Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2911 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 08 November 2009 - 17:00

τελειωνω το kujibiki unbalance σημερα, με κουρασε ομολογω

και προχωρησα στα 3 οβα, με διαφορετικο σχεδιο, απιστευτο χιουμορ και γενικα ειναι απειρως ανωτερα απο την ιδια σειρα. τα προτεινω

#2912 Pell-sama

Pell-sama

Gear secondo...

• Members
  • 32 posts

Posted 08 November 2009 - 22:29

Λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν βλέπω και πολλά
OP:episode 424 maybe 425 tonight :D
Και όπου να'ναι τελειώνω το Soul eater, γαμάτο! Ελπίζοντας να συνεχιστεί..

#2913 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 08 November 2009 - 22:56

Πάνω στη τρέλα, Jumaru, από animeclipse. Ήθελα να δω μια φορά ολόκληρη τη σειρά και όχι το επεισόδιο με τον κουνούπι για 584η φορά.

#2914 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 09 November 2009 - 18:10

Είμαι στη μέση της R1 του Code Geass , επίσης βλέπω κάθε Πέμπτη Hitman Reborn.

Το Code Geass μέχρι εκεί που έχω φτάσει δεν με τρελένει αλλά είναι ωραίο. Όσο για το Reborn (είμαι στο επεισόδιο 3 :P) τα σπάει.

#2915 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 09 November 2009 - 18:36

κι εγω μια απο τα ιδια με τον vash zoro. plawres sanshiro ετσι για αλλαγη !!

#2916 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 09 November 2009 - 19:55

pandora hearts για να καταλαβω λιγο καλυτερα τι στο καλο γινεται στο manga.........
Posted Image
Posted Image

#2917 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 09 November 2009 - 19:56

Moλις αρχισα το Seirei no Moribito επ 4,απιστευτο animation τρομερο βαθος κοσμου και ενδιαφεροντες χαρακτηρες αν συνεχειση ετσι θα γινη ενα απο τα αγαπημενα μου.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#2918 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 10 November 2009 - 01:30

pandora hearts για να καταλαβω λιγο καλυτερα τι στο καλο γινεται στο manga.........

Δεδομενου του οτι πεταξαν fillers στα τελευταια επισοδια, δε νομιζω να σε βοηθησει ιδιαιτερα να καταλαβεις τιποτα :P

qzMHWHd.png

#2919 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 10 November 2009 - 03:38

Επιασα το Suzuka στο οποιο εφτασα ως τη μεση. Εχει πολλα θετικα στοιχεια που το κανουν να ξεχωριζει ευχαριστα, αλλα και αρκετες προβλεψιμες χαζομαρες οι οποιες το ριχνουν. Σαν συνολο ειναι καλη σειρα παντως.

Επισης ειμαι καπου στη μεση του Skypeia Arc του One Piece. Εχω ακουσει τα απειρα καλα λογια για αυτο, τελικα μου φαινεται ιδιο με την υπολοιπη σειρα απλα αλλαζοντας το νερο με συννεφα και την τεχνολογια με dials :nosey:
Posted Image

#2920 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 10 November 2009 - 10:37

Δεδομενου του οτι πεταξαν fillers στα τελευταια επισοδια, δε νομιζω να σε βοηθησει ιδιαιτερα να καταλαβεις τιποτα :P

μη με σκοτωνεις:deadga6:
Posted Image
Posted Image

#2921 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 10 November 2009 - 10:42

To suzuka προτίμησα να το διαβάσω σε manga για διάφορους λόγους.

melkior, το Seirei no Moribito είναι πράγματι από τα καλύτερα του είδους του, πολύ καλό animation, καλό σενάριο, και το OP των L'Arc~en~Ciel είναι χαραγμένο στην μνήμη μου.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2922 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 10 November 2009 - 12:08

Gunslinger girl Il teatrino ep 8... Niiceee I like that Pinochio character .... Τοσχέδιο είναι διαφορετικό από το πρώτο GG και ο στόρυ είναι αρκετά ενδιαφέρον...Το πρώτο opening μάρεσε πιο πολύ αλλά το 2nd ending είναι πιο ωραίο...
Posted Image

#2923 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 11 November 2009 - 21:37

είδα πρωτη σεζον απο sayonara zetsubou sensei ,αρκετα καλο κ διαφορετικο ,οι χαρακτηρες εχουν φαση ,ξεκινησα τη 2η σεζον ,ελπιζω να αξιζει...
μετα 1η σεζον από vampire knight(bishounen yeahy!!!) ενδιαφερουσα ιστορια εξελισσεται ωραια για την ωρα κ μετα κάτι διαφορετικο afro samurai-ξυλο ξυλο ξυλο ,ωραιο σχεδιο , πολυ ξυλο, ωραιο ξυλο...

#2924 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 11 November 2009 - 22:06

Επισης ειμαι καπου στη μεση του Skypeia Arc του One Piece. Εχω ακουσει τα απειρα καλα λογια για αυτο, τελικα μου φαινεται ιδιο με την υπολοιπη σειρα απλα αλλαζοντας το νερο με συννεφα και την τεχνολογια με dials :nosey:

Ίσως να είμαι η μόνη που σου το λέει αλλά τα καλά ξεκινάνε με το που τελειώσει το Skypeia arc.Προσωπικά, από κει κ ύστερα κόλλησα.

Κ ναι είναι γεγονός (ακούς Kel-chin?) ξεκίνησα το Gantz.First episode...χμ κ χμ, με τόση διαφήμιση που έχω φάει για την συγκεκριμένη σειρά περιμένω να με εξιτάρει.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2925 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 November 2009 - 13:43

χμ... όπου ακους πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι..