Εχω και το Sayonara Zetsuboy Sensei που δεν εχω δει για να τα βλέπω εναλλαξ μη μου πέσει βαρύΌσο για το Saikano ... έχε και κάνα comedy δίπλα για ώρα ανάγκης XDDD
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 26 May 2009 - 10:07
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 26 May 2009 - 10:13
Εχω και το Sayonara Zetsuboy Sensei που δεν εχω δει για να τα βλέπω