Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5551 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2016 - 13:06

Έχω μείνει πολύυυυυυ πίσω. Τ_Τ

Τους τελευταίους μήνες είδα τα εξής:

Sakura Trick (ελεοc)

ReLife (αρκετά ενδιαφέρον, το περίμενα χειρότερο)

Hataraku Maou-sama (απλά ξεκαρδιστικό σε σημεία, ειδικά στην αρχή)

Spice and Wolf I+II (rewatch, ήθελα να το ξαναδώ αυτό. Αγαπάμε OP της πρώτης σεζόν, και αγαπάμε Koshimizu Ami)

Ore Monogatari!! (<3)

Osomatsu-san (μου άρεσε αρκετά, θα το προτιμούσα 13αρι though)

Shirobako (αρκετά καλό, και σχετικά εκπαιδευτικό επίσης)

Αυτή την στιγμή έχω πιάσει το Shinsekai Yori. Είμαι στην αρχή ακόμα (eps3) και μου αρέσει αρκετά αυτό που βλέπω ως τώρα..

Μετά έρχεται το Tonkatsu DJ Agetarou.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#5552 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2016 - 18:47

Λοιπόν είδα τα:

http://myanimelist.net/anime.php?id=28907

και

http://myanimelist.net/anime.php?id=31637

Δεδομένου του στόρυ που διαπραγματεύεται δεν νομίζω πως μπορεί να υπάρξει καλύτερο.

#5553 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2016 - 18:51

Ore Monogatari!!

Πραγματικά το στόρυ κοντράρει στα ίσα το Elemental Gelade. Και τα 2 κατ' εμέ είναι Εγχειρίδιο το πως πρέπει να συμπεριφέρεσε σε μια γυναίκα.

#5554 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 04:43

Πρίν 10 χρόνια περίπου βγήκε μια νέα άνιμε σειρά που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Κατέβασα το πρώτο επεισόδιο μόλις βγήκε και όντως μου φάνηκε πολύ δυνατό. Αποφάσισα να την δω λοιπόν, και φυσικά δε βλέπω σειρές παρά μόνο αφότου ολοκληρωθούν. 10 χρόνια μετά και την σειρά την είχα ΑΚΟΜΑ στο backlog και στο "πρέπει να το δω κ αυτό κάποτε". 

Ε τελικά αποφάσισα ότι ΝΑΟΥ ΟΡ ΝΕΒΕΡ και μόλις τώρα την τελείωσα. Μπορώ άνετα να πω οτι μπαίνει στο τοπ 3 αγαπημένων ανιμοσειρών με άνεση. Απλα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και μακάρι να μπορούσα να τη διαγράψω από τη μνήμη μου για να την ξαναδώ.

Για ποιά μιλάω? Για κανένα άλλο απο το ... Monster! Duh. Ναι, μου πήρε μόλις 10 χρόνια. Καλά είναι. Άλλες σειρές είναι στο queue even longer.

Τωρα μου λέτε πως θα καλύψω αυτό το τεράστιο κενό στη ζωή μου που δεν έχει άλλο monster? :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#5555 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 09:31

μέχρι να διασκευάσουν το Βασίλη το νυχτερίδα (Βilly Βat) και τα παιδια του 20ου αιώνα, θα περιμένεις.

#5556 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 15:36

μέχρι να διασκευάσουν το Βασίλη το νυχτερίδα (Βilly Βat) και τα παιδια του 20ου αιώνα, θα περιμένεις.

Quote απλά για να δώσω το +1.000.000.000

Ειδικά τα παιδιά του 20ου αιώνα. άμα κάνανε πιστή μεταφορά θα γινόταν η σειρά του αιώνα, ίσως να ξεπέρναγε και το Gintama. 

#5557 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 16:36

To monster πάντως ήταν τρομερά πιστή μεταφορά απ' όσο βλέπω. Τρομερή δουλειά.

#5558 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2016 - 18:12

Τωρα μου λέτε πως θα καλύψω αυτό το τεράστιο κενό στη ζωή μου που δεν έχει άλλο monster? :P

Με Berserk: http://myanimelist.net/anime/32379/Berserk_2016

Για κάποιο λόγο ήθελα να γράψω Monster επειδή το μπέρδεψα με το berserk.

#5559 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2016 - 10:47

Αυτό έχει φάει λίγο θάψιμο ή είναι η ιδέα μου? :P

#5560 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2016 - 20:04

Καλούτσικη και η ταινία με το αγόρι και το τέρας του Hosoda. Ξερεις πως δεν θα γίνει ποτέ βαρετή και θα σου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες. Aν και ψιλοέκλεψε λιγουλάκι από τη σειρά Sekai no Yori.

Αυτό έχει φάει λίγο θάψιμο ή είναι η ιδέα μου? :P

και όχι άδικα. Πριν αιχμαλωτιστεί, στη σειρά λένε πως ο Γκατς απλά κουράστηκε από τις μάχες, ενώ στο Manga ξέρουμε γιατί και θα ήταν και ο μοναδικός λόγος να την έβλεπα

Spoiler:

#5561 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2016 - 14:19

Καλούτσικη και η ταινία με το αγόρι και το τέρας του Hosoda. Ξερεις πως δεν θα γίνει ποτέ βαρετή και θα σου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες. Aν και ψιλοέκλεψε λιγουλάκι από τη σειρά Sekai no Yori.

Με το ζόρι το είδα!

Ενώ όλες οι άλλες ταινίες του σκηνοθέτη μου άρεσαν πολύ.

Αλλά αυτό το παρατράβηξε, ιδίως προς το τελευταίο μέρος..

Φαντάζομαι όμως για τους φαν της φαντασίας θα τους αρέσει..

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5562 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2016 - 02:04

βλέπω την Αlpenrοse. 20 σuντομα επεισόδια ειναι. Περιπέτεια δεκαετίας 80 που διαδραματίζεται στην Ελβετία του Β' ΠΠ. Θυμίζει Κάντυ αλλά με περισσότερη δράση και αγωνία. Μουσική του j. Ηιsαshι, πολύ καλή. Καλύτερη διασκευή από το mangα.

#5563 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2016 - 16:43

Boku no Hero Academia παρα πολυ καλο thread δεν εχει αυτο?

Boku no Hero Academia

Δημοσιευμένη  εικόνα

#5564 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2016 - 12:49

Πρίν 10 χρόνια περίπου βγήκε μια νέα άνιμε σειρά που μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Κατέβασα το πρώτο επεισόδιο μόλις βγήκε και όντως μου φάνηκε πολύ δυνατό. Αποφάσισα να την δω λοιπόν, και φυσικά δε βλέπω σειρές παρά μόνο αφότου ολοκληρωθούν. 10 χρόνια μετά και την σειρά την είχα ΑΚΟΜΑ στο backlog και στο "πρέπει να το δω κ αυτό κάποτε". 

Ε τελικά αποφάσισα ότι ΝΑΟΥ ΟΡ ΝΕΒΕΡ και μόλις τώρα την τελείωσα. Μπορώ άνετα να πω οτι μπαίνει στο τοπ 3 αγαπημένων ανιμοσειρών με άνεση. Απλα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα και μακάρι να μπορούσα να τη διαγράψω από τη μνήμη μου για να την ξαναδώ.

Για ποιά μιλάω? Για κανένα άλλο απο το ... Monster! Duh. Ναι, μου πήρε μόλις 10 χρόνια. Καλά είναι. Άλλες σειρές είναι στο queue even longer.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ !!!

Άλλη σειρά πάντως που να είναι παρόμοιου περιεχομένου και καλή δεν έχω βρει. Αν θες διάβασε το 20th century boys.

rsrGbGx.gif

#5565 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2016 - 22:57

Aνέβαλλα τη θέαση της δεύτερης σαιζον της σειράς Gunslinger Girl (Τeatrino) για χρόνια,  βασιζόμενος στα πικρόχολα σχόλια που διάβαζα. Κακώς. Πολύ κακώς. Ισάξια της πρώτης και πολύ καλύτερη σε δράση.

Το ότι κάναν τους χαρακτήρες τόσο ανέκφραστους, τους δίνει πόντους. Γιατί έτσι θα ήταν και στην πραγματικότητα. Ανέκφραστοι δολοφόνοι. Ιδίως τα μικρά κορίτσια όπως η Ενριέττα και η Ρίκο το βλέπουν σαν παιχνίδι και γελάνε.

Στα Αγγλικά η ομιλία τους ήταν ακόμα πιο ρομποτική. Κρίμα που πρέπει να διαβάσεις το manga γιατί μετά έρχεται η κάθαρση για όλους.