Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3391 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 00:09

αυτες τις μερες παρακολουθω το School Rumble.Ενα αρκετα καλο και χιουμοριστικο ανιμε μπορω να πω

#3392 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 09:47

Εγω αποφασισα να δω ολα τα picture dramas απο Code Geass.
Mεχρι στιγμης εχω δει το Kiseki no Birthday,το οποιο διαρκει 27 λεπτα.Σημερα θα δω τα υπολοιπα,τα οποια διαρκουν 4-5 λεπτα το καθενα.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3393 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 23:22

Κατεβασα το Death Note πριν λιγες μερες και το αρχισα σημερα και κολησα τοσο που ειδα 8 επεισοδια στη σειρα!!! Ξετρελαθηκα. Αλλα μετα αναρωτηθηκα γιατι δεν το ειχα δει μεχρι τωρα :kill4u: Εχω κατεβασει το Mushishi και εχω στη Dl list τα Midori No Hibi, Last Exile, Gundam Seed, Claymore και Ai Yori Aoshi. Τελειωσα το Elfen Lied και εμεινα εκπληκτη απο την αρχικη μου εντυπωση. Με αφησε με πολλα συναισθηματα και και το οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα anime που εχω δει! Ειδα το Myself Yourself μεσα σε λιγες ωρες και εμεινα ετσι Υπεροχο ανιμε.:kyaaa: Παραλληλα βλεπω και τα Ouran High School Host club! , Azumanga Daioh! και το Ergo Proxy! αυτα τα λιγα προς το παρον.:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 28 Ιούνιος 2010 - 18:25

#3394 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 00:08

Εγω τελειωσα πριν λιγο με το School Rumble και μαλλον θα ξεκινεισω το ergo proxy

#3395 Shinobi no mono

Shinobi no mono

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 10:57

εγω τωρα βλεπω το τελευταιο επεισοδιο του ichiban ushiro no daimaou.πολυ..light anime ,αρκετα καλο κατα τη γνωμη μου

#3396 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 11:50

εγω τωρα βλεπω το τελευταιο επεισοδιο του ichiban ushiro no daimaou.πολυ..light anime ,αρκετα καλο κατα τη γνωμη μου

Το οποίο κλασσικά τελείωσε σε άκυρη φάση...Και γω το τελείωσα το Ichiban,αλλά ξενέρωσα με το τρέξιμο στα τελευταία επεισόδια...

#3397 Shinobi no mono

Shinobi no mono

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 13:06

Το οποίο κλασσικά τελείωσε σε άκυρη φάση...Και γω το τελείωσα το Ichiban,αλλά ξενέρωσα με το τρέξιμο στα τελευταία επεισόδια...

οντως φιλε τα τελευταια επεισοδια χαλασαν τη συνολικη εικονα της σειρας

#3398 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 15:18

Ξεκίνησα Noein.
Η θεωρία του σύμπαντος τετάρτου επιπεδου, μέσω anime. Με 12άχρονα.:nosey:
Μόνο οι Ιάπωνες τα κάνουν αυτά.

#3399 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 18:33

Ειναι λιγο off-topic αυτο που θα πω και ζητω συγνωμη.:emptyonexg1: εχω στη Dl list τα Midori No Hibi, Last Exile, Gundam Seed, Claymore και Ai Yori Aoshi. και ξεχασα να ρωτησω. ποιο απ'ολα να ξεκινησω να βλεπω πρωτο αφου τελειωσω αυτα που βλεπω τωρα:hmmm: Ολα φαινοντα υπεροχα και δεν ξερω ποιο να αρχισω πρωτο. Με εχουν μπερδεψει!!! Επειδη σιγουρα ολο και καποιος/α θα τα εχει δει ακουω προτασεις.:ureshii:

#3400 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 18:35

αν θες κάτι ελαφρύ midori no hibi, αλλιώς Claymore

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3401 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 18:45

αν θες κάτι ελαφρύ midori no hibi, αλλιώς Claymore

Τελειωσα το Myself Yourself και το Elfen Lied και βλεπω Death Note! αυτα που ανεφερες μοιαζει το καθενα στην κατηγορια του. :hmmm: Ελπιζω να επιασες το νοημα μου ? :emptyonexg1:

#3402 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 23:28

το midori no hibi είναι απο τα καλύτερα του είδους του, και έχει και αρκετό γέλιο. Το Claymore είναι σχετικά καλό, δυστυχώς όμως δεν τελειώνει.. πρέπει να διαβάσεις και το manga, αν σου αρέσει και θες να μάθεις το τέλος

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3403 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 23:49

Ευχαριστω για τις πληροφοριες.Και εγω αυτη την εντυπωση εχω. και πιστεψε με, εχω αρκετη υπομονη για καποιο anime που ειναι incomplete. Εβλεπα InuYasha, InuYasha Kanketsu-hen και βλεπω Shugo Chara Party. :tensai:Kaτι τελευταιο.Τι εχετε να πειτε σχετικα με τα Last Exile, Gundam Seed και Ai Yori Aoshi?:hmmm: Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ιδιου τυπου, απλα θελω να ακουσω εντυπωσεις. Ετσι και αλλιως κατεβαινουν ηδη!:wis:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 29 Ιούνιος 2010 - 00:01

#3404 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2010 - 23:51

τελικα εκει που ελεγα να αρχιζω το Ergo proxy και το fairytail με αποροφισε το Love Hina :wooi2:

17 επ σε μια μερα ενω παραληλλα ημουν στην σχολη γτ εδινα μαθημα :hero:
Spoiler:

#3405 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2010 - 00:09

τελικα εκει που ελεγα να αρχιζω το Ergo proxy και το fairytail με αποροφισε το Love Hina :wooi2:

17 επ σε μια μερα ενω παραληλλα ημουν στην σχολη γτ εδινα μαθημα :hero:

Spoiler:

Νομιζα οτι στο σποιλερ θα ελεγες οτι στο μαθημα εγραφες τι γινεται στο στο Love Hina!!!:kakaka::kakaka: Πιστευω πως δεν χρειαζοταν να το αναφερεις οτι κοπηκες, ηταν αναμενομενο!!! Μπραβο σου παντως, 17 επ σε μια ημερα!!!:thatsit: Αξιος OTAKU!!!:tensai: