Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3976 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 April 2011 - 17:04

Ξεκίνησαν οι Frostii τον υποτιτλισμό του Tetsuko No Tabi(δυο επεισόδια μέχρι τώρα). Είναι μια σειρά που ασχολείται με τα ταξίδια με τρένο.
Μια δημιουργός manga χωρίς δουλειά αναλαμβάνει να συνοδεύσει έναν μανιακό με τα ταξίδια(tetsu είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στη σειρά) για να αντλήσει υλικό για ένα manga.
Έχει πλάκα η σειρά, κυρίως η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει απλές καθημερινές καταστάσεις ο tetsu της παρέας. Αλλά και οι συγκρούσεις του με την δημιουργό που(τουλάχιστον στην αρχή) θεωρεί την εμμονή του αυτή γελοία.

#3977 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 08 April 2011 - 22:44

αυτή την φάση βλέπω Kaiji: Ultimate Survivor αν και πολύ καλύτερο από τον προκάτοχο του Akagi εξακολουθεί να έχει πολλές φλύαρες και επαναλαμβανόμενες σκηνές στην προσπάθεια του να δώσει κάποια ένταση και αγονία ... και φυσικά να γεμίσει επεισόδια , αυτό το κάνει κάπως κουραστικό ιδικά άμα βλέπεις πολλά επεισόδια απανωτά ^^ .. Κατά τα άλλα έχει κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές για τον πρωταγωνιστή που σε κρατάνε σε αγονία αν και δεν λείπουν και οι υπερβολές ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#3978 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 08 April 2011 - 22:53

Τώρα βλέπω Darker Than Black. Είμαι στο 12κατο επισόδειο. Ωραίο είναι αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας. Θα ήθελα να υπάρχει κάποια εξέληξη μεταξύ των χαρακτήρων αλλά μέχρι τώρα είναι απλός ο ένας contactor μετά τον άλλον. Επίσης βλέπω μαζί με φίλους το Beelzebub. Φοβερό γέλιο μιλάμε και αυτός/αυτή που κάνει τη φωνή του Beelzebub είναι θεός! Κάτι άκουσα όμως ότι σταμάτησε. Είναι αλήθεια αυτό?

#3979 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 09 April 2011 - 13:29

Αυτή την στιγμή βλέπω:
1) Rainbow (20/26 επ.) Πάρα πολύ καλό σε όλους τους τομείς! Ποιοτικότατη σειρά και μακάρι να βγαίναν κι άλλες σαν αυτή.
2) Gilgamesh (18/26 επ.) Σκοτεινό στο ύφος των Texhnolyze και Ergo Proxy αλλά πολύ κατώτερο στον τεχνικό τομέα σε σχέση με αυτά. Αξίζει όμως να το δει κάποιος.
3) Wolverine (6/12 επ.) Καλό σχετικά, δεν περίμενα εξάλλου τίποτα ιδιαίτερο. Ένστασή μου το παρουσιαστικό του Wolverin που τον έκαναν πολύ bishounen.
Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#3980 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 09 April 2011 - 17:16

ξεκινησα και εγω το kaiji
(επιτελους καταλαβα τι στο καλο σημαινει το zawa zawa!)

ειναι απο τις σειρες που θελεις να τελειωσεις σε μια μερα αν και προφανως
καποια πραγματα ειναι προβλεψιμα εντουτοις το ψυχολογικο παιχνιδι ειναι τετοιο
που σε καθηλωνει!
το akagi παντως πιστευω πως ηταν καλυτερο
ενω οπως προαναφερθηκε οι σκηνες μερικες φορες τραβιουνται πολυ και
αυτο δεν ειναι καλο για κανενα ανιμε

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#3981 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 09 April 2011 - 18:00

Τώρα βλέπω Darker Than Black. Είμαι στο 12κατο επισόδειο. Ωραίο είναι αλλά δεν με ενθουσίασε κιόλας. Θα ήθελα να υπάρχει κάποια εξέληξη μεταξύ των χαρακτήρων αλλά μέχρι τώρα είναι απλός ο ένας contactor μετά τον άλλον. Επίσης βλέπω μαζί με φίλους το Beelzebub. Φοβερό γέλιο μιλάμε και αυτός/αυτή που κάνει τη φωνή του Beelzebub είναι θεός! Κάτι άκουσα όμως ότι σταμάτησε. Είναι αλήθεια αυτό?

Πού ακριβώς άκουσες κάτι τέτοιο?Σύμφωνα με το twitter του seiyuu του Oga δεν ισχύει.
Βλέπω κι εγώ Darker than Black αλλά έχω φτάσει στο Ryūsei no Gemini.Είσαι ακόμα στην αρχή,μετά αποκαλύπτονται περισσότερα πράγματα για τους χαρακτήρες.Επίσης βλέπω Hikaru no Go,μετά από πρόταση της Nighteyes.Είναι το 2ο sports anime που μ'έχει πορώσει τόσο (πάει το διάβασμα..:unlucky:) επειδή όμως είμαι ακόμα στα πρώτα επεισόδια,θα περιμένω να προχωρήσω λίγο ακόμα και να εκφράσω πιο τεκμηριωμένη άποψη στο thread του anime.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3982 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 09 April 2011 - 18:24

Πού ακριβώς άκουσες κάτι τέτοιο?Σύμφωνα με το twitter του seiyuu του Oga δεν ισχύει.

Μου είπε ένας φίλος μου πως του είπε μια φίλη του (ζήσε μάι μου να φας τριφύλι:hahaha:) ότι κάτι έγινε τότε με το τσουνάμι (καταστράφηκε το στούντιο κατι τέτοιο) χαζομάρες βέβαια αλλά ήθελα να το σιγουρεύσω

#3983 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 11 April 2011 - 21:19

Μόλις τέλειωσα το Gantz ... Για μένα πολύ καλό από όλες τις απόψεις . Αγωνία ως και το τελευταίο λεπτό , μέχρι και τους τίτλους τέλους έβλεπα στο τελευταίο επεισόδιο μπας και δείξει κάτι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα . Αλλά επειδή τελικά έμεινα με πολλές απορίες λέω να τσεκάρω και το manga :nosey: Ελπίζω να εξηγεί τίποτα :nanana:

#3984 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 April 2011 - 21:28

αυτες τις μερες εχω ξεκινησει το detective connan, ενδιαφερον φαινεται....εχει τη φαση του :) και τα διαφορα "still airing anime of the week" xD (supernatural the animation,steins;gate,beelzebub...++) =]
フカフカ

#3985 Rationalistas

Rationalistas

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 posts

Posted 12 April 2011 - 17:56

Είδα το Dragonball Kai..ξενέρωσα και το παράτησα..πόσο ακόμα θα ξεζουμίζουν την επιτυχία του Dragonball..Πόσο?
Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους!:hero:

http://www.youtube.com/watch?v=NMeuMFjKFME

#3986 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 15 April 2011 - 20:25

:hihi2: Και γω Slayers βλέπω αυτήν την περίοδο και εχω λιώσει. Απίστευτο! Ωραιοι χαρακτήρες, ενδιαφέρουσα πλοκή. Απο πλευράς animation δεν με ενοχλει, έτσι κ αλλιώς δν έχω προβλημα με το παλιο στυλ. Είμαι περίπου στη μέση και συνεχίζω ακαθεκτη. Σίγουρα must watch για fantasy και RPG fans.

+1, και θα ελεγα οσο περισσοτερο εχεις ασχοληθει με fantasy/RPG, τοσο περισσοτερο θα γελασεις με ορισμενες σκηνες που τα παρωδουν :)

Στα δικα μας, πλεον βλεπω το Mushishi αφου ειχα ακουσει πολλα καλα λογια απο τον Kenny. Αν και εχει ωραια ατμοσφαιρα και εχω κατασυμπαθησει τον Ginko (σε σημειο που τον cosplayαρα) , δε μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον σαν σεναριο. Αν υπηρχε μια ενιαια πλοκη θα γινοταν πιο ενδιαφερον κατα τη γνωμη μου.
Posted Image

#3987 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 16 April 2011 - 01:10

Katanagatari 7/12

Τη σειρούλα τη λάτρεύω. Σου δημιουργεί ένα ευχάριστο συναίσθημα όταν την βλέπεις, και παρ'όλο το μεγάλο της μέγεθος, δεν με κούρασε. Η πλοκή αν και απλή έχει και τα twists της αλλά το forte της σειράς είναι τα μηνύματα που προβάλλει και αρκετες ιδέες και ιδεώδη της τότε εποχής.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3988 Natsu

Natsu

Kageoni Takaoni

• Members
  • 73 posts

Posted 16 April 2011 - 03:37

gintama 48 και ξεκίνησα toriko & x-men ^^ αααα και λογικά bakuman μόλις τελειώσω το gintama ^^

♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫

#3989 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 16 April 2011 - 09:59

Code Geass ..... Είμαι ηλίθιος που το βλέπω τόσο αργά ...

#3990 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 16 April 2011 - 10:23

Code Geass ..... Είμαι ηλίθιος που το βλέπω τόσο αργά ...

για καλο η για κακο το λες αυτο???
Εγω ξεκινησα space adventure cobra και ειναι πολυ καλο, αν και δε το περιμενα καθολου