Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 18 August 2012 - 22:53
Τα animu της σεζόν με με κάνουν να νιώθω πολύ μικρή. T_T
Posted 18 August 2012 - 23:01
Από την άλλη εγώ είμαι στο 3ο επεισόδιο του Μouryou no Hako και δεν έχω καταλάβει τον Χριστό μου. Είναι και κάποιοι χαρακτήρες που δεν μπορώ να ξεχωρίσω επαρκώς... φασκελοκουκούλωστα.
Posted 18 August 2012 - 23:05

(και σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, διαβάστε πως ονομάζεται το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Κάποιος το έμαθε από εκεί και πήρε το motto μετά...το οποίο βεβαίως είναι του 1848 αλλά τέσπα)
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 August 2012 - 23:05
Από τελειωμένες σειρές πήγα να ξεκινήσω το Ben-to που είναι απλά εμετικό(τελειωμένο στην κυριολεξία) και το Nichijou που ενώ θεωρούσα ότι θα είναι απαίσιο(!) αποδεικνύεται αναπάντεχα καλό. Χαίρομαι που είχα άδικο.
Edited by Nikos1451, 18 August 2012 - 23:06.
Posted 18 August 2012 - 23:12
θελω να πιστευω το τελος θα με ανταμειψει!!!
αυτο με το κουτι-νοσοκομειο ειναι που με καιει πιο πολυ!!!!
Posted 18 August 2012 - 23:18
-για Hyouka γραψε στο thread τα παραπονα σου αμα ειναι να γινει συζητηση.
-για Joshiraku εχει notes απο τον μεταφραστη των gg εδω . Ειναι οντως δυσκολη σειρα για non-glorious nipponfags αλλα στο szs πως και δεν ειχες τετοιο προβλημα- η ειχες?
-το Utakoi ειναι οντως μια καλη σειρα ,μην σε επηρεαζει το hype
-για hxh γραψε και εκει στο thread αναλυτικα τα προβληματα που βρισκεις, θα λαβεις απαντησεις σιγουρα απο διαφορους που σε μισουν τωρα αλλα θα πρεπει να αναγκαστουν να συγκρατηθουν για να εκφραστουν
Iristella
Χρησιμοποιησε το cast list στο anidb ισως βοηθησει. Και η σειρα αφιερωνει 4-5 επεισοδια μετα με 4 τυπους να καθονται σε ενα δωματιο και να αναλυουν(μπλεκουν) οσα εχουν γινει
Edited by Hanzo, 18 August 2012 - 23:19.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 18 August 2012 - 23:26
Hanzo ξέρεις ότι αν είχα διάθεση για εκτενή συζήτηση θα το έκανα. Εδώ είναι θρεντ γενικών εντυπώσεων (και γι αυτό κ πόσταρα εδώ τις γενικές μου εντυπώσεις).

Το SZS είχε όλες τις αναφορές σε δεύτερο επίπεδο -ή τουλάχιστον έτσι το αντιλήφθηκα εγώ, οπότε πολλές φορές βλέποντας ένα επεισόδιο δεν καταλάβαινα καν ότι είχα χάσει κάτι. Στο joshiraku το να διαβάζω τα notes εκ των υστέρων δεν είναι το ίδιο με το να μην τα χρειάζομαι, αν και η αλήθεια είναι ότι βοηθούν πολύ.
~Πάντως αυτό με το hype ισχύει. Oh well.
Posted 19 August 2012 - 11:44
Όπως είπε και μια φίλη μου: Άπειρα Ναρκωτικά. Τί θκατά ήταν αυτό...

Posted 19 August 2012 - 12:08
γιατί κανείς δε λέει ότι το Hunter x Hunter είναι ανόητο shounen
D:
Posted 23 August 2012 - 02:31
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 23 August 2012 - 07:25
Τέλιωσα αυτο το καιρο το "Gundam seed" κιεγώ (και με βλέπω να προχωράω στο GS destiny) , πολυ ωραίο κιαυτο το Gundam μαζί με τα Gundam 00 που χα δει παλιότερα

Eίδα επίσης το "dream eater merry" ωραίο αν και μέτριο άνιμε που δυστηχώς κοπηκε στη μέση απ'ότι κατάλαβα κιαυτο...το ευχαριστήθηκα όμως.
Τέλος είδα το "kiki's delivery service" που το χα πει καιρό, αλλα για κάποιο λόγο συνέχεια το ξεχνούσα xD πολύ όμορφη ταινιούλα κιαυτή, as expected

Edited by GhostPrince, 23 August 2012 - 07:27.
Posted 24 August 2012 - 17:47

Posted 25 August 2012 - 13:31
Το Another ήταν επίσης εκπληκτικό αν και λίγο πολύ ήξερα την πλοκή και τα plot twists από πριν. Καταραμένες νουβέλες.

--Keeper of the dolly horde. 【BJD & Art Tumblr】
Posted 25 August 2012 - 15:44
Μόλις τελειωσα το Genshiken, δεν έχω παράπονα, θα γράψω περισσότερα και στο θρεντ της σειράς.
Είμαι στην μέση του Darker than Black και είμαι αρκετά ικανοποιημένη, και η μουσική του μου αρέσει ιδιέταιρα.
Posted 25 August 2012 - 15:59
Χτες ξεκίνησα το Steins;Gate και έχω δει τα πρώτα 4 eps, η πλοκή μοιάζει λίγο μπερδεμένη αλλά νομίζω ότι με την πάροδο των επεισοδίων όλα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ούτως η άλλως έχω ακούσει καλά σχόλια για τη σειρά και για αυτό περίμενα τα bly-rays για να την αρχίσω