λοιποοοον
Ξαναείδα το
Cross Game.Επικ σχιτ ιζ επικ. Adachi και άγιος ο θεός, τον λατρεύω τον άνθρωπο παρόλο που οτι βγάζει είναι μια απο τα ίδια. Πότε sport anime, πότε ρομάντζο, που και που και λίγη κωμωδία, όλα σε σωστές δόσεις. ο κιτάμουρας και η aoba με διαφορά το ποιο συμπαθητικό ζευγάρι σε anime εβερ. Δείτε το απλά επειδή!
Currently
Space Brothers (στο 46 είμαι)
Δείγμα του πως γίνεται σειρά ενδιαφέρουσα, χωρίς, βυζιά, slapstick, ρομάντζα , Chibi γκόμενα με γυαλιά και tsundere. Δυσκολο αλλα γίνεται, απλή ανθρώπινη. Νιώθω ανελέητα υποχρεωμένος στον δημιουργό του, που δε σκότωσε στα 3 πρώτα επεισόδια τον Hibito απλά και μόνο για να έχουμε δράματα και "oh brother i will fullfil your dreams"
γιατι έτσι η σειρά κράτησε την γλυκύτητα της. Πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες, με μικρές λεπτομέρειες ακόμα και σε τριτοτέταρτους που τους προσδίδει μια δικιά τους προσωπικότητα. Παίρνει το θέμα με τους αστροναύτες πολύ σοβαρά, και το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον, παρόλο που δεν ξέρω πόσα απο αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τέλος απο τη μία χαίρομαι που παρότι anime, απλά προσθέτουν την NASA στο παιχνίδι(δεν νομίζω οτι αν έμενε στην Jaxa η οποία θα εκτόξευε πυραύλους κτλ κτλ η σειρά θα είχε τον ίδιο ρεαλισμό) αλλα απο την άλλη, για κάποιο λόγο δίνει μια περίεργη αίσθηση οτι οι άνθρωποι που στοχεύουν να γίνουν αστροναύτες είναι οι απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οι οποίο απλά τρέχουν πάνω σε διάδρομο και απαντούν με άνεση το 454χ245 (duh)
Επίσης βλέπω μετα της συντρόφου το
Peach girl. Ας αρχίσω απο τα καλά. Πολλά ωραία αγόρια και κορίτσια, καλή περίπτωση να το δείτε με το έτερον σας ήμισυ, Επίσης είναι η πρώτη σειρά που οι χαρακτήρες αλλάζουν. Αλλάζουν ρούχα, τα μαλλιά τους, τα παπούτσια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν ζούν και κοιμούνται με την στολή του σχολείου. Επιτέλους!
Στα κακά... Σενάριο σαπουνόπερας με απίθανό καστ. Έχουμε και λέμε.
- Μια πουτ$@#@ που πάει όπου φυσάει ο άνεμος
- Την μεγαλύτερα καρι@&$#α που πάτησε το πόδι της ποτέ στο ψηφιακό στερέωμα
- Έναν μαλά*$@# που τον κάνει σκυλάκι η καρι@&$#α
- Τον ανήλικο και φουλ κομπλεξικό ιάπωνα Μάνθο Φουστάνο
- Τον αδελφό του κομπλεξικού Μάνθου Φουστάνου, ο οποίος είναι απλά ανεκδιήγητος
- Πολλές περιφερειακές γλάστρες οποιουδήποτε φύλου
Μέσα σε όλα αυτα ορισμένες καταστάσεις είναι τόσο τραβηγμένες που απλά γελάω, ενώ αν είχα μπροστά μου κάθε έναν απο τους πρωταγωνιστές ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ!!
Δεν υπάρχει και κανα ζώο comic relief να σώσει την κατάσταση!
Edited by papp0us, 04 April 2013 - 20:03.