Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4621 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 20 February 2012 - 15:15

Λοιπόν,δεν είχα σκοπό να ποστάρω,αλλά μιας και που έπεσα πάνω στο παρόν θρεντ..Πριν κάτι μήνες τελείωσα το Gravitation.Πορώθηκα άσχημα με τα τραγούδια του ανιμε και περισσότερο με τα τραγούδια των Bad Luck,τους οποίους όταν έβλεπα στην οθόνη μου έκανα σα μωρό παιδάκι..Άσε που βρήκα γοητευτικότατο τον κύριο Yuki Eiri..(τα υπόλοιπα δικά μου)
Spoiler:

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#4622 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 20 February 2012 - 21:58

Δεν βρίσκω κάπου με την αναζήτηση θέμα για το Ben-to για αυτό θα το ποστάρω εδώ και όποιος το δει!

Λοιπόν, η Ιαπωνία έχει φτώχεια, ρουτίνα και βαρεμάρα για τους κακόμοιρους μαθητές του Λυκείου αλλά και τους κατοίκους μιας συγκεκριμένης πόλης. Έτσι, αναπτύσσουν σιγά - σιγά μια ασχολία, να αγωνίζονται - κυριολεκτικά - κάθε μέρα για το φαγητό τους. Πάνε στα σουπερμάρκετ, περιμένουν τις προσφορές των ben-to (την ώρα που είναι να κλείσει το σουπερμάρκετ) και κάνουν τα πάντα για να τα αποκτήσουν!
Φυσικά, έχουν τους κανόνες τους, τις φιλίες τους, τις παρέες τους, τις κλίκες τους και πολλά - πολλά άλλα!

Το anime δεν περιγράφετε! Από τα εξυπνότερα "what the fuck" πράγματα που έχω δει τον τελευταίο καιρό, που καταφέρνει και να μην κουράζει! Θα πεθάνετε στο γέλιο και σίγουρα θα σας ανοίξει η όρεξη! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους των WTF anime!!!

#4623 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 21 February 2012 - 08:57

μετα απο 6 βδομαδες σχεδον που μου πηρε να δω το hikaru no go και αφου εμαθα να παιζω σαν Pro(και καλα)
ξεκινησα το Tenjou tenge, πολυ βρακι ομως ρε παιδι μου, ελεος.

Edited by Hellkeeper, 25 February 2012 - 00:18.

#4624 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 21 February 2012 - 19:12

ξεκινησα το Blood+ Μιας που το αφησα καιρο χωρις να το δω...
μετα λεω για το Ga-rei zero..τι λετε και απο που μπορω να το κατεβασω με greeksub..???
Posted Image

#4625 Chrysteria

Chrysteria

Starting...

• Members
  • 55 posts

Posted 21 February 2012 - 22:12

μετα απο 6 βδομαδες σχεδον που μου πηρε να δω το hikaru no go και αφου εμαθα να παιζω σαν Pro(και καλα)
ξεκινησα το Tenjou tenge, πολυ βρακι ομως ρε παιδι μου, ελεος.

διάβασε το manga καλύτερα γιατί θα απογοητευτείς και αν συνεχίσεις το anime έχεις να δεις πολύ βρακί ακόμα .

#4626 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 February 2012 - 11:23

διάβασε το manga καλύτερα γιατί θα απογοητευτείς και αν συνεχίσεις το anime έχεις να δεις πολύ βρακί ακόμα .

έριξα και μια ματιά στο μανγκα, το ιδιο πράγμα συμβαίνει :P

#4627 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 23 February 2012 - 12:00

έριξα και μια ματιά στο μανγκα, το ιδιο πράγμα συμβαίνει :P

Για να είμαστε ακριβείς, στο manga δεν υπάρχει πολύ βρακί.Τα βγάζουν και αυτά!:hahaha:

Το Tenten είναι fanservice, βρομόξυλο και nonsensical plot.Σε υπερβολικές δόσεις και τα τρία.Αν σε ενοχλεί έστω και ένα δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς.

Αλλιώς δες πρώτα το anime και πιάσε μετά το manga.:drink:

#4628 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 23 February 2012 - 23:09

τωρα τελειωνω το Genshiken και μπορω να πω πς αυτη η αληθοφανεια των otaku μου αρεσε πολυ ...ασε που ψοφησα με την υποτιθεμενη ''δν μου αρεσουν τα BL''

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#4629 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 24 February 2012 - 12:42

Gundam Wing episode 16, drop. Τέλος. Αρκετά. Αφού θέλω να σπάσω την οθόνη με τους βλάκες εκεί μέσα είκοσι φορές το επεισόδιο, επιβάλλεται να σταματήσω για τη ψυχική μου υγεία.

