Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2881 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 October 2009 - 18:31

Σημερα ειδα το Fairy Tail και μου αρεσε. Θα το συνεχισω μαλλον.

#2882 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 15 October 2009 - 18:36

Sky girls 1 ep...Μου το πρότεινε ο έρεβος...Μοιάζει πολύ με το ΝGE αλλά μού θυμίζει αρκετά και gunslinger girls...Θα δείξει...:kawaii:
Posted Image

#2883 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 October 2009 - 21:19

αυτο το ξέχασα τελείως
τα Ovas τα είδες;
γιατί πρώτα είναι αυτά και μετά η σειρά.

#2884 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 15 October 2009 - 21:22

οχι :(((
Posted Image

#2885 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 October 2009 - 21:43

αυτο το ξέχασα τελείως
τα Ovas τα είδες;
γιατί πρώτα είναι αυτά και μετά η σειρά.

1 είναι το OVA που βγήκε σαν πιλοτικό επεισόδιο και δεν χρειάζεται να το έχεις δει γιατί έχει spoilers και σε βάζει κατευθείαν στην υπόθεση (όπως έγινε με το Strike Witches που βγήκε αργότερα), τα υπόλοιπα που εννοείς είναι τα fishing special episodes.

Την είδα πρόσφατα εγώ και μου άρεσε πολύ!
Το σενάριο θυμίζει αρκετά NGE, οι κεντρικοί χαρακτήρες όμως είναι (delicious) lolis, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πολύ γέλιο και αρκετές δόσεις fanservice με ελαφρώς yuri σκηνικά. *αχεμ* :tensai:
Συνεχίζουμε. Πολύ καλή σκηνοθεσία, με αξιόλογη χρήση CG γραφικών για τα (mecha) Sonic Divers. Πολύ καλός ρυθμός στην πλοκή. Δεν κάνει καθόλου κοιλιά, όπως θα περίμενε κανείς από anime της J.C.STAFF. Ικανοποιητική δουλειά από τις seiyuu, χωρίς όμως να ξεφεύγουν από τα cliche των χαρακτήρων τους. Μέτρια προς κακά τα OP και ED, αλλά φανταστικό OST από τον Mitsumune Shinkichi (FLCL, Zero no Tsukaima), ειδικά τα ήρεμα κομμάτια με το πιάνο.
Posted Image
Posted Image

#2886 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 16 October 2009 - 07:36

Βλέπω Touch. Το περίμενα καλύτερο.

Το σενάριο θυμίζει αρκετά NGE

Sugoi monogatari, aniki.

#2887 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 October 2009 - 10:51

Βλέπω Touch. Το περίμενα καλύτερο.

το Touch αξίζει μονο στα πρωτα 26 επεισοδια. Τα αλλα ειναι μονο αν εισαι baseball fan.

#2888 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 October 2009 - 11:33

Finished Zeta Gundam and Macross Frontier.
Κορυφαίες σειρές.

Βλέπω και αρκετές από τη νέα season αλλά πραγματικά είναι πολύ λίγες σε σχέση με αυτές τις δύο.

Ευτυχώς πού υπάρχει το Brotherhood και το Crossgame.

#2889 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 19 October 2009 - 20:06

Είμαι στο επεισόδιο 7 των Sky girls...πραγματικά με τράβηξε πολύ !!η πλοκή του όντως δεν κάνει κοιλιά και οι χαρακτήρες των κοριτσιών είναι ένας και ένας !!EIKA FTW!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Nggc6eyhc7q0-M:http://karmaburn.com/files/screenshots/sky_girls/tv/ichijoueyecatch2101.jpg[/IMG]
Posted Image

#2890 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 October 2009 - 20:47

Είμαι στο επεισόδιο 7 των Sky girls...πραγματικά με τράβηξε πολύ !!η πλοκή του όντως δεν κάνει κοιλιά και οι χαρακτήρες των κοριτσιών είναι ένας και ένας !!EIKA FTW!
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:Nggc6eyhc7q0-M:http://karmaburn.com/files/screenshots/sky_girls/tv/ichijoueyecatch2101.jpg[/IMG]

1. Είσαι σε λάθος thread. :P
2. Τί κοιλιά να κάνει από το 7ο ep?? Η επικίνδυνη ζώνη είναι συνήθως 12-18.

Edited by Nighteyes, 19 October 2009 - 21:08.
Μεταφορά από άλλο thread

Posted Image
Posted Image

#2891 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 21 October 2009 - 20:37

ξεκινησα το speedgrapher!!μιλαμε εχω μεινει εχω κολλησει αγρια,ειχα καιρο να βρω ενα ανιμ που θα με εξιταρει και η αληθεια ειναι πως με ενθουσιασε απο το οπενινγκ κιολας,και γενικα εχει που ωραια σχεδιΑ ΑΑΑΑΧ και φυσικα μαρεσει οπως κυλαει η ιστορια εχω φανατιστει !!!!!!!!!!!!!!
Posted Image

#2892 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 22 October 2009 - 05:27

ebichu...πιστευω η λεξη μιλαει μονη της...

#2893 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 22 October 2009 - 22:50

Tελειωσα το monster,πραγματικα καταπληκτικο,και τωρα θα πιασω κανα manga

#2894 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 24 October 2009 - 16:37

Μετα το Bounen no Xamdou που το καταχαρηκα επιασα Cowboy Bebop. ειναι ευχαριστο, καλοστημενο, γρηγορο και ανηθικο. μου αρεσει.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2895 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 24 October 2009 - 20:29

nyan koi ep 3: meeewwww :3 :3 για harem καλο ειναι, ελαφρυ και εχει ενα δυο στοιχεια που δε το κανουν ιδιο με ολα τα αλλα.

seitokai no Ichizon ep3: το παρακαναν με τα references ειναι σαν να μην εχει τιποτα δικο του, βλεπετε σχετικα ευχαριστα ομως.

kimi ni todoke ep3: απιστευτο shoujo μια απο τις must σειρες της season

+ τα αλλα ongoing ( μπορειτε να τα δειτε στη sig )