Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4051 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 13 May 2011 - 14:59

Πλησιαζω το τελος του μπλακ λαγκουν και τελικα ειναι ακομα καλυτερο ακθως προχοραει!!!!!Για καποιο λογο το στυλ των πολλων ιστοριων των λιγων επεισοδιων μου θυμιζει cowboy bebop!!

sc5bab.jpg

#4052 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 13 May 2011 - 22:48

ξεκινησα και shiki εκτος απο αυτα στην προηγουμενη σελιδα

#4053 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 13 May 2011 - 22:55

ξεκινησα και shiki εκτος απο αυτα στην προηγουμενη σελιδα

Πως σου φαίνεται καλό??? λέω να το ξεκινήσω και εγώ μέσα στις επόμενες μέρες...:)

Posted Image

#4054 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 13 May 2011 - 23:08

ειδα το πρωτο επεισοδιο και φαινεται αρκετα καλο, προτεινεται αν εχεις δει το Higurashi no naku koro ni ή κατι σχετικο

#4055 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 13 May 2011 - 23:16

ειδα το πρωτο επεισοδιο και φαινεται αρκετα καλο, προτεινεται αν εχεις δει το Higurashi no naku koro ni ή κατι σχετικο

Έχω δει μέχρι τη μέση απ' το Higurashi no naku koro ni... από ένα σημείο και μετά το βαρέθηκα απίστευτα... πολλοί λένε ότι είναι καλό ιδιαίτερα αν δεις και τη 2η σεζόν που σου λύνει κάποιες απορίες.. εγώ όμως το θεωρούσα ανούσιο... αλλά ΟΚ, αυτά είναι γούστα πιστεύω...:canthelp:

Posted Image

#4056 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 13 May 2011 - 23:22

:borednn9:

Έχω δει μέχρι τη μέση απ' το Higurashi no naku koro ni... από ένα σημείο και μετά το βαρέθηκα απίστευτα... πολλοί λένε ότι είναι καλό ιδιαίτερα αν δεις και τη 2η σεζόν που σου λύνει κάποιες απορίες.. εγώ όμως το θεωρούσα ανούσιο... αλλά ΟΚ, αυτά είναι γούστα πιστεύω...:canthelp:

εχουν δικιο. Η σειρα ειναι με καπως αντιστροφο τροπο γραμενη και σε καθε επομενο chapter βλεπεις κατι που ελειπε και σου λυνει αποριες απο το προηγουμενο! εγω το λατρεψα:blingeye2: αλλα οπως λες γουστα ειναι . αν κατσεις ισως μια φορα ακομα να το δεις ισως το παρεις με αλλο ματι, Η ισως απλα να μη σου αρεσαν αυτου του τυπου τα περιεργα ανιμε:thatsit:

#4057 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 13 May 2011 - 23:32

:borednn9:

εχουν δικιο. Η σειρα ειναι με καπως αντιστροφο τροπο γραμενη και σε καθε επομενο chapter βλεπεις κατι που ελειπε και σου λυνει αποριες απο το προηγουμενο! εγω το λατρεψα:blingeye2: αλλα οπως λες γουστα ειναι . αν κατσεις ισως μια φορα ακομα να το δεις ισως το παρεις με αλλο ματι, Η ισως απλα να μη σου αρεσαν αυτου του τυπου τα περιεργα ανιμε:thatsit:

Για να λένε οι περισσότεροι πως είναι καλή τότε σίγουρα θα είναι... Οχι δεν είναι ότι δεν μαρέσουν τέτοιου είδους άνιμε κάθε άλλο, γι' αυτό μπήκα εξάλλου στην διαδικασία να το δώ.. και απ' ότι φαίνεται έκανα μεγάλη γκάφα που το άφησα στη μέση... σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα το ξεκινήσω και ίσως να το δω με άλλο μάτι (όχι με αυγό πάντως)... :hihi2:

Posted Image

#4058 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 13 May 2011 - 23:47

Τελείωσα το Κ-ΟΝ, και τώρα είμαι στην δεύτερη σεζόν. Έχω τις κάλλιστες των εντυπώσεων. Τρομερή σειρά, με πρωτότυπο σενάριο, απίστευτο γέλιο και χαρακτήρες, τρομερές καταστάσεις, ξεκαρδιστικές ατάκες και άλλα πολλά.

Προσωπικώς, έχω λατρέψει ακρετά πράγματα από αυτήν τη σειρά και συνεχίζω ακάθεκτος.

K-ON(Season 2) ep 5/26.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#4059 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 13 May 2011 - 23:49

Για να λένε οι περισσότεροι πως είναι καλή τότε σίγουρα θα είναι... Οχι δεν είναι ότι δεν μαρέσουν τέτοιου είδους άνιμε κάθε άλλο, γι' αυτό μπήκα εξάλλου στην διαδικασία να το δώ.. και απ' ότι φαίνεται έκανα μεγάλη γκάφα που το άφησα στη μέση... σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι θα το ξεκινήσω και ίσως να το δω με άλλο μάτι (όχι με αυγό πάντως)... :hihi2:

και καλα θα κανεις! το Shiki παντως να το ξεκινησεις γιατι εχει πολυ ωραια σκηνικα απο οσα μπορεσα να προσεξω τουλαχιστον. και το Higurashi εκτος απο το οτι ειναι απιστευτο εχει και απιστευτη μουσικη και σκηνικα:thatsit:

#4060 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 13 May 2011 - 23:56

και καλα θα κανεις! το Shiki παντως να το ξεκινησεις γιατι εχει πολυ ωραια σκηνικα απο οσα μπορεσα να προσεξω τουλαχιστον. και το Higurashi εκτος απο το οτι ειναι απιστευτο εχει και απιστευτη μουσικη και σκηνικα:thatsit:

Ναι θα το βάλω και αυτό μπρος κάτι μου λέει ότι είναι φοβερό!!! όσο για το Higurashi συμφωνώ στο ότι έχει ωραία μουσική επένδυση αλλά και ωραία σκηνικά... είσαι το δεύτερο άτομο που με παροτύνει να το συνεχίσω και μου φαίνεται πως έτσι θα γίνει!! Η δεύτερη σεζόν τι λέει? την έχεις δει? :D

Posted Image

#4061 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 14 May 2011 - 00:25

ολα τα εχω δει και λεει πολλα! μπορω και να το ξαναδω αν δεν εχω τι να δω!

bye ωρα για υπνο:gn2:

#4062 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 14 May 2011 - 00:34

ολα τα εχω δει και λεει πολλα! μπορω και να το ξαναδω αν δεν εχω τι να δω!

bye ωρα για υπνο:gn2:

Okie, θα την ξανα-ξεκινήσω σίγουρα!! καλο ύπνο! :)

Posted Image

#4063 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 14 May 2011 - 20:58

Η δεύτερη σεζόν τι λέει? την έχεις δει?

Τελειως αλλο στυλ αλλα φοβερη!Αυτο που λενε οτι ειναι οι απαντησεις ομως δεν ισχυει 100%αν δεν σε πειραζουν λιγα σποιλερ για το σχηματισμο των arcs πατα το
Spoiler:

sc5bab.jpg

#4064 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 15 May 2011 - 00:52

Τελειως αλλο στυλ αλλα φοβερη!Αυτο που λενε οτι ειναι οι απαντησεις ομως δεν ισχυει 100%αν δεν σε πειραζουν λιγα σποιλερ για το σχηματισμο των arcs πατα το

Spoiler:

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες Kalamaris.. τελικά με πείσατε και μόνο με αυτά που διάβασα γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν την είχα ξεκινήσει δεν ήξερα καν τι παίζεται με τα arcs και γενικότερα με τα επεισόδια και τον τρόπο τον οποίο διαδραματίζονται οι καταστάσεις και η πλοκή.. Dankeee~:riiight:

Posted Image

#4065 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 May 2011 - 03:24

Μόλις τελείωσα το Shounen Kenya, το οποίο πολλοί από τους μεγαλύτερους σε ηλικία μπορεί να είχαμε δει στα νιάτα μας στις χρυσές εποχές της VHS (όποιος ρωτήσει τι είναι αυτό το VHS και αν τρώγεται έχει permaban). Nτάξει χωρίς πλάκα η ταινία είναι ΕΠΟΣ ποιός Anno, NGE και λαλακίες στο τετράγωνο μου λέτε.... Ο Σουρεαλισμός σε όλο του το μεγαλείο. Αν νομίζατε ότι οι παραγωγοί του Birth έπαιρναν ναρκωτικά τότε οι παραγωγοί του Shounen Kenya είχαν καπνίσει όλα τα Ζωνιανά μονομιάς. Έχουμε και λέμε. Αφρική, Β Παγκόσμιος πόλεμος, Kανίβαλοι, Ναζί, Δεινόσαυροι (ναι καλα ακούτε δεινόσαυροι), Cosplayers σε στολές σαύρας, Anaconda, και ατομική βόμβα όλα μαζί σε μία ταινία. Όποιος κατάλαβε τι έγινε στο τέλος ας μου πει και μένα (αυτό είναι tr00 αινιγματικό τέλος, όχι Inception και αηδίες).