Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2596 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 17:50

Μμμ... έχω κάνα δίμηνο :shock: να κάνω login, οπότε δεν ξέρω από πού να αρχίσω, αναπόφευκτα όλο και κάτι θα ξεχάσω!

Η αλήθεια είναι ότι από όταν τελείωσα το Legend of the Galactic Heroes, αμέσως πριν φύγω για Πασχαλινές διακοπές, η διάθεσή μου για παρακολούθηση anime μειώθηκε κατά 90%. Βάλτε και την πολυήμερη απουσία μακριά από υπολογιστές, βάλτε και τις μαζεμένες υποχρεώσεις αμέσως μετά, βάλτε και το ότι έμεινα από χώρο στο σκληρό δίσκο... you get it. :P

Για το Legend of Galactic Heroes, αν αυτο που σε τραβηξε ηταν η αναπτυξη των χαρακτηρων περισσοτερο και το οτι βασιζεται σε λεπτομερη αφηγηση νουβελας, παρα το οτι ειναι space opera, κατι αναλογο αλλα σε πολυ καλυτερο βαθμο, το πετυχαινουν και οι σειρες του Nippon Animation (World Masterpiece Theater), ιδιως αυτες του 70.

Βεβαια το αν θα τις δεις εξαρταται απο το αν σου αρεσει η κλασσικη λογοτεχνια για νεους. Αν ομως ναι, ο ρεαλισμος στις σειρες αυτες ειναι εφαμιλλος της LOGH και μαλιστα την ξεπερνα, αν αναλογιστεις πως απεικονιζει κοινωνιες και χαρακτηρες μεταξυ του διαστηματος 1850-1900 και οχι εναν κοσμο επιστημονικης φαντασιας.

#2597 OverPowered

OverPowered

Ermm...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 18:54

Αρχισα το hunter x hunter και παρολο που στην αρχη ελεγα να το κανω drop,τελικα του εδωσα μια ευκαιρια και δε το μετανιωσα.Δεν μπηκε βεβαια στα top μου αλλα μερικα στοιχεια του,οπως η αναλυση στις μαχες και μερικοι αξιοσημειωτοι χαρακτηρες(Hisoka),το κανουν ενα shounen που αξιζει να το δει ενας fun του ειδους.

Ειδα και το Samurai Champloo.Μου ειχαν πει οτι ουσιαστικα απουσιαζει σεναριακη εξελιξη και οτι αποτελειται απο αυτοτελη επεισοδια κατα κυριο λογο,γεγονος που με απονθαρυνε να το αρχισω.Τελικα με πεισανε :bahhh: και μπορω να πω οτι ειναι αναλαφρο,απροβλεπτο και εθιστικο.Οι χαρακτηρες ειναι ενας και ενας και παροτι τελειως διαφορετικοι,η χημεια μεταξυ τους ειναι καταπληκτικη.Επισης το animation(κυριως οι εκφρασεις συναισθηματων στα προσωπα) και οι μαχες ειναι φοβερα.

Τελος ειδα και το Serial experiments Lain.Καμια σχεση με τα 2 προηγουμενα:hahaha:.Για να το αναλυσω θα μπορουσα να γραπσω εκθεση,ειναι τοσο πολυπλοκο και "περιεργο".Εχει να κανει με το διαδικτυο και την εννοια της πραγματικοτητας,την οποια την βλεπουμε μεσα απο τα ματια της Lain.Στη πορεια χανεις τη μπαλα τι ειναι "αληθινο" και τι οχι.Καθε επεισοδιο ασχολειται με διαφορα θεματα οπως η θρησκεια,η κοινωνια,η τρελα κλπ. ενω παραλληλα βομβαρδιζεσαι απο αναπαντητα ερωτηματα(τι,πως,γιατι),με την πλειοψηφια αυτων να ειναι στη κριση του θεατη να τα εξηγησει.
Ειναι ενα anime που σιγουρα θα το ξαναδω.Πολλοι το παρομοιαζουν με το NGE και δεν εχουν και αδικο,εγω παντως το βρισκω ανωτερο καθως θιγει πιο αληθοφανης καταστασεις και δεν ειναι δυσνοητο ως αυτοσκοπος.
All that is needed for evil to succeed is for good men to do nothing. [E.B]

#2598 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 21:39

Τα 2 Encore tou Ichigo Mashimaro

Απλά τα σπασε. Καλύτερα από τα προηγούμενα Ova, πολύ γέλιο, μακάρι να βγάλουνε κι άλλα.

#2599 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 00:30

gundam seed...το καλυτερο μεχρι στιγμης κατα την αποψη μου....και τωρα παμε για το gundam seed destiny το οποιο μου εχουν πει ειναι πατατα...

#2600 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 20:07

Monster.... Μου το πρότεινε αν δεν κάνω λάθος η iristella και απλά τα Σ Π Α Ε Ι... !!!

#2601 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 20:43

gundam seed...το καλυτερο μεχρι στιγμης κατα την αποψη μου....και τωρα παμε για το gundam seed destiny το οποιο μου εχουν πει ειναι πατατα...

gundam 00 εχεις δει ? αν δεν εχεις δει τοτε δες ειναι ενα απο τα τελευτεα gundam που εχουν βγει για την ακριβια βγηκε το 2007 και εχει πολυ καλο χρωμα! σου το συνιστω εγω ποροθηκα, ηδικα η δευτερη σεζον ειναι φοβερη κανε υπομονη θα σου αρεσει!:wooi2:

ezgif.com-resize.gif

#2602 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 21:19

και για αλλη μια φορα να πουμε σε αυτο το σημειο, οτι κανενα αλλο GUNDAM δεν πιανει χαρτωσια, ουτε μεχρι τους αστραγαλους δεν φτανει, μπροστα στο 0079. και ΕΙΔΙΚΑ το 00 που εχει πιο πολλες σεναρικες τρυπες και απο το σουρωτηρι που εχω για τα μακαρονια.
προτεινω λοιπον, να δειτε και το 0079 και ΜΕΤΑ να εκφερετε γνωμη.

Υ.Γ. μην μπερδευτειτε απο τον πληθυντικο στην αρχη. δεν δηλωνει πληθος, αλλα ματαιοδοξια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2603 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 21:31

:tensai: Εγώ μόλις τώρα τελίωσα το ELFEN LIED:wooi2: και τώρα ξεκείνησα το VAMPIRE KNIGHT!!!:wooi2:
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#2604 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 22:11

gundam 00 εχεις δει ? αν δεν εχεις δει τοτε δες ειναι ενα απο τα τελευτεα gundam που εχουν βγει για την ακριβια βγηκε το 2007 και εχει πολυ καλο χρωμα! σου το συνιστω εγω ποροθηκα, ηδικα η δευτερη σεζον ειναι φοβερη κανε υπομονη θα σου αρεσει!:wooi2:

οχι ρε το gandam 00 τι πατατα ηταν...μου τι εσπαγε οτι λεγανε τα ονοματα μαζι και το επιθετο...
Spoiler:

#2605 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 22:19

Το Vampire Knight ειναι τέλειο!

#2606 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 22:37

Finished the Shinesman OVA's...

Μην τα δειτε ποτε!Power Rangers με Animation ηταν,ασε που ειχαν ολοι κατι ελεεινα χρωματα εκτος απ'τον κοκκινο.Το μονο καλο ηταν το opening που το τραγουδουσε αυτος που τραγουδουσε το opening του Dragonball Z:kawaii:!

Δειτε το μονο αμα θελετε να δειτε μια παρωδια στους power rangers και εχετε ελευθερο χρονο να καψετε εγκεφαλικα κυτταρα..

Berserk___Gatsu.jpg

#2607 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 01:54

Αρχισα το Gundam και το Pandora Hearts με το οποιο και κολλησα! ειδα 11 επισοδεια σε 2 μερες γτ φυσικα βρμ να διαβασω!
Pandora Hearts FTW!!!! :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2608 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 15:01

βλεπω το hakaba kitarou.. οχι κατι το ιδιατερο αλλα τουλαχιστον με εχει κανει να χαμογελασω αρκετες φορες...
kamen no maid guy... καλοοοοο:nbleed:

#2609 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 15:56

barefoot gen= κλαμα συνεχεια...αξιζει.

shion no ou δεν το περιμενα να με αποροφησει ετσι...σε οποιον αρεσε το hikaru no go θα του αρεσει και αυτο.

#2610 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2009 - 18:13

Μολις τελειωσα το FullMtal Alchemist , το 1ο...
Μου αρεσε παρα πολυ και ας μην ειναι η ιστορια η original του manga...
Ανετα μπαινει στο τοπ5 μου.....
Παρα πολυ καλη...
Και την ειχα παρει με κακο ματι ειναι η αληθεια. Πιστευα οτι ηταν πολυ overated... Και μου αρεσε και το τελος παρα πολυ, αν και σε πολλους εχω διαβασει δεν τους αρεσε...
Απο μενα παιρνει 8/10.
Πολυ καλο!!