Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3871 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 06 February 2011 - 14:29

Ήθελα κάτι χαλαρό να βλέπω αυτές τις μέρες, έτσι ξεκίνησα το Aishiteruze Baby. Έχω δει τα 2 / 3 της σειράς.
Όλα καλά και ωραία σε αυτό το Anime, αλλά έπρεπε να ήταν στα μισά επεισόδια (12, όχι 24). Η ροή του δεν είναι η πρέπουσα, πάει πιο αργά από όσο πρέπει.
Πάντως η ιστορία στέκει, οι χαρακτήρες είναι ρεαλιστικοί, αγγίζονται κάποια ενδιαφέροντα κοινωνικά φαινόμενα και θέματα και επίσης είναι ένα ακόμα anime που δείχνει πόσο απέχει η Ελληνική κοινωνία από την αντίστοιχη Ιαπωνική.

#3872 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 February 2011 - 15:40

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για anime αυτές τις μέρες αλλά κατόρθωσα και είδα λίγο το Highlander: The Search For Vengeance. Πολύ όμορφη στον τεχνικό τομέα και σε σκηνοθεσία, παντελώς ηλίθια αναφορικά με την πλοκή της. Hλίθιος main, πανηλίθια συμπρωταγωνίστρια και γενικά αδιάφοροι χαρακτήρες. Ο μόνος που τρωγότανε ήταν ο Main villain - Hitler's alter ego. Ενίοτε πέταγε και κανά δύο σωστές ατάκες. Anw 1 1/2 ώρα με ευχάριστα bam boum pew pew.

Spoiler:

6.5/10 for me.

btw στο outro παίζει το Sacrament των HIM. lol.

#3873 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 06 February 2011 - 15:56

Αρχισα τις προαλλες Fullmetal Alchemist (brotherhood of course :P) , πολυ ωραιο , αν και shonen , εχει διαφορες απ'τα αλλα και γενικα η ατμοσφαιρα ειναι ftw.

:drink:

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#3874 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 February 2011 - 18:37

Ενας καλος μου φιλος μου εδωσε ενα PSP να εχω κατα τη διαρκεια της θητειας μου, κι ετσι ξαναπιασα το ευγενες αθλημα της θεασης ανιμε... ειρωνια οτι επρεπε να μπω στρατο για να ξαναρχισω να βλεπω!

Ειδα λοιπον το Gungrave, το οποιο σε γενικες γραμμες θεωρω οτι αξιζει μια θεαση γενικοτερα αλλα εχει πολλες τρυπες και εναν κεντρικο χαρακτηρα για πολλες μπατσες. Εκτος απο αυτον, ομως, υπαρχουν πολλοι ενδιαφεροντες χαρακτηρες για χαρη των οποιων αξιζει κανεις να εμβαθυνει στη σειρα. Επισης ειδα το μικρουλι Poor Sisters Story (aka Bimbou Shimai Monogatari) το οποιο ειναι μια καλουτσικη μελισταλαχτη σειρα για να βλεπει κανεις οταν εχει λιγο χρονο και θελει να χαλαρωσει.
Posted Image

#3875 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 07 February 2011 - 16:26

Αρχισα τις προαλλες Fullmetal Alchemist (brotherhood of course :P) , πολυ ωραιο , αν και shonen , εχει διαφορες απ'τα αλλα και γενικα η ατμοσφαιρα ειναι ftw.

Ναι, τα shounen που τα γράφουν γυναίκες το έχουν αυτό :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3876 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 posts

Posted 07 February 2011 - 19:50

απο τα αγαπημένα μου άνιμε!
αυτό που με έκανε να αρχισω να βλέπω ΄!:frozen:

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#3877 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 12 February 2011 - 20:31

ειχα τελειωσει πριν κατι μερουλες το tengen toppa gurren lagann ,που αν και ολιγον παιδικο ειχε αρκετη φαση και δεν το βαριοσουν καθολου εκτως απο 1 επεισοδιακι που εκανε περιληψη τα προηγουμενα επεισοδια, και ξεκεινησα το Eden of the east που ειχε πολυ ενδιαφερον στορυ που εξεληχθηκε ωραια αν και πιστευω θα μπορουσε με το ιδιο στορυ να φτασει σε πολυ πιο υψηλα επιπεδα...Βεβαια δεν εχω δει ακομα την 2η ταινιουλα που ειναι η συνεχεια αλλα δεν νομιζω να υπαρχει καμια τεραστια διαφορα...Παντως και αυτο το ειδα μεσα σε μια μερα ολο...:drink:

Posted Image

Fascea My Manga!

#3878 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 12 February 2011 - 21:11

Διαπιστωσα οτι τοσο καιρο δεν ειχα δει το Monster και βλεποντας σημερα το 1ο επεισοδιο διαπιστωσα οτι εκανα τρομερο λαθος. Θα τη δω μονορουφι ολη τη σειρα μετα την εξεταστικη!

#3879 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 12 February 2011 - 21:21

Επιασα σημερα το sengoku basara και εχω λιωσει κυριολεκτικα κ μεταφορικα. Το προτεινω σε ολους!:thumbup:

Τελειοι κακοι, ειδικα η γκομενα με το περιστροφο κ η shinobi~sensei. :awww:
7 episodes μεσα σε μια μερα κ συνεχιζω, οταν θα τελειωσω με την 2 season θα επιστρεψω με εντυπωσεις, οι οποιες μαλλον θα ειναι θετικες(+1 το voice acting του μονοφθαλμου, επειδη τον κανει ο actor του zoro).

Posted Image

#3880 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 13 February 2011 - 04:07

Moyashimon :Μπορώ να πώς ήταν αρκετά ευχάριστη σειρά αν και δεν το περιμένει κανείς διαβάζοντας την περίληψη, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, απρόβλεπτες καταστάσεις και εξελίξεις και μερικά απο τα ποίο περίεργα φαγητά που μπορεί να βρει κανίς κάνουν το Moyashimon μια αρκετά ευχάριστη σύντομη σειρά ..
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#3881 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 14 February 2011 - 23:44

Fairy Tail...Πολυ καλο anime κατα την γνωμη μου...καθε βδομαδα επισοδειο,καλα γραφικα,ωραια ιστορια,ωραιοι χαρακτηρες,πολλες μαχιες και γελιο....τι αλλο να θελω?... :)

Posted Image

#3882 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 15 February 2011 - 00:15

Μόλις τέλειωσα το Monster , καλή ιστορία αλλά το τράβηξαν πολύ νομίζω μέχρι να τελειώσει . Από κάποιο σημείο και μετά επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια
Spoiler:
και μου την έσπασε και το τέλος
Spoiler:
Αυταααα ...

#3883 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 17 February 2011 - 23:22

Μόλις τελείωσα το Kaichou wa Maid Sama το οποίο πρέπει να παραδεχτώ, είναι απογοητευτικό μπροστά στο μανγκα αλλα ντάξει, καλο!
Τώρα μου κατέβασα και βλέπω, Kimi ni Todoke Kimi ni Todoke. Τώρα τελευταία, το έχω ρίξει πολύ στο shoujo-romace type, πράγμα που έχει αρχίσει να με ανησυχεί :frozen:

Μόλις τέλειωσα το Monster , καλή ιστορία αλλά το τράβηξαν πολύ νομίζω μέχρι να τελειώσει . Από κάποιο σημείο και μετά επαναλάμβαναν τα ίδια και τα ίδια

Spoiler:
και μου την έσπασε και το τέλος
Spoiler:
Αυταααα ...

Spoiler: Monster Spoiler

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3884 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 18 February 2011 - 14:14

on going Bleach ep 104:burningbe3:, είδα Rurouni Kenshin OVA θα ξεκινήσω τη σειρά και συνεχίζω με Last Exile , Gundam Seed και Aoi Bungaku Series. Αυτά το παρόν

Edited by giota83, 18 February 2011 - 14:34.

#3885 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 18 February 2011 - 17:21

ειδα το tokyo marble chocolate το οποιο ηταν αρκετα καλο, και συνεχισα με rec. Το οποιο ειναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο =] θα ηθελα να εχει κ αλλα επισοδεια. ελπιζω να το συνεχισουν καποτε καθως το manga συνεχιζει.
και ξεκινησα ακομα, την δευτερη σεζον του chi, chi's new address. ωραιο το νεο opening, και τα επεισοδεια απολαυστικα οπως παντα