Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5521 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2016 - 04:17

Anne of Green Gables (World Masterpiece Theater).

Είμαι στο επεισόδιο 40 (από 50)

Αριστούργημα!

Τέτοιες σειρές θα έπρεπε να βλέπουν τα παιδιά, μπας και γίνουν καλύτεροι άνθρωποι...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 27 Φεβρουάριος 2016 - 04:18

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#5522 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2016 - 22:51

Εχθες τελείωσα το attack on titan και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. Πέρα από διασκεδαστικό το animation ήταν καταπληκτικό, οι διαλόγοι δεν σε κούραζαν πολύ. Πόσο μάλλον οι επεξηγήσεις για το ανιμε στη μέση των επισοδείων.

Ξεκίνησα και το aku no hana και μέχρι στιγμής είναι τέρμα ενδιαφέρον λόγω της ατμόσφαιρας που σου μεταδίδει. Μπορώ να ταυτιστώ μέχρι κάποιο σημείο με τον πρωταγωνιστή. Η μουσική δίνει ένα ψυχεδελικό τόνο στο ανιμε. Μαρέσει το ότι βλέπω ρεαλιστικά σχέδια και όχι ηλίθια oversexualized lolis να τρέχουν άνω κάτω. Το συνιστώ!

ezgif.com-resize.gif

#5523 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2016 - 23:09

εγώ αυτό τον καιρό βλέπω το παλαιό medarot (medabots) και αυτό γιατί βρέθηκε κάποιος επιτέλους να το subbaρει.Έχουν κάνει ήδη 40 από 52 επεισόδια.

Με ιαπωνικό ήχο η σειρά είναι άλλο επίπεδο  :lovulovu:

#5524 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2016 - 19:02

Βλέπω το scryed αυτήν την εποχή και περιμένω να με πιάσει και να γίνει fun αλλά μέχρι τώρα ούτε κρύο ούτε ζέστη.

εγώ αυτό τον καιρό βλέπω το παλαιό medarot (medabots) και αυτό γιατί βρέθηκε κάποιος επιτέλους να το subbaρει.Έχουν κάνει ήδη 40 από 52 επεισόδια.

Με ιαπωνικό ήχο η σειρά είναι άλλο επίπεδο  :lovulovu:

Φτάσανε 40!όταν το είχα δεί είχε καμιά 20αριά μάλλον θα περιμένω εκεί στο τέλος να το αρχίσω.

09pntFA.png?1

#5525 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2016 - 19:15

Pasxaleas που είσαι στο scryed; Μετά την μέση γίνεται πολύ καλό. 

rsrGbGx.gif

#5526 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2016 - 23:07

Στο 7 είμαι.

09pntFA.png?1

#5527 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.781 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2016 - 15:46

Μετά την μέση θυμάμαι ότι γίνεται γκαμό! Συνέχισε να βλέπεις!  :gotit:

rsrGbGx.gif

#5528 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2016 - 14:18

Έχω ξεκινήσει Kenichi και μου αρέσει πολύ.Εκτός από την σειρά παίζουν και κάτι ovas.Τα ova τελειώνουν εκεί που τελειώνει το manga ή είναι διαφορετικά;

#5529 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2016 - 18:00

Μετά το Anne of Green Gables άρχισα το Ao Haru Ride.

Κατήφορος!!

Και επιτέλους, γιατί κάνουν σε όλα τα anime τώρα αυτές τις γελοίες φάτσες όταν κάποιος θυμώνει;

Είδα 1 επεισόδιο αλλά με βλέπω να το αφήνω και να προχωρήσω σε άλλη  World Masterpiece Theater σειρά (Flone of the marvellous island).

Ας πάω εκεί πια που ξέρω ότι η ποιότητα ποτέ δε με απογοητεύει και είναι εντελώς το στοιχείο μου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 05 Μάρτιος 2016 - 18:07

#5530 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2016 - 21:02

Μετά το Anne of Green Gables άρχισα το Ao Haru Ride.

Κατήφορος!!

Και επιτέλους, γιατί κάνουν σε όλα τα anime τώρα αυτές τις γελοίες φάτσες όταν κάποιος θυμώνει;

Είδα 1 επεισόδιο αλλά με βλέπω να το αφήνω και να προχωρήσω σε άλλη  World Masterpiece Theater σειρά (Flone of the marvellous island).

Ας πάω εκεί πια που ξέρω ότι η ποιότητα ποτέ δε με απογοητεύει και είναι εντελώς το στοιχείο μου.

εγώ γιατί νομίζεις έβλεπα συνεχόμενα μόνο τις WMT σειρές; Αν έβλεπα κάτι διαφορετικό θα ξενέρωνα σίγουρα. Και είσαι τυχερός που είδες τη σειρά σε Blueray. Eγώ είχα δει το χαμηλής ποιότητας XVID βίντεο με hardsubs. 

Πρέπει να την ξαναδώ, όπως και τη Χάιντι  αλλά που χρόνος για 100 επεισόδια. 

Δες και τη Future Boy Conan σε Blueray. 

#5531 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2016 - 15:48

Δες και τη Future Boy Conan σε Blueray. 

το έχω δει δυστυχώς πριν βγει σε bluray!

αλλά κάποια στιγμή ίσως το ξαναδώ. ;)

άσχετο, τώρα πρόσεξα, έχω τελειώσει 12 σειρές WMT και πήγα στην 13η! :)

1974: Heidi, Girl of the Alps 
1975: A Dog of Flanders  *
1976: 3000 Leagues in Search of Mother  *
1978: Perrine - En Famille
1979: Anne of Green Gables
1983: The Alps Story: My Annette - Treasures of the Snow
1985: A Little Princess Sara
1986: Pollyanna
1990: Daddy Long Legs
1991: Sound of Music - Story of the Trapp Family Singers*
1993: Tale of Young Grass: Nan and Miss Jo - Little Men
1995: Romeo's Blue Skies

από αυτές η πιο αδύναμη μου φάνηκε το Trapp Family.

τώρα για 1η θέση, πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 06 Μάρτιος 2016 - 15:59

#5532 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2016 - 00:44

Υπάρχουν και πιο αδύναμες. Αγαπημένη μου πάντως είναι η Buschbabies επειδή είναι μια μοναδική  περιπέτεια στο μαγευτικό κόσμο της Κένυας, Καμία σειρά δεν έχει πράξει κάτι ανάλογο.  Και ας υστερεί σε ότι αφορά τους χαρακτήρες.

Κρίμα που δεν έχει υποτιτλιστεί ακόμα.

Μέχρι να αρχίσει το νέο Jojo και η νέα σειρά του Trigger, είπα να δω άλλη μία σειρά που έβαζα κάθε φορά στο συρτάρι.

Την SDF Macross. Eίχα δει στο παρελθόν την Orguss. Καλή μεν, αλλά είναι άλλου στυλ.

Η Macross είναι πιο κλασσική και με καλύτερους χαρακτήρες.

Είχα δει την ταινία που την βρήκα πολύ καλή, αλλά ήθελα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και να δω καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων.

Σήμερα είδα τα πρώτα 4 επεισόδια. Αρκετά ικανοποιητικά τα 3 πρώτα. Το 4ο επεισόδιο με τη Lynn Minmay, χωρίς να το ξέρω από πριν, ανήκει σίγουρα στο πάνθεον των κλασσικών στιγμών των ιαπωνικών σειρών. Το διαισθάνθηκα.

Μέσα στην εβδομάδα θα την τελειώσω. Ευτυχώς πλέον σε Blueray.

#5533 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2016 - 13:01

Την SDF Macross.

Η εισαγωγή από το Robotech νομίζω είναι η πιο αγαπημένη μου που έγινε ποτέ σε άνιμε (λόγω κυρίως μουσικής) και δυσκολεύομαι πολύ να δω την original σειρά που δεν την έχει. Το ξέρω βέβαια ότι το Robotech είναι μίξη 2 σειρών αλλά...

#5534 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2016 - 08:47

Η εισαγωγή από το Robotech νομίζω είναι η πιο αγαπημένη μου που έγινε ποτέ σε άνιμε (λόγω κυρίως μουσικής) και δυσκολεύομαι πολύ να δω την original σειρά που δεν την έχει. Το ξέρω βέβαια ότι το Robotech είναι μίξη 2 σειρών αλλά...

3 σειρών είναι. 2 Macross και μια άσχετη (Mospeada). H πρώτη (SDF Macross) είναι μάλλον η καλύτερη

Μπορείς να βλέπεις την εισαγωγή της Robotech και να πηγαίνεις στη σειρά κατευθείαν.

Στα ιαπωνικά τουλάχιστον τα τραγούδια ποπ της Minmay είναι πιο ανεκτά. Από τις σειρές που δικαολογημένα ανήκουν στις κλασσικές. Πολύ καλοί χαρακτήρες, αν και μετά το 27 πιο πολύ μετατρέπεται σε ρομάντζο. 

Τώρα σκέφτομαι να δω το Διαστημόπλοιο Αργώ, αλλά από την άλλη έχοντας δει ήδη τις παλιές Χάρλοκ, φοβάμαι μήπως καταντήσει υποδεέστερη εμπειρία και δεν αντέξω 3 σαιζον.....

#5535 filmmusic

filmmusic

Starting...

• Members
  • 439 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2016 - 11:41

3 σειρών είναι. 2 Macross και μια άσχετη (Mospeada). H πρώτη (SDF Macross) είναι μάλλον η καλύτερη

Μπορείς να βλέπεις την εισαγωγή της Robotech και να πηγαίνεις στη σειρά κατευθείαν.

Στα ιαπωνικά τουλάχιστον τα τραγούδια ποπ της Minmay είναι πιο ανεκτά. Από τις σειρές που δικαολογημένα ανήκουν στις κλασσικές. Πολύ καλοί χαρακτήρες, αν και μετά το 27 πιο πολύ μετατρέπεται σε ρομάντζο. 

Αποφάσισα τελικά να την αρχίσω και γω.

Αν και δεν είμαι φαν των ρομπότ, κτλ....

Ελπίζω γρήγορα να υποτιτλιστεί και καμιά άλλη WMT γιατί δε μπορώ χωρίς αυτές τις σειρές.. :cry5: