Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#5356 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 September 2014 - 13:02

Τελίωσα πρόσφατα Gekkan shoujo Nozaki kun (τρομέρη κωμοδία, σιγούρα απο τα καλύτερα της σεζόν μαζι με το barakamon) και aldnoah (καιρό είχαμε να δουμε καλό mecha, ενδιαφέρον στορυ, αρκετο δραμα αν και προσωπικά με απογοήτευσε κάπως το τέλος του. Waiting for S2)  Αρκετα καλα και τα τρία γενικά. Προτείνωνται.

Είδα και το terra e και δεν έχω λόγια, τρομερό άνιμε, καιρό είχα να συγκινηθώ τόσο με κάτι.

Από Old should shit έχω πιάσει Votoms και LOGH, ενδιαφέρον και τα δύο αν και είμαι αρχή. Το δεύτερο με βλέπω να τελιώνω σε κανα χρόνο, πολύ καλό άνιμε αν και απετεί όρεξη που δεν θα έλεγα οτι έχω αυτον τον καιρό. XD

フカフカ

#5357 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 23 September 2014 - 15:27

Τελείωσα το noucome γιατί είχα διαβάσει σχόλια που έλεγαν ότι είναι αρκετά καλό και αστείο harem, είχε και μόνο 10 επεισόδια οπότε είπα να το δοκιμάσω. Τελικά το μόνο που κατάλαβα από αυτή την απόφαση ήταν ότι έπρεπε να είχα μάθει πια να μην εμπιστεύομαι τυχαία σχόλια στο ίντερνετ. Έφυγε βασανιστική και θα το είχα παρατήσει αν δεν είχε μόνο 10 επεισόδια, από όλη τη σειρά κάτι λεπτά στο πρώτο επεισόδιο άξιζαν και το μόνο αστείο ήταν ότι η σειρά σε προειδοποιούσε ότι σε κάποιο σημείο είχες την επιλογή να το παρατήσεις όσο ήταν ακόμα νωρίς. 

ySss0UF.jpg

#5358 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 23 September 2014 - 20:16

Επειδή είμαι καμένος με το SZS, είχα δει το Joshiraku για τον λόγο που λες, και δυστυχώς οι ομοιότητες είναι τόσες ώστε να καταλήγει προβλεπόμενο. Δε τα λες ίδια, αλλά ανήκουν στην περίπτωση των Clannad και Kanon. Όταν δεις το ένα πρώτο, το δεύτερο θα χάσει την μαγεία της πρώτης φοράς, αν και για πρώτη φορά πρόκειται.

Robostav, καλά κάνεις και το βλέπεις και δεν χρειάζεται να το δεις μονορούφι. Εγώ το είχα τελειώσει σε 2 μήνες και ακόμα είναι στο top 10 μου. Mιας και δεν είναι liner τα επισόδεια δε σε χαλά. Να ξέρεις η ποιότητα πέφτει κάπως στην τρίτη season, αλλά οι 2 πρώτες σπέρνουν.

Επίσης, δες Monogatari, όπως είπε ο Έρεβος. 'Ολοι δείτε το, τώρα!!!!!

Απ' οτι βλέπω δεν έχει πέσει η σοβιετικη κατάληψη του φόρουμ... Ε ρε γιελτσιν που σας χρειάζεται
Posted Image

#5359 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 16 October 2014 - 22:23

Ξεκινησα psycho pass και ειμαι ενθουσιασμενος με τα πρωτα επεισοδια.Ειναι οτι πιο κοντινο εχω δει σε ghost in the shell.

#5360 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 October 2014 - 22:31

η σειρα με τα κοριτσια της Sega (Ηi Scoool! Seha Girl) προβλεπεται ενδιαφερουσα απο τα πρωτα επεισοδια. Και ευτυχως εχει τη σωστη διαρκεια ωστε να μη καταντα βαρετη.

καθε φαν της εταιριας, ιδιως των περασμενων δεκαετιων, οφειλει να τις ριξει μια ματια.

μεχρι τωρα εχουμε Virtua Fighter και Space Channel 5. Αγωνιω για τη συνεχεια! Παντως καθε χαρακτηρας παει με τα trends της εποχης του. Εγω με τη δα Mega Drive συμπασχω παντως....

#5361 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 October 2014 - 01:44

μεχρι να ξαναρχισει το ρημαδι το Jojo, ειπα να δω δυο κομματακια που κακως ειχα παρακαμψει.

το πρωτο ειναι το Project A-ko

τα 4 πρωτα επεισοδια αξιζουν βασικα, μιας και γινεται οτι να'ναι. εντελως φλου το πραγμα χωρις καμια συνοχη. αν δεν ηταν το φοβερο animation, οι εκρηξεις και το fanservice, αλλα και η παρωδια γνωστων τιτλων, θα το παρατουσα.

αλλα καταφερνει και σου κρατα το ενδιαφερον μεχρι τελους. δεν θα το ελεγα κλασσικο απο την αλλη και απευθυνεται πλεον αποκλειστικα σε οσους τους αρεσουν τα παλια ανιμε του 80.

τα 2 τελευταια επεισοδια δεν εχουν καμια σχεση με τα προηγουμενα. σα να πεφτει η ποιοτητα και να σοβαρευει η ιστορια. δεν ταιριαζει καθολου στο κλιμα και θα τα απεφευγα, αλλα αφου τα κατεβασα πακετο, ειπα ας τα δω. βλεπονται μεν, αλλα τα εχω χιλιοδει πλεον....

το δευτερο ηταν το OVA Mahou Tsukai Tai του γνωστου J.Sato

κλασσικος τιτλος, ιδιως σε οσους τους αρεσουν ανιμε με μαγεια και μαγους στον πραγματικο κοσμο, αν και εχει και επιστημονικη φαντασια μεσα, θυμιζοντας λιγο Evangelion. 6 επεισοδια ειναι μονο, βλεπονται πολυ ευκολα. θα χαρακτηριζα τον τιτλο αρκετα καλο και αν δεν ηταν το fanservice θα μου αρεσε περισσοτερο. ευτυχως ομως ειναι σε ανεκτα επιπεδα και καταφερνει να ειναι αστειο χωρις να γινεται χυδαιο. αλλα και παλι θα προτιμουσα να ελειπε το fs.

εχει λιγο απο τη μαγεια των κλασσικων σειρων του σκηνοθετη, αλλα επειδη ειναι OVA το animation ειναι ενα βημα παραπερα, οπως και το fanservice. για τη σειρα δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια, αλλα το OVa μου αρκει.

#5362 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 28 October 2014 - 02:09

akame ga kill <3

Δε λεω δεν ειναι κανα αριστουργημα απο πλευρας σεναριου η αναπτυξης χαρακτηρων.Εχει ομως τον χαβαλε του με την Esdeath και τον Tatsumi,εχει σφαγες και το πιο βασικο δεν εχει τη μαλακια των shonen που δεν ψοφανε οι πρωταγωνιστες.Αν συνεχισει ετσι μεχρι το τελος ενα 8-8,5 το αξιζει για εμενα μονο και μονο επειδη βλεπεται ευχαριστα.

#5363 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 31 October 2014 - 22:53

η τρίτη σεζον του szs δεν με τρελένει. αρκετές επαναλήψεις σε ατάκες. οι πρώτες δύο επικές. 

έπιασα και έβαλα το πρώτο από bakemonogatari, καλό και μετράει πολύ το animation. 1080p να στενάξει το σύστημα. ξεκίνημα σειράς με 1' pantsu shot δεν μπορεί να είναι κάτω από 8/10.

Posted Image

#5364 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 01 November 2014 - 12:08

Αρχισα να βλεπω το Psycho Pass απο την extended edition (δηλαδη 11 45λεπτα επεισοδεια αντι για 24 25λεπτα).
Η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ λιγες απαιτησεις, καθως ψαχνοντας το αντιστοιχο τοπικ (παλιοτερα) δεν ειχα διαβασει και τα καλυτερα.Εχω εκπλαγει, καθως μου αρεσει παρα πολυ περισσοτερο απο οτι περιμενα, η ιστορια εχει πολυ ενδιαφερων και μαρεσει η ολη υποθεση γενικοτερα.Τα 2 απο τα 11 επεισοδεια εχω δει και ελπιζω να συνεχισει να μαρεσει τοσο!!!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5365 dying fire

dying fire

συνήθως κοιμάμαι

• Members
  • 1 posts

Posted 08 November 2014 - 00:21

Τέλειωσα πρόσφατα την πρώτη σαιζόν του Psycho Pass και πριν από αυτό του Log Horizon και πιο πριν του Attack on Titan. Τώρα είμαι στη μέση του Tokyo Ghoul και του The Melancholy of Haruhi Suzumiya ταυτόχρονα. Επίσης έχω αφήσει μισά τα εξής: Cowboy Bebop, Puella Magi Madoka Magika, Sayonara Zentsubu-sensei και Ghost Hound (παίζει να έχω ξεχάσει και κανένα). Όλα είναι πολύ καλές σειρές, αλλά δεν εννοώ να συγκεντρωθώ σε μία. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι υποφέρω από ADHD :P.

#5366 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 08 November 2014 - 17:08

Τελος η 1η season του Psycho Pass...Χμμ, νταξει.
Αν και μεχρι την μεση μαρεσε τρελα, μετα μπορω να πω οτι βαρεθηκα αρκετα, εγινε πολυ μονοτονο.Εκει δηλαδη που επρεπε να γιενι καλυτερο, αφου πλεον η ομαδα ηταν αντιμετπη με τον main antagonist εγινε χειροτερο.
Ετσι, αναμεικτα συναισθηματα μου αφησε το Psycho Pass Season 1 τελειωνοντας το.Θα σκεφτω μηπως δω και την 2η season αφου βγαινουν τωρα τα επεισοδεια της, η ισως περιμενω να τελειωσει πρωτα.Θα δουμε.
Σειρα εχει το Mahou Shojou Madoka Magica απο το οποιο περιμενω αρκετα πραγματα, παροτι με αποτρεπει το magical girls του πραγματος :P Για να δουμε τι λεει τουτο και ελπιζω να μην με απογοητευσει οπως το Psycho Pass!

#5367 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 12 November 2014 - 22:38

Έχω ξεκινήσει εδώ και 2 βδομάδες και βλέπω το Mushishi. Εξαιτίας έλλειψης αρκετού ελεύθερου χρόνου το πάω πολύ αργά. Ωστόσο μπορώ να πώ ότι μου αρέσει αρκετά. Κάθε επεισόδιο είναι αυτόνομο, οπότε βολεύει να το δεις όποτε μπορέσεις. Ο Ginko είναι αρκετά μυστήριος σα χαρακτήρας, θα ήθελα πολύ να δω σε flashback την ιστορία του. Μου έχουν κάνει εντύπωση τα μουντά χρώματα και γενικά η ατμόσφαιρα στη σειρά. Τα μουντά χρώματα αλλάζουν όταν βλέπουμε π.χ. το ποτάμι του φωτός των Mushi. Επίσης θεωρώ ότι το opening είναι πολύ καλό.

Αποκρυπτογραφώ και γω τον μυστηριώδη κόσμο των Mushi.

30w46c0.jpg

#5368 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 12 November 2014 - 23:52

Μολις τελειωσα το Mahou Shojou Madoka Magica.Το λατρεψα, φανταστικο, απλα δεν πρεπει να κρινεις ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο.
Ενω ειναι φαινομενικα ενα χαζοχαρουμενο magical girl anime εξελισσεται σε κατι τελειως διαφορετικο, το απολαυσα οσο δεν παει!!!!!!!!
Παμε για Kara no Kyoukai τωρα!

#5369 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 posts

Posted 13 November 2014 - 19:30

Ολοκλήρωσα το Tatami Galaxy μέσα στην εβδομάδα, και σίγουρα άξιζε τον χρόνο του. Το είχα πετύχει στο ίντερνετ ως "endless 8 done right" και ως φαν του πρώτου είπα να ακολουθήσω και το καλύτερο του.

Όντως, σε θέμα δομής των επεισοδίων, pacing, διατήρηση του ενδιαφέροντος και εξέλιξη χαρακτήρων, ήταν ανώτερο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με εξαίρεση το επεισόδιο με την κούκλα που το απεχθάνομαι, λάτρεψα όλα τα επεισόδια, είτε λόγω του χιούμορ τους (κυρίως στα πρώτα), είτε λόγω του νοήματος τους (τα τελευταία 3).

Αυτό που κράτησα ήταν η πολύ πετυχημένη και στον στόχο παρουσίαση της απογοήτευσης της πληθώρας των φοιτητών, οι οποίοι παρά τα όνειρα τους βλέπουν μία ολόκληρη διετία να περνά χωρίς εκείνοι να έχουν πετύχει τίποτα. Πραγματικά αυτό που λέμε 2 χρόνια από την ζωή μου.
Η επιθυμία του πρωταγωνιστή να είχε ξανά διαθέσιμα τα χαμένα χρόνια, μόνο για να τα σπαταλήσει για ακόμη μια φορά, ισχυροποιήούσε περισσότερο την αίσθηση που σου έδινε η σειρά.

Μαγικό επεισόδιο το 10. Ένα αληθινό ταξίδι στο μυαλό του χαρακτήρα.

Πολύ καλές εντυπώσεις από το συγκεκριμένο anime. Μακάρι να ήταν πιο γνωστό τριγύρω.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#5370 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 November 2014 - 23:56

ειδα το μικρο OVA της Cutie Honey απο τη Gainax 

απο τα πιο τρελα ανιμε που εχω  δει....ιδια τρελα με Panty & Stocking, εστω και αν ειναι παλιοτερο.

παντως εμοιαζε αρκετα στη σειρα Kill la Kill σε καποια σημεια, τοσο στους χαρακτηρες, οσο και στην πλοκη. 

δεν ειναι συμπτωση βεβαια αν κρινω πως αρκετοι απο τους δημιουργους ηταν ιδιοι. 

Αφου μου αρεσε η ΚΙΚ, μου αρεσει και αυτη ακομα περισσοτερο μιας και ειναι ακομα πιο αποκαλυπτικη, ακομα και απο τις Ρ&Σ.

τωρα για την απεικονιση γυμνου, ενταξει παω πασο....μεσα στην τρελα ειναι και αυτα. 

την παλια σειρα δεν νομιζω να τη δω ποτε...δεν ειναι του γουστου μου. Αλλα το Ονα το ειδα κυριως για τις τρελες στιγμες, παρα για την υποθεση. Και οντως, μπορει μερικοι να εχουν δικιο για την κατακρεουργηση της παλιας σειρας. Στο 3ο επεισοδιο λιγο σοβαρευει αλλα και παλι δεν σε απαγοητευει.