Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 09:37

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 18:17
Είδα και το Slow Step . Κλασσική ιστορία Adachi σε 5 ova(40λεπτα όμως) μόνο που αυτή τη φορά το κέντρο είναι μια γυναίκα. Μου προκάλεσε έκπληξη πόσο "spineless" ήταν οι 2 "διεκδικητές" ειδικά για ιστορία του Adachi που συνήθως οι αρσενικοί χαρακτήρες είναι αρκετά καλοί. Τελικά είχα άδικο αφου
Αξίζει πάντως μιας και είναι σύντομο, ειδικά αν σας αρέσει η δουλειά του Adachi. Στο σχέδιο καμία διαφορά.. still damn awful

Currently Watching το Iketeru Futari, το οποίο είναι οτι πρέπει για διάλλειμα με μάτι

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 28 Φεβρουάριος 2011 - 16:42
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 20:02
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2011 - 16:24
ποια ειναι η αρχη του Gundam? με ποια σειρα πρεπει να τα δει καποιος? γιατι νομιζω πως τα εχω αρχισει με λαθος σειρα?
στειλε πμ αν νομιζεισ οτι ειναι off topic.
Kαι για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος αρχισα Hack./sign και συνεχιζω σταθερα Bleach!!! 128 ep and keep going!
τωρα βλεπω gundam wing και εχω φτασει στο 26 μεχρι στιγμης,ειναι πολυ καλο και αλλη μια ωραια gundam σειρα,με εχει πορωσει οποτε πιστευω πως μεχρι το βραδυ θα το εχω τελειωσει
μπορεισ να μου πεις απο που αρχιζει το gundam ? ποια ειναι η πρωτη σεζον. και απο που πρεπει να το αρχισω. το ξανα ρωτησα στο παραπανω ποστ αλλα δεν πηρα απαντηση?

My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2011 - 20:17
Έχω φτάσει αισίως στο 15 επεισόδιο κ πρώτη φορά ένιωσα ότι πραγματικά θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω

Αν κ δεν μπορώ να του βρω κάποιο ψεγάδι,δεν μπορώ να βρω κ κάτι που να το κάνει ξεχωριστό για εμένα.
Αν θα το πρότεινα ή όχι?
Και Ναι κ Όχι

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 01:53
Τα λέει πολύ αναλυτικά ο Phantom Duck εδώ

p.s Εχω Ξετρελαθει με το BLEACH!!! EΛΠΙΖΩ να συνεχιστει τοσο καλα οσο το βλεπω!Εχω κολησει λεμε με Ichigo, Renji και τον Hitsugaya.

My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 17:23
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που δεν εψαξα μονη μου απλα ρωτησα εκεινη τη στιγμη μηπως γνωριζε καποιος. arigato Phantom Duck
.Eπιτελους θα αρχισω σωστα το gundam και οχι απο την μεση .
p.s Εχω Ξετρελαθει με το BLEACH!!! EΛΠΙΖΩ να συνεχιστει τοσο καλα οσο το βλεπω!Εχω κολησει λεμε με Ichigo, Renji και τον Hitsugaya.Eιμαι στο 170 επεισοδιο τωρα και βλεπω τουλαχιστον 15 επεισοδια τη μερα στο παρακατω site
Spoiler:To εβαλα με σποιλερ γιατι μπορεις να τα κατεβασεις και απο εκει!
ναι αυτό το σημείο στο hueco mundo είναι φοβερό, αυτά που θα δεις στα επεισόδια 190 - 210 (περίπου) είναι όλα τα λεφτά.
Εγώ βλέπω one piece και είμαι εκεί που έχουν πάει στο sky island.
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2011 - 18:02

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2011 - 21:44
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2011 - 00:36
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2011 - 01:50
Βλέπω και εγώ One Piece και ο βασικός λόγος που συνεχίζω ακάθεκτος χωρίς να το παρατήσω λόγω του όγκου του είναι το τρελό γέλιο που βγάζει σε κάποια σημεία, ειδικά με Usopp-απίστευτος και Luffy. FlameKing 1 κι εγώ στο Sky Island είμαι, εκεί με τους commandos που σκάνε έρποντας...

As death comes to embrace you, you will realize what you are....
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 04:46
Mόλις τελείωσα το elfen lied. Ήθελα να το δω λόγω των σχολίων και κριτικών που είχα διαβάσει σε διάφορα sites σχετικά με τις υπερβολικές σκηνές βίας και μπορώ να πω ότι στον τομέα αυτό με κάλυψε. Όπως επίσης και η ιστορία της Nyu - Lucy και η διχασμένη προσωπικότητά της ήταν καλοδουλεμένα στοιχεία του anime κατ'εμέ. Κάτι αρνητικό που βρήκα ήταν τα υπερβολικά μεγάλα μάτια των χαρακτήρων και ο τρόπος που μιλούσαν όλες οι πρωταγωνίστριες (Nyu, Yuka, Nana, Mayu) ήταν κάπως υπερβολικά ευγενικός-γλυκούλικος-χαριτωμένος και δε μου πολυάρεσε. Ωραία η τελαυταία σκηνή.
Βλέπω και εγώ One Piece και ο βασικός λόγος που συνεχίζω ακάθεκτος χωρίς να το παρατήσω λόγω του όγκου του είναι το τρελό γέλιο που βγάζει σε κάποια σημεία, ειδικά με Usopp-απίστευτος και Luffy. FlameKing 1 κι εγώ στο Sky Island είμαι, εκεί με τους commandos που σκάνε έρποντας...
Σύμπτωση!!! και εγώ προχθές τελείωσα το elfen lied, δεν έχω να προσθέσω τίποτα συμφώνω απόλυτα με το ποστ σου.
Τελείωσα το sky island saga και ήταν οτι καλύτερο ως ιστορία εχω δει μεχρι στιγμής στο One Piece, Αυτός ο Enel πολύ εκνευριστικός μου ερχότανε να μπώ στην οθόνη να τον δείρω. Γενικά έχει πολύ πλάκα και ο chopper τα σπάει.
Πέρα απο τα μακροχρόνια που βλέπω (one piece, gintama), σκέφτομαι να αρχίσω το ergo proxy ή το ghost in the shell, τι προτείνετε ;
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 04:59
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2011 - 19:17