Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4036 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 06 May 2011 - 22:21

Πριν λιγες ημερες επεσε στα χερια μου το πρωτο volume του Lament of the lamb(hitsuji no uta).Το διαβασα,μου κινησε την περιεργεια κ ειπα να δω κ τα 4 OVA.
Αρκετα τρυφερη κ ταυτοχρονα δραματικη ιστορια.Το ending theme ηταν μαγευτικο κ πιστευω perfect match με το ολο δραμα.Το μονο αρνητικο κατ'εμε ηταν το animation.Μολις ειδα την Yaegashi για πρωτη φορα,την περασα για αγορι :P
Θα ηθελα επισης να μου απαντησει καποιος εαν τα OVA εχουν σημαντικες διαφορες απο το μανγκα κ αν αξιζει να διαβασω κ τα υπολοιπα volumes.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4037 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 06 May 2011 - 22:27

Ναι έχουν διαφορές (νομίζω έχουν και μια ψιλοτεράστια), αν και το manga μπορεί να σε ξενερώσει γιατί το πάει αρκετά αργά. Αν έχεις χρόνο κάτσε να τα διαβάσεις, δεν είναι κ πάρα πολλά, 6-7 αν θυμάμαι καλά.

Posted Image

#4038 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 May 2011 - 19:33

Είδα το Night on the Galactic Railroad .Πραγματικά για κάποιο λόγο μου θύμισε όταν ήμουν μικρή και έβλεπα συνεχώς το cartoon TV (η όπως το έλεγαν ,ούτε που θυμάμαι) και είχα δει κάτι παρομιο ,ούτε καν θυμάμαι έστω και μια εικόνα η το οτιδήποτε που θα με βοήθαγε να μάθω πιο είναι απλά θυμάμαι ότι μου είχε αφήσει το ίδιο αίσθημα μετά,κάτι το περίεργο που δεν το καταλάβαινα πλήρως.σας μπέρδεψα φαντάζομαι :P

είδα και άλλα το τελευταίο καιρό αλλά θα τα γράψω εντυπώσεις άλλη ώρα γιατί νύσταξα :sleepy:

Μαλλον θα εννοεις το μαγικο σιδηροδρομο, μια γαλλοκαναδικη παραγωγη των 80ς με παρομοιο θεμα.

#4039 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 May 2011 - 18:01

Επεισόδιο 26 του Plawres Sanshiro, και παθαίνω.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ANIME ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΟ AWESOME;;;;; Αν το γυρίσει σε sci-fi war στο τέλος θα χορέψω. :joyful:

Posted Image

#4040 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 May 2011 - 18:17

Επεισόδιο 26 του Plawres Sanshiro, και παθαίνω.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ANIME ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΟ AWESOME;;;;; Αν το γυρίσει σε sci-fi war στο τέλος θα χορέψω. :joyful:

seriouzly? O_o;

#4041 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 08 May 2011 - 18:47

Εντάξει, I was carried away. :P Δεν έγινε και το δεύτερο NGE, αλλά για παιδικό όπου το κύριο μέλημά του είναι ρομποτάκια να μάχονται, είναι πολύ καλό στα τελευταία επεισόδια. Η κλίμακα μεγάλωσε
Spoiler: στη
και άλλα. Μπορεί να παρουσιάζονται με παιδικό τρόπο, heart of the cards machines, αλλά και πάλι, δε το περίμενα.

Posted Image

#4042 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 May 2011 - 20:52

Ενδιαφέρον, θα το τσεκάρω ίσως μόλις τελειώσω το R2 του code geass~

#4043 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 May 2011 - 21:18

Μου φαινεται ο Μπιμπιλας ως τζουμαρου καλυτερα τα παει απο το σιντζι στο ευαγγελιον.

Και εγω ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι το κακο εχουν οι σειρες που εβαζε παλια η τηλεοραση σε σχεση με αυτες που βλεπουμε τωρα και ξεχνιουνται ή περιφρονουνται.

Μου φαινεται θα την ξαναδω και εγω γιατι ειχα δει μερικα και σκορπια επεισοδια.
Απο τα μετεπειτα ποκεμοντιγκιμογιουγκισαμανμπειμπλειντομπακουγκανοειδη ειναι 1000 φορες καλυτερη.

Edited by Petran79, 08 May 2011 - 22:40.

#4044 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 08 May 2011 - 22:18

Μεχρι στιγμης εχω δει τα τρια πρωτα OVA του Mnemosyne.Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζει.Πλοκη αδιαφορη εως ανυπαρκτη κ χαρακτηρες που ειναι για μπατσες (με εξαιρεση τον Maeno :nanteee: ).Τα opening k ending απο Galneryus ομως ειναι απιστευτα εθιστικα.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4045 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 08 May 2011 - 23:20

Παω αντιθετα στο ρευμα που με θελει να στρώσω τον πωπ* μου να διαβάσω για εξετασεις και αρχίζω Ashita No Joe, Oretachi ni Tsubasa Wa Nai, Hoshizora e Kakaru Hashi.

Ολοκλήρωσα το Shiki
Spoiler:
, και λέω να ξαναρχίσω Bleach και One Piece. Τα έχω αφήσει πίσω, βλέπετε, τα καημένα.

edit:

Εντάξει, I was carried away. :P Δεν έγινε και το δεύτερο NGE, αλλά για παιδικό όπου το κύριο μέλημά του είναι ρομποτάκια να μάχονται

Ε, εγω δεν πιστευώ ότι το σημείο στο οποίο κεντράρει η σειρά είναι οι μάχες, αντίθετα δίνει ένα καθαρά φιλειρηνικό δείδαγμα. Αν το όλο θέμα ήταν οι μάχες, θα είχαμε μάχες σε κάθε επεισόδιο, οπως στο Star Driver, οχι μαχες που κρατάνε 2-3 επεισόδια. Επίσης αν ήθελε να εντυπωσιάσει με μάχες θα έδιναν στα Mecha κανα ενεργειακό σπαθί or some shit like that, και όχι ενα μαχαίρι και στη καλύτερη περίπτωση μία πολύ μεγαλύτερη έκδοση του Famas.

Για αυτό άλλωστε κεντράρει στο δράμα που εκτυλίσεται σε κάθε επεισόδιο και κάνει το μεγάλο μπουμ στα τελευταία επεισόδια και στο End Of Evangelion.

Τώρα αν μιλάμε για τις ταινίες, που δεν είδα, είστε ελεύθεροι να ρίξετε πάνω στο κεφάλι μου το
ban-hammer για ηλιθιότητα και βαρεμάρα να διαβάσω τα επόμενα ποστ.:hot:

Edited by demonicMC, 09 May 2011 - 10:29.

#4046 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 May 2011 - 12:46

Ναι, δε λέω, ειδικά εκεί που ο κλώνος του Juohmaru θυσιάζεται για να αποτρέψει το Third Impact-- wait, what?

Μιλάμε για το Plawres Sanshiro, καλό μου. Τί mecha και End of Evangelion λες; :hahaha:

Posted Image

#4047 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 09 May 2011 - 15:48

Πωπω για το θεό πρέπει να είμαι ηλίθιος, αυτή τη στιγμή θέλω να κάτσω κάτω να κλάψω... Sorry Tea-chan εγώ μπερδεύτηκα....

#4048 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 12 May 2011 - 17:19

:hi:Καλησπερα παιδια ! καιρο ειχα να γραψω στο φορουμ. τελειωσα το Kiba και το DΝAnglel .:ureshii: και τα 2 μου αρεσαν πολυ, το καθενα για διαφορετικο λογο. Επισης μολις τελειωσα την ταινια του Hayao Miyazaki Nausicaä of the Valley of the Wind η οποια με αφησε αφωνη!!:blingeye2:Αυτα που συνεχιζω ειναι Mobile Suit Gundam Seed, Rurouni Kenshin, Karas, .hack//Sign και Bleach οποτε βγαινει επεισοδιο καθε βδομαδα πλεον.thatsit ΑΑΑ! Επομενη ταινια που θα δω ειναι η Laputa Castle In The Sky:gotit:

Edited by giota83, 12 May 2011 - 17:26.

#4049 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 12 May 2011 - 19:09

Τελειώνοντας το Shakugan No Shana (όλες τις σειρές) ξέκινησα K-ON! (Αν και τώρα με τις εξετάσεις δεν μπορώ να βλέπω και πολύ:sigh2:

#4050 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 12 May 2011 - 22:44

Tελειώσα το Bakuman και ομολογώ πως είναι ένα άψογο άνιμε!!:awww:
Έμαθα τόσα πολάαα πράγματα γύρω απ' τα μάνγκα που σίγουρα με έκαναν να τα λατρέψω ακόμα περισσότερο!! :)

Posted Image