Κατεβάζω τώρα Star Driver και Tiger and Bunny. Άντε να δούμε, θα πετύχω κανένα mecha με χαρακτήρες της προκοπής;

Posted Image

#4630 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 24 February 2012 - 15:33

Gundam Wing episode 16, drop. Τέλος. Αρκετά. Αφού θέλω να σπάσω την οθόνη με τους βλάκες εκεί μέσα είκοσι φορές το επεισόδιο, επιβάλλεται να σταματήσω για τη ψυχική μου υγεία.

Καλά έκανες!:riiight: Εγώ για κάποιον λόγο αντέχω και βλέπω και τέτοιες αηδίες κάτι φορές...:deadga6:
Posted Image

Posted Image

#4631 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 24 February 2012 - 17:22

Κατεβάζω τώρα Star Driver και Tiger and Bunny. Άντε να δούμε, θα πετύχω κανένα mecha με χαρακτήρες της προκοπής;

Αυτές οι μανίες με τα gundam... και wing μάλιστα..
Χίλια χρόνια νάβλεπες αλλά anime αν έψαχνες καλή space opera ή καλά mecha...
εκτός αν τα έχεις ήδη δει τα καλά οπότε πάο πάσο...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#4632 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 February 2012 - 17:37

Τι σχέση έχουν τα Gundam με Space Opera?
Εκτός και αν αυτή τη φορά ψάχνεις νέα αφορμή να τα bashareis επειδή είναι poplar οπότε πάω πάσο...
Τουλάχιστον τα έχεις δει αυτή τη φορά ή θα πάει όπως την προηγούμενη συζήτηση μας που μίλαγες χωρίς να έχει δει?

Tea-chan δες το 1ο Gundam ή το infinite ryvious.

ή καλά mecha...

Αυτό μπήκε με edit και δε το είδα.
Περιμένω προτάσεις.

Edited by Mad_Hatter, 24 February 2012 - 17:47.

qzMHWHd.png

#4633 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 February 2012 - 23:51

Τελειωσα και το Shaman King, που οφειλω να πω οτι ηταν αρκετα καλο αν και ειχε καποια plot holes και ενα τελος που με αφησε ανικανοποιητο κατα καποιο τροπο..

Παρατηρησα οτι το anime τελειωσε οσο το manga εκδιδοταν ακομα, οποτε λογικα εγινε κατι σαν το Claymore με διαφορετικο τελος.

Να ρωτησω επι την ευκαιρια, αν ξερει κανεις μεχρι ποιο σημειο ειναι κοινη η προοδος του anime με το manga, δηλαδη απο που μπορω να πιασω το manga για να μην χρειαστει να διαβασω 285 chapters απο την αρχη?

#4634 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 25 February 2012 - 00:47

Τελειωσα και το Shaman King, που οφειλω να πω οτι ηταν αρκετα καλο αν και ειχε καποια plot holes και ενα τελος που με αφησε ανικανοποιητο κατα καποιο τροπο..

Παρατηρησα οτι το anime τελειωσε οσο το manga εκδιδοταν ακομα, οποτε λογικα εγινε κατι σαν το Claymore με διαφορετικο τελος.

Να ρωτησω επι την ευκαιρια, αν ξερει κανεις μεχρι ποιο σημειο ειναι κοινη η προοδος του anime με το manga, δηλαδη απο που μπορω να πιασω το manga για να μην χρειαστει να διαβασω 285 chapters απο την αρχη?

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα θα είναι καλύτερο να το ξεκινήσεις απο την αρχή καθώς το manga με το άνιμε έχουν διαφορές και μπορεί να σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε σημεία του story πώς έγινε αυτό και το άλλο.

MbcN7u5.png

#4635 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 25 February 2012 - 01:06

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα θα είναι καλύτερο να το ξεκινήσεις απο την αρχή καθώς το manga με το άνιμε έχουν διαφορές και μπορεί να σε κάνουν να αναρωτιέσαι σε σημεία του story πώς έγινε αυτό και το άλλο.

Ok, ευχαριστω:drink:

EDIT: In the middle of watching Hellsing Ultimate episode 9