Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#5251 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:35

Nobunaga the Fool... ΓΙΑΤΙ. Από τις μεγαλύτερες αηδίες ongoing αυτόν τον καιρό. Dropped χωρίς ίχνος τύψεων.

Συμφωνώ και ευπαυψάνω!! Είδα το πρώτο επεισόδιο για να πάρω μία γεύση, το βρήκα βλακώδες και τέρμα.

30w46c0.jpg

#5252 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2014 - 15:53

Nobunaga the fool + PUPA = extreme experience.

フカフカ

#5253 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 11:26

Ξεκίνησα το scrapped princess! Έχω μια αμηδρή εντύπωση ότι το έχω ξαναδεί, κάτι σε de ja vu, αλλά δεν θυμάμαι.. Τέσπα καλό το βρήσκω. Έχω κατεβάσει επίσης και το The Twelve Kingdoms, The Book of Bantorra, τα οπόια όμως δεν τα έχω ξεκινήσει. Απλά κάθονται εκει και περιμένουν.

30w46c0.jpg

#5254 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 14:48

Εγω μολις χτες τελειωσα το Mononoke (το ξεκινησα Παρασκευη) και μπορω να πω πως ειναι αριστουργηματικο ανιμε. Το animation μου αρεσε ιδιαιτερα, μιας και ξεφευγει απο τα συνηθησμενα. Οι χαρακτηρες ηταν εξεραιτικοι. Οι διαφορες μικροιστοριουλες ειχαν αρκετο ενδιαφερον. Επισης αν θελει κανεις μπορει να το δει και σε ενα απογευμα, πραγμα που σημαινει οτι ειναι ενα ανιμε που το απολαυβανεις. 

Απο ongoing:

Kingdom 2 (που τελειωνει και επιτελους θα κανουμε ενα διαλειμα απο αυτη τη σειρα, ελπιζω οχι για πολυ καιρο)

Hajime no Ippo

Magi The Kingdom of Magic (πολυ καλυτερο απο την πρωτη season, καθως επισης αρχισε να εχει και ενδιαφερον η υποθεση)

Kill La Kill (αφου σταματησαν να εστιαζονται στο fanservice, αρχισε να γινεται καλο)

Χμμμ, το αρχιζω και εγω σημερα το Mononoke μετα απο ενα γερο 4μηνο και βαλε που εχω να δω ανιμε!Για να δουμε, για να δουμε!
EDIT: Ειδα το 1ο επεισοδειο, πολυ καλες οι αρχκες εντυπωσεις μου!
Μια ερωτηση μονο, πρεπει να εχω δει το Ayakashi: Samurai Horror Tales για να δω το Mononoke?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:12

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#5255 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 15:52

Χμμμ, το αρχιζω και εγω σημερα το Mononoke μετα απο ενα γερο 4μηνο και βαλε που εχω να δω ανιμε!Για να δουμε, για να δουμε!
EDIT: Ειδα το 1ο επεισοδειο, πολυ καλες οι αρχκες εντυπωσεις μου!
Μια ερωτηση μονο, πρεπει να εχω δει το Ayakashi: Samurai Horror Tales για να δω το Mononoke?

Εγω δεν εχω δει το ανιμε που ανεφερες και καταλαβαινα μια χαρα τι γινοταν. 

#5256 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 16:37

Εγω δεν εχω δει το ανιμε που ανεφερες και καταλαβαινα μια χαρα τι γινοταν. 

Ωραιος φιλε ευχαριστω ;)

#5257 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2014 - 22:14

To Αyakashi είναι τρεις διαφορετικές μεταξυ τους ιστορίες η τελευταια από τις οποίες ειναι άλλο ένα arc του Μοnonoke. Αν σου αρεσει το ενα βλεπεις και το αλλο imo.

#5258 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2014 - 13:23

Θενκς Iri ;)
Λοιπον εφτασα μεχρι το 9ο επεισοδειο του Mononoke.
Μπορω να σιγουρια να πω οτι ειναι φοβερα καλο!Το animation προσωπηκα το βρηκα εξαιρετικο, τους χαρακτηρες απιστευτα καλοφτιαγμανους και τον Kusuriuri πολυ μυστηριωδη χαρακτηρα!
Πολλες φορες με εξεπληξε με τους χαρακτηρες να λενε πραγματα που πραγματικα δεν περιμενα να πουνε.Επισης καταφερνει να δημιουργησει μια πολυ τρελη ατμοσφαιρα η οποια εχει φτιαχτει με εναν συνδιασμο πολυ καλης μουσικης επενδυσεις και τρομερου συνδιασμου των χρωματων.
Λογικα θα το τελιωσω σημερα και θα ξεκινησω κατι αλλο.Τελικα επεστρεψα στα ανιμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο, αν επεφτα σε ενα ανιμε χειροτερο απο το Mononoke ισως να μην ηθελα να δω κατι αργοτερα!
Θα δω σιγουρα καποια στιγμη το Ayakashi: Samurai Horror Tales!
Επισης να σημειωσω πως ειναι πολυ εξυπνος ο τροπος με τον οποιο εχουν βαψει τον Medicine Seller!Φαινεται σαν να εχει ενα ελαφρο χαμογελο συνεχομενα ενω  ταυτοχρονα το βαψιμο κατω απο τα ματια των κανει να φαινεται αρκετα συγκρτημενο η και θλιμμενο.
EDIT:Μολις το τελιωσα!Η τελευταια arc πραγματικα το απογιωσε!Απο τα ανιμε που δεν βλεπεις καθε μερα!
Τωρα μαλλον παω για κατι χαλαρο.Λεω να ριξω μια ματια στο Azazel-san.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 16 Φεβρουάριος 2014 - 19:20

