Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3421 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 July 2010 - 23:30

μπηκε στη λιστα και το serial experiments lain ( atm ep 1 )

seems fun! ( fun; get it ?! )

#3422 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 03 July 2010 - 10:52

αυτη την περιοδο βλεπω το tokyo majin.....πολυ σαπιλα!!!!! πολυ γουσταρω!!!! νταξει απλα ρισπεκτ!!! η τυπισσα που το σκεφτηκε ειναι θεα!!!!:kawaii:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#3423 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 03 July 2010 - 12:00

είδα GunBuster και Diebuster και τα βρήκα εκ-πλη-κτι-κά! Το GunBuster μόνο λίγο με χάλασε γιατι λόγω ηλικίας είχε μερικά "i'll save you, tell momy i love her" κλισέ, αλλα κατα τα άλλα πολύ καλό. Diebuster επικό και ο τρόπος που τα συνδεσαν ειδικά στο τέλος, ΕΠΟΣ! Αν σαν τραβάνε έστω και λίγο τα mecha-space τρέχετε ήδη

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3424 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 July 2010 - 20:07

Καλυτερα πες: 'αν σας αρεσουν τα της gαιnαx'.
Εχει διαφορα...

#3425 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 03 July 2010 - 20:21

LOL, η και τα Space/Mecha παραγωγής gainax :thatsit:
Συμφωνώ απολύτως με τον papp0us πάντως, αλλά είναι θέμα γούστου.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3426 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 03 July 2010 - 22:34

Μόλις τελείωσα το Angel Beats! και έχω συγκλονιστεί. Εκπληκτικό anime, με μία όμορφη, απλή αλλά δυνατή πλοκή, και δυνατά συναισθήματα, κυρίως προς το τέλος. Δείτε το!

Angel Beats rulez!!

Μόλις τελείωσα το Rosario+Vampire τίποτα σπουδαίο χαλαρά να περνάς την ώρα σου..
Και άρχισα το Gintama!! Είμαι στα αρχικά επεισόδια βεβαια αλλά μ αρεσει αυτο το είδος
και το γέλιο είναι ασταμάτητο! Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις!!:canthelp:
Και κατεβάζω το Ζero no tsukaima το έχει δεί κανείς να μου πεί εντυπώσεις???
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.

#3427 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 03 July 2010 - 22:47

Και κατεβάζω το Ζero no tsukaima το έχει δεί κανείς να μου πεί εντυπώσεις???

Έχεις δει το Shakugan no Shana; Είναι παρόμοιο(αν δεν το έχεις δεί και σου αρέσει τελικά το zero no tsukaima δες το)

Ρομάντζο, γέλιο και μια tsundere είναι τα βασικά στοιχεία. Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και οι 3 σεζόν. Έχει τις στιγμές του, και γενικά βλέπετε πολύ ευχάριστα

Εγώ βλέπω το Working! Έχει πολύ γέλιο, τρομερό cast(προτότυποι χαρακτήρες αν εξαιρέσεις την taneshima) και γενικά πολύ τρέλα! Το opening είναι το πρώτο που το ακούω σε ΚΑΘΕ επεισόδιο, και ταιριάζει γάντι στη σειρά

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3428 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 04 July 2010 - 19:07

Πρωτη φορα συμβαινει αυτο.Με το που τελειωνω μια σειρα χτυπαω ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ rewatch.Το χα δει μονος μου οποτε τωρα το ξαναβλεπω με αδερφο απο την αρχη αρχη.Στο ookiku furikabutte αναφερομαι που μπηκε απο το πουθενα με τρομαχτικη ανεση στα top anime για μενα.

Κατα τα αλλα τελειωσαν οι περισσοτερες φοβερες σειρες της ανοιξης(arakawa,yojou-han,house of five leaves,durarara κλπ) και περιμενω να αρχισει για τα καλα η καλοκαιρινη.Απο τα καινουργια εχω δει το promo OVA του Tono to Issho το οποιο ειναι απιστευτοτατο και το πρωτο ep του Amagami SS που δεν παιζει να το συνεχισω(και γω δεν ξερω ακριβως γιατι το κατεβασα...)

Απο κει και περα τελειωσα τα παντα απο ολο το franchise του Patlabor και μπρω να πω οτι ειναι must see.Tα παντα απο αυτο,ειδικα τα πρωτα OVAs,οι ταινιες και καποια επεισοδια λογω συμμετοχης Mamoru Oshii.

A επιτελους βλεπω και τα τελευταια επεισοδια του Cross game.Aργησα το ξερω..Τι διαμαντι και αυτο.Αντε μακαρι οι central anime τωρα που τελειωσαν με τα περισσοτερα project τους να πιασουν κανα Hiatari Ryoukou και διαφορα Adachi stuff να μας τρελανουν.

Ξεχασα να αναφερω το Katanagatari Και το Giant Killing.Καλα το πανε και αυτα.
Ε και απο endless shonen βλεπω αργααα αργαα dedective conan.Ουτε σε ενα χρονο δεν το τελειωνω αλλα καλυτερα.Εχω ενα απειρο αποθεμα υποθεσεων.

Edited by Hanzo, 04 July 2010 - 19:25.

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3429 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 04 July 2010 - 21:12

Τελείωσα το Zombie Loan (καλό,αλλά τελειώνει πάρα πολύ απότομα οπότε θα πιάσω τώρα το manga) και ξανα'πιασα το Prince of Tennis...και κόλλησα...εγώ, που αντιπαθούσα τα sports anime...:wth2:Έχω φτάσει στο 40 και συνεχίζω.
Spoiler:

Posted Image
Does this darkness have a name?

#3430 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 July 2010 - 10:35

Μεχρι να βγει το τορρεντ για την ταταμι gαlαxy, θα δω τα υπολοιπα fαnsυbbed επεισοδια της σειρας nαnαtsu umι nο τιcο. Κατι ευκολο, διασκεδαστικο και ευχαριστο.
Τωρα αν δεν υπαρξει μεγαλη καθυστερηση στα seedς, σειρα εχει και η meικen lαssιe αργοτερα. Αν και δεν περιμενω κατι σπουδαιο, ειναι οπως και να το κανεις μερος των wmt.

#3431 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 July 2010 - 18:50

αρχισα το highschool of the dead το πρωτο επ καλα τα πηγε για zombie related release. Πιστοι προσελθετε.

#3432 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 July 2010 - 19:49

αρχισα το highschool of the dead το πρωτο επ καλα τα πηγε για zombie related release. Πιστοι προσελθετε.

zombies. hawt chicks. pantsu. loved it.
Posted Image

#3433 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 July 2010 - 23:57

zombies. hawt chicks. pantsu. loved it.

do not forget the boob-pillows...
Posted Image

:hihi2:
Posted Image
Posted Image

#3434 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 06 July 2010 - 00:23

Και μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενου anime watching έχουμε και λεμέ
Samurai Champloo στο top 10
Darker than black:Αρκετά καλό από action άποψη...η ιστορία δεν με ξετρέλανε but who cares
Sword of the Stranger: Κορυφή ταινία
The sky crawlers:Τρελό animation και graphics(ειδικά στα σημεία με τα αεροπλάνα,σε κανά 2-3 σημεία ξεχνάς άνετα ότι βλέπεις anime),το στόρυ όχι τόσο καλό,αλλά τρώγεται.
Yoku wakaru gendai mahou: Το μετάνιωσα που το κατέβασα...αν δεν είχε και το echi στοιχείο θα είχε φάει delete κατευθείαν.
Pale cocoon:Πολύ μικρό και με άφησε με την όρεξη....
Freedom: Αρκετά καλό αν και στην αρχή σε μπερδεύει λίγο(νόμιζα ότι θα ήταν κανένα με μηχανές και racing :))
Εve no jikan:Στα ίδια με το pale cocoon...αρκετά μικρό
Koihime Musou+Shin koihime musou:Για ecchi καλό είναι...ε ένταξη κατά τα άλλα όχι τίποτα το σπουδαίο.

Αυτά...τώρα λέω να κάνω ένα διάλυμα για κάνα μήνα και να βλέπω μόνο τα ongoing...
Δεν έχω υπογραφή :oo:

#3435 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 06 July 2010 - 09:36

ειδα το πρωτο επισοδειο απο το otaku no video... ασχολιαστο.. animation μαζι με σκηνες συνεντευξεων real life j-otaku.
επισης ειδα το four play, χαζοχενται εντελως, εχε χαρη που το βρηκα σε dvd τζαμπα