μεχρι να ξαναρχισει το ρημαδι το Jojo, ειπα να δω δυο κομματακια που κακως ειχα παρακαμψει.
το πρωτο ειναι το Project A-ko
τα 4 πρωτα επεισοδια αξιζουν βασικα, μιας και γινεται οτι να'ναι. εντελως φλου το πραγμα χωρις καμια συνοχη. αν δεν ηταν το φοβερο animation, οι εκρηξεις και το fanservice, αλλα και η παρωδια γνωστων τιτλων, θα το παρατουσα.
αλλα καταφερνει και σου κρατα το ενδιαφερον μεχρι τελους. δεν θα το ελεγα κλασσικο απο την αλλη και απευθυνεται πλεον αποκλειστικα σε οσους τους αρεσουν τα παλια ανιμε του 80.
τα 2 τελευταια επεισοδια δεν εχουν καμια σχεση με τα προηγουμενα. σα να πεφτει η ποιοτητα και να σοβαρευει η ιστορια. δεν ταιριαζει καθολου στο κλιμα και θα τα απεφευγα, αλλα αφου τα κατεβασα πακετο, ειπα ας τα δω. βλεπονται μεν, αλλα τα εχω χιλιοδει πλεον....
το δευτερο ηταν το OVA Mahou Tsukai Tai του γνωστου J.Sato
κλασσικος τιτλος, ιδιως σε οσους τους αρεσουν ανιμε με μαγεια και μαγους στον πραγματικο κοσμο, αν και εχει και επιστημονικη φαντασια μεσα, θυμιζοντας λιγο Evangelion. 6 επεισοδια ειναι μονο, βλεπονται πολυ ευκολα. θα χαρακτηριζα τον τιτλο αρκετα καλο και αν δεν ηταν το fanservice θα μου αρεσε περισσοτερο. ευτυχως ομως ειναι σε ανεκτα επιπεδα και καταφερνει να ειναι αστειο χωρις να γινεται χυδαιο. αλλα και παλι θα προτιμουσα να ελειπε το fs.
εχει λιγο απο τη μαγεια των κλασσικων σειρων του σκηνοθετη, αλλα επειδη ειναι OVA το animation ειναι ενα βημα παραπερα, οπως και το fanservice. για τη σειρα δεν εχω ακουσει και τοσο καλα λογια, αλλα το OVa μου αρκει.