λοιπόν πριν λίγες μέρες τελείωσα το Zankyou no Terror για το οποίο δεν ξετρελάθηκα και τώρα είπα να αρχίσω το Tsuritama.Είμαι στο 2ο επεισόδιο και το λατρεύω ήδη.Ελπίζω να κρατήσει έτσι...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 30 March 2016 - 21:03
Posted 11 April 2016 - 00:08
Ξεκινησα 3 anime απο την ανοιξιάτικη σεζον.
Ace attorney : εχω παιξει το παιχνιδι και το anime αν και δεν ειναι τοσο καλο (μετριο animation, πολυ κακο cgi) τουλαχιστον ειναι σχετικα αξιοπρεπες και ειναι καλη μεταφορα και ξερω πως το σεναριο ειναι ενδιαφέρον.
Re: zero : παρα πολυ καλο, το ξεκινημα ηταν εξαιρετικο. Θελω να πιστευω πως θα ειναι απο τα καλυτερα της σεζον μεχρι το τελος
Joker game : πολυ καλο animation και φαινεται να εχει ενδιαφερουσα πλοκη, notbad.jpg
Και θελω να ξεκινησω αλλα δυο ακομα! Η προηγουμενη σεζον ηταν απογοητευτικη και ελαχιστα anime μου τραβηξαν την προσοχη, αλλα η τωρινη ειναι πραγματικα πολυ καλη!
Edited by Kabamarusan, 11 April 2016 - 00:09.
Posted 29 April 2016 - 20:22
Ολοκλήρωσα το Rakudai Kishi no Cavalry για το οποίο δεν βλέπω να υπάρχει κάπου νήμα, έτσι το γράφω εδώ.
School anime, με λίγο ecchi, μάχες, κλπ. Βλέπεται ευχάριστα, κυρίως στα πρώτα 10 επεισόδια (τα δύο τελευταία είναι κάπως ασυγχρόνιστα με την υπόλοιπη σειρά). Η ιστορία έχει ως εξής: Σε μια εσώκλειστη ακαδημία, εκπαιδεύονται παιδιά με κάτι σαν μαγικές δυνάμεις. Ο χειρότερος του σχολείου (που δεν είναι ο χειρότερος στην ουσία, απλά το σχολικό σύστημα δεν μπορεί να τον αξιολογήσει σωστά) γίνεται ζευγάρι με την καλύτερη του σχολείου. Στο τέλος της χρονιάς, οι εξετάσεις αυτής της ακαδημίας έχουν μορφή μάχης μεταξύ των μαθητών. Ε, παρακολουθούμε την σχολική χρονιά, κλπ κλπ κλπ.
Έχει σημεία που γελάς, δεν κουράζει, συμπαθητικοί χαρακτήρες, κλπ. Εύπεπτο anime για να περάσετε την ώρα σας, αν θέλετε κάτι σε school life, slice of life, fantasy, sword action με πινελιές ecchi, ρομαντζάδα, κλπ.
Edited by Labrokratis, 29 April 2016 - 20:22.
Posted 03 May 2016 - 16:18
Τέλειωσα το zetsuen no tempest. Αρκετά καλό, μου άρεσε η πλοκή και ειδικά που είχε στοιχεία από τον Σαίξπηρ, αν και θα ήθελα λίγη παραπάνω δράση.
Επίσης είδα και το Zankyou no Terror, το οποίο το θεώρησα καταπληκτικό. 11 επεισόδια σε κρατάνε σε εγρήγορση, με αγωνία τι θα γίνει παρακάτω. Το τέλος ιδιαίτερα λυπητερό, δεν το περίμενα ότι θα κατέληγε έτσι.
Posted 16 May 2016 - 17:42
Συνεχίζοντας να βλέπω τα διάφορα anime από την τελευταία τριετία που είχα παραλήψει, είδα σε 2 μέρες το Bladedance of Elementalers. Τυπικό ecchi / harem / comedy / school life / σπαθιά, που τελειώνει μόλις ξεκινάει. Στην πράξη αν αφαιρέσεις τα OP/ED και τα preview / flashbacks, ούτε 20άλεπτα επεισόδια δεν είναι, έτσι όλη η σειρά σε 4 ώρες συνολικά την έχεις δει. Για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας και μόνο.
Posted 27 May 2016 - 23:08
Ξεκινησα Joker Game ως fan του ειδους και παει καλα. Topic δεν βρσκω στο φορουμ για το συγκεκριμενο ή κανω λαθος?

"Life is spherical, investigate the other side..."
Posted 01 July 2016 - 02:32
Μου είπε κάποιος χαμένος ότι το Re:Zero της φετινής σεζόν ήταν καλούτσικο....
Μετά από 12 επεισόδια αναρωτιέμαι γιατί ενώ είχα να δω καινούργιο anime 6 μήνες περίπου αποφάσισα ότι έπρεπε να δω τώρα ένα.
Περιττό να πω ότι η φιλία μου με το συγκεκριμένο άτομο έχει λήξει.
Posted 01 July 2016 - 12:36
πέτυχα χθες στον ΟΤΕ ΤV το Spirited Away και μιας και δεν το είχα δει μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Τώρα κατεβάζω να δω From Up On Poppy Hill και The Tale Of Princess Kaguya...Studio Ghibli γενικά
Posted 01 July 2016 - 16:43
πέτυχα χθες στον ΟΤΕ ΤV το Spirited Away και μιας και δεν το είχα δει μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Τώρα κατεβάζω να δω From Up On Poppy Hill και The Tale Of Princess Kaguya...Studio Ghibli γενικά
Μια και έπιασες το Ghibli μην αμελήσεις να δεις και το Hotaru no Haka. Ίσως το καλύτερο τους.
Posted 01 July 2016 - 23:42
Μια και έπιασες το Ghibli μην αμελήσεις να δεις και το Hotaru no Haka. Ίσως το καλύτερο τους.
ευχαριστώ, θα το τσεκάρω! Τελείωσα και το From Up On Poppy Hill που μου άρεσε ακόμα περισσότερο από το Spirited Away. Εκπληκτικό Studio Ghibli !
Posted 02 July 2016 - 08:53
Posted 03 July 2016 - 19:10
χρόνια είχα να δω βιαίο anime, εννοώντας αυτά που έχουν φετίχ στη βία και στο αίμα. Μαλλον θα πρέπει να ήταν το Elfen Lied. Σπάνιες πλέον τέτοιες διασκευές.
Μιας και είχα αφιερώσει χρόνο στο παιχνίδι Corpse Party, είπα να δω και το OVA. Περίμενα να το σταματήσω. Aρκετά καλή διασκευή τελικά και κάπως διαφορετική πλοκή από το παιχνίδι. Δεν δισταζουν να δείξουν τις υπερ-βιαίες σκηνές της σφαγής των παιδιών. Το στοιχειωμένο σχολείο το διασκευάσαν αρκετά καλά. Μπορώ να πω είναι το τελειο φοντο για ταινια τρόμου. Το άλλο δεκάλεπτο OVA ήταν καλούτσικο επίσης που δείχνει προσωπικές στιγμές των πρωταγωνιστών
Η ειρωνία είναι πως στο παιχνίδι (την PSP έκδοση με τις FMV σκηνές) νιώθεις τρισχειρότερα με αυτά, μιας και αφήνουν στη φαντασία σου να καταλάβεις τι έγινε και τα ηχητικά εφφέ και οι διάλογοι είναι πιο έντονοι. Για αυτό ξαναπαίζω την πρόσφατη μετάφραση στο PC, με μίνιμουμ διαλόγους και χωρίς FMV, να παίξω σαν άνθρωπος
Posted 05 July 2016 - 22:13
Mετά απο αρκετή παύση απ'τα καινούρια άνιμε...είπα να πιάσω τίποτα απτις τρέχον σεζόνςς...
Berserk....then D.grayman hallow....double ξενέρα deluxe! Ειδικα με το δεύτερο δεν ξέρω...ένιωσα σα να έβλεπα άλο άνιμε...όχι τόσο λόγο της αλλαγής των φωνών όσο για το ότι ένιωσα σα να συμπεριφερόντουσαν έντελως διαφορετικά όλοι τους άποτι τυς ήξερα/θυμομουν. Τουλάχιστον έιχε καλο pacing και σχέδιο. Για το berserk τα ξανάπαμε...υποθέτω θα μείνει αιώνιο παράπονο το να δούμε ένα σωστό addaptation αυτού του manga...anyway
Είδα και το zero kara hajimeru issekai seikatsu....απτα λίγα καινούρια που είχαν ενδιαφέρον,.(αν όχι το μόνο αν και καταντά επαναλαμβανόμενο ώρες ώρες)
και το sakamoto desuga ήταν αρκετά καλό. (comedy)
Κιας μη ξεχνάμε τα Jojo <3 αν κιαρχίζουν να με κουράζουν όσο περνάνε τα arcs, πέφτει το μέγιστο χάηπ που χα κάποτε αλλα nvm και πάλυ σου κρατάει το ενδιαφέρον xD
and Ace attorney the anime <3 finnaly... best of season! να ξαναχαηπάρουμε και με τιποτις
Posted 19 July 2016 - 14:18
Είδα kabaneri και Boku no hero academia.Το academia μου άρεσε πιο πολύ και σαν βαθό θα του έβαζα 7,5 αλλά το story απ'οτι φαίνεται είναι ακόμα στην αρχή σε σχέση με το μάνγκα. Στο kabaneri βάζω 7 επειδή το τέλος ήταν πολύ κλισέ. Τώρα βλέπω ao no exorcist και μου φαίνεται αρκετά καλό στα πρώτα επεισόδια.
Posted 19 July 2016 - 15:53
Μου είπε κάποιος χαμένος ότι το Re:Zero της φετινής σεζόν ήταν καλούτσικο....
Μετά από 12 επεισόδια αναρωτιέμαι γιατί ενώ είχα να δω καινούργιο anime 6 μήνες περίπου αποφάσισα ότι έπρεπε να δω τώρα ένα.
Περιττό να πω ότι η φιλία μου με το συγκεκριμένο άτομο έχει λήξει.
Εμ δε ρωτάς τους σωστούς ανθρώπους.