Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 15 December 2011 - 22:41
οσο για το eureka 7, μεσα σε 50 επεισοδια παρουσιαζει μια τεραστια, πολυπλευρη ιστορια, που δεν θα αφησει κανενα παραπονεμενο. μονο σας προτεινω αν το δειτε, οταν φτασετε στο επεισοδιο 25-30 να επισκευθειτε την ιστοσελιδα www.en.wikipedia.org/wiki/Eureka_Seven και να διαβασετε την παραγραφο "SETTINGS" ωστε να καταλαβετε καποιους ορους μεσα στο ανιμε π ειναι λιγο.... περιεργοι. αν το κανετε αυτο θα παρακολουθησετε πολυ ευχαριστα τη συνεχεια.

Posted 16 December 2011 - 19:59

Posted 16 December 2011 - 23:39

Posted 17 December 2011 - 02:31
Η σειρά σπέρνει.-
Από τις κλασικές σειρές μυστηρίου, με όλο το πακετάκι από ατμόσφαιρα, feelings, etc...
Τα λόγια είναι περιττά. Αγωνία, τρόμος, σκοτεινό περιβάλλον, πανέμορφα δομημένες ιστορίες, φόνοι(και τι φόνοι), όλα μαζί αναμειγνύονται και σου δίνουν ένα κράμα ενός μικρού masterpiece.
Υπέροχη σειρά. Και συμβουλή, να την παρακολουθήσετε ΜΟΝΟ το βράδυ για extra points στο enjoyment.
Και ο Sakon - Ukon, οι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, που στην ουσία είναι το ένα και το αυτό, είναι ότι πιο ωραίο έχω δει σε character setting/background:nod:.
Edited by Night Wizard Seal, 17 December 2011 - 02:39.
Posted 18 December 2011 - 00:18
Gundam ZZ(22/47): Σίγουρα είναι το κατώτερο απο όσα Gundam έχω δει αλλά βλέπεται(με αρκετή υπομονή πάντα).
Yu-Gi-Oh 5D's(76/154): Δεν έχει την χάρη του Duel Monsters που έβλεπα παλιά, αλλά δεν παύει να είναι Yu-Gi-Oh οπότε το ευχαριστιέμαι.
Yu-Gi-Oh Season 0(5/27): Μέτριο. Δεν δίνει τόσο έμφαση σε card battles αλλά τουλάχιστον είναι κάτι σαν εισαγωγή για το Duel Monsters(που πρέπει να το ξαναδώ όταν βρω χρόνο, όρεξη και καμια έκδοση που να μην είναι English dub).
Posted 18 December 2011 - 16:44
Με ενόχλησαν μόνο οι αφελείς χαρακτήρες που με τη σειρά τους μας παρουσίασαν κάποιες ακραίες/περιττές καταστάσεις.
Posted 20 December 2011 - 00:20
Karakuri Zoushi Ayatsuri Sakon 8/26
Η σειρά σπέρνει.-
Από τις κλασικές σειρές μυστηρίου, με όλο το πακετάκι από ατμόσφαιρα, feelings, etc...
Τα λόγια είναι περιττά. Αγωνία, τρόμος, σκοτεινό περιβάλλον, πανέμορφα δομημένες ιστορίες, φόνοι(και τι φόνοι), όλα μαζί αναμειγνύονται και σου δίνουν ένα κράμα ενός μικρού masterpiece.
Υπέροχη σειρά. Και συμβουλή, να την παρακολουθήσετε ΜΟΝΟ το βράδυ για extra points στο enjoyment.
Και ο Sakon - Ukon, οι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες, που στην ουσία είναι το ένα και το αυτό, είναι ότι πιο ωραίο έχω δει σε character setting/background:nod:.
καλα ειναι δυνατον ολοκληρο σχολειο να το χτισουν σε ερημοτοπο και με μια ετοιμορροπη γεφυρα; υψιστε!
μου φαινεται θα διαβασω το manga που ειναι 4 τευχη αντι να βλεπω 26 επεισοδια. κατα τα αλλα ωραια σειρα με υπεροχους τιτλους τελους, ισως απο τους καλυτερους.
διαβασε και το manga να δεις πως καταληγει το 3ο επεισοδιο. οσοι δεν ειδατε τη σειρα μην το κανετε. spoiler
http://www.mangavolume.com/ayatsuri-sakon/chapter-ayatsuri-sakon-1/85
Posted 20 December 2011 - 00:47
Μέχρι τώρα μου φαίνεται σαν μια υπεραπλουστευμένη και με naivety level Over 9000 έκδοση του
Akagi. Παλεύεται σαν σειρά, δεν μπορώ να πω.
Mobile Suit Gundam Unicorn: 2/3(για τώρα)
Ένα από τα masterpieces της σειράς Gundam, κατά πολύ ανώτερο πολλών από τις προηγούμενες σειρές.
Αλλά Zeta Gundam δεν είναι.
Posted 22 December 2011 - 21:52
Μετα ειπα δεν βλεπω και το Nijuu Mensou no Musume... Το τελος με χαλασε λιγο αλλα δεν πειραζει...
Και σημερα ειδα το The Skullman. παρα πολυ ωραιο!!!
Ασχετο: εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα anime οσοι μου αρεσουν πεθαινουν... Πως να το εκλαβω αυτο;;;;

Posted 22 December 2011 - 21:57
Σαν σύνταγή που πετυχένει και την χρησιμοποιούν όλοι πια...Ασχετο: εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα anime οσοι μου αρεσουν πεθαινουν... Πως να το εκλαβω αυτο;;;;
Εγώ αύριο θα αρχίσω Durarara ...
Posted 22 December 2011 - 22:01
Παντως αυτος ο καπαιτανιος απο το πρωτο επεισοδιο εχει την πιο φαλτσα φωνη ολων των εποχων.

Posted 23 December 2011 - 00:57

Posted 23 December 2011 - 13:47
one piece 151
fullmetall alchemist (6 πρέπει δεν είμαι και πολύ σίγουρη)
Έχω και άλλα που βλέπω αλλά θα τα δω αργότερα...!
Πάντως αυτά τα τρία που βλέπω ένα έχω να πω είναι τέλεια και έχουν πολύ γέλιο ειδικά το fairy tail και το one piece.!

Posted 25 December 2011 - 00:20
(Και μετα θυμηθηκα οτι εχω το firefox ρυθμισμενο να φερνει τα τελευταια tabs οταν ανοιγει

Τελος παντων, ειδα τις προαλλες ενα AMV που περιειχε clips απο το Isekai no Seikishi Monogatari οποτε ειπα να το δω, μιας και δεν ειχα κατι καλυτερο να κανω.
Καθως 13 40-min OVA μου πηρε αρκετη ωρα να το δω ολο. Ομολογω οτι περιμενα κατι περισσοτερο. Ξεκινησε δυναμικα με λιγο μυστηριο-μαχες-harem αλλα εκανε μια κοιλια καθως για 5 περιπου επεισοδια ειχε παρα πολυ λιγες μαχες και επικεντρωθηκε στον κοσμο και τις ανθρωπινες σχεσεις (οχι πως τα επεισοδια ηταν βαρετα), αλλα χωρις να υπαρχει καποιο βαθος. Οι μαχες ενιωθαν καπως παιδικες καθως απ' οτι θυμαμαι δεν πεθαινει κανεις ποτε.
Ομοιως και για το τελος, υπηρξαν καποια κενα τα οποια με χαλασαν καπως.
Κατα τα αλλα εχει φοβερο animation καλο voice-acting και παρα τις αδυναμιες του μπορω να πω πως μου αρεσε.
Posted 25 December 2011 - 00:25
Συνεχιζω το treasure island το οποιο φαινεται να γινεται ολο και καλυτερο!
Και τελος αρχισα το rose of versailles και εχω ηδη μισησει την μαρια αντουανεττα

Παντως οτι εχει τρομερο potential εχει.