Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 05 April 2011 - 17:04
Μια δημιουργός manga χωρίς δουλειά αναλαμβάνει να συνοδεύσει έναν μανιακό με τα ταξίδια(tetsu είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στη σειρά) για να αντλήσει υλικό για ένα manga.
Έχει πλάκα η σειρά, κυρίως η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει απλές καθημερινές καταστάσεις ο tetsu της παρέας. Αλλά και οι συγκρούσεις του με την δημιουργό που(τουλάχιστον στην αρχή) θεωρεί την εμμονή του αυτή γελοία.
Posted 08 April 2011 - 22:44
Posted 08 April 2011 - 22:53
Posted 09 April 2011 - 13:29
1) Rainbow (20/26 επ.) Πάρα πολύ καλό σε όλους τους τομείς! Ποιοτικότατη σειρά και μακάρι να βγαίναν κι άλλες σαν αυτή.
2) Gilgamesh (18/26 επ.) Σκοτεινό στο ύφος των Texhnolyze και Ergo Proxy αλλά πολύ κατώτερο στον τεχνικό τομέα σε σχέση με αυτά. Αξίζει όμως να το δει κάποιος.
3) Wolverine (6/12 επ.) Καλό σχετικά, δεν περίμενα εξάλλου τίποτα ιδιαίτερο. Ένστασή μου το παρουσιαστικό του Wolverin που τον έκαναν πολύ bishounen.
Posted 09 April 2011 - 17:16
(επιτελους καταλαβα τι στο καλο σημαινει το zawa zawa!)
ειναι απο τις σειρες που θελεις να τελειωσεις σε μια μερα αν και προφανως
καποια πραγματα ειναι προβλεψιμα εντουτοις το ψυχολογικο παιχνιδι ειναι τετοιο
που σε καθηλωνει!
το akagi παντως πιστευω πως ηταν καλυτερο
ενω οπως προαναφερθηκε οι σκηνες μερικες φορες τραβιουνται πολυ και
αυτο δεν ειναι καλο για κανενα ανιμε
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 09 April 2011 - 18:00
Τώρα βλέπω Darker Than Black. Είμαι στο 12κατο επισόδειο. Ωραίο είναι αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας. Θα ήθελα να υπάρχει κάποια εξέληξη μεταξύ των χαρακτήρων αλλά μέχρι τώρα είναι απλός ο ένας contactor μετά τον άλλον. Επίσης βλέπω μαζί με φίλους το Beelzebub. Φοβερό γέλιο μιλάμε και αυτός/αυτή που κάνει τη φωνή του Beelzebub είναι θεός! Κάτι άκουσα όμως ότι σταμάτησε. Είναι αλήθεια αυτό?
Πού ακριβώς άκουσες κάτι τέτοιο?Σύμφωνα με το twitter του seiyuu του Oga δεν ισχύει.
Βλέπω κι εγώ Darker than Black αλλά έχω φτάσει στο Ryūsei no Gemini.Είσαι ακόμα στην αρχή,μετά αποκαλύπτονται περισσότερα πράγματα για τους χαρακτήρες.Επίσης βλέπω Hikaru no Go,μετά από πρόταση της Nighteyes.Είναι το 2ο sports anime που μ'έχει πορώσει τόσο (πάει το διάβασμα..

Does this darkness have a name?
Posted 09 April 2011 - 18:24
Μου είπε ένας φίλος μου πως του είπε μια φίλη του (ζήσε μάι μου να φας τριφύλιΠού ακριβώς άκουσες κάτι τέτοιο?Σύμφωνα με το twitter του seiyuu του Oga δεν ισχύει.

Posted 11 April 2011 - 21:19

Posted 11 April 2011 - 21:28

Posted 12 April 2011 - 17:56

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME
Posted 15 April 2011 - 20:25
+1, και θα ελεγα οσο περισσοτερο εχεις ασχοληθει με fantasy/RPG, τοσο περισσοτερο θα γελασεις με ορισμενες σκηνες που τα παρωδουν
Και γω Slayers βλέπω αυτήν την περίοδο και εχω λιώσει. Απίστευτο! Ωραιοι χαρακτήρες, ενδιαφέρουσα πλοκή. Απο πλευράς animation δεν με ενοχλει, έτσι κ αλλιώς δν έχω προβλημα με το παλιο στυλ. Είμαι περίπου στη μέση και συνεχίζω ακαθεκτη. Σίγουρα must watch για fantasy και RPG fans.

Στα δικα μας, πλεον βλεπω το Mushishi αφου ειχα ακουσει πολλα καλα λογια απο τον Kenny. Αν και εχει ωραια ατμοσφαιρα και εχω κατασυμπαθησει τον Ginko (σε σημειο που τον cosplayαρα) , δε μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον σαν σεναριο. Αν υπηρχε μια ενιαια πλοκη θα γινοταν πιο ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου.

Posted 16 April 2011 - 01:10
Τη σειρούλα τη λάτρεύω. Σου δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα όταν την βλέπεις, και παρ'όλο το μεγάλο της μέγεθος, δεν με κούρασε. Η πλοκή αν και απλή έχει και τα twists της αλλά το forte της σειράς είναι τα μηνύματα που προβάλλει και αρκετες ιδέες και ιδεώδη της τότε εποχής.
Posted 16 April 2011 - 03:37
♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫
Posted 16 April 2011 - 09:59
Posted 16 April 2011 - 10:23
για καλο η για κακο το λες αυτο???Code Geass ..... Είμαι ηλίθιος που το βλέπω τόσο αργά ...
Εγω ξεκινησα space adventure cobra και ειναι πολυ καλο, αν και δε το περιμενα καθολου