Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4651 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 posts

Posted 08 March 2012 - 16:08

Μολις τελειωσα την πρω season, απο ενα ανιμε που πραγματικα με συγκλονισε και νομιζω οτι αξιζει κανεις να το δει, ιδιαιτερα οι φιλοι της κλασικης μουσικης. Λοιπον, το ανιμε λεγεται La Corda D'oro:primo passo.

Επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο thread, θα θελα λιγο να πω πεντε πραγματακια για την πλοκη του πριν πω τις εντυπωσεις μου.

Λαμβανει χωρα ενα μουσικο σχολειο στην Ιαπωνια. Σε αυτο το σχολειο υπαρχει ενας μυθος περι μιας μουσικης νεραϊδας. Ετσι λοιπον, μια κοπελα ονοματι Kaho μια μερα συναντα αυτη τη νεραϊδα (εδω θελω να πω πως η Kaho ειναι η μονη που μπορει να τη δει), και ετσι διοργανωνονται μουσικοι αγωνες στους οποιους και λαμβανει μερος και η Kaho, χρησιμοποιωντας ενα μαγικο βιολι που της εδωσε η νεραϊδα.

Αν και το σεναριο δεν ακουγεται πολυ πιασαρικο, ο τροπος με τον οποιο διαδραματιζονται τα γεγονοτα, αλλα και ο τροπος με τον οποιο σκιαγραφεται ο χαρακτηρας καθενος απο τους διαγωνιζομενους (που αποτελουν και τους πρωταγωνιστες της σειρας) ειναι εξαιρετικος. Ακομα αυτο που με συγκλονισε περισσοτερο, ειναι ο τροπος με τον οποιο κορυφωνονται η αγωνια και τα συναισθηματα μεσα απο την κλασικη μουσικη και ταυτοχρονα μεσα απο τους χαρακτηρες. Παραλληλα δεν απουσιαζει και το κωμικο στοιχειο, αν και εστιαζει πιο πολυ στο ρομαντζο και στο δραμα. Κατα τη γνωμη μου, αξιζει να δει κανεις αυτη σειρα και την προτεινω ιδιαιτερα σε κοινους που ασχολουνται με τη μουσικη, αλλα και οπως ανεφερα παραπανω και στους λατρες της κλασικης μουσικης. :tensai:

#4652 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 08 March 2012 - 17:13

ειδα το Ayakashi japanese classic horror αλλα εχω μεικτα συναισθημτα ακομα .γενικα πολυ αγαπησιαρικες ιστοριες ρε παιδι μου ειδικα αυτη η τελευταια. σε αυτην ειπα και ενα damn....

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4653 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 09 March 2012 - 01:48

Μολις τελειωσα το getbackers.
Kαλό!!
Posted Image

#4654 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 10 March 2012 - 15:49

Μόλις τέλειωσα το Michiko To Hatchin...

:blingeye2:

Ε-ξαι-ρε-τι-κό-τα-το! Έπαθα ποιότητα ξαφνικά! Τι να πω τώρα γι' αυτή την απίστευτη σειρά, από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω! Όλα τέλεια! Όλα ήταν τέλεια! Απίστευτη ανάπτυξη χαρακτήρων, φοβερές αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους, ακόμα και οι πιο ασήμαντοι κομπάρσοι είχαν ρόλο και συναισθήματα, ρεαλιστικότατο όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις, φοβερή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα, φοβερό σχέδιο και animation, υπέροχη latin μουσική... Εντάξει τι άλλο να ζητήσει κανείς! Επειδή τα επεισόδια έμοιαζαν αυτοτελή, νομίζω πως θα ήταν καλύτερα αν την πετύχαινε κανείς ongoing, completed ήθελες αρκετό χρόνο για να χωνέψεις όσα συνέβαιναν σ' ένα μόνο επεισόδιο, δεν ήταν δηλαδή η σειρά που την 'καταπίνεις' σε μια μέρα. Το τέλος δε μου πολυάρεσε, αλλά αυτό ήταν προσωπική προτίμηση, πιστεύω ότι σε μια τέτοια κοινωνία την οποία περιέγραφε δε θα μπορούσε να υπάρξει άλλο τέλος γιατί δε θα κόλλαγε... But I'll always be a sucker for happy endings, and I don't consider this ending one of those.

Anyways it's a must!
Spoiler:

#4655 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 10 March 2012 - 15:50

Episode 11 στο Steins Gate ! Με έχει πωρώσει η πλοκή του , ελπίζω να συνεχίσει έτσι !!!

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#4656 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 10 March 2012 - 15:58

ξεκινησα το mariaxholic και το exel saga...πολυ φαση και τα 2...ειδικα το 2ρο :P
フカフカ

#4657 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 11 March 2012 - 18:35

Ξεκινησα το Inu x Boku ss που για εμενα ειναι μια ακομα ωραια σειρα γαι να περναει η ωρα.

#4658 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 11 March 2012 - 18:52

Κάνοντας catch-up για την ψηφοφορία και τρέχοντας να προλάβω τα deadlines, άρχισα τη σειρά Break Blade. Μόλις τελείωσα την πρώτη ταινία.
Spoiler:

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#4659 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 11 March 2012 - 19:48

Κάνοντας catch-up για την ψηφοφορία και τρέχοντας να προλάβω τα deadlines, άρχισα τη σειρά Break Blade. Μόλις τελείωσα την πρώτη ταινία.

