Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2012 - 23:23
Akagi:πολλα καλα ειχα ακουσει και ειπα να την αρχισω και απο κει που ανοιξα για να δω 1 επισοδειο απορωφιθηκα και ειδα 5,νταξ η σειρα ειναι τρομερη απλα ιδιοφυης

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2012 - 03:38
Πριν κάνα μήνα είδα το Maji de Watashi ni Koi Shinasai! (αγγλικός τίτλος Do Love Me Seriously). Είναι ένα τυπικό Comedy School Harem, που από το πρώτο επεισόδιο δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Το σενάριο με λίγα λόγια: Σε κάποιο σχολείο της Ιαπωνίας που εκπαιδεύονται οι απόγονοι των samurai (και γενικά όσοι ενδιαφέρονται για πολεμικές τέχνες, στρατό, κλπ), ένας πολύ δημοφιλής νεαρός έχει μόνο μάτια για την ένα χρόνο μεγαλύτερή του παιδική του φίλη. Αυτός είναι μεγάλο μυαλό σε θέματα στραγητικής και τακτικής και αυτή είναι φοβερή και τρομερή πολεμιστής.
Κατά την διάρκεια της σειράς, ως κλασσικό Harem, όλες είναι ερωτευμένες (για διαφορετικό λόγο) με τον πρωταγωνιστή και παρακολουθούμε την καθημερινότητά τους.
Η σειρά δεν είναι ιδιαίτερα καλά σκηνοθετημένη και υπάρχουν αρκετές στιγμές που είναι κουραστική, με ανακυκλωμένες ιδέες από άλλα anime και γενικά ελάχιστη πρωτοτυπία. Ωστόσο έχει και αυτήν τις στιγμές της, και αν βάλεις να την δεις σε μικρές δόσεις, βλέπετε. Σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερα harem και πολυ καλύτερα. Για όσους είναι fan του είδους, δεν χάνουν κάτι να την δουν, οι υπόλοιποι ειναι θέμα γούστου και διάθεσης πιστεύω.
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:25
Hellsing Ultimate 9. Μιας και τα επεισόδια ξαναγύρισαν στη γνωστή συνταγή του "manga panels ζωντανεύουν" και αυτά που μας έκανε το studio Madhouse πήραν πόδι, μου άρεσε. Αλλά πλέον είμαι στη φάση "άντε να τελειώνει", παρά να ασχολούμαι τόσο όσο παλιά (Still love it, though)
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 13:48
edit: To Hellsing Ultimate
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:13
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 14:20
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 15:38
Gundam Seed, episode 1. Ναι, το έχω βάλει πείσμα να δω ένα mecha που θα μου αρέσει. Don't ask why. Ως τώρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Βέβαια, πρώτο επεισόδιο είναι , δε μπορώ να κρίνω από αυτό μόνο. Πάντως, ήδη είναι ένα step up από το Wing όσον αναφορά τους χαρακτήρες. Φίου...
Patlabor κοπελια....Patlabor
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 15:58
Αφού θες να δεις mecha και να σου αρέσει, άσε τα Gundam στη άκρη. Το πιο καλό που έχω δει από Gundam είναι η original σειρά, αν σώνει και καλά θες να δεις Gundam. Θα πρότεινα να δεις κάποιο από τα SDF Macross (αν κι είναι πιο πολύ space opera στην ουσία), Armored Trooper Votoms, Fang of the Sun Dougram, Top wo Nerae, Getter Robo: Armageddon, Voltes V. Το Patlabor που πρότεινε ο Petran επίσης έχει πολλούς fan. Έχω δει μόνο την πρώτη ταινία και το Mobile Police Patlabor OVA. Το OVA ήταν καλύτερο κατά την γνώμη μου. Πιστεύω θα βρεις σίγουρα καλό mecha να δεις! Το genre είναι τόσο τεράστιο!Gundam Seed, episode 1. Ναι, το έχω βάλει πείσμα να δω ένα mecha που θα μου αρέσει. Don't ask why. Ως τώρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Βέβαια, πρώτο επεισόδιο είναι , δε μπορώ να κρίνω από αυτό μόνο. Πάντως, ήδη είναι ένα step up από το Wing όσον αναφορά τους χαρακτήρες. Φίου...
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:01
αν σώνει και καλά θες να δεις Gundam. Θα πρότεινα να δεις κάποιο από τα SDF Macross
Lol άκυρο, τώρα πρόσεξα την τελεία. Soz my mistake. XD
@ Tσαγάκι Τekkaman Blade και ξερό ψωμί. Tek Settaah

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:16
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:40
Αφού θες να δεις mecha και να σου αρέσει, άσε τα Gundam στη άκρη. Το πιο καλό που έχω δει από Gundam είναι η original σειρά, αν σώνει και καλά θες να δεις Gundam. Θα πρότεινα να δεις κάποιο από τα SDF Macross (αν κι είναι πιο πολύ space opera στην ουσία), Armored Trooper Votoms, Fang of the Sun Dougram, Top wo Nerae, Getter Robo: Armageddon, Voltes V. Το Patlabor που πρότεινε ο Petran επίσης έχει πολλούς fan. Έχω δει μόνο την πρώτη ταινία και το Mobile Police Patlabor OVA. Το OVA ήταν καλύτερο κατά την γνώμη μου. Πιστεύω θα βρεις σίγουρα καλό mecha να δεις! Το genre είναι τόσο τεράστιο!
+1 επιτέλους κάποιος πρότεινε καλά πράγματα στην κατηγορία και με κάλυψε... μάζι με την πρόταση του Petran...
Άντε ρε Παναγιώτη περίμενα γι' αυτό το ποστ σου, άργησες.

Επίσης να προσθέσω επιπλέον πως από Macross μπορεί πανεύκολα κανείς να δει και τα ovas (zero και plus) αλλά και το πολύ καλογυρισμένο movie "do you remember love", αν και imo αφού δει την original σειρά.
Και για να μην γκρινιάζουν κάποιοι πως από mecha προτείνουμε εδώ μέσα μόνο "παλιά" ας προτείνω και από μεταγενέστερα το Eureka Seven (το 2005-2006 version).
"Ίσως" και το gits series που δεν εστιάζε ακριβώς σε mecha βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία...
Πολλοί θα λέγαν και το TTGL αλλά κρατώ επιφυλάξεις σε αυτό καθώς δεν είχα "καταφέρει" να το δω...
PS1 : Και για να μην αδικώ και τις space opera out there όμως, (όχι δεν θα προτείνω παλιό πάλι αν και θα μπορούσα άνετα) δες τέλος πάντων ένα Terra E... (toward the terra) ρε Tea-chan αν δεν το έχεις δει. Αν θες δηλαδή να δεις κάτι πραγματικά καλό και σύγχρονο σε sci-fi. Έστω κι αν δεν είναι σώνει και καλά "mecha" !!
PS2: Το Fang of the Sun Dougram ακόμα να το δω ο απαράδεκτος ενώ θέλω πολύ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 01 Μάρτιος 2012 - 21:08
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 16:56

και μπορώ να πω πως παρόλου που δεν έχει κάποιο τρομερό σχέδιο ή πλοκή (για εμένα) με έχει προσηλώσει =ρ
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 20:38

Μήτε στο anime recommendations να είχα ποστάρει! Να'στε καλά παιδιά, μου φτιάξατε όλον τον υπόλοιπο χρόνο μέχρι το καλοκαίρι. Ξέρω τί θα βλέπω.

Μια φορά, το Seed θα το προχωρήσω για να δω και μόνη μου κι ότι βρέξει, ας κατεβάσει. Μετά θα πάρω σβάρνα τις προτάσεις σας. Ευχαριστώ από καρδίας.

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2012 - 20:52

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2012 - 21:27
anw αν και cliche σε ορισμένες πτυχές του, οι χαρακτήρες ήταν πολύ καλοραμμένοι, και είχαμε και ένα σωστό villain! To σχέδιο πολύ καλό, αν και θα ήθελα λίγο πιο claymore τις σκηνές δράσης.
Απ'ότι κατάλαβα το anime είναι prequel (!!) για το manga, οπότε αν δεν έχει κανείς αντίρρηση, λέω να πάω να δω τι θα κάνει η kagura με τον πεταλουδίτσα...
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2012 - 02:44
The second half was good but the last ep left many questions....
Still it is way better than persona 4.