Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4021 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 03 May 2011 - 13:45

Αυτή την στιγμή βλέπω τα εξής:
1) Treasure Island (18/26 επ.) Πάρα πολύ καλή σειρά και πραγματικά κρίμα που δεν προβλήθηκε στην χώρα μας όταν ήμασταν πιτσιρικάδες. Φυσικά δεν απευθύνεται μόνο σε μικρές ηλικίες και καλό θα ήταν να την δουν όλοι. 26 επεισόδια είναι μόνο κι αξίζουν και με το παραπάνω. Η μουσική του Kentarou Haneda αρκετά καλή, ο οποίος ευθύνεται και για πολλά άλλα διαμάντια (SDF Macross, Space Adventure Cobra, Space Warrior Baldios κτλ.). Το σχέδιο και το animation είναι των τελών του '70 και κρίνονται ικανοποιητικά ακόμη και σήμερα ενώ το σενάριο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο είναι απλά καταπληκτικό.

2) One Outs (20/25 επ.) Αρκετά καλό αν και το θέμα που ασχολείται (baseball) δεν είναι δημοφιλές στην Ελλάδα. Ο πρωταγωνιστής Tokuchi Toa με το αλήτικο στυλάκι του και με την "τζογαδόρικη" ευφυΐα του με κέρδισε από την αρχή. Καλό σχέδιο κι animation, όμορφη μουσική και γενικά προσεγμένο.

3) Darker than Black (20/25 επ.) Καλή σειρά που αν είχε πιο σκοτεινό και προσεγμένο σχέδιο καθώς και πιο πολύ σοβαρότητα θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Πολύ καλή ακόμα κι έτσι και βλέπεται ευχάριστα. Ανά δύο επεισόδια μέχρι στιγμής κι ολοκληρώνεται μια ιστορία.

4) JoJo's Bizarre Adventure (2000) (3/7 επ.) Ξεκίνησα να το βλέπω χθες με σκοπό να δω το sequel το οποίο είναι και προγενέστερο δημιούργημα καθώς έχω ακούσει καλά λόγια. Δεν ενθουσιάστηκα από τα 3 πρώτα επεισόδια αλλά δεν απογοητεύτηκα κιόλας. Καλούτσικο μέχρι στιγμής... Πιο πολύ με τρώει η περιέργεια για την συνέχεια του το JoJo's Bizarre Adventure.

Ακόμα κάνω re-watch το Legend of the Galactic Heroes (62/110 επ.) με την φίλη μου και πραγματικά βλέποντας αυτό το έπος για 2η φορά μπορώ να αφοσιωθώ πιο πολύ και προσέχω στοιχεία που δεν τα είχα προσέξει στην πρώτη μου θέαση της σειράς. Συνεχίζω αργά και βασανιστικά να παρακολουθώ το Scientific Ninja Team Gatchaman (74/105 επ.) ώστε να τελειώσω κι αυτό το anime της παιδικής μου ηλικίας στο εγγύς μέλλον...

Posted Image

Posted Image

#4022 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 03 May 2011 - 22:58

1. Ο τίτλος είναι στα γερμανικά, προφέρεται Έλφεν Λήντ, σημαίνει Elf Song και είναι ποίημα.

2.

Spoiler:

ευχαριστω erebos...μια ακομα ομως απορια που ξεχασα να γραψω....Υποτιθεται οτι την σκοτωσαν μετα που εφυγε αφου τον φιλησε....τοτε γιατι πηγε ξανα στο σπιτι:hmmm:???...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#4023 Spyke88

Spyke88

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 03 May 2011 - 23:56

naruto shippuden 199
fairy tail 77 :D
digimon xros wars 35
Ενας ανθρωπος χρειαζεται 4 πραγματα για να ζησει: Λογικη για να λυνει τα προβληματα του, τεχνη για να εκφραζει τα συναισθηματα, του αγαπη για να ειναι ευτυχισμενος και υγεια για να κανει ολα τα προηγουμενα.

Vote Kakashi for president! :kakashithumbup:

#4024 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 04 May 2011 - 00:29

Εδώ και μια βδομάδα βλέπω το Kenichi,είμαι στο 42ο επεισόδιο και έχω πάθει πλάκα!!Τρελός χαβαλές!Γιατί τελειώνει στο 50 γκαμώτεν?:mad:

Τουλάχιστον απ' ότι είδα συνεχίζεται στο manga.Κάτι είναι κ' αυτό...

#4025 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 04 May 2011 - 02:12

Εδώ και μια βδομάδα βλέπω το Kenichi,είμαι στο 42ο επεισόδιο και έχω πάθει πλάκα!!Τρελός χαβαλές!Γιατί τελειώνει στο 50 γκαμώτεν?:mad:

Τουλάχιστον απ' ότι είδα συνεχίζεται στο manga.Κάτι είναι κ' αυτό...

Kenichiiii FTW!!!!:clap:
Όντως, πολύ κρίμα που είναι μόνο 50 τα επεισόδια!!:mad2:

Posted Image

#4026 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 04 May 2011 - 16:40

Τελειωνω το ttgl και εχω να πω τα καλυτερα!Διασκεδαστικο καλοστημενο και ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!Για εμενα το καλυτερο χαρακτηριστικο της σειρας ειναι οι χαρακτηρες!Ενας και ενας!Ακομα και η νια που αρχικα μου την εσπαγε
Spoiler:

9/10

sc5bab.jpg

#4027 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 04 May 2011 - 18:29

Τελειωνω το ttgl και εχω να πω τα καλυτερα!Διασκεδαστικο καλοστημενο και ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ!Για εμενα το καλυτερο χαρακτηριστικο της σειρας ειναι οι χαρακτηρες!Ενας και ενας!Ακομα και η νια που αρχικα μου την εσπαγε

Spoiler:

9/10

και εγώ το τελειώνω, 3 επεισόδια μου έμειναν θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτά που είπες εκτός απο τη βαθμολογία
θα του έβαζα 7,5-8/10.
Πάντως το fanservice με την yoko είναι φοβερό.

επίσης τελειώνω το karas που έχει φοβερό animation αλλά οι χαρακτήρες είναι αδιάφοροι για μένα, το σενάριο είναι κλισέ η μάχη του καλού με το κακό.

#4028 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 May 2011 - 19:12

Εγω ειδα τα πρωτα 9 επεισοδια της σειρας του 1983, Τοκιmekι Τοnιght. Παρα τα χρονια της οι χαρακτηρες ειναι πολυ αστειοι και εχουν κατι γκριματσες και μια εκφραστικοτητα που δυσκολα τα βρισκεις σε ανιμε γενικα.

34 επεισοδια δε νομιζω να μεταφρασουν αλλα ετσι και αλλιως βλεπεται ευχαριστα και με ενα επεισοδιο.

Και επειδη ολα αυτα κατι μου θυμιζαν ειδα πως πισω απο ολα αυτα βρισκονταν το θρυλικο αλλα μη υπαρχον πια Grουp Tαc.

Μεταγλωττισμενο νομιζω ειχε λογοκριθει

#4029 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 May 2011 - 19:56

Plawres Sanshiro, ή αλλιώς ο γνωστός μας Τζουμαρού από AnimeClipse, βεβαίως, βεβαίως. Τα τρία πρώτα επεισόδια και συνειδητοποιώ ότι δεν έδειξε όλη τη σειρά η ελληνική τηλεόραση. Ή, εγώ δε το θυμάμαι.

Blast from the past! I love it!

Posted Image

#4030 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 05 May 2011 - 01:36

Μέσα στο Πάσχα κάθισα και είδα κυρίως ταινίες και OVA :

Πρώτα είδα από το Young Animator Training Project το Kizuna Ichigeki .πολύ ωραίο ,χαλαρά θα το έβλεπα ως ταινία η γενικότερα αν συνεχίζονταν παραπέρα.Η ιστορία ήταν καλή όπως και οι χαρακτήρες ,αγαπημένος ο γάτος και ο πάππους.Το Sketchy animation έδενε πολύ ωραια.

Είδα το Vampire Hunter D: Bloodlust .pure awesomeness :if::if:.seriously πάνε πάνω από δέκα χρόνια και το level του animation του είναι άπιαστο(γιαυτό αγαπάμε madhouse :P).Η ιστορία μου αρέσει περισσότερο εδώ παρά στην πρώτη ταινία.
αγαπημένη σκηνή και σκηνή που με έπιασαν τα ζουμιά
Spoiler:

Ειδα επισης το Macross: Do You Remember Love?.Γενικά από το franchise του Macross είχα δει μόνο το πρόσφατο frontier και όσο να ναι είχα κάτι αποριουλες για τον πόλεμο με τους Zentraedi κτλ.Ευτυχώς μου απαντήθηκαν :P.Το love twist τολμώ να πω ότι δεν το περίμενα .ωραια ταινία πάντως.

Τελειωσα και τα OVA του Golden Boy.Απλα ξεκαρδιστικο ισως λιγο παραπανω echhi αλλα και παλι πολυ γελιο .Ειναι ενα must see για όλους.

Ειδα το τριτο και τελευταιο OVA του Mazinkaiser SKL .Όπως τα 2 προηγούμενα επεισόδια έτσι και αυτό ήταν αρκετά έως τελείως προβλέψιμο ωστόσο οι μάχες ήταν eyecandy .

Για κάποιο λόγο είχα κατεβάσει το The Tale of Genji,αν και βασισμένο σε ένα από τα πιο κλασσικά λογοτεχνικά της Ιαπωνίας εμένα μου φάνηκε σαν βραζιλιάνικο σίριαλ .ο πρωταγωνιστής έχει πάει με όλο το παλάτι δεν άφησε θηλυκό για θηλυκό :hihi2:
Είδα το Night on the Galactic Railroad .Πραγματικά για κάποιο λόγο μου θύμισε όταν ήμουν μικρή και έβλεπα συνεχώς το cartoon TV (η όπως το έλεγαν ,ούτε που θυμάμαι) και είχα δει κάτι παρομιο ,ούτε καν θυμάμαι έστω και μια εικόνα η το οτιδήποτε που θα με βοήθαγε να μάθω πιο είναι απλά θυμάμαι ότι μου είχε αφήσει το ίδιο αίσθημα μετά,κάτι το περίεργο που δεν το καταλάβαινα πλήρως.σας μπέρδεψα φαντάζομαι :P

Μετά από τόσο καιρό που έβλεπα στην κύρια σελίδα το review είπα να κάτσω να δω επιτέλους περί τίνος πρόκειται το Jin-Roh: The Wolf Brigade .άκρως πολιτικοποιημένο (ίσως όχι και το καλύτερο είδος για μένα ) αλλά και πάλι εξαιρετικό βαρύ αλλά πανέμορφο.το μόνο που έχω να πω ότι ο λύκος πεθαίνει μόνο στα παραμύθια των ανθρώπων.
PS:το ending theme είναι μαγευτικό

είδα και άλλα το τελευταίο καιρό αλλά θα τα γράψω εντυπώσεις άλλη ώρα γιατί νύσταξα :sleepy:

#4031 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 05 May 2011 - 03:37

Plawres Sanshiro, ή αλλιώς ο γνωστός μας Τζουμαρού από AnimeClipse, βεβαίως, βεβαίως. Τα τρία πρώτα επεισόδια και συνειδητοποιώ ότι δεν έδειξε όλη τη σειρά η ελληνική τηλεόραση. Ή, εγώ δε το θυμάμαι.

Blast from the past! I love it!

Νομίζω κι εγώ πως ποτέ δεν το έδειξε ολόκληρο. Ευτυχώς μόλις το είχαν μεταγλωττίσει τα παιδιά της AnimeClipse το είχα ολοκληρώσει με μεγάλη μου χαρά! Από τις πολύ καλές παλιές σειρές που όλοι θα πρέπει να δουν!
Posted Image

Posted Image

#4032 Vaggz

Vaggz

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 05 May 2011 - 04:15

δν ξερω αν θα με κραξετε αλλα βλεπω σ'επαναλυψη το onegai teacher ειναι απο ταγαπημενα μ!
μπορει να δειχνει λιγο "κοριτσιστικο" αλλα το λατρευω! το χω δει πανω απο 40 φορες ολο.... xD
Life fears death, but lives only to die.
It starts with anxiety.
Anxiety becomes fear.
Fear leads to anger... anger leads to hate... hate leads to suffering...
The only cure for this fear is total destruction.

#4033 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 05 May 2011 - 07:42

Μετά την τελευταια προβολη ειδαμε το Tono to Issho: Ippunkan Gekijou, 12 μικρα animations ενος λεπτου για την ιστορια της Ιαπωνιας και διαφορα μεγαλα κεφαλια..καλο ηταν, ενα 7/10 απο μενα

Επισης, απο το Young Animator Project, ειδα τα ojii san no Lamp, και Kizuna Ichigeki. Το πρωτο ειναι αριστουργημα. Μεσα σε 20 λεπτα δημιουργει παρα πολλα συναισθηματα, το λατρεψα. Εχει και τελειο σχεδιο. 10/10. Το δευτερο, οχι τοσο καλο κατα τη γνωμη μου, υπερβολικο σε διαφορα σημεια, με ασχημο σχεδιο, ενα 6-7 με το ζορι.

Ειδα ακομα τις 2 πρωτες ταινιες του One Piece, που δε μου αρεσε καμια απο τις δυο. :Ρ

#4034 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 May 2011 - 21:12

Εχοντας τελειωσει ttgl ξεκινησα black lagoon.Καφριλα,δραση,ατμοσφαιρα τα χει ολα.Φοβερη δραση με φοβερους πρωταγονιστες.Εχω δει λιγα επισοδια αλλα μεχρι τωρα εχω να πω τα καλυτερα:yahoo:

sc5bab.jpg

#4035 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 06 May 2011 - 21:32

Eίδα τα πρώτα 7 επεισόδια του Mahou no Stage Fancy Lala. Είναι κάτι ανάμεσα σε Card Captor Sakura, Skip Beat και Full Moon wo Sagashite και είναι πάρα πολύ καλό. Μέχρι στιγμής είναι χαλαρό και κωμικό, στη συνέχεια προβλέπω και λίγο δράμα όμως. Αν σας αρέσει οποιαδήποτε από τις τρεις σειρές που ανέφερα, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Τελείωσα το Shion no Ou, από το οποίο άξιζαν μόνο τα 3 πρώτα και τα 3 τελευταία επεισόδια. Κατά τ'άλλα βαρετό.

Βλέπω επίσης που και που από κανένα Detective Conan για χαλάρωμα. Έχω δει 6 ως τώρα. Δεν το βιάζομαι καθόλου.