Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 12 August 2012 - 16:44
Το art ειναι αρκετα καλο (δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν το λες ασχημο) και το στορυ του μεχρι στιγμης δεν εχει προχωρησει σε γενικες γραμμες, λογικα απο τα επομενα θα μαθουμε περισσοτερα πραγματα και τον mc αλλα κ για τους εχθρους.
Posted 12 August 2012 - 16:50
Posted 12 August 2012 - 17:00
Οι δημιουργοί αυτής της κουράδας αξίζουν συγχαρητήρια επειδή κατάλαβαν τι ζητάει η κοινότητα - ή έστω το δυτικό κομμάτι της. Ένα από τα πιο συχνά παράπονα που διαβάζω είναι ότι ο πρωταγωνιστής είναι κλαψιάρης, ότι πρέπει να φυτρώσει ένα ζευγάρι μπάλες και λοιπά παρόμοια. Είναι κάτι που το παρουσιάζουν σαν πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουν ότι τα πάντα είναι θέμα context και ότι το να παραπονιέσαι για το ότι ο πρωταγωνιστής είναι κλαψιάρης είναι σαν να παραπονιέσαι για το ύψος του ή το χρώμα των μαλλιών του. Και δε θέλω να παίξω τον ψυχολόγο, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι γι'αυτά τα παράπονα οι οποίοι είναι λίγο-πολύ φανεροί.
Οπότε εδώ κατάφεραν να βάλουν τους ίδιους εμετούς όπως πάντα, αλλά να τους χωρέσουν σε καινούριο πλαίσιο δήθεν μπαντασίλας. Αλλάζει το "αυτό που είμαι" σε "αυτό που θέλω να γίνω" μόνο. Ο αυνανισμός και ο σεξισμός παραμένει ίδιος.
Εγώ σήμερα τελείωσα για δεύτερη φορά το Endless Eight σε Haruhi rewatch. Εξαιρετικά επεισόδια, έπρεπε να είχαν βγάλει περισσότερα.
Posted 12 August 2012 - 17:22
Εγώ σήμερα τελείωσα για δεύτερη φορά το Endless Eight σε Haruhi rewatch. Εξαιρετικά επεισόδια, έπρεπε να είχαν βγάλει περισσότερα.
Μου άρεσε πολύ το ∞8 αλλά...rewatch? where is the merit in that?

Αν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται (την πρώτη φορά το υποπτεύεσαι βέβαια, αλλά λειτουργείς διαφορετικά), ποιος ο λόγος να το ξαναπεράσεις το μαρτύριο;
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 12 August 2012 - 17:33
Τελικά το δίλημμα εξανεμίστηκε μόλις είδα το πρώτο γιατί είναι αρκετά διασκεδαστικά επεισόδια. Τα τελευταία 3-4 ειδικά.
Posted 12 August 2012 - 17:33
Μολις τελειωσα το Gankutsuou. Δεν εχω λιγια να περιγραψω το ποσο θεικο ειναι αυτο το ανιμε. Αν και το τελευταιο επεισοδιο δεν με ενθουσιασε και πολυ, μπορω να πω ομως οτι ειναι οτι πρεπει για επιλογος. Αγαπημενος μου χαρακτηρας ο Κομης. Νομιζω οτι αυτη η σειρα αξιζει 10/10. Συμβουλη μου για οσους δεν την εχουν δει ακομα να την βαλουν στα υποψιν τους, διοτι πραγματικα αξιζει.
Ειναι πραγματι εξαιρετικο ανιμε.Τα τελευταια 2 επεισοδια ηταν λιγο μεχ λογω του οτι αλλαξαν το τελος απο το πρωτοτυπο βιβλιο(ο κομης του μοντε κριστο).Αν θες μια καλυτερη καταλυξη τσεκαρε το βιβλιο.Το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι λιιιιγο μεγαλο :3
Εγω βλεπω το Hyouka και πραγματικα ειναι σαν να βλεπω τη σχολικη ζωη μου ωρες ωρες.Ο oreki ειμαι εγω στο σχολειο και η chitanda ειναι η κολυτη μου.Ευτυχως τον αλλον τον βλαμμενο δεν τον εχω.Ειναι ο πιο pretentious εκνευριστηκος χαρακτηρας ολων των εποχων.Data base my ass.ΨΟΦΑ!!!
Ε και ολα τα αλλα στο ανιμε ειναι τελεια.Ισως μερικες συζητησεις να μην βγαζουν νοημα η να κανουν μπαμ οτι ο σεναριογραφος ηθελε να συζητησει για ενα θεμα χωρις να το εχει μελετησει αρκετα για να παρουσιασει ενδιαφεροντα Points αλλα γενικα ειναι υπεροχο ανιμε.Το μονο Ongoin που βλεπω αυτη την περιοδο.
Posted 12 August 2012 - 17:38
good to know, θα το δοκιμάσω και εγώ όταν ξαναπεράσω το αγροτεμάχιο από rewatch.Τελικά το δίλημμα εξανεμίστηκε μόλις είδα το πρώτο γιατί είναι αρκετά διασκεδαστικά επεισόδια. Τα τελευταία 3-4 ειδικά.
edit: Τελειώσαμε χθες το ben-to. Αρκετά καλό για το είδος, το μόνο κακό είναι πως πεινούσα συνέχεια...Τ_Τ
Μας έχουν μείνει 6 eps από το idolm@ster (το οποίο το περίμενα παντελώς χάλια αλλά το αδικούσα τελικά) και μετά περνάμε σε Fate/Zero...για να δουμ...
Posted 12 August 2012 - 17:44
Ε και ολα τα αλλα στο ανιμε ειναι τελεια.Ισως μερικες συζητησεις να μην βγαζουν νοημα η να κανουν μπαμ οτι ο σεναριογραφος ηθελε να συζητησει για ενα θεμα χωρις να το εχει μελετησει αρκετα για να παρουσιασει ενδιαφεροντα Points αλλα γενικα ειναι υπεροχο ανιμε.
Πες συγκεκριμενα που αναφερεσαι εδω.
Ο Satoshi παλι ειναι τελειος χαρακτηρας . Σου αρεσει η σειρα αλλα δεν εκτιμας το interaction Οreki-Satoshi που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, πως γινεται αυτο.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 13 August 2012 - 01:47
Ελπίζω να μην παρεξηγηθείς φίλε από αυτά που θα γράψω, αφορμή παίρνω!
Οι δημιουργοί αυτής της κουράδας αξίζουν συγχαρητήρια επειδή κατάλαβαν τι ζητάει η κοινότητα - ή έστω το δυτικό κομμάτι της. Ένα από τα πιο συχνά παράπονα που διαβάζω είναι ότι ο πρωταγωνιστής είναι κλαψιάρης, ότι πρέπει να φυτρώσει ένα ζευγάρι μπάλες και λοιπά παρόμοια. Είναι κάτι που το παρουσιάζουν σαν πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνουν ότι τα πάντα είναι θέμα context και ότι το να παραπονιέσαι για το ότι ο πρωταγωνιστής είναι κλαψιάρης είναι σαν να παραπονιέσαι για το ύψος του ή το χρώμα των μαλλιών του. Και δε θέλω να παίξω τον ψυχολόγο, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι γι'αυτά τα παράπονα οι οποίοι είναι λίγο-πολύ φανεροί.
Οπότε εδώ κατάφεραν να βάλουν τους ίδιους εμετούς όπως πάντα, αλλά να τους χωρέσουν σε καινούριο πλαίσιο δήθεν μπαντασίλας. Αλλάζει το "αυτό που είμαι" σε "αυτό που θέλω να γίνω" μόνο. Ο αυνανισμός και ο σεξισμός παραμένει ίδιος.
Δεν προκειται να παραξηγηθω φιλε warchief και συμφωνω μαζι σου. Γενικα παντως δεν ειναι οτι δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους ανιμε (με κλαψιαρηδες), απλως ειναι παρα πολλα κ σχεδον καθε χρονο βγαζουν κ απο 1.
Posted 14 August 2012 - 23:53
Posted 15 August 2012 - 15:59

ΜΑΧΕΣ ΜΑΧΕΣ!!!
Posted 16 August 2012 - 00:59

Edited by giota83, 16 August 2012 - 01:04.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 16 August 2012 - 01:12
Παντως με χαλασε ο τροπος που τελειωσε το D.Gray-Man και φανταζομαι δεν ειμαι η μοναδικη που εχει αυτη την αποψη εδω μεσα. Δεν ειχε στην ουσια ενα τελος . πανω που αρχισε να γινεται πιο καλο και να δειχνει ποιος ειναι ο Αλλεν πραγματικα τελειωσε!!! Δεν επρεπε να γινει ετσι. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά είναι το τέλος,πίστευσε με.Η Hoshino έχει πρόβλημα με τον καρπό της και πήγαινε συνέχεια σε break με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετό υλικό για το anime.Ακόμη και τώρα τα chapters δεν βγαίνουν πάντα στην ώρα τους και δεν έχουν τον ίδιο αριθμό σελίδων.Οπότε από το να έβαζαν κάποιο απαίσιο φίλλερ τέλος που να ολοκληρώνει ξαφνικά την ιστορία,καλύτερα αυτό του στυλ συνεχίζονται οι περιπέτειες μας.Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα έχουμε συνέχεια η remake,αλλά μιλάμε για πολλά χρόνια αργότερα με τον ρυθμό που προχωράει το manga.

Posted 16 August 2012 - 01:21
Μια χαρά είναι το τέλος,πίστευσε με.Η Hoshino έχει πρόβλημα με τον καρπό της και πήγαινε συνέχεια σε break με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετό υλικό για το anime.Ακόμη και τώρα τα chapters δεν βγαίνουν πάντα στην ώρα τους και δεν έχουν τον ίδιο αριθμό σελίδων.Οπότε από το να έβαζαν κάποιο απαίσιο φίλλερ τέλος που να ολοκληρώνει ξαφνικά την ιστορία,καλύτερα αυτό του στυλ συνεχίζονται οι περιπέτειες μας.Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα έχουμε συνέχεια η remake,αλλά μιλάμε για πολλά χρόνια αργότερα με τον ρυθμό που προχωράει το manga.
Ενταξει δεν ειπα να σπασει και το χερι της η γυναικα , αλλα ενα πιο καλο τελος θα ηταν πιο ωραιο. δε λεω ειχε μαχη αλλα δεν ειχε λιγο Kanda , Lavi, ολη την παρεα ρε παιδια και τον Earl ετσι για να γινει λιγο πιο καλη η μαχη. το ιδιο γινεται και με το Bleach.σταματησε λογω ασθενειας
Edited by giota83, 16 August 2012 - 01:22.
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Posted 17 August 2012 - 19:35
Προχωράμε tsuritama και μετά Upotte!! <--(τα θαυμαστικά δεν τα βάζω εγώ αλλά είναι στον τίτλο. Ξέρω τι περιμένω να δώ lol)