Παω αντιθετα στο ρευμα που με θελει να στρώσω τον πωπ* μου να διαβάσω για εξετασεις και αρχίζω Ashita No Joe, Oretachi ni Tsubasa Wa Nai, Hoshizora e Kakaru Hashi.
Ολοκλήρωσα το Shiki
, και λέω να ξαναρχίσω Bleach και One Piece. Τα έχω αφήσει πίσω, βλέπετε, τα καημένα.
edit:
Εντάξει, I was carried away.
Δεν έγινε και το δεύτερο NGE, αλλά για παιδικό όπου το κύριο μέλημά του είναι ρομποτάκια να μάχονται
Ε, εγω δεν πιστευώ ότι το σημείο στο οποίο κεντράρει η σειρά είναι οι μάχες, αντίθετα δίνει ένα καθαρά φιλειρηνικό δείδαγμα. Αν το όλο θέμα ήταν οι μάχες, θα είχαμε μάχες σε κάθε επεισόδιο, οπως στο Star Driver, οχι μαχες που κρατάνε 2-3 επεισόδια. Επίσης αν ήθελε να εντυπωσιάσει με μάχες θα έδιναν στα Mecha κανα ενεργειακό σπαθί or some shit like that, και όχι ενα μαχαίρι και στη καλύτερη περίπτωση μία πολύ μεγαλύτερη έκδοση του Famas.
Για αυτό άλλωστε κεντράρει στο δράμα που εκτυλίσεται σε κάθε επεισόδιο και κάνει το μεγάλο μπουμ στα τελευταία επεισόδια και στο End Of Evangelion.
Τώρα αν μιλάμε για τις ταινίες, που δεν είδα, είστε ελεύθεροι να ρίξετε πάνω στο κεφάλι μου το
ban-hammer για ηλιθιότητα και βαρεμάρα να διαβάσω τα επόμενα ποστ.
Edited by demonicMC, 09 May 2011 - 10:29.