Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3916 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 07 March 2011 - 23:02

Σαββατοκύριακοδευτέρα έκανα πάρτυ και είδα τα:

Futakoi Alternative: Μέσα σε 13 επεισόδια πρόλαβα να μετρήσω, δράση, κωμωδία, ρομάντζο και.. FLCL! To βασικό Setting είναι σε μια περιοχή που είναι πίχτρα στις διδυμες(οποιος έχει φετίχ ας το δεί μονο για αυτο, είναι κυριολεκτικά παντού!) και λέει την ιστορία ενός ντεντέκτιβ που παίρνει τη δουλειά απο τον πατέρα του, και έχει για βοηθούς δυο δίδυμες. Για να καταλάβετε ο "κακός της υπόθεσης είναι ένας Squidman.. ω ναι!

Toshokan Sensou: Σε αυτό αρχικά με τράβηξε η ιστορία, συμφωνα με την οποία στο κοντινό μέλλον, υπάρχει κρατική διαταγή για λογοκρισία στα βιβλία(και μουσική και ταινίες, αλλα η εμφαση δίνεται στα βιβλία), και έχει συσταθεί μια ομάδα η οποία εξαφανίζει ολα οσα δεν ταιριάζουν στις προυποθέσεις για ελεύθερη διακίνηση.

Οπως είναι φυσικό υπάρχει και μια ομάδα ανθρώπων οι οποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν τα βιβλία που κατάσχονται σε βιβλιοθήκες για να μπορεί ο κόσμος να τα διαβαζει. Το κλού τις υπόθεσης είναι οτι η κατάσταση έχει γίνει πολεμική και σε κάθε περίπτωση τα αντίπαλα στρατόπεδα αλληλοσκοτώνονται!
Το στόρυ ξεκινά οταν η ηρωίδα αποφασίζει να γίνει μέλος της δευτερης ομάδας(μην περιμένετε ονόματα, isuck!)
Μου θύμισε πάρα πολύ το Full Metal Panic αφού ο Dojo(toshokan) είναι ίδιος ο Sagara αμα του βάλεις ανθρώπινα συναισθήματα :P (ακόμα και το μαλλί) Αν και λίγο παρατραβηγμένη η ιστορία μου άρεσε πάρα πολύ και το προτείνω.

Bungaku Shoujo
Αν αφαιρέσω την Touko και το animation, δε μου άρεσε τίποτα σε αυτή την ταινια, και είναι η πρώτη φορά που ξενερώνω έτσι με ταινία anime. Η ιστορία κάνει συνεχώς στροφές 180 μοιρών, μπορεί προβλέψιμη να μην είναι, αλλα είναι ελλιπέστατη, και στο τέλος όλα λύνονται "μαγικά" για να μη δούμε τέλος! Είναι και 1:40'.. ας μας δείχνανε τουλάχιστον τέλος!

Τώρα βλέπω τα:
Katanagatari: Ωραία ιστορία, ωραίο σχέδιο, πρωτότυπο, ΑΛΛΑ! Πολύ μπλαμπλά, και απο την αρχη σκεφτόμουνα οτι ο animator για τις σκηνές μάχης δούλευε part time για να βγάλει 2 λεπτά animation κάθε μήνα. Μετα και το 4ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ(όσοι έχετε δεί ξέρετε) σιγουρεύτηκα!
Μιλάνε τόσο πολύ, που κάθε φορά που χασμουριέμε κάνω rewind γιατι πιθανότατα θα έχω χάσει κάποια εξέλιξη(η οποία εξιστορείτε)!

Asatte No Houkou: Καλό.. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, ωραία ιστορία, ωραίο Soundtrack, ένας τύπος με τα μαλιά μέχρι τη μύτη για να μη βλέπουμε τα ματια του. Για 12 επεισόδια το αντέχω

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3917 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 08 March 2011 - 00:50

Last exile το ειχα ξεκινησει, το σταματησα, και τωρα αποφάσισα να το συνεχίσω. Και εκεί που έψαχνα στο άσχετο για ταινίες στο Seven video club Αλεξ/πολης βρήκα εκει που δεν το περίμενα την ταινια Paprika. :kill4u::OMG3::OMG3: Έτρεξα και την πηρα πριν την πάρει άλλος:run: Ετσι τωρα θα δω και αυτη. την ειχα έτσι και αλλιώς στα υπόψη μου. A! και φυσικα μην ξεχναμε! bleach σταθερά! 195 episode and keep going...... έχω δρόοοοοομο ακόμα!!!!:joyful::

Edited by giota83, 08 March 2011 - 02:01.

#3918 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 08 March 2011 - 18:26

katanagatari 2/12. Ευχάριστη σειρούλα, με ωραίες και αστείες στιγμές και καλή πλοκή. Δεν με ενοχλεί το format της και επλίζω να γίνει ακόμη πιο ωραία.

Record of Lodoss War 1/13. Πολύ ωραία, κλασική, μεσαιωνική σειρά φαντασίας με ευχάριστο animation και υπέροχη μουσική. Χάρμα αυτιών. :P Με εξέπληξε ευχάριστα. Η πλοκή είναι λίγο πολύ γνωστή κι από βιβλία του ίδιου είδους, ταξιδιώτες(μάγος, ξωτικό νάνος κ.λπ).
Επίσης έχει πάρα πολύ ωραία εισαγωγή. Επίσης πολύ όμορφο το animation σε ορισμένους χαρακτήρες.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#3919 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 March 2011 - 20:35

Τέλιωσα το Spice and Wolf (1η season), περισσότερο για κάτι ήρεμο το είδα, αλλά κατάφερε να με ψιλοαγχώσει στα τελευταία επισόδια.Αρκετά ωραίο fantasy γενικά, θα μπρορούσε βέβαια να έχει λίγο μεγαλύτερο cast.
Μου άρεσε, θα δω και τη 2η season μια από αυτές τις μέρες

qzMHWHd.png

#3920 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 12 March 2011 - 21:42

Ξεκίνησα να βλέπω το Fang of the Sun Dougram. Είμαι στο 10ατο επεισόδιο. Είναι ένα από τα λίγα classics που δεν είχα δει έως σήμερα ποτέ!
Η σειρά είναι κάπως αχαρακτήριστη: Έχει στοιχεία mecha, αλλά δεν είναι mecha. Μπορώ να πω είναι ότι ποιο "ρεαλιστικό" σε mecha έχω δει έως σήμερα. Επίσης έχει στοιχεία Space Opera, αλλά δεν μπορείς να το πεις και Space Opera. Περισσότερο μιλιταριτιστική σειρά επιστημονικής φαντασίας μπορείς να την χαρακτηρίσεις, με έντονα στοιχεία πολιτικής και στρατηγικής! Το ρομάντζο στα επεισόδια που έχω δει, είναι σχεδόν ανύπαρκτο (κάποια είναι ερωτευμένη με κάποιον. Τέλος).
Το σενάριο στα πρώτα επεισόδια χοντρικά έχει ως εξής: Ο ιδιαίτερα προικισμένος γιος απομυθοποιεί και σταδιακά αντιτίθεται στον πατέρα του, που είναι εξουσία. Δε 60 επεισόδια θα σας πω και την συνέχεια! :-P

Όλα καλά με αυτήν την σειρά, αλλά το σκίτσο της με ενοχλεί! Κυρίως οι γυναίκες, έχουν κάτι γραμμές στο πρόσωπο, λες και είναι ανορεξικές. Καιρό είχα να το πάθω αυτό και είναι ο λόγος που δεν βλέπω από την σειρά αυτήν πολλά επεισόδια στην σειρά.
Πάντως έχει ενδιαφέρον, σενάριο, πλοκή και όλα αυτά που λατρεύουν οι fan του είδους. Κάτι σαν Legend of Galactic Heroes στα χειροτερά του, με Mecha και λίγο από Gundam.

Εντωμεταξύ σκέφτομαι σοβαρά να ξαναδώ kabamaru αλλά στα ιαπωνικά με υπότιτλους. Υπάρχει πουθενά αυτή η σειρά ολοκληρωμένη;

#3921 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 13 March 2011 - 15:47

βλέπω το monster αυτές τις μέρες και μπορώ να πω πως μου αρέσει πάρα πολύ.
Παρόλο που δεν έχει δείξει κάτι το τρομερό,να με κάνει να πω ουάου,με τραβάει κάτι και βλέπω όλο και περισσότερο =)

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#3922 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 13 March 2011 - 16:35

Ξεκίνησα να βλέπω το Fang of the Sun Dougram. Είμαι στο 10ατο επεισόδιο. Είναι ένα από τα λίγα classics που δεν είχα δει έως σήμερα ποτέ!
Η σειρά είναι κάπως αχαρακτήριστη: Έχει στοιχεία mecha, αλλά δεν είναι mecha. Μπορώ να πω είναι ότι ποιο "ρεαλιστικό" σε mecha έχω δει έως σήμερα. Επίσης έχει στοιχεία Space Opera, αλλά δεν μπορείς να το πεις και Space Opera. Περισσότερο μιλιταριτιστική σειρά επιστημονικής φαντασίας μπορείς να την χαρακτηρίσεις, με έντονα στοιχεία πολιτικής και στρατηγικής! Το ρομάντζο στα επεισόδια που έχω δει, είναι σχεδόν ανύπαρκτο (κάποια είναι ερωτευμένη με κάποιον. Τέλος).
Το σενάριο στα πρώτα επεισόδια χοντρικά έχει ως εξής: Ο ιδιαίτερα προικισμένος γιος απομυθοποιεί και σταδιακά αντιτίθεται στον πατέρα του, που είναι εξουσία. Δε 60 επεισόδια θα σας πω και την συνέχεια! :-P

Όλα καλά με αυτήν την σειρά, αλλά το σκίτσο της με ενοχλεί! Κυρίως οι γυναίκες, έχουν κάτι γραμμές στο πρόσωπο, λες και είναι ανορεξικές. Καιρό είχα να το πάθω αυτό και είναι ο λόγος που δεν βλέπω από την σειρά αυτήν πολλά επεισόδια στην σειρά.
Πάντως έχει ενδιαφέρον, σενάριο, πλοκή και όλα αυτά που λατρεύουν οι fan του είδους. Κάτι σαν Legend of Galactic Heroes στα χειροτερά του, με Mecha και λίγο από Gundam.

Εντωμεταξύ σκέφτομαι σοβαρά να ξαναδώ kabamaru αλλά στα ιαπωνικά με υπότιτλους. Υπάρχει πουθενά αυτή η σειρά ολοκληρωμένη;

Πολύ καλό το Fang of the Sun Dougram φίλε μου και δεν ξέρω αν είδες το post που έκανα. Ελπίζω μόλις ολοκληρώσεις την σειρά να πεις την γνώμη σου. Εύχομαι να το δουν κι άλλοι, είτε είναι fan των 80's anime, είτε όχι, μιας κι αξίζει! Όσον αφορά για το Igano Kabamaru δες εδώ. Οι Saizen έχουν φτάσει στο 6ο επεισόδιο οπότε υπομονή για κανένα χρόνο. Εγώ το περιμένω πως και πως!

Posted Image

Posted Image

#3923 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 14 March 2011 - 13:29

Όχι, δεν είχα προσέξει ότι είχες ανοίξει πρόσφατα θέμα στο forum για το συγκεκριμένο anime!
Εγώ έχω φτάσει στο επεισόδιο 18 τώρα και μπορώ να πω ότι η σειρά είναι πραγματικά διαμάντι! Κάθε επεισόδιο σου αποκαλύπτει και κάτι. Οι ανατροπές είναι συνεχείς. Το σενάριο τρέχει! Μιλάμε 3 επεισόδια του Fang of the Sun Dougram θα μπορούσαν να είναι season 12 επεισοδίων για άλλα anime!
Πολύ καλό, δε το περίμενα! Πάντως πραγματικά, το σκίτσο της μιας πρωταγωνίστριας,πολύ μου το χαλάει! Δεν πρέπει να το έχω ξαναπάθει αυτό σε anime!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τον Kabamaru. Θα περιμένω τότε κανένα χρόνο, να τελειώσει η σειρά και μετά να την δω. Θέλω πραγματικά να την δω στα Ιαπωνικά, ώστε να την κρίνω αντικειμενικά. Χρόνια το είχα στο νου μου, μάλλον έρχεται η ώρα!.

#3924 Happy

Happy

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 14 March 2011 - 17:19

βλεπω fairy tail ειμαι στο episode 25 και απλα τα σπαει!!!!!!

#3925 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 14 March 2011 - 18:05

One Piece davy back fight πολύ γέλιο !!!
dochi tachi daruma san

#3926 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 15 March 2011 - 16:15

Όχι, δεν είχα προσέξει ότι είχες ανοίξει πρόσφατα θέμα στο forum για το συγκεκριμένο anime!
Εγώ έχω φτάσει στο επεισόδιο 18 τώρα και μπορώ να πω ότι η σειρά είναι πραγματικά διαμάντι! Κάθε επεισόδιο σου αποκαλύπτει και κάτι. Οι ανατροπές είναι συνεχείς. Το σενάριο τρέχει! Μιλάμε 3 επεισόδια του Fang of the Sun Dougram θα μπορούσαν να είναι season 12 επεισοδίων για άλλα anime!
Πολύ καλό, δε το περίμενα! Πάντως πραγματικά, το σκίτσο της μιας πρωταγωνίστριας,πολύ μου το χαλάει! Δεν πρέπει να το έχω ξαναπάθει αυτό σε anime!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τον Kabamaru. Θα περιμένω τότε κανένα χρόνο, να τελειώσει η σειρά και μετά να την δω. Θέλω πραγματικά να την δω στα Ιαπωνικά, ώστε να την κρίνω αντικειμενικά. Χρόνια το είχα στο νου μου, μάλλον έρχεται η ώρα!.

Και που να δεις ανατροπές και πολιτική μέσα στην σειρά πιο μετά φίλε μου! Δίνει ρέστα η σειρά! Επίσης να ενημερώσω πως βγήκε προχθες και το 7ο επεισόδιο Kabamaru...:riiight:
Posted Image

Posted Image

#3927 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 16 March 2011 - 19:34

μολις τελειςσα το katanagatari και νομιζω οτι οτι μπηκε μεσα στο top ten μου. Γελασα, συγκινη8ηκα, κολλησα και φυσικα λατρεψα το soundtrack tou!!!!
:himitsu:

#3928 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 16 March 2011 - 20:48

Fairy Tail είμαι episode 37 και όσο πάει γίνεται καλύτερο...

#3929 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 March 2011 - 09:53

αφού πέταξα καμιά 170 dvd με άνιμε του κώ*ου που είχα, ανακάλυψα ότι πλέον στον υπολογιστή έχω μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού άνιμε που αξίζουν να δω.

και καθώς από ongoing 2-3 με κράτησαν μόνο, άρχισα τα rewatches.

so, currently rewatching Love Hina.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#3930 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 19 March 2011 - 09:57

Martian Successor Nadesico

Αυτό το anime ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου, τα δύο επεισόδια που έχω δει ήταν απολαυστικότατα! mecha + parody + randomness = win!