πάει με το όλο κλίμα (the first ending ONWS everything, the second sucks my @@s), σχέδιο αρκετά καλό αν μου φαίνεται λίγο "βρώμικο" (πολύ πιθανόν επειδή πρόσφατα είδα DtB και TTGL τα οποία έχουν πιο "καρτουνίστικα" σχέδια αλλά με πολύ καθαρά χρώματα, σαν vectors είναι ώρες ώρες)... Τι άλλο θες. Είμαι κάπου ανάμεσα στο επ 40-45.
It is just made of win.

Πιθανόν να ξαναδώ NGE, διότι θέλω να δώ τις ταινίες και είπα επί την ευκαιρία να το ξαναλιώσω (για να θυμιθώ κόλας πράματα που πιθανόν να έχω ξεχάσει).

HnH5aB0.jpg

#776 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 31 December 2007 - 14:03

Εγώ μώλις τελείωσα το Ouran High Host Club...Μπορώ να πώ ότι το έχω ερωτευτεί...Θέλω βέβαια και να συνεχίσω το Death Note, που δεν έχω τελειώσει ακόμα, όπως και το Noir (πραγματικά απίστευτο, θεϊκό anime!). Μέτα λέω να αρχίζω και το Ghost Hound που φαίνεται πραγματικά καλό!:wis:

Posted Image

#777 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 December 2007 - 14:41

Ξεκινησα στο σπιτι ενος φιλου μου το Noein, και ξετρελαθηκα! Επισης ελπιζω να βρω χρονο να παω να παρω το ghost hound 9 + kodomo 6 .... απο αυριο :D

#778 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 02 January 2008 - 01:51

Ghost Hound 09 - yeah it continues as great as ever:wooi2:
Ef A Tale of Memories - nice, και ναι μου άρεσε και το τέλος, also Chihiro ftw:wis:
Kekkaishi 42 - μια χαρά και για 6754ή φορά καταφέρνει να έχει 'fillers' που είναι better από το κανονικό, συνδιάζοντας και το κανονικό μαζί^^
Katekyo Hitman Reborn 56 - The creator of episodes who say what happened in the other episodes must die:nosey:
Mobile Suit Gundam 00 12 - αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί το πάει για 2η season, not that I mind though:hahaha:
Sayonara Zetsubou Sensei 11 - οκ περιττό να σχολιάσω πλέον, MORE!

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 07 - ενδιαφέρον πλοκή, but somehow η σκηνοθεσία κουράζει..
Suzumiya Haruhi no Yuutsu - έλεος πλοκή, but somehow η σκηνοθεσία το διορθώνει αυτό, anyway I liked it.
Naruto Shippuuden 40-41 - οκ, για Naruto ωραίο ήταν.

Posted Image

#779 BK201

BK201

One Step More And You Die

• Members
  • 11 posts

Posted 02 January 2008 - 14:30

Λοιπόν, μόλις τελείωσα το δεύτερο επεισόδιο του Kemonozume και έχω μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Απίστευτο σχέδιο με ευρωπαϊκή αισθητική, που μπορεί να ξενίσει άσχημα τους πιο κλασικούς fans, και ψηφιακά επεξεργασμένα videos. Επιπλέον, jazz soundtrack που συμπληρώνει τη σειρά. Όσο για την υπόθεση: Κυνηγός τεράτων ερωτεύεται υποψήφιο θύμα (νεαρή ξανθιά) και το σκάνε μαζί. Αυτά so far. Ανυπομονώ για τη συνέχεια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

#780 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 02 January 2008 - 17:03

οκ σε λίγο τελειώνω το Χ και παιδιά έλεος 21 επεισόδια τώρα δεν μπορώ να πω ωραίο anime αλλά σαν να κουράζει λίγο μάλλον θα φταίνε οι συχνές επαναλήψεις σκηνών. anyway ψάχνω κάτι δυνατό σαν το claymore το οποίο με έχει εντυπωσιάσει πολύ any suggestions???
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey: