Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#4006 Jimking

Jimking

Anime Amateur

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 13:40

Eίχα παρατήσει το Fairytail και το ξαναάρχισα χθες. Είμαι στο επισόδειο 21 και έχω καεί! Μεγάλο λάθος που το σταμάτησα. Στην αρχή ήταν βαρετό, όμως από εκεί με τον δέμονα Deliora έγινε πολύ ωραίο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4007 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 16:42

Eίχα παρατήσει το Fairytail και το ξαναάρχισα χθες. Είμαι στο επισόδειο 21 και έχω καεί! Μεγάλο λάθος που το σταμάτησα. Στην αρχή ήταν βαρετό, όμως από εκεί με τον δέμονα Deliora έγινε πολύ ωραίο

Και γίνεται και ακόμα πιο ενδιαφέρον μετά... παλί καλά που το ξανάβαλες μπρος!! σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!!:riiight:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Paparizikos: 29 Απρίλιος 2011 - 00:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#4008 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 09:52

Πριν λιγο ειδα τo Shoujo Tsubaki(γνωστο κ ως Midori στη δυση).
Διαβαζοντας ορισμενα reviews κ σχολια ατομων που ειδαν την ταινια,περιμενα να δω κατι πολυ διεστραμμενο κ γεματο φρικαλεοτητες.Ευτυχως ομως οι ανθρωποι εχουν την ταση να υπερβαλλουν.Εκτος απο 1-2 σημεια,δεν βρηκα κατι το τοσο ενοχλητικο.Εμενα προσωπικα μου αρεσε κυριως λογο της τεχνικης animation που χρησιμοποιηθηκε (η οποια θυμιζει αρκετα Kanashimi no Belladonna).
Προφανως δεν ειναι μια ταινια για ευαισθητα ατομα αλλα οχι κ κατι το υπερβολικο που δεν μπορει καποιος να αντεξει.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4009 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 13:45

Συναιχιζω να βλεπω ttgl και μπορω να πω πως ειναι εκπληκτικα διακσεδαστικο!Ολη η καυριλα και το απιστευτο αλλα και προτοτυπο χιουμορ της με κανει να αγνοω ανετα τα αλλοτε ανυποφορα shonen cliche.Αξιζει να το δεις!!!:kakaka:

sc5bab.jpg

#4010 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 14:32

Συναιχιζω να βλεπω ttgl και μπορω να πω πως ειναι εκπληκτικα διακσεδαστικο!Ολη η καυριλα και το απιστευτο αλλα και προτοτυπο χιουμορ της με κανει να αγνοω ανετα τα αλλοτε ανυποφορα shonen cliche.Αξιζει να το δεις!!!:kakaka:

Το θέμα με το Gurren Lagann είναι ότι έχει επίτηδες όλα αυτά τα shounen η καλύτερα τα mecha κλισέ, όντας homage και παρωδία πάρα πολλών anime, ειδικά στο πρώτο part

#4011 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 14:48

Πριν λιγο ειδα τo Shoujo Tsubaki(γνωστο κ ως Midori στη δυση).
Διαβαζοντας ορισμενα reviews κ σχολια ατομων που ειδαν την ταινια,περιμενα να δω κατι πολυ διεστραμμενο κ γεματο φρικαλεοτητες.Ευτυχως ομως οι ανθρωποι εχουν την ταση να υπερβαλλουν.Εκτος απο 1-2 σημεια,δεν βρηκα κατι το τοσο ενοχλητικο.Εμενα προσωπικα μου αρεσε κυριως λογο της τεχνικης animation που χρησιμοποιηθηκε (η οποια θυμιζει αρκετα Kanashimi no Belladonna).
Προφανως δεν ειναι μια ταινια για ευαισθητα ατομα αλλα οχι κ κατι το υπερβολικο που δεν μπορει καποιος να αντεξει.

αλλο το να το βλεπεις στο PCs σου μαζι με αλλα ανιμε αναλογα με την τρελα του καθενος και αλλο να το βλεπεις οπως πραγματικα σχεδιαστηκε για να προβληθει

http://www.midnighteye.com/reviews/midori-the-girl-in-the-freak-show.shtml

In 1994, the film had its international premiere at the Orleans Biennale in France. It has since been shown at a number of Western festivals under a variety of titles like The Girl in the Freak Show or Midori - The Girl in the Freak Show, though without any of the trappings that come with the film in Japan. Harada wouldn't have been able to stage anything similar in a foreign country. The Japanese shows were difficult enough to arrange. Still, Midori stood her ground up on the Western screens, despite being all alone with the vicious freaks in the movie and the quiet lurkers in the seats. Poor girl... so many cruel things have been done to her...
That the film is now available on DVD in France under the title Midori with subtitles in 5 European languages for private home viewing might be the worst abuse Midori ever encountered, though. At home in Japan, however, the film can still be seen only on the rare occasions of a real full-blown freak event, the way it was meant to be seen....

#4012 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:31

Ενδιαφερουσες πληροφοριες Petran.Μπορω μονο να φανταστω την αισθηση να βλεπεις το Shoujo Tsubaki σε real life freak show:blingeye2:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#4013 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2011 - 22:56

μολις τελειωσα την 3η σαιζον του gintama το Yoshiwara Arc ηταν ΤΕΛΕΙΟ και αυτο το ανιμε ειναι πολυ αστειο αν και στη 1η σαιζον ξεκινα μετρια,παω για την 4η σαιζον αν και βλεπω να την τελειωνω αργα λογω πανελληνιων :run: GINTAMA POWER :hero:

#4014 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 08:19

ξεκινησα το Monster, ειμαι ακομα στο 7, πραγματικα πιστευα οτι στην αρχη 8α με ξενερωνε λογω του σχεδιου, αλλα ειναι πολυ καλο(μεχρι στιγμης)

#4015 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 11:35

Εγώ τελείωσα το XAM'D Lost Memories για εμένα προσωπικά ήταν μια παρά πολύ καλή σειρά και μαλών τώρα θα ξεκινήσω να βλέπω το Shiki.

#4016 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 13:58

ξεκινησα το Monster, ειμαι ακομα στο 7, πραγματικα πιστευα οτι στην αρχη 8α με ξενερωνε λογω του σχεδιου, αλλα ειναι πολυ καλο(μεχρι στιγμης)

Και γω ετσι ημουνα!Αρχικα δεν ηθελα να το δω γιατι μου την εδιναν οι μυτες αλλα η υποθεση ηταν τοσο καλη που καταφερα να το προσπερασω!:joyful:

sc5bab.jpg

#4017 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 14:09

^Μακριά από Kaiji.
Και για να μην είμαι off, άρχισα lain, από το οποίο έχω δει μόνο ένα επεισόδιο (τώρα αποφάσισα να τελειώσω το berserk), οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα ιδιαίτερο.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#4018 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 14:51

Μόλις τελείωσα το Elfen Lied....full emotion..πολύ αίμα και πάλι αίμα..ωραιο.Μου άφησε γενικά καλούτσικες εντυπώσεις αν όχι το τίποτα ιδιαίτερο..Η Nyu ήταν τριςχαριτωμενη, το ίδιο και η Lucy..Θα ήθελα πολύ επίσης να παντρευόταν ο πατέρας της Nana την βοηθό του στο εργαστήριο..Δεν μου άρεσε που σκοτώθηκε.Μόνο 2 πράγματα δεν καταλαβα...1.)Κάποιοι το λένε έλφεν λάιντ...λογικά δεν διαβάζεται λιντ=τραγούδι?
2.)Στο τελευταίο επεισόδιο sto τέλος δεν κατανόησα καθόλου ποιος ήταν ο "καλεσμένος" όταν χτύπησε κουδούνι έξω από το σπίτι του Kouta...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#4019 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2011 - 19:12

Μόλις τελείωσα το Elfen Lied....full emotion..πολύ αίμα και πάλι αίμα..ωραιο.Μου άφησε γενικά καλούτσικες εντυπώσεις αν όχι το τίποτα ιδιαίτερο..Η Nyu ήταν τριςχαριτωμενη, το ίδιο και η Lucy..Θα ήθελα πολύ επίσης να

Spoiler:
.Μόνο 2 πράγματα δεν καταλαβα...1.)Κάποιοι το λένε έλφεν λάιντ...λογικά δεν διαβάζεται λιντ=τραγούδι?
2.)Στο τελευταίο επεισόδιο sto τέλος
Spoiler:

1. Ο τίτλος είναι στα γερμανικά, προφέρεται Έλφεν Λήντ, σημαίνει Elf Song και είναι ποίημα.

2.
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4020 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2011 - 23:27

2.

Spoiler:

Well, duh?

Μόλις ολοκλήρωσα το Akagi (πραγματικά υπέροχο αν και δεν καταλαβαινω ακόμα μερικούς όρους, να'ναι καλά ο Tenshi που με εισηγαγε στο κοσμο του Mahjong),
βλέπω Shiki (μπορώ να πω ότι φέρνει κατά Higurashi μεριά), Gintama (το απόλυτο epicness) και Sayonara Zetsubou Sensei (αυτός ο τύπος θα με πεθάνει στα γέλια μέχρι να το ολοκληρώσω), και για ένα τουλάχιστον blast from the past κάθε τόσο με πιάνει μια νοσταλγία για τα Slam Dunk και Aoki Densetsu shoot!.