Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5491 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 05 November 2015 - 02:02

Ειδα το αριστουργηματικο The Tatami Galaxy και τωρα λεω να δω το Shiki!!!!!

Όχι.Μην δεις μετά από αυτό το Shiki θα ξενερώσεις απίστευτα.

#5492 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 05 November 2015 - 12:48

Όχι.Μην δεις μετά από αυτό το Shiki θα ξενερώσεις απίστευτα.

Καλα, το αρχιζω και βλεπουμε μωρε χαχαχα :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5493 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 November 2015 - 01:35

καλύτερα ξαναδές το Tatami

Λοιπόν, ξανάδα:

τις 2 ταινίες Unico σε Blueray, ώστε να ξεχάσω την άθλια ποιότητα που τις είχα δει την πρώτη φορά.

Διάβασα και το manga του Tezuka. Οι ιστορίες εκεί είναι καλύτερες από την αριστουργηματική πρώτη ταινία, αλλά και η δεύτερη ταινία είναι αρκετά καλή για πρωτότυπη ιστορία.  

Θυμάμαι λόγω του επίσης αθλίου αγγλικού dub δεν μου άρεσε η δεύτερη ταινία την πρώτη φορά.  Διάβασα έτσι τα κυριότερα έργα του Tezuka. Απιστευτος πραγματικά!

Unico.jpg Το κερατό μου μέσα....Μόνο ο Τεζουκα μπορεί να με κάνει να βλέπω τέτοια ζωάκια.

Vampire Hunter D (1985)

Τι βλακείες γράφουν στο anidb... H ταινία είναι απίστευτη. Ιδίως σε Blueray. Από τις καλύτερες ταινίες τρόμου, ξεπερνά και τη μεταγενέστερη ταινία. 

Οχι για να δούμε από που επηρεάστηκε το πρώτο Castlevania της Konami

Ninja Scroll

Στο διάολο η έκδοση της Silverstar Media που με στοίχειωνε χρόνια. Η BD έκδοση το κάνει άλλο ένα αριστούργημα που όμοιό του δεν έχω δει. Ξανάνιωσα λες και πρωτοέβλεπα ανιμε

Και τις ταινίες  του Studio Colorific. Η Noruda που είναι η πιο πρόσφατη μου άρεσε αρκετά. Ελπίζω να τους δοθεί η δυνατότητα για μια μεγάλου μήκους ταινία. Το'χουν οι άνθρωποι να φτιάξουν αριστούργημα

#5494 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 posts

Posted 08 November 2015 - 02:06

Για Ninja Scroll μόνο εγώ θεωρώ ότι το bd ήταν χειρότερο από την υπάρχουσα έκδοση;

#5495 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 November 2015 - 16:29

Eγώ είχα δει την ελληνική έκδοση με την bootleg μετάφραση, οπότε οτιδήποτε είναι καλύτερο από αυτό

#5496 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 17 November 2015 - 13:21

Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Shiki, τωρα αρχιζω το Black Bullet!!!

#5497 CorvusC.

CorvusC.

黒いアゲハチョウ

• Members
  • 33 posts
  • LocationMy secret base

Posted 18 November 2015 - 22:11

Αφου τελειωσα το παρα πολυ καλο Shiki, τωρα αρχιζω το Black Bullet!!!

Άρχισα να διαβάζω το Manga, αλλά έχασα το ενδιαφέρον. Όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά λίγο-λίγο άρχισα να το ξεχνάω. Περιμένω εντυπώσεις.  :drink:

#5498 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 19 November 2015 - 01:42

Άρχισα να διαβάζω το Manga, αλλά έχασα το ενδιαφέρον. Όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά λίγο-λίγο άρχισα να το ξεχνάω. Περιμένω εντυπώσεις.  :drink:

Εννοειται φιλε!!!!Και εγω εχω ακουσει αρκετα παραπονα, αλλα νομιζω θα μου αρεσει!

Λιγα επεισοδειακια ειναι ουτως η αλλος χεχεχε :D

#5499 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 November 2015 - 10:41

πολύ καλή η ταινία You are Umasou 

Δεινόσαυροι και ανιμε, ο καλύτερος συνδυασμός. Βασίζεται σε παιδικό βιβλίο αλλά το αποτέλεσμα στο ανιματιον και στο σχέδιο είναι πολύ καλό.

Αν και παιδική, δεν υστερεί στη δράση, τα αισθήματα αλλά και τη βία. Για σαρκοφάγους δεινόσαυρους μιλάμε. Θα την χαρακτήριζα επική για παιδική τανία

Με έκανε έτσι να ξεχάσω εκείνο το καταθλιπτικό ανιμε του 1979 "Η Εποχή των Δεινοσαύρων". Εκεί ο αντίστοιχος Ουμάσου, ο Ψου ο τρικεράτοψ είχε τραγικό τέλος και μου κατέστρεψε τη ψυχή....

#5500 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 07 December 2015 - 23:23

Αυτο τον καιρο κανω rewatch το Haikyuu!!!!!!!

#5501 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 11 December 2015 - 21:18

Kιολας? Ασε 1-2 χρονια τουλαχιστον να το ξεχασεις!

Posted Image

#5502 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 11 December 2015 - 22:49

Μην τον ακούς, itachi, κάνε και 3η φορά rewatch στο καπάκι

ySss0UF.jpg

#5503 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 860 posts

Posted 12 December 2015 - 00:56

Μια που λέμε για rewatch άρχισα το nge από τα blu ray κάνανε καλή μεταφορά και με έβαλε μέσα και ειδα χτες τα πρώτα 6 επεισόδεια.

09pntFA.png?1

#5504 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 12 December 2015 - 01:15

Kιολας? Ασε 1-2 χρονια τουλαχιστον να το ξεχασεις!

Μιας και μαρεσε παρα πολυ την 1η φορα ειπα να το ξαναδω για να αρχισω επιτελους την 2η season χαχαχα!Οχι τιποτα αλλο, το Haikyuu ειναι απο τα λιγα anime στα οποια μαρεσουν ΟΛΟΙ οι χαρακτηρες :P

Την 2η την αρχισα σημερα btw!

Kai Και 4η μη σου πω! :mafia: Haikyuu και τα μυαλα στα μπλεντερ χαχαχα!

Edited by Itachi Akatsuki, 12 December 2015 - 01:19.

#5505 GranimeReviews

GranimeReviews

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 10 January 2016 - 23:10

Αφού τελείωσα το rewatch του D gray man (ώστε να το ξαναθυμιθώ τώρα που ξαναρχίζει). τώρα βλέπω το shinsekai Yori....