Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5506 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 11 January 2016 - 00:15

Πολύ ωραία επιλογή το Shinsekai Yori, εύγε. Όταν το τελειώσεις, εάν το επιθυμείς, πες μας την άποψη σου στο thread του ή εδώ. Ένα έργο που χρειάζεται περισσότερη προβολή στο φόρουμ μας και παντού.

Εγώ από την άλλη, πλην των δυο ongoing Boku dake ga Inai Machi και Durarara!! x2 που βλέπω για να κρατάω επαφή, είμαι εδώ και εβδομάδες στην τρικυμία των αμέτρητων επεισοδίων του έπους που λέγεται Legend of the Galactic Heroes, αν και είχα πει στον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να δω τίποτα με αυτόν τον όγκο.

Θυμίστε μου να σκοτώνω την Kai σε κάθε μελλοντικό Παλέρμο που θα διαιτητεύω.  

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5507 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 11 January 2016 - 13:46

Ειδα τις 2 season του Senyuu οι οποιες ειχανε πολυ φαση, σημερα τελειωσα το αριστουργηματικο FLCL και μολις ξεκινησα το Black Bullet!!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5508 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 11 January 2016 - 22:54

Ειδα τις 2 season του Senyuu οι οποιες ειχανε πολυ φαση, σημερα τελειωσα το αριστουργηματικο FLCL και μολις ξεκινησα το Black Bullet!!!!

(wow) Πότε προλαβαίνεις να τα δείς όλα αυτά; Πόσα επεισόδια βλέπεις την ημέρα; 

30w46c0.jpg

#5509 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 12 January 2016 - 17:24

Είδα το Non non Biyori Repeat αφού ολοκληρώθηκε και το καταευχαριστήθηκα, κυρίως γιατί είχα καιρό να πετύχω τόσο ευχάριστο sol το είδα ακόμη πιο άνετα κι από την πρώτη σεζόν. Επίσης αν περισσεύει σε κανέναν καμιά κόρη σαν την Renge μπορεί να μου χαρίσει.

ySss0UF.jpg

#5510 devnull

devnull

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 16 January 2016 - 14:09

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Kindaichi Case Files R...

πώς ξέπεσε έτσι αυτή η σειρά; :/

Spoiler:

#5511 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 January 2016 - 13:54

(wow) Πότε προλαβαίνεις να τα δείς όλα αυτά; Πόσα επεισόδια βλέπεις την ημέρα; 

Τα Senyuu αποτελουντε απο 4λεπτα επεισοδεια βρε και το FLCL ειναι μολις 6 επεισοδεια :P Πχ, ειδα την μια season Senyuu την μια μερα (40 λεπτα) και την 2η την αλλη!

Δεν βλεπω πολλα επεισοδεια γενικα (4 "κανονικα" την ημερα συνηθως, δηλαδη 1,5 ωρα πανω κατω) αλλα ειναι και πως θα τυχει!

Λοιπον, απο τοτε τελειωσα το Black Bullet που ειχα αρχισει οπως επισης και τα

-Danshi Koukousei no Nichijou

-Black Rock Shooter (OVA)

-Mitsudomoe Zouryouchuu

Edited by Itachi Akatsuki, 18 January 2016 - 14:07.

#5512 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 26 January 2016 - 00:09

Ειδα τα 

-Seitokai Yakuindomo

-Seitokai Yakuindomo OVA Series

-Gokusen

Τωρα λεω να δω το Ninja Scroll (Movie)!

#5513 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 26 January 2016 - 00:37

Εγώ τελικά αρχισα kin iro mosaic.Αξιολατρευο είναι το σκατουλι και αυτό.

Posted Image

#5514 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 February 2016 - 09:58

είπα να δω τα υπόλοιπα OVA των Sakura Wars.

Τα Ecole de Paris και Nouveau Paris είναι περισσότερο σαν έξτρα κεφάλαια στο παιχνίδι, χωρίς δυστηχώς να υπάρχουν mecha μάχες, εκτός του τελευταίου επεισοδίου, αν και πολύ σύντομα. Αν δεν έχεις πάιξει το ανάλογο παιχνίδι, δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Το δεύτερο OVA είναι κάπως καλύτερο.

H Lobelia είναι μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας σε όλα τα SW. Δεύτερη είναι η Subaru της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Το OVA της Νέας Υόρκης από την άλλη είναι αρκετά καλό και κομπλέ, σε 6 επεισόδια. Πολύ καλύτερο από το παιχνίδι μου φάνηκε, που εκείνη την περίοδο είχε οδηγήσει τη σειρά σε εμπορική αποτυχία, παρά το βελτιωμένο σύστημα μάχης.

Μιας και πρόσφατα είχαμε μια απώλεια γάτας, το τέλος ήταν πολύ πιο συναισθηματικό. Η γάτα πήδηξε από το μπαλκόνι και επειδή είχει στειρωθεί πριν λίγο καιρό, υπέκυψε μάλλον σε εσωτερική αιμορραγία. Βέβαια ήταν αγρίμι και έπρεπε να την κατεβάσουμε νωρίτερα.

#5515 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 02 February 2016 - 23:04

Εγώ τελειωσα το kin iro Mosaic.
Από εντυπώσεις...well this .Κατεβάζω δεύτερη season.

Posted Image

#5516 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 04 February 2016 - 00:37

Ειδα την ταινια Ninja Scroll, το Baka to Test to Shoukanjuu και αρχισα το D-Frag!

#5517 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 14 February 2016 - 00:48

Δεν θα γραψω κανενα απο τα αλλα anime που ειδα....θα πω μονο οτι χθες τελειωσα το καταπληκτικο, υπεροχο, φοβερο, μαγευτικο, WHATEVER ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ Uchouten Kazoku!Δεν ξερω αν μονο εγω εχω φαει τετοιο κολλημα, αλλα το βαζω ανετοτατα στα πιο αγαπημενα μου anime!Λατρεια ειναι!

Edited by Itachi Akatsuki, 14 February 2016 - 01:16.

#5518 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 February 2016 - 23:54

Είπα να ξαναδώ την ταινία Sakura Wars, που την είχα δει πριν κάποια χρόνια στα Ελληνικά, όχι από την αρχή δυστηχώς. Με τη φωνή της Σάκουρα να την κάνει η γνωστή Ματίνα Καρρά. Δεν ταίριαζε καθόλου στο στυλ του χαρακτήρα, αλλά αν αναλογιστείς πως δεν είχαν ιδέα για τα παιχνίδια στην Ελλάδα, πάλι καλά. 

Δεν είναι και άσχημη ταινία. Εχει κορυφαία ποιότητα απο Production IG. Νομίζεις πως βλέπεις Ghost in the Shell ή Patlabor.  Τέτοια λεπτομέρεια στα CGI!  Η τελική μάχη είναι ίσως ότι καλύτερο, ενώ το θεατρικό στο τέλος ότι πιο αταίριαστο. Ίσως και για αυτό να το φέραν στην Ελλάδα, μιας και οι πιλότοι έχουν και θίασο ταυτόχρονα. Νομίζω είναι ίσως η μοναδική μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά ταινία απο Production IG. 

Στιγμιότυπα:

Youtube Video

#5519 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,781 posts

Posted 21 February 2016 - 11:38

Από silver media το ελληνικό dvd, βγάζουν ακόμα anime σε dvd; :borednn9:

rsrGbGx.gif

#5520 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 February 2016 - 13:11

Από silver media το ελληνικό dvd, βγάζουν ακόμα anime σε dvd; :borednn9:

Βγάζουν και μεταγλωττισμένα;  Όσα  είχα δει είχαν είτε bootleg υπότιτλους από Ιαπωνικά είτε αγγλικο dub ή και σπάνια και τα δύο. Δεν θυμάμαι κανένα στα Ελληνικά.

Tην είχε δείξει ένα περιφερειακό κανάλι όταν έμενα Κρήτη.

Κατά κάποιο τρόπο ένωνε τα κλασσικά ανιμε της ΕΡΤ (φωνή της Κάντυ) με τα καινούργια της μετα-Evangelion εποχής