Spoiler:

πάνω που έλεγα τι να δω τσουπ πετάγεσαι εσύ σαν τον Ερμή τον αγγελιαφόρο των άνιμε ,θεών ήθελα να πω και μου δίνεις την ιδέα.ευχαριστώ ε :riiight:

#4660 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 March 2012 - 13:20

Δεν έχω φτάσει ΟΥΤΕ καν στο 1:30 του πρώτου επεισοδίου του Star Driver και είμαι ήδη σε φάση WΗAT.

Spoiler:

Θα επιστρέψω με πιο... ουσιαστικές εντυπώσεις αργότερα, αλλά αυτό πραγματικά με μπέρδεψε... :dazed:

Posted Image

#4661 IAMNOONE

IAMNOONE

DEAD APOSTLE

• Members
  • 96 posts
  • LocationReality Marble

Posted 15 March 2012 - 13:27

Fate Zero. Περιμένω πως και πως να το συνεχίσουν, το είχαν σε αναμονή μέχρι τα μέσα μαρτίου. Είναι λιγάκι πιο Creepy από το Fate Stay Night... ναι, αλλά διατηρεί ακόμα μια επικότητα, ένα μεγαλείο, και ένα απίστευτο βάθος πολύπλευρων προσωπικοτήτων.

Naruto Shippuden, αλλά μετά τα αλύπητα φίλερ, έχασα όλο τον ενθουσιασμό και τη συμπάθεια. Λίγο ακόμη να είχαν κρατήσει τα φίλερ, και θα το εγκατέλειπα δια παντός. Στην πρώτη σαιζόν, ταίριαζαν καταπληκτικά τα φίλερ, κι επειδή δεν διάβαζα και το μάνγκα, ξεχνιόμουν και τα απολάμβανα κιόλας, όχι μόνο δεν με πείραζαν. Στο Shippuden όμως που σοβάρεψε κιόλας, πέρασαν και λίγα χρονάκια, ήταν τελείως άκυρο και άκρως εκνευριστικό να τρώνε τα flashback στην παιδική ηλικία και τα ρέστα.

Daughter of the Twenty Faces. Συμπαθητικό, μόλις το άρχισα.

Fairy Tail. A Looong Story...

Χμμ, παιδιά, είδα κάτι διαφημίσεις για το Fate Zero σε Blu Ray (νομίζω τουλάχιστον). Εσείς που έχετε πείρα σε αγορές, αξίζει τα λεφτά του; Είναι ασφαλής η μέσω ίντερνετ δοσοληψία; Και έχει όντως ακρωτηριαστεί από το φίμωμα και τη λογοκρισία; (συγγνώμη για το εκτός θέματος, κάτι μου λέει αυτό έπρεπε να το ρωτήσω στο αντίστοιχο thread...)
Choose your immortality wisely, whether it be the treasure you amass, or the family who succeed you.

#4662 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 16 March 2012 - 23:38

αν και τη σειρα δν την τελειωσα δν μπορω να μην μιλησω!!!!!
αρχισα κι εγω το FMA:Br. επιτελους ...καλα ε το πορωσα σημερα.... πολυ συγκινηση με το story...
πολυ καλο εχω να πω μεχρι τωρα και αναμενω πολυ ιντριγκα ακομα.... :kill4u:
πολυ γελιο με το chibi θεμα και γενικα καποιες ωρες οι φατσες ειναι ολα τα λεφτα...
spoiler
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4663 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 17 March 2012 - 21:39

Σήμερα είδα όλο το Deadman Wonderland , μπορώ να πω ότι τα 11 πρώτα επείσοδεια με εντυποσίασαν.....

#4664 jiohnis

jiohnis

watashi wa ....

• Members
  • 639 posts

Posted 17 March 2012 - 21:43

Σήμερα είδα όλο το Deadman Wonderland , μπορώ να πω ότι τα 11 πρώτα επείσοδεια με εντυποσίασαν.....

Really ?? :oo:
Τότε διάβασε οπωσδήποτε το manga , είναι 1000 φορές καλύτερο . Επίσης τσέκαρε και Mirai Nikki άμα δεν το έχεις δει , είναι πολύ παρόμοιο .

Εγώ μόλις τελείωσα το Steins Gate και έχω μείνει . Το anime ήταν πραγματικά απίστευτο και το τέλος μου άρεσε πάρα πολύ .

we_wont_forget_by_manga_wolf-d4hh3hj.png

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist

#4665 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 18 March 2012 - 11:03

Really ?? :oo:
Τότε διάβασε οπωσδήποτε το manga , είναι 1000 φορές καλύτερο . Επίσης τσέκαρε και Mirai Nikki άμα δεν το έχεις δει , είναι πολύ παρόμοιο .

Εγώ μόλις τελείωσα το Steins Gate και έχω μείνει . Το anime ήταν πραγματικά απίστευτο και το τέλος μου άρεσε πάρα πολύ .

Πράγματι , μέχρι που ήρθε και το 12ο επ. και ξαφνικά είχα την εντύπωση ότι πήγε χαμένη η μέρα μου.