Ιδια ποιότητα με τα σάμπς που υπάρχουν για τα τελευταία επεισόδια του Getta robo. Απάλευτα πράματα..
Σαν τους υπότιτλους από αραβικά bootlegs του Saint Seyia, δεν έχει. Το χαρακτηριστικό «Saint-Sama» που θυμάμαι, το μετέφραζαν «Sahib Saint»
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2019 - 12:33
Ιδια ποιότητα με τα σάμπς που υπάρχουν για τα τελευταία επεισόδια του Getta robo. Απάλευτα πράματα..
Σαν τους υπότιτλους από αραβικά bootlegs του Saint Seyia, δεν έχει. Το χαρακτηριστικό «Saint-Sama» που θυμάμαι, το μετέφραζαν «Sahib Saint»
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2019 - 16:39
Αυτό είναι σωστή μετάφραση από μια άποψη όμως, χεχ
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2019 - 14:02
Samurai Champloo.Βλέπεται πολύ ευχάριστα,όμορφη ατμόσφαιρα και likeable χαρακτήρες.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2019 - 18:35
Αγαπάμε champloo και Shinichiro Watanabe <3
Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2019 - 23:57
Θυμόμουν πως ήθελα να τσεκάρω το Promised Neverland και κάπου στο τρίτο επεισόδιο αναρωτιόμουν το γιατί. Τελικά είχα κατεβάσει το Deadman Wonderland, πόσο νουμπάς πια . Ε μα κι αυτοί, δεν μπορούσαν να βρουν πιο παρεμφερή ονομασία;
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2019 - 08:15
Θυμόμουν πως ήθελα να τσεκάρω το Promised Neverland και κάπου στο τρίτο επεισόδιο αναρωτιόμουν το γιατί. Τελικά είχα κατεβάσει το Deadman Wonderland, πόσο νουμπάς πια
. Ε μα κι αυτοί, δεν μπορούσαν να βρουν πιο παρεμφερή ονομασία;
Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2019 - 23:49
Βλεπω τo Retsuko επειδη ξαναβαλα το netflix και ειπα να κοιταξω τι εχει απο ανιμε, ειδα ολη τη πρωτη σεζον σε μια μερα μιας και ειναι 15λεπτα μαζι και το χριστουγεννιατικο σπεσιαλ, αυριο θα δω τη 2η αλλα μεχρι τωρα ειναι οτι επρεπε για να χαλαρωσω λιγο μετα τις διακοπες XD.
Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2019 - 09:43
Κουράστηκες στις διακοπές; ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ!;
Αλλά ναι, το aggretsuko σε χαλαρώνει. Υπάρχει και μεγάλη σειρά αν θες να δεις κι άλλο. Εκεί τα επεισόδια είναι ακόμα μικρότερα αλλά είναι αρκετά.
Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2019 - 07:14
Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2019 - 22:11
Μια μικρή σούμα γιατί έχω χάσει κ εγώ τη μπάλα.
Τελείωσα τα εξής:
Fang of the Sun Dougram
Ε οκει, δε τα φκιάνουνε έτσι τα άνιμου πλέον. Πλοκή, διαπλοκή, εμπλοκή, συμπλοκή και character development. Δεν κάνει για άτομα με ADHD. Γενικά η σειρά είναι πραγματικά διαμάντι. Θέλουμε dougram στα Super Robot Taisen ΤΩΡΑ.
Fafner in the Azure: Dead Agressor + Right of Left
Μετά από 15 χρόνια ξέρω γώ από την πρώτη φορά που το κατέβασα, αξιώθηκα να δω την ορίτζιναλ σειρά και την ταινία. Δεν ήταν καθόλου κακό. Σαφείς οι επιρροές από NGE σε κάποια πράματα αλλά δε θα το έλεγα derivative. Πέφτει βέβαια ψόφος κακός, μην περιμένετε τραλαλά λουλούδια και χαρά. Έπονται και οι σίκουελ σειρές που θα τις είχα ήδη ξεκινήσει αλλά...
Kidou Senshi Gundam Unicorn
Μιλάω για το ova 7 επισοδείων, όχι για την τηλεοπτική έκδοση, που όλοι συμφωνούν οτι είναι υποδεέστερη. Αυτό πραγματικά το καταφχαριστήθικα. Μου θύμισε γιατί μου είχε αρέσει τόσο το UC gundam εξ αρχής. Χωρίς να πετάξω σπόιλερς, ήταν μεγάλη αποκάλυψη αλλά και ανακούφιση που το Laplace Box ήταν αυτό που ήταν. Ολοι οι χαρακτήρες πολύ ενδιαφέροντες ( Marida-chan ) και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα καλοί και κακοί, παρά ένα γρίζο πέπλο που καλύπτει τα πάντα. Οι αντιδράσεις των περισσοτέρων χαρακτήρων ήταν, surprisingly, πολύ ρεαλιστικοί και ανθρώπινοι, σε βαθμό που μου έκανε εντύπωση. Πολύ λίγα over the top πράγματα, κυρίως από χαρακτήρες που είναι over the top / unhinged. Επίσης έχει διάφορα cameo / αναφορές από σκηνικά του UC σε βαθμό που βούρκωσα, όπως όταν
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MoRmEnGiL: 16 Οκτώβριος 2019 - 22:18
Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2019 - 14:16
Μαζοχισμός?
Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2019 - 05:50
Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2019 - 21:54
Sora No Otoshimono Forte
Γέλασα πολύ σε κάποια σημεία, αλλά και βαρέθηκα. Η αλήθεια είναι πως είδα τη συνέχεια της πρώτης σειράς μόνο και μόνο γιατί είχα απορία, αλλά και επειδή ήθελα να ξαναθυμηθώ τις στιγμές των 18 μου χρόνων, που πέθαινα στο γέλιο με κάποιες σκηνές...
Howl's Moving Castle
Για δεύτερη φορά μετά από πολύ καιρό και τελικά τη βρίσκω άπειρα ρομαντική, απ' όλες τις πλευρές
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