Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2956 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 05 December 2009 - 02:30

brother, oh brother...29
ή αλλιώς πόσα ψυχολογικά προβλήματα χωράνε σε ένα σχολείο θηλέων.

Μαθε να το γραφεις σωστα πρωτα και μετα σχολιασε το. Λεγεται Brother, Dear Brother (aka Oniisama e).

Κατα τ'αλλα, τελος το Suzuka, πολυ καλο ανιμε για το ειδος και υποπεφτει σε συγκριτικα λιγα κλισε, αλλα συχνα πολυ εκνευριστικο (η Suzuka πρεπει να πεθανει φριχτα).

Οσο για το Sola, το οποιο επισης τελειωσα προσφατα, εκτος απο μια ανατρεπτικη αποκαλυψη περιπου στο 9ο επεισοδιο, ολη η υπολοιπη σειρα ειναι απλα για πεταμα.
Posted Image

#2957 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 05 December 2009 - 10:22

Diebuster aka Aim for the top2, το πρωτο καλο ητανε(Gunbuster) αλλα σε αυτο κατι παιζει με το σχεδιο, μισο ιαπωνικο μισο αμερικανικο μου κανει..

#2958 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 December 2009 - 10:45

Μαθε να το γραφεις σωστα πρωτα και μετα σχολιασε το.

LOL ρε adventurer,έλεος

ξαναβλέπω το haibane renmei και μου φαίνεται καλύτερο από την πρώτη φορά
ξανά-άρχισα και το kimi ni todoke και έχω καραμελώσει πλήρως!! γούτσουness!!!

Posted Image

#2959 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 05 December 2009 - 11:08

Αυτη την περιοδο βλεπω Naruto Shippuden.
Ειμαι στο 72.Μολις τελειωσαν τα fillers με τους ninja guardians(απιστευτα βαρετα):borednn9:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2960 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 06 December 2009 - 20:03

Finished
Lovely Complex - Μαρεσε τρελα και το λατρεψα μεχρι το τελος,το συνιστω ανεπιφυλακτα στους φανς των Romance k Comedy !
Kappa No Kaikata - Δεν ξερω πως μου ηρθε και το παρακολουθησα,ειναι 26 επεισοδια τριλεπτα το καθενα,και δειχνει την καθημερινη ζωη ενος αντρα(with no face) και του Kappa του,εφυγε γρηγορα και δεν τρελαθηκα κιολας αλλα ειχε και τις στιγμες του...
Watching
Naruto Shippuden (Filleeeeeeeeeers :( )
Bleach (Filleeeeeeeeeers :( )

Berserk___Gatsu.jpg

#2961 Rogue L

Rogue L

Rogue Lee

• Members
  • 18 posts

Posted 12 December 2009 - 18:41

Εγώ έβλεπα bleach μέχρι 3η σεζον, πολυ καλό..μετά το βαρέθηκα όμως και το άφησα..:yawn2:
τοπ σειρά για μενα ειναι το death note !!!!!

#2962 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 13 December 2009 - 13:29

Μολις τελειωσα το needless, πολυ κορυφαια σειρα.
Αυτη την περιοδο βλεπω one piece, bleach, naruto shippuden (εχει καταντησει πολυ βαρετο >.>), asura cryin 2.

Posted Image

#2963 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 13 December 2009 - 13:40

Παραλληλα με Naruto Shippuden αρχισα κ The melancholy of Haruhi Suzumiya.
Η σειρα ειναι μια απο τις καλυτερες που εχω δει.Αρκετα ενδιαφερον σεναριο,"τρελουτσικη" πρωταγωνιστρια κ αφθονες δοσεις γελιου.Το εχω λατρεψει.Κατ'εμε ειναι must-see.:riiight:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2964 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 13 December 2009 - 20:46

Project Arms.
52 επεισόδια και είμαι στο 47 και δεν μπορώ να το τελειώσω...βαριέμαι να δω τα επεισόδιά του.
Απλά προσπαθώ πλέον να το ολοκληρώσω γιατί δεν ήταν κάτι το άξιο αναφοράς αλλά μιας και έφτασα κοντά στο τέλος δεν λέει να μην το δω.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#2965 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 December 2009 - 22:48

αφου μου το προτειναν ως καλο αρχισα το nodame cantabile και πρεπει να πω οτι ειναι εξαιρετικο (ειμαι στο επ13), ξεχωριζει και το σχεδιο και βεβαιως η μουσικη.

#2966 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 21 December 2009 - 23:46

Tελειωσα το τρισμεγιστο Legend of the Galactic Heroes και τωρα αρχιζω το Paranoia Agent.
Καλα τι επαιρναν οταν εφτιαχναν το OP:hmmm:
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#2967 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 21 December 2009 - 23:50

Tελειωσα το τρισμεγιστο Legend of the Galactic Heroes και τωρα αρχιζω το Paranoia Agent.
Καλα τι επαιρναν οταν εφτιαχναν το OP:hmmm:

την καλυτερη ποιοτητα...
Agent iz goooooooood.... καλη απολαυση...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2968 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 24 December 2009 - 00:43

Παλιοτερα ειχα ξεκινησει να δω το Monster αλλα το παρατησα στο 5ο επεισοδιο.Πριν λιγες μερες ειπα να το δω τελικα και αφου το ξαναρχισα και εφτασα στο 16ο επεισοδιο καταλαβα ποσο λαθος εκανα και δεν το ειχα συνεχισει , πααααρα πολυ καλο story και ωραιοι χαρακτηρες (ειδικα αυτος ο αστυνομος Runge , Lunge ή οπως αλλιως λεγεται , ειναι απαιχτος). Στα συν οτι εχει συνολο 74 επεισοδια οποτε εχω δρομο ακομα.
[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#2969 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 24 December 2009 - 09:34

Currently Watching---

SoulTaker ep 1/26: Είδα το πρώτο επεισόδιο και έπαθα την πλάκα μου! Τέτοιο animation direction και αισθητική δεν έχει ξαναπαιχτεί σε κανένα anime! Λίγο kitsο-υπόθέση και σενάριο απότι ακούω αλλά ο τρόπος με τον οποίο τα παρουσιάζει είναι μοναδικός! Πολύ ξεχωριστό anime, πιστεύω ότι είναι love it or hate it, δείτε τα πρώτα στιγμιότηπα του επεισοδίου 1 και θα με καταλάβετε XP

Kotetsushin Jeeg ep 8/13 : Αν εξαιρέσουμε το φανταστικό opening/ending/insert song, και 1-2 επεισοδιάκια που είχανε τη φάση τους, τίποτα σπουδαίο over there, συνεχίζω να το βλέπω μόνο και μόνο επειδή έχω special connection με το Kotetsu Jeeg aka σούπερ ζωάκι (Super Robot Wars) και επειδή έχω ακούσει καλά λόγια.. άντε να δούμε

Edited by Six Winged Angel, 24 December 2009 - 09:41.

#2970 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 24 December 2009 - 10:13

Currently watching tengen toppa gurren laggan πάρα πολύ καλο αλλα άξιζε για εμένα drop απο το 9ο επεισόδιο όπου
Spoiler:

MbcN7u5.png