Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3886 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2011 - 18:29

Spoiler: Monster Spoiler

Κοίτα
Spoiler:

#3887 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2011 - 17:08

ειδα το 20λεπτο OVA Alice in Cyberland. Σχετιζεται αμεσα με τη Serial Experiments Lain για οσους ενδιαφερονται και επειδη δεν εχω παιξει κανενα απο τα δυο στο Playstation, δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως γινεται. Βλεπεται ευχαριστα παντως

για πληροφοριες εδω:

http://www.cjas.org/~leng/alice.htm#creative

Η εισαγωγη του παιχνιδιου

[media]http://www.youtube.com/watch?v=DG0YAo71nIg[/media]

#3888 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2011 - 23:37

Ολοκλήρωσα το Aishiteruze Baby. Όπως έγραψα και παραπάνω, είναι ένα anime που αν ήταν 10 επεισόδια λιγότερο, θα ήταν πάρα πολύ καλό για το είδος του (school slice of life μπορείς να το πεις με άφθονο teen romance). Όμως είναι 24 επεισόδια και τελειώνει (όπως τόσα και τόσα anime) χωρίς πραγματικά να ολοκληρώνεται (απλά σταματάει και αυτό είναι). Κουραστικό δε το λες, δεν είναι όμως και αυτό που θα σε τσιτώσει να το δεις!
Η αλήθεια είναι, ότι πολλά σύγχρονα Anime έχουν τέτοιους χαλαρούς ρυθμούς. Ωστόσο, το συγκεκριμένο, επειδή δεν έχει το απίστευτο artwork (θα έλεγα ότι είναι low budget η όλη παραγωγή), δεν μπορείς να "χαζέψεις" την ομορφιά επί της οθόνης όταν κάτι πάει αργά, έτσι αντιλαμβάνεσαι έντονα την χαλαρότητα του ρυθμού του.

Επίσης, ολοκλήρωσα το Asatte no Houkou. Και αυτό χαλαρό, αργό, αλλά καθόλου βαρετό και με άριστο (σύγχρονο, 00s) artwork. Άσχετα αν σας αρέσει το σενάριό του, αξίζει να το δείτε ακαδημαϊκά, μόνο και μόνο για ένα λόγο: Το ότι μπορεί να κρατήσει κάτι σαν δράμα, σε μία σεναριακή ιδέα που μόνο για κωμωδία κάνει!

Πάντως πρέπει να βάλω να δω κάτι πέρα από Slice of Life / Drama / Romance κλπ. Καιρός να ολοκληρώσω το Panty & Stocking!

#3889 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 03:12

Είδα το Sola, το οποιο εκτός απο μια δυο χοντρές ανατροπές, που στιγμιαία προκαλούσαν ενδιαφέρον, τις φάτσες-τηγανίτες και το Fair-ending ήταν .. meh! Πάντως μ'αρεσε το τέλος.

Είδα και τα Kowarekake no Orgel και Hiyokoi. Το πρώτο ήταν αρκετά καλό για OVA ίσως να σήκωνε ένα ακόμα, αλλα για σειρά δεν έβγαινε. Το δεύτερο είναι μια μίξη του Kimi ni todoke με το Lovely Complex στριμωγμένο σε 25 λεπτά. Δεν βρήκα manga ή κάτι άλλο, οπότε δυστυχώς δε θα γίνει ποτέ σειρά(μ'αρεσε σαν ιδέα)

Currently το Kimagure Orange Road, το οποίο επιβεβαιώνει ολα τα καλά σχόλια που έχω διαβάσει. Το σενάριο δεν είναι τίποτα το τρομερό, αλλα και τα τρίκ αφήγησης που έχουν χρησιμοποιήσει και οι χαρακτήρες το κάνουν πολύ ενδιαφέρον.

ολοκλήρωσα το Asatte no Houkou

That good;; Να το βάλω στη λίστα;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3890 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 13:42

@papp0us: Εντάξει, αν έχεις δει Clannad και EF, όλα τα άλλα του είδους είναι υποκατάστατα. Πολύ περισσότερο και το Sola. Πάντως, δεν λες στο τέλος ότι έχασες τον χρόνο σου. Και έχει και ωραίο artwork.
Εγώ το Sola περισσότερο το βλέπω ως "ακαδημαϊκά ορθό" anime. Πρωτότυπο δεν είναι, τα πάντα σε αυτό τα έχεις δει αλλού, αλλά είναι "διαβασμένο" και άρτια εκτελεσμένο. Είναι μια χρυσή μετριότητα. Μακάρι να ήταν όλα τα σύγχρονα anime από αυτό το επίπεδο και άνω.

To Asatte no Houkou είναι περίεργο anime. Δεν με ξετρέλανε, ούτε μπορώ να πω ότι ήθελα να δω τι θα συμβεί στο επόμενό του επεισόδιο, με μία μόνο εξαίρεση. Είναι και αργό.
Ωστόσο σε κρατά να το δεις συνέχεια μία σκέψη: Πότε θα το γυρίσουν σε κωμωδία! Το θέμα είναι ότι δεν το γυρνάνε σε κωμωδία, το κρατάνε αξιοπρεπώς "δράμα". Από εκεί και πέρα, αν σου αρέσουν τα χρώματα, τα τοπία, το eyecandy κλπ, δεν είναι άσχημο. Γενικά, δεν το προτείνω για first watch, αλλά για χαλαρό παράλληλο.

Το Kimagure Orange Road για την εποχή του σεναριακά ήταν πρωτότυπο για πολλούς λόγους. Ωστόσο, εκείνο που έκανε αίσθηση τότε, ήταν η μουσική του. Ήταν ακριβώς η μουσική της εποχής του! Σαν να έβγαινε πχ ένα anime σήμερα, με μουσική επένδυση dubstep (που είναι ο hot ήχος του σήμερα στην νεολαία)...

#3891 mjj

mjj

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 17:01

τελειωσα χθες το gunslinger girl 2 teatrino του οποιου το τελος μου αρεσε αλλα και αυτο ημιτελες ειναι
και συνεχιζω σημερα το hayate no gotoku season 2 το οποιο κυμενεται στα ιδια επιπεδα με τον πρωτο κυκλο
και μολις τελειωσω αυριο λογικα την 2η σαιζον θα δω το gundam wing και ελπιζω να ειναι καλο.και τελος τα νον-στοπ ανιμε για μενα γιατι μαρτιο θα κανω επαναληψεις,2-3 μηνες ακομη πριν τις πανελλαδικες :puke::frozen: αλλα το καλοκαιρι θα το καψω στα ανιμε και στις βολτες :hahaha::joyful:

#3892 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 18:55

Δεν έχω πολύ χρόνο για anime αυτές τις μέρες, είδα όμως το Kikoushi Enma. Πολύ καλό horror OVA, με ανατριχίλες στα επίπεδα του Devilman. Τώρα ξεκίνησα σιγά-σιγά Last Exile και Cross Game. Μάλλον θα αργήσω να τα τελειώσω. Πάντως μέχρι τώρα έχω δει τα πρώτα 4 επεισόδια από το καθένα και μου φαίνονται πολύ καλά.

15fkk04.jpg

#3893 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2011 - 19:26

Τελειωσα το speed grapher που το περιμενα καλυτερο αλλα και παλι καλουτσικο ηταν....
Και τωρα ξεκεινησα το Shigurui που ειναι πολυ ενδιαφερον!:hiding_something:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#3894 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 01:58

Μόλις τελείωσα την 1η σειρά του Gundam 00. Πολύ καλό anime με ωραία, κατανοητή πλοκή, δυναμικές mecha μάχες, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ένα φοβερό climax στο τέλος. Ανυπομωνώ να δω τη 2η σειρά.

:hmmm:ποια ειναι η αρχη του Gundam? με ποια σειρα πρεπει να τα δει καποιος? γιατι νομιζω πως τα εχω αρχισει με λαθος σειρα? :oo:στειλε πμ αν νομιζεισ οτι ειναι off topic.
Kαι για να μην ειμαι τελειως εκτος θεματος αρχισα Hack./sign και συνεχιζω σταθερα Bleach!!! 128 ep and keep going!:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 25 Φεβρουάριος 2011 - 02:04

#3895 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2011 - 18:14

Μόλις τελίωσα το Clannad After Story,.... τα μάτια μου είναι ακόμα κόκκινα από το κλάμμα.... Κατατάλλα ήταν πολύ ωραίο και χαριτομένο!
Μια μικρή προηδοποίηση, το Clannad μπορείτε να το δείτε όλοι άφοβα, το Clannad After Story μόνο αν αντέχετε το πολύ κλάμμα, εδώ ακόμα και με εμένα που είμαι αρκετά αναίσθιτη, εδώ έγινε ολόκληρη οικολογική καταστροφή! Άδιασα το πακετο χαρτομάντυλλων (κυριολεκτικα).... Ο! τα τελευταία 10 επ. να τα δείτε μαζεμένα αλλιώς δεν βλέπω κανέναν τα βγάλει περα... :P

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3896 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKamatero, Athens

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 17:29

Αυτή την στιγμή παρακολουθώ τα εξής:

1) Fang of the Sun Dagram (65/75 ep.) Εκπληκτικό mecha anime! Ένα άγνωστο διαμάντι που θα πρέπει να το δουν πολλοί κι όχι μόνο οι φίλοι των mecha. Βλέποντάς το, μπορώ να βγάλω και μία "εξίσωση"... Dagram + Rose of Versailles + Space Opera (Matsumoto stuff + Macross) + Human History = Legend of the Galactic Heroes. Highlight της σειράς ο κακός Helmut J. Lecoque! Από τους κορυφαίους χαρακτήρες που αγαπάς να μισείς! Χαχαχαχα...

2) Saint Seiya (93/114 ep.) Cult fighting shounen των 80's. Μαζί με Hokuto no Ken και Dragonball ίσως τα πιο διάσημα της εποχής. Δυστυχώς δεν προβλήθηκε ποτέ στην χώρα μας ( τους πείραξε η αλλοίωση της ιστορίας μας ίσως; ) αλλά αν σας αρέσουν τα προαναφερθέντα θα πρέπει να του ρίξετε μια ματιά.

3) Scientific Ninja Team Gatchaman (53/105 ep.) Μετά από τόσα χρόνια που το έβλεπα σαν παιδί ευκαιρία να το τελειώσω και να δω τι γίνεται. Χωρίς αυτό κι άλλα πολλά της εποχής δεν θα είχαν εξελιχθεί αυτά που βλέπουμε τώρα...

4) Invincible Steel Man Daitarn 3 (16/40 ep.) Απορώ πως κάθομαι και το βλέπω... Μετριότατο είναι το λιγότερο που μπορώ να πω... Το βλέπω με ρυθμούς χελώνας κι είναι ένα κακό αντίγραφο Lupin III με mecha θα μπορούσα να πω.

5) Dragon Ball Kai (92/? ep.) Το μόνο onogoing που έχω δει στην ζωή μου κι αυτό γιατί ξέρω τι γίνεται στο κλασικό Dragonball Z. Δεν έχω να πω τίποτα καθώς είναι πασίγνωστο και το ξέρει κι "η κουτσή Μαρία" ( no offence to Μαρίες... ).

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3897 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 21:19

Μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισα να συνεχίσω το long-watch του One piece. Μόλις τέλειωσα το Jaya arc, το οποίο μου φάνηκε σχετικά αδιάφορο και λογικά από το επόμενο μπαίνω στο Skypiea arc... Άντε να δούμε...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#3898 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 21:31

μετα απο πολυ καιρο θυμηθηκα να κατεβασω το excel saga
και εχω τρελαθει στο γελιο, απιστευτο καιδι, ισως να μπει στη λιστα με τα καλυτερα μου.
το ed με το τραγουδι του σκυλου κορυφαια σκηνη

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#3899 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2011 - 23:31

Michiko to Hatchin: Πολύ καλό μέχρι το 5 επεισόδιο που έχω δει.Άριστη μουσική επένδυση και εξαιρετικό animation/design.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3900 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2011 - 04:44

τελείωσα το RAINBOW : Η απογοήτευση της χρονιάς για εμένα περίμενα ένα σκοτεινό βίαιο Seinen και αντί αυτού είδα κάτι που μου θύμισε περισσότερο μέτριο Shonen , σενάριο που μπορεί να χωρέσει σε μια γραμμή , βαρετοί χαρακτήρες και σκηνοθεσία μια από τα ίδια

κάπως περισσότερο απόλαυσα το Princess Jellyfish καθώς κερδίζει τις εντυπώσεις στην αρχή ( τι γαμάτο OP ήταν αυτό btw ) άλλα όταν μετά από την μέση περίπου επικεντρώνετε περισσότερο στο romance κομμάτι έχασε αρκετά για εμένα ...

Ξεκινάω Infinite Ryvius τα 3 πρώτα επεισόδια που είδα φάνηκαν κάτι παραπάνω από μέτρια και είμαι περίεργος να δώ πως θα προχωρήσει η ιστορία αλλά και πως θα γίνει χρίση τόσων χαρακτήρων ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα