Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2566 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 30 May 2009 - 16:19

ξεκίνησα το charadys daily joke [17ο ep],αλλά δεν το έχω βρει αστείο μέχρι στιγμής.έξυπνο ίσως.

ΔΕΝ ειναι αστειο:Ρ απλα σε αφηνει καπως :oo:

#2567 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 01 June 2009 - 11:05

τελείωσα το Mai-Hime υπέροχη μουσική και animation απολαυστικότατοι χαρακτήρες σωστές δόσεις κωμωδίας δράσης και δράματος ^^ το τέλος ήταν κάπως βιαστικό αλλά ωραίο.

τέλος και το Midori no Hibi πρωτότυπο δεν λέω και είχε γέλιο σε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήταν και τπτ που με τρέλανε ...

εξακολουθώ να βλέπω Zeta Gundam ... ο τύπος που έγραψε τούς διαλόγους πρέπει να τα έπινε κατά την ώρα της δουλείας ...σίγουρα πράματα !!!

και ξεκίνησα το Shion no Ou είμαι ακόμα στο 4ο επεισόδιο αλλά έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, οι μηδενικέ μου γνώσεις γύρο από το Shogi ως τώρα δεν φαίνεται να χαλάνε το enjoyment XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2568 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 June 2009 - 12:26

just finished watching Now and then, here and there.
just epic, words are not enough.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2569 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 01 June 2009 - 12:30

Hajime no ippo the fighting απλά τέλειο προσπαώ να το τελειώσω για να αρχίσω το New challenger

MbcN7u5.png

#2570 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 June 2009 - 12:31

Τελειώσα το Ten ten. Φοβερή ιστορία (για Martial arts anime) και είχε όσα στοιχεία με έκαναν να κολλήσω με τα anime. Οπότε λογικό το ότι ξενύχτησα για να το τελειώσω και ότι ξεκίνησα και το manga.
Το υπερβολικό fanservice δε με χάλασε καθόλου για κάποιο περίεργο λόγο.

#2571 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 03 June 2009 - 13:46

Τελείωσα το nodame cantabile,πολύ καλά στοιχεία romance comedy και με πολύ κλασσική μουσική^^

Τώρα ασχολούμαι με το Code Geass,τι να πώ ... ΚΟΡΥΦΑΙΟ εώς τώρα για να δούμε!
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#2572 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 June 2009 - 00:51

τωρα βλεπω tekkaman η αλλιως teknoman...ειμαι στο επεισοδιο 10 μεχρι στιγμης πολυ καλο...πρεπει να το εδειχνε και παλια στο star...

#2573 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 05 June 2009 - 01:02

currently watching hyakko.
μετρια πραγματα. θα δειξει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2574 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 June 2009 - 02:23

currently watching Hyakko.
μετρια πραγματα. θα δειξει

Give it some time.
Εμένα από το 3ο ep. και μετά, μου άρεσε όλο και περισσότερο.
Posted Image
Posted Image

#2575 DoT-ToD

DoT-ToD

D. oTaKu MaN

• Members
  • 10 posts

Posted 05 June 2009 - 07:44

αυτες τις μερες βλεπω code geass :wooi2:ειναι φοβερο γιατι εχει αρκετο mecha(gundam) :dazed: και το γελιο του kira που ολοι λατρεψαμε στο death note :hahaha:
A HELL OF A COMBINATION :riiight:------>

#2576 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 05 June 2009 - 20:31

Ολοκλήρωσα το Midori no Hibi (να την είχα εγώ δεξί χέρι και θα σού 'λεγα μετά τι θα την έβαζα να μου κάνει, χεχεχεχε). Εντάξει, ανάλαφρη κομεντί κλπ κλπ κλπ. Βλέπετε ευχάριστα, περνάει η ώρα, γελάς... Ειδικά η σάτιρα στους οτακου είναι απίστευτη, όλα τα λεφτά. Anime που σατιρίζει τους φανατικούς των anime...

Αλλά πολύ νιάου νιάου τελευταία με τα anime που έτυχε και είδα. Αυτό το Σ.Κ. θα κάτσω να δω Mnemosyne, που μου πρότεινε μια μικρή και αθώα οτακου να δω...

#2577 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 June 2009 - 23:31

Ολοκλήρωσα το Midori no Hibi (να την είχα εγώ δεξί χέρι και θα σού 'λεγα μετά τι θα την έβαζα να μου κάνει, χεχεχεχε). Εντάξει, ανάλαφρη κομεντί κλπ κλπ κλπ. Βλέπετε ευχάριστα, περνάει η ώρα, γελάς... Ειδικά η σάτιρα στους οτακου είναι απίστευτη, όλα τα λεφτά. Anime που σατιρίζει τους φανατικούς των anime...

ειχε βγει και ενα συντομο ero manga που αφορουσε αυτο το σεναριο. Πολυ γελιο. εγω το manga ειχα διαβασει και το βρηκα απιστευτα αστειο. Το anime ουτε καν το ειδα.

#2578 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 05 June 2009 - 23:39

βλέπω το Nogizaka Haruka no Himitsu(8/12). Ειμαι κομματάκι διχασμένος..Αρχικά θα ειχε φάει drop απο το 3ο επεισόδιο,αν δεν ήμουν της αποψης να μην κάνω τίποτα drop, αλλα και μέχρι τώρα που το βλέπω δεν εχω αλλάξει και πολύ γνώμη. Το σενάριο απλά δεν υπάρχει, ειναι εντελώς οτι να'ναι, οι χαρακτήρες τρελό κλισέ και οι διάλογοι απλά για γέλια! Ο σεναριογράφος είναι εγκεφαλικά νεκρός! Απο την άλλη όμως είχε αρκετές αστείες σκηνές που βγάζουν γέλιο πολύ ευκολα,για αυτό προβληματίζομαι..πως μπορεί να κάνει ο αλλος τόσο ωραίες τις αστείες σκηνές και ολα τα αλλα να είναι επιπέδου 5χρονου..Anyway θα παλέψω μέχρι το τέλος και θα το δώ!

Είδα και τα 2 πρώτα του Black Lagoon.. αυτό μαλιστα! εδώ θα περάσουμε καλά!!:P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2579 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 June 2009 - 21:53

Αλλά πολύ νιάου νιάου τελευταία με τα anime που έτυχε και είδα. Αυτό το Σ.Κ. θα κάτσω να δω Mnemosyne, που μου πρότεινε μια μικρή και αθώα οτακου να δω...

Αλήθεια πέρασε και σε άλλον αυτή η σκέψη από το νου ; Ευτυχώς , γιατί νόμιζα ήμουν ο μόνος.

Currently watching ...

Διαφορικές εξισώσεις...:bike:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2580 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 06 June 2009 - 22:12

Currently watching ...

Διαφορικές εξισώσεις...:bike:

πρέπει να έιναι πολύ ecchi αυτό... μαλλον school-drama-ecchi :deadga6:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά