Συνολικά πάντως ήταν πάρα πολύ καλό,το προτείνω προσωπικά.

Posted 20 November 2011 - 12:37
Posted 20 November 2011 - 15:39
Φιλε μου και εγω το ειχα αρχισει γελιο στην αρχη και ροματζο.Εγω το ειδα μεχρι το 5ο επισοδιο και ηταν μια χαρα.Δεν το σταματησα για καποιο ιδιαιτερο λογο,αλλα ηταν η εποχη που ειδαμε την ταινια OP και μετα εβλεπα σαν τρελος OP και το σταματησα.Σοβαρα μιλας οτι το τελος ειναι βιαιο?Ως το 5ο ηταν πολυ 'φλικο' και στο τελος γινεται βιαιο?Τι να πω
Spoiler:
Posted 20 November 2011 - 23:00
Posted 20 November 2011 - 23:05
Posted 20 November 2011 - 23:07
Posted 20 November 2011 - 23:21
Posted 22 November 2011 - 00:24
Posted 22 November 2011 - 19:27
Now to the matter at hand: Αυτο το διαστροφικο μυαλο μου εχει αρχισει να με βαζει την ιδεα εδω και λιγο καιρο (αργα και βασανιστικα) να ξαναδω το Gilgamesh.
Η αρχικη μου αποψη ηταν οτι αυτη η σειρα επροκειτο για ενα εγκλημα κατα τον κοσμο.
Αλλα μιας και την ειδα σχετικα μικρος (ημουν 15) μια σατανικη και κατα 99% απιθανη ιδεα: Μηπως και δεν ειχα καταλαβει το νοημα (ή και την ολη σειρα) λογω της ηλικιας μου? Οσο και αν η λογικη μου λεει πως κατι τετοιο δεν ειναι πιθανο καθως δεν κανω ποτε τετοια λαθη, υπαρχει ενα μικρο τμημα που διατηρει την παραπανω αμφιβολια.
Οποτε μιας και δεν ειμαι απο τους τυχοδιωκτες τυπους, αντι να κατσω και να υποβαλλω τον εαυτο μου σε 26 επεισοδια βαρεμαρας και ψυχολογικης απελπισιας, προτιμω να ρωτισω εσας ποιες ηταν οι εντυπωσεις σας απο ετουτη τη σειρα ωστε να με σωσετε απο το εν λογω μαρτυριο and lay this question to rest.
So, what is your opinion of this series?
Posted 22 November 2011 - 19:56
Posted 22 November 2011 - 20:32
Posted 22 November 2011 - 20:56
Urgh, κι εγώ δε ξέρω τι παίζει μ' αυτή τη σειρά.
Λέτε τώρα που έκλεισα τα 16 να καταλάβω τα "βαθύτατα νοήματά" της?
Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν άντεξα να δω πάνω απο 5 επεισόδια, αλλά όταν έχω την ευκαιρία και τη διάθεση θα προσπαθήσω να το συνεχίσω.
Άκουσα πως γίνεται καλύτερο στην πορεία οπότε έστω και βασανιστικά πρέπει τουλάχιστον να την ολοκληρώσω.
Posted 23 November 2011 - 20:02
Eίδα επίσης και το Tibetan Dog που βγήκε αυτές τις μέρες. Άλλη μία παιδική περιπέτεια στο στυλ του Jack London (Ασπροδόντης/Κάλεσμα της φύσης) αλλά σε setting Ασιατικής στέππας. Πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα. Οπτικά η Madhouse έκανε απίστευτη δουλειά όπως άλλωστε αναμενόταν. Αλλά και η ιστορία είχε ενδιαφέρον και ωραίους χαρακτήρες είχε και το slice of life/πολιτιστικό στοιχείο ήταν πολύ όμορφα δοσμένο. Δεν ξεφεύγει τελείως από τα κλισέ του είδους αλλά ότι παρουσιάζει το παρουσιάζει ωραία. Αν έχετε ευαισθησίες σε ιστορίες με σκυλιά/γατιά προτεινω να εξοπλιστείτε με χαρτομάντηλα.
Posted 23 November 2011 - 22:19
στα τελευταια 6 επεισοδια βελτιωνεται η κατασταση. Προβλημα ειναι πως μεχρι τοτε πρεπει να υπομεινεις 20 χαλια επεισοδια που αν δεν εισαι shonen fan μαλλον θα αηδιασεις.
Δες καλυτερα Texhnolyze ή Noein.
Posted 23 November 2011 - 22:36
Posted 23 November 2011 - 23:33