#5259 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2014 - 17:47

Τελειωσα και εμεινα αρκετα ευχαριστημενη  τα παρακατω : Sakurasou no Pet na Kanojo Λατρεψα το τελος εριξα τρελο γελιο με Akasaka  - Rita και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να τελειωσει... ΘΕΛΩ 2nd SEASON!!! :zetsubou:  :zetsubou:  

Freezing, Ηigurashi no Naku koro ni - Outbreak 

Byousoku 5 Centimeter

Spoiler:

Ao no excorcist special,  Ao no Exorcist Gekijouban. Υπεροχη ταινια μου αρεσε πολυ

Θα ηθελα μια συνεχεια ,Sakurasou no Pet na Kanojo! , Fortune Arterial, NouKome

Στο Great Teacher Onizuka και στο Gintama,  ριχνω τρελο γελιο τοσο που κλαιω απο τα γελια.  :joyful:   :joyful: 

Black Butler (Kuroshijutsi) Sebastian is a kickaas   :burningbe3: 

Καινουρια ειναι: Nurarihyon no Mago, Sacred Seven,  Steins;Gate, Log Horizon , Aria the Animation. 

Ξεκινησα να βλεπω συχνοτερα : Magi - The Kingdom of MagicFree, Kill la Kill, Chrono CrusadeHyouka, Kore wa Zombie Desu ka, Kaleido Star, Letter Bee-Tegami Bachi συνεχιζουν και πανε με αργοτερο ρυθμο γιατι θα σπασει το κεφαλι μου στο τελος . :blurah5: 

Φυσικα One Piece keep going! 

ONE PIECE RULES!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 18 Φεβρουάριος 2014 - 21:18
Tagged for spoilers

#5260 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2014 - 23:29

Σημερα τελιωσα το Yondemasu Yo, Azazel-san!Καλο ητανε το ευχαριστηθηκα!Ξεκιναω αμεσως το Yondemasu Yo, Azazel-san Z γιατι δεν ηταν αρκετα τα 13 15λεπτα επεισοδεια!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 18 Φεβρουάριος 2014 - 23:29

#5261 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2014 - 01:22

Katekyo Hitman Reborn γύρω στο 15

το χειρότερο anime που έχω δει εδώ και πολύ καιρό

έχει αρκούδες όμως

κάτι είναι και αυτό.

#5262 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2014 - 02:32

μετα απο 6(?) χρονια απο τοτε που μου το προτινανε (tomodachi2 :P ) αποφασησα να κατσω να δω το "Monster" εχω φταση στο 29 εποσοδιο και εχω ποροθει :)

Imagination is the only limit!

#5263 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2014 - 15:57

Είχα πολύ καιρό να δω κάποιο ανιμε και αποφάσισα να δω το Noragami και το Hatsukoi Limited.

Στο Hatsukoi Limited παρόλο που έχω προλάβει να δω μόνο  τα 2 πρώτα επεισόδια το έχω  λατρέψει.  :D

#5264 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2014 - 19:34

Το μεσημερι τελιωσα με τα Azazel-san και το πρωτο και το Z!
Πραγματικα ειχαν πολυ φαση!Ψαχνω να βρω τι θα δω τωρα ομως!

#5265 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2014 - 17:06

Eγώ από την άλλη είδα πριν απο κανά δυό μέρες την ταινία του Bayonetta. Ντάξει τι να λέμε. GONZO και μυαλά στα κάγκελα, στο γραφείο , στο πληκτρολόγιο, στην οθόνη. Γενικά μετά το πρώτο μισάωρο υπήρχε ένας πουρές μέσα στο κεφάλι μου. Αν κάποιος θέλει δράση και πιστολίδι και ωραία γραφικά και είναι φαν του παιχνιδιού και γενικά δεν τον πειράζει η σαπίλα μπορεί να το δει. Προειδοποιώ προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ κατά την διάρκεια της προβολής.