Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2896 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2009 - 21:07

recently~
Kimi ni todoke.cutest thing I've watched recently holyshi- ;w; *is rooting for the two*

Aoi Bungaku. Episode one definitely makes you crave for more :o can't wait for the next stories. :3 επισης.. βλεποντας -τελικα- το Ningen Shikaku σε ανιμε μορφη πρωτα,makes even more intrigued to see how the movie will turn out to be. :o

Darker than Black: Ryuusei no Gemini. "Feeling it" more that season one μολις με 3 επεισοδια srsly. :P

Eureka 7 movie. Θα αρκεστω στο 'good night.sleep tight.young lovers' ;w;
to tell the truth,μεχρι να συνηθησω το pace και τις "αλλαγες" της ταινιας μου εμοιαζε με AU fic or sth XD αλλα μετα εστρωσε~ and it was pretty cool. :3 fairy Nirvash and theEnd socuteomg alskj X3

also watching FMA: Brotherhood(damn so good <3) and Umineko every week~ ^^;;
and still can't decide what to do with Kobato and Nyan Koi :P

#2897 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2009 - 15:43

Μετα απο κανα μηνα που ειχα να δω τελιωμενο anime επιασα το eve no jikan.I like it so far.

qzMHWHd.png

#2898 arkoudi

arkoudi

oro?

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 00:52

Τελείωσα το Xam'd Lost Memories το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και ξεκινάω το Freedom. Αν και αυτά που έχουν cgi δεν τα συμπαθώ ιδιαίτερα, αυτό φαίνεται ενδιαφέρον και μιάς και είπα cgi είδα και το Mallice Doll...ήταν λίγο μυστήριο αλλά καλό θα έλεγα :)

#2899 Hat-tan

Hat-tan

Shamo

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 08:54

nyan koi! μου αρεσει πολυ.. εχω δει μονο 4 επισοδια btw..

#2900 oremo

oremo

Starting...

• Members
  • 19 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 13:52

Right now I watch:Spice and wolf,11 eyes,darker than black 2.

Spice and wolf:Avery beautiful anime with an interesting story, it's seinen, and with a little romance so if you want action i don't think this will do.

11 Eyes: A new anime with an interesting story and a lot of magic fights and ecchi:nbleed:
untill now it's been aired only 4 episodes.

Darker than black 2 twins of the meteor:The story continues after the events of the first DTB.
If you've seen the first you'll love the 2nd,if not start watching the 1st!

:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
英語で書いていかっこいい だから。

#2901 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 14:55

Εχθες τελειωσα την πρωτη season του Code Geass.H αληθεια ειναι στην αρχη το βρηκα πολυ βαρετο κ ηθελα να το παρατησω στο 9ο επειδοσιο.Γενικα τα mecha anime τα σιχαινομαι.Στο τελος ομως αποδειχτηκε αρκετα ενδιαφερον.Πιο πολυ με παρακινησε να το συνεχισω ο χαρακτηρας κ η προσωπικοτητα του Lelouch,η οποια θυμιζει αρκετα αυτη του Yagami Lighto.Τωρα ξεκινησα την δευτερη season( R2).Ελπιζω να αξιζει.

#2902 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 16:25

Χθες τελειωσα το Pumpkin Scissors και τωρα επιασα το Samurai Champloo το οποιο παροτι εχω δει μονο το πρωτο επ με εχει ηδη πωρωσει που να δω και τα υπολοιπα δηλαδη.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#2903 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 22:54

Ειμαι στη μεση της δευτερης σεζον του spice&wolf.Αν και με χαλασαν τα νεα OP-ED (τα κομματια της πρωτης σεζον εχουν μεινει ανεξιτηλα στα playlist) τα υπολοιπα ειναι οπως τα αφησαμε (και ισως καλυτερα).Λετε τη σημερον ημερα ο lawrence να ηταν golden boy? :oo:

#2904 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 23:09

Τελειωσα με Code Geass R2.Απλα τα εσπαγε!
Τωρα ξεκινησα τα Claymore k Pandora Hearts.Αρκετα υποσχομενα κ τα δυο.Ελπιζω να μην με απογοητευσουν.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#2905 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 01:55

τελειωνω το kujibiki unbalance σημερα, με κουρασε ομολογω

#2906 catherine

catherine

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 18:35

Έχω δει μονο το death note το οποιο δεν υπάρχει!! Μου προτείνατε το code geass... Χτες είδα τα 5 πρώτα επισόδεια και δεν καταλαβαίνω σε τι μοιάζει με το death note πέρα απο τον Lelouch που ειναι αντιγραφη του Light.. Δεν μου κανει η καρδια να το ξαναδω.. κι αυτα τα 5 επισοδεια με το ζορι τα είδα

#2907 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 13:30

βασικά αν το προχωρήσεις θα καταλάβεις ότι ο πρωταγωνιστής έχει πολλά κοινά στοιχεί αμε τον Light ... και αυτό είναι το κοινό του .... δεν είναι τοσο "ρεαλιστικό" όσο το Death Note και γενικά δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το Death Note περισσότερο απο το Code Geass.
Άσε που το Death Note Μόνο καλό σενάριο είχε και αυτό όχι πάντα...

εγώ είδα το πρώτο επεισόδιο του twelve kingdoms...μετά κοιμήθηκα.

#2908 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 13:50

μετα το μαμαουα Cowboy Bebop ( αν και η ταινια δεν με ξετρελανε στο τελος της... ), συνεχιζω με Kemonozume... χολυ φακ και ολα ωραια...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2909 Kurosaki_Ichigo84

Kurosaki_Ichigo84

Radical Dreamer

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 14:41

βλεπω το .hack//sign το οποιο ΤΑ ΣΠΑΕΙ δεν το εχω τελιωσει αλλα ειναι μαματο
Pitiful demon let your soul be saved from this goddamned fillers
Kiseki wa kanau hazu!!!

#2910 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 16:05

Kampfer : Episode 6. Seductive student council president , need I say more?

Darker than BLACK 2 : Episode 5. Living the dream etc.

Umineko : Episode 9. Με το ζόρι έφτασα ως εδώ και μάλλον οδεύει προς drop.
Rewatching Macross F [Blu ray] : Deculture!!!:wooi2:

6czp.jpg