Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2926 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 12 November 2009 - 13:46

Μετα το τριστιτανοαπιστευτοτατομεγιστο Kemonozume αποφασισα να αρχισω το Patlabor
( τα απαντα... ) και να σταματησω να κανω οτιδηποτε αλλο στη ζωη μου...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2927 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 posts

Posted 12 November 2009 - 14:12

Επισης ειμαι καπου στη μεση του Skypeia Arc του One Piece. Εχω ακουσει τα απειρα καλα λογια για αυτο, τελικα μου φαινεται ιδιο με την υπολοιπη σειρα απλα αλλαζοντας το νερο με συννεφα και την τεχνολογια με dials :nosey:

Μακράν το χειρότερο arc του One Piece με εξαίρεση καμιά 10αριά επεισόδια, παρακάλαγα να τελειώσει για να συνεχιστεί η ιστορία. Και μόλις τελικά επέστρεψαν στον κανονικό κόσμο,

Spoiler:

Λίγη υπομονή και μετά θα πάρει πάλι τα πάνω του, ακολουθούν επικά arcs στη συνέχεια.

Εγώ τώρα είμαι στη μέση του πρώτου Genshiken και δυστυχώς δεν το έχω βρει αντάξιο των θετικών απόψεων που έχουν εκφραστεί, βαρετό, αργό και με ρηχά αστεία. Αν συνεχίσει έτσι δε βλέπω να πιάνω ούτε τη 2η season.

serpe7.jpg

#2928 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 13 November 2009 - 15:06

Μόλις τελείωσα το Gunslinger Girl Il Teatrino..Μάρεσε...Παρόλο που το πρώτο ήταν πιο ποιοτικό κατά την άποψή μου...Και ως προς σχέδιο και ως προς ανάλυση των χαρακτήρων...Τώρα ξαναβλέπω το Gunslinger Girl το 1ο για να φρεσκάρω λίγο τη μνήμη μου...:nosey:
Posted Image

#2929 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 14 November 2009 - 03:19

Ειμαι στα τελιωματα στο blood+. Περιεργη ανιμεδια,στην αρχη μου εκανε απιστευτη πατατα (ισως επειδη ειδα πρωτα το last vampire) και ημουν ετοιμος για το drop αλλα λογω βαρεμαρας ειπα να δω αλλα λιγα eps.Μετα τον υπερσιβηρικο η saya φτιαχνει αρκετα σαν χαρακτηρας και τωρα μαλλον μπορω να πω οτι τρωγεται.Αρκετα σεναριακα κενα ομως και μερικοι χαρακτηρες ειναι πολυ ρηχοι...υπερτιμημενο το βρισκω

#2930 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 November 2009 - 19:42

Μόλις άρχισα το Toward the Terra. Και πολύ το καθυστέρησα μπορώ να πω. Από τα πάρα πολύ καλά επιστημονικής φαντασίας μέχρι στιγμής, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Ένα τεράστιο συν πάει στο soundtrack που είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Τα openings / endings βέβαια για άλλη μια φορά μου ήταν παντελώς αδιάφορα, όμως από αυτόν τον τομέα έχω παραιτηθεί εδώ και καιρό. Αναλυτικότερες εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

E5VV38U.jpg

#2931 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 14 November 2009 - 21:04

Μόλις άρχισα το Toward the Terra. Και πολύ το καθυστέρησα μπορώ να πω. Από τα πάρα πολύ καλά επιστημονικής φαντασίας μέχρι στιγμής, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Ένα τεράστιο συν πάει στο soundtrack που είναι από τα καλύτερα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Τα openings / endings βέβαια για άλλη μια φορά μου ήταν παντελώς αδιάφορα, όμως από αυτόν τον τομέα έχω παραιτηθεί εδώ και καιρό. Αναλυτικότερες εντυπώσεις μόλις το τελειώσω.

Όντως άργησες. :oo: Μα εσύ;;;
Anyway αργά και μέτρια αρχίζει πιστεύω, αν σου άρεσε απ'την αρχή που να δεις μετά... όλο καλύτερο γίνεται με αποκορύφωμα το κρεσέντο προς το τέλος.

mini review (άρχισα να γράφω και μετά είδα πόσα έγραψα...οπότε το έβαλα σε spoiler) :

Spoiler:

I'll be waiting for final impressions Phantoma. ^^ :try:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2932 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 November 2009 - 03:23

Ξαναποιασα μετα απο 1 χρονο το mononoke.Αρκετα καλη σειρα, το ιδιετερο σχεδιο του ταιριαζει γαντι με την πλοκη και ο φαρμακωπολης ειναι μεγαλη μουρη.Γενικα την ευχαριστιεμαι πολυ τη σειρα.

Επισης κανω ενα μικρο rewatch του gundam seed/seed destiny.Damn i love these series sooo fucking much!

qzMHWHd.png

#2933 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 posts

Posted 17 November 2009 - 02:56

Τώρα θα ξεκινήσω το gundam seed, Ευχομαι να είναι uber αλλα απ'ότι βλεπω απο τον Rin πρεπει να ειναι αρκετά καλό. Παράληλα ενα Samurai X δεν θα ήταν άσχημο ε?
Posted Image
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-

#2934 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 17 November 2009 - 03:59

ένα anime που είδα τελευταία είναι το Alexander Senki.δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα αλλά ο τρόπος απεικόνισης των χαρακτήρων μου τράβηξε την προσοχή,μιας και δεν έμοιαζε με όσα άλλα(λίγα) έχω δει

#2935 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 18 November 2009 - 22:25

Άρχισα χθες το Gunbuster, το τελείωσα σήμερα και είδα και τα 2 πρώτα επεισόδια από το Diebuster. Good stuff.
Gundam Wing: Ίσως το πρώτο Gundam που θα dropparo. Οι 4 πιλότοι gtp, τα 4 Gundam gtp και ο Duo με το Deathscythe δε με τρελαίνουν ιδιαίτερα. Oι μάχες βαρετές(υπερβολικά δυνατά τα Gundam και αντί να κάνουν καμιά ποζεριά , κάθονται και τρώνε αβέρτα σφέρες, γιατί το Gundanium αντέχει)και ψιλοάθλιες(καλά οι Ozάδες μπεκάτσες προσπαθούν να πετύχουν και πυροβολάνε στο γάμο του καραγκιόζη?). Δεν θα το παρατήσω αλλά θα το βλέπω σε μικρές δόσεις λόγω Treize, Tallgeese και Zechs. Δυστυχώς όμως δεν εμφανίζονται σε όλα τα επεισόδια. Έχει καλούτσικη ιστορία αλλά mecha χωρίς ενδιαφέρουσες μάχες ...

#2936 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 November 2009 - 04:36

ειδα το rapeman καλο ηταν...

#2937 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 19 November 2009 - 14:20

Μετά απο άπειρα notes to self,ξεκίνησα Slayers.Ηπια πράγματα μέχρι στιγμής κυλάει ευχάριστα και σε γενικές γραμμές όπως το περίμενα,nothing more or less.

#2938 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 21 November 2009 - 22:59

μολις ειδα το Steamboy. ηταν τεραστιο και καλουλι. το οτι εκατσα 2 ωρες και το εβλεπα δεν θα το ξεπερασω συντομα... ευτυχως ηταν ευχαριστο...

Spoiler:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2939 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 November 2009 - 23:49

Gubdam 0079 #12 . Μου αρέσει όλο και περισσότερο.Θέλω κι άλλα Mobile Suits...

Guyver OVA II #4 Καλό, αλλά υποπετεύομαι ότι μέχρι το 6ο OVA αποκλείεται να μας πουν όσα θέλουν.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2940 Juliette

Juliette

new ;P

• Members
  • 3 posts

Posted 22 November 2009 - 02:38

μόλις τελείωσα το kuroshitsuji (σημαίνει black butler) απλά θεϊκό.... απίστευτο animation με πολύ καλή πλοκή> ο ciel phantomhive, 12 χρ., ευγενής στην Αγγλία του 19ου αι. έχει ως μπάτλερ τον sebastian που εκτελεί οποιοδήποτε καθήκον του ζητηθεί, γιατί πολύ απλά,
Spoiler:
;)

Edited by iristella, 23 November 2009 - 03:55.
spoiler tag inserted