Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3901 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 27 February 2011 - 09:37

τωρα βλεπω gundam wing και εχω φτασει στο 26 μεχρι στιγμης,ειναι πολυ καλο και αλλη μια ωραια gundam σειρα,με εχει πορωσει οποτε πιστευω πως μεχρι το βραδυ θα το εχω τελειωσει :riiight:

#3902 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 27 February 2011 - 18:17

Πάπα το Kimagure orange Road, μόνο την ταινία δεν είδα, την οποία την κατεβάζω, γιατι εκεί είναι το τέλος(!)
Είδα και το Slow Step . Κλασσική ιστορία Adachi σε 5 ova(40λεπτα όμως) μόνο που αυτή τη φορά το κέντρο είναι μια γυναίκα. Μου προκάλεσε έκπληξη πόσο "spineless" ήταν οι 2 "διεκδικητές" ειδικά για ιστορία του Adachi που συνήθως οι αρσενικοί χαρακτήρες είναι αρκετά καλοί. Τελικά είχα άδικο αφου
Spoiler: SUPER DUPER SPOILER

Αξίζει πάντως μιας και είναι σύντομο, ειδικά αν σας αρέσει η δουλειά του Adachi. Στο σχέδιο καμία διαφορά.. still damn awful :P

Currently Watching το Iketeru Futari, το οποίο είναι οτι πρέπει για διάλλειμα με μάτι ;) Λίγο οτι να'ναι αλλα 5λεπτα επεισόδια είναι αρα παλεύεται

Edited by papp0us, 28 February 2011 - 16:42.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3903 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 February 2011 - 20:02

πρόσφατα είδα το Tokyo Babylon X σε ένα τοπικό κανάλι.μου άρεσε αυτό που είδα και θα κοιτάξω να δω και το υπόλοιπο

#3904 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 28 February 2011 - 16:24

:hmmm:ποια ειναι η αρχη του Gundam? με ποια σειρα πρεπει να τα δει καποιος? γιατι νομιζω πως τα εχω αρχισει με λαθος σειρα? :oo:στειλε πμ αν νομιζεισ οτι ειναι off topic.
Kαι για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος αρχισα Hack./sign και συνεχιζω σταθερα Bleach!!! 128 ep and keep going!:hahaha:

τωρα βλεπω gundam wing και εχω φτασει στο 26 μεχρι στιγμης,ειναι πολυ καλο και αλλη μια ωραια gundam σειρα,με εχει πορωσει οποτε πιστευω πως μεχρι το βραδυ θα το εχω τελειωσει :riiight:

μπορεισ να μου πεις απο που αρχιζει το gundam ? ποια ειναι η πρωτη σεζον. και απο που πρεπει να το αρχισω. το ξανα ρωτησα στο παραπανω ποστ αλλα δεν πηρα απαντηση?:nod2:

#3905 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 February 2011 - 17:24

μπορεισ να μου πεις απο που αρχιζει το gundam ? ποια ειναι η πρωτη σεζον. και απο που πρεπει να το αρχισω. το ξανα ρωτησα στο παραπανω ποστ αλλα δεν πηρα απαντηση?:nod2:

Τα λέει πολύ αναλυτικά ο Phantom Duck εδώ

qzMHWHd.png

#3906 Sonick

Sonick

Boiled Frogs

• Members
  • 17 posts

Posted 28 February 2011 - 20:17

Εγώ αυτήν την στιγμή βλέπω το Full Metal Panic.Για όσους δεν το έχουν δει ένα mecha/comedy anime που περιστρέφεται γύρω από 2 άτομα.Την Chidori, που είναι σχεδόν ένα φυσιολογικό κορίτσι Λυκείου και τον Sousuke που αποτελεί μέλος αντιτρομοκρατικής οργάνωσης κ έχει ως σκοπό να την προστατέψει.

Έχω φτάσει αισίως στο 15 επεισόδιο κ πρώτη φορά ένιωσα ότι πραγματικά θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω :hot:
Αν κ δεν μπορώ να του βρω κάποιο ψεγάδι,δεν μπορώ να βρω κ κάτι που να το κάνει ξεχωριστό για εμένα.

Αν θα το πρότεινα ή όχι?
Και Ναι κ Όχι :uhh:
anger is a gift...

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3907 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 02 March 2011 - 01:53

Τα λέει πολύ αναλυτικά ο Phantom Duck εδώ

:gotit: Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που δεν εψαξα μονη μου απλα ρωτησα εκεινη τη στιγμη μηπως γνωριζε καποιος. arigato Phantom Duck :ureshii: .Eπιτελους θα αρχισω σωστα το gundam και οχι απο την μεση .

p.s Εχω Ξετρελαθει με το BLEACH!!! EΛΠΙΖΩ να συνεχιστει τοσο καλα οσο το βλεπω!Εχω κολησει λεμε με Ichigo, Renji και τον Hitsugaya.:kyaaa: Eιμαι στο 170 επεισοδιο τωρα και βλεπω τουλαχιστον 15 επεισοδια τη μερα στο παρακατω site To εβαλα με σποιλερ γιατι μπορεις να τα κατεβασεις και απο εκει!

#3908 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 02 March 2011 - 17:23

:gotit: Ευχαριστω πολυ και συγνωμη που δεν εψαξα μονη μου απλα ρωτησα εκεινη τη στιγμη μηπως γνωριζε καποιος. arigato Phantom Duck :ureshii: .Eπιτελους θα αρχισω σωστα το gundam και οχι απο την μεση .

p.s Εχω Ξετρελαθει με το BLEACH!!! EΛΠΙΖΩ να συνεχιστει τοσο καλα οσο το βλεπω!Εχω κολησει λεμε με Ichigo, Renji και τον Hitsugaya.:kyaaa: Eιμαι στο 170 επεισοδιο τωρα και βλεπω τουλαχιστον 15 επεισοδια τη μερα στο παρακατω site

To εβαλα με σποιλερ γιατι μπορεις να τα κατεβασεις και απο εκει!

ναι αυτό το σημείο στο hueco mundo είναι φοβερό, αυτά που θα δεις στα επεισόδια 190 - 210 (περίπου) είναι όλα τα λεφτά.

Εγώ βλέπω one piece και είμαι εκεί που έχουν πάει στο sky island.

#3909 toni

toni

Toni

• Members
  • 50 posts

Posted 02 March 2011 - 18:02

Εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω Durarara(episode 10) αγαπημένος χαρακτήρας ο Shizuo Heiwajima καλά μιλάμε ο τυπάς τα σπάει πολλά like!!!!!:respect:
Posted Image

#3910 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 March 2011 - 21:44

Shigurui 4/12: Γιατί να μην τα φτιάχνουν πιά όπως τότε? Και τώρα η MADHOUSE που έκανε αυτό κάνει την φαφαριά το Iron Man και το Puppyrine. Απίστευτο art για το οποίο θα επεκταθώ στο thread όταν τελειώσω, Λατρεύω το gore, τα άντερα και όλη την σαπίλα που έχει (<3) και με τραβάει πολύ και η υπόθεση αν και πιστεύω ότι την μπερδεύουνε χωρίς λόγο. I mean οκ ωραία η τεχνική με την οποία δίνουνε τα γεγονότα και οι εγκιβωτισμοί, αλλά ήταν ενδιαφέρον το plot του begin with. Δεν χρειαζόταν αυτό το τρικ σε τόσο μεγάλο βαθμό.

#3911 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 04 March 2011 - 00:36

Bγήκε κιόλας σε BR-Rip από niizk. Το κατε΄βαζω τώρα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3912 @lexTheGreat

@lexTheGreat

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 06 March 2011 - 01:50

Mόλις τελείωσα το elfen lied. Ήθελα να το δω λόγω των σχολίων και κριτικών που είχα διαβάσει σε διάφορα sites σχετικά με τις υπερβολικές σκηνές βίας και μπορώ να πω ότι στον τομέα αυτό με κάλυψε. Όπως επίσης και η ιστορία της Nyu - Lucy και η διχασμένη προσωπικότητά της ήταν καλοδουλεμένα στοιχεία του anime κατ'εμέ. Κάτι αρνητικό που βρήκα ήταν τα υπερβολικά μεγάλα μάτια των χαρακτήρων και ο τρόπος που μιλούσαν όλες οι πρωταγωνίστριες (Nyu, Yuka, Nana, Mayu) ήταν κάπως υπερβολικά ευγενικός-γλυκούλικος-χαριτωμένος και δε μου πολυάρεσε. Ωραία η τελαυταία σκηνή.

Βλέπω και εγώ One Piece και ο βασικός λόγος που συνεχίζω ακάθεκτος χωρίς να το παρατήσω λόγω του όγκου του είναι το τρελό γέλιο που βγάζει σε κάποια σημεία, ειδικά με Usopp-απίστευτος και Luffy. FlameKing 1 κι εγώ στο Sky Island είμαι, εκεί με τους commandos που σκάνε έρποντας...
Posted Image

As death comes to embrace you, you will realize what you are....

#3913 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 07 March 2011 - 04:46

Mόλις τελείωσα το elfen lied. Ήθελα να το δω λόγω των σχολίων και κριτικών που είχα διαβάσει σε διάφορα sites σχετικά με τις υπερβολικές σκηνές βίας και μπορώ να πω ότι στον τομέα αυτό με κάλυψε. Όπως επίσης και η ιστορία της Nyu - Lucy και η διχασμένη προσωπικότητά της ήταν καλοδουλεμένα στοιχεία του anime κατ'εμέ. Κάτι αρνητικό που βρήκα ήταν τα υπερβολικά μεγάλα μάτια των χαρακτήρων και ο τρόπος που μιλούσαν όλες οι πρωταγωνίστριες (Nyu, Yuka, Nana, Mayu) ήταν κάπως υπερβολικά ευγενικός-γλυκούλικος-χαριτωμένος και δε μου πολυάρεσε. Ωραία η τελαυταία σκηνή.

Βλέπω και εγώ One Piece και ο βασικός λόγος που συνεχίζω ακάθεκτος χωρίς να το παρατήσω λόγω του όγκου του είναι το τρελό γέλιο που βγάζει σε κάποια σημεία, ειδικά με Usopp-απίστευτος και Luffy. FlameKing 1 κι εγώ στο Sky Island είμαι, εκεί με τους commandos που σκάνε έρποντας...

Σύμπτωση!!! και εγώ προχθές τελείωσα το elfen lied, δεν έχω να προσθέσω τίποτα συμφώνω απόλυτα με το ποστ σου.

Τελείωσα το sky island saga και ήταν οτι καλύτερο ως ιστορία εχω δει μεχρι στιγμής στο One Piece, Αυτός ο Enel πολύ εκνευριστικός μου ερχότανε να μπώ στην οθόνη να τον δείρω. Γενικά έχει πολύ πλάκα και ο chopper τα σπάει.

Πέρα απο τα μακροχρόνια που βλέπω (one piece, gintama), σκέφτομαι να αρχίσω το ergo proxy ή το ghost in the shell, τι προτείνετε ;

#3914 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 March 2011 - 04:59

Και τα δύο.

HnH5aB0.jpg

#3915 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 07 March 2011 - 19:17

Tελειωσα το Cobra the animation. Με αρεσε πολυ ο χαρακτηρας του Cobra αλλα και ο κοσμος του. Κατεβαζω τωρα την κλασσικη σειρα γιατι επαθα ενα μικρο addiction.

Posted Image