Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4666 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 18 March 2012 - 17:01

Σε δυο ώρες από τωρα, ξεκινώ το "Yugo, the Negotiator"...

:smokingg:

#4667 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 18 March 2012 - 17:51

Tην προηγουμενη εβδομαδα εκατσα και ειδα το Seikon No Qwaser. Μολις πηγαινε να αρχησει το καλο , κατι χαλαγε.Το animation δεν ηταν και απο τα καλυτερα, η πλοκη αφαντη, η εμφανιση απο τα βυζια σε μεγαλη πληθωρα και η χαρακτηρες βλακωδως εκνευριστικοι. Απογοητευτηκα αλλα το ξεπερασα. Παλι καλα που εχω για παρηγορια το FMA:Brotherhood (το οποιο τελειωνω σημερα ) και το Πασχα ειναι κοντα.
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4668 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 18 March 2012 - 17:57

Ναι το seikon no Qwaser ήταν ένα πολύ άθλιο anime.
Εγώ είδα το chaos head πριν κάτι μέρες.Πολύ μέτριο anime.ΧΑζή υπόθεση,με σεναριακές τρύπες.Χαζουμαρούλα για να περάσει η ώρα σου. Σειρά έχει το NGE.Πρέπει να το δω και αυτό κάποτε.Τώρα που πήγα και τον υπολογιστή στο δωμάτιο βλέπω anime στο κρεβάτι σαν βασιλιάς !!!!

Posted Image

#4669 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 19 March 2012 - 01:39

:ureshii:Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο. λοιπον ειδα τον τελευταιο καιρο τα εξης anime: Macross Frontier, Air , Macross Frontier Movie 1-2, Kobato, Kaze No Stigma και το Soul Eater:thatsit:. Εχω ξεκινησει να βλεπω Ef - a tale of memories, Macross 7 ,αφου ειδα το Macross Frontier ειπα να δω και πως ξεκινησε, το επικο σε ολους Naruto, και κατεβασα κανα δυο ταινιουλες να δω οπως το Ghost In The Shell - Innocence , και το Windaria και οι δυο απο [AnimeClipse] ολα οσα ειδα μου φανηκαν πολυ ωραια αλλα πιο πολυ το Macross Frontier το Soul Eater και πιο συγκεκριμενα το Air στο οποιο πλανταξα απο το κλαμα.:Crying2: συνεχιζω να βλεπω Bleach και Fairy Tail οποτε βγαινουν επεισοδια

#4670 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 March 2012 - 18:51

Είδα τα 5 πρώτα επισόδια του ookiku furikabbutte, ήταν αρκετά έως και πολύ καλά, όχι μόνο από τα mind tricks του baseball αλλά και από χαρακτήρες. Συν αυτά, έχει ωραίο OST. 2 τραγουδάκια από τον 1ο αγώνα ηδη μου έμειναν. Το καλύτερο του όμως είναι ότι με κάνει να θέλω να προπονηθώ σε....κάτι, οτιδήποτε. Μέχρι στιγμής αυτό το κάτι είναι τα combos μου στο blazblue, έβγαλα 2 challenges αμέσως μετά την θέαση του.
Επειδή όμως περιέχει πολύ bromance, έβαλα να δω και λίγο nisemonogatari μαζί του.

qzMHWHd.png

#4671 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2012 - 19:17

Επειδή όμως περιέχει πολύ bromance, έβαλα να δω και λίγο nisemonogatari μαζί του.

Νόθευσες τη γ@ματοσύνη του oofuri με fanservice από SHAFT? :mador2:

~Συγχίστηκα τώρα

Εγώ ξεκίνησα το real drive γιατί με έπιασε μία όρεξη για sci fi και το έχω στο pc εδώ και ένα χρόνο και μου πιάνει χώρο. Καμία σχέση με αυτό που περίμενα αλλά με την καλή ένοια. Μέχρι το 8 που έχω δει οι ιστορίες είναι λίγο πολύ αυτοτελείς και ουσιαστικά πρόκειται για slice of life. Αυτό με ξάφνιασε ευχάριστα (αν και απότι ξέρω τα τελευταία 8 επεισόδια είναι μία ενιαία ιστορία). Μέχρι στιγμής μου αρέσει μιας και λατρεύω το υγρό στοιχείο ενώ στο 5ο με το love letter συγκινήθηκα κιόλας.

xbJ3b2w.jpeg

#4672 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 20 March 2012 - 11:55

Τις τελευταίες μέρες έχω αρχίσει να βλέπω με αργό αλλά σταθερό ρυθμό το Kimi Ni Todoke. Πολύ γούτσου σειρά με ροζ πολυγονάκια να αιωρούνται στην οθόνη κάθε δεύτερη σκηνή!:awww: Γενικά βλέπετε πολύ ευχάριστα αλλά δεν βλέπω πολύ σασπένς στην όλη ιστορία. Το κεντρικό ζευγάρι τα πάει τόσο καλά από το πρώτο επεισόδιο που απορώ τι θα δείχνει επί 25 επεισόδια (και έχει και δεύτερη σεζόν). Αλλά ας μην προτρέχω, ίδωμεν στην πορεία!:)

#4673 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 20 March 2012 - 15:59

To Σ/Κ ειδα το hikaru no go.
H μονη απορια: Γιατι δεν εδειξαν κ το τελος του manga??? 3 volumes were left....
Anyway, go μπορει να μην εμαθα αλλα το anime ηταν καλο.
Posted Image

#4674 MangekyouSharingan97

MangekyouSharingan97

*Cyborg*

• Members
  • 52 posts
  • LocationZografou

Posted 20 March 2012 - 16:11

Ξεκίνησα Air Gear .
Καλούτσικο είναι ... :) :D
"I am lightning . The rain transformed ."

#4675 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 20 March 2012 - 17:08

Ξεκίνησα το death note παρά τα όσα άκουσα για το τέλος του.. Φαίνεται αρκετά καλό..

#4676 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 20 March 2012 - 22:22

Μια χαρά είνα το τέλος του , αυτό που έπρεπε έγινε.

#4677 Loveanime

Loveanime

Christina-sai.fan

• Members
  • 177 posts

Posted 20 March 2012 - 22:39

Τελειωσα το FMA: Brotherhood το οποιο ειναι ενα εξαιρετικο anime , που μου χαρισε πολυ ομορφες στιγμες και προβληματισμους. Χθες αρχησα το NANA. Δεν ξερω πως ηταν στην λιστα μου και λιγο το σχεδιο, λιγο η μουσικη, οι σαγηνευτικοι χαρακτηρες και η ολη αντιθεση μεταυ των 2 πρωταγωνηστριων με καθηλωσαν. Μεχρι στιγμης παει πολυ καλα!
Posted Image"When the Dogs wake up, you can once again start to hear the warbling of a demon.."

#4678 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 March 2012 - 23:50

tekkaman Blade. Επιτέλους το βλέπω κι εγώ αυτό. Αυτό το anime έχεις δράση. Πολλή δράση. Σε αρπάζει απ το λαιμό και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Έχει μερικά τραγικά λάθη στο animation, έχει ορισμένες σκηνές που μας τις δείχνει σε κάθε επεισόδιο (long live stock footage) αλλά η δράση του σε αποζημιώνει και με τα παραπάνω. Ευχαριστιέμαι άμυαλο άνιμε μετά από πολύ καιρό.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#4679 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 21 March 2012 - 07:15

(long live stock footage)

Δείχνει αγελάδες και πρόβατα δλδ? :hehehe:
Posted Image
Posted Image

#4680 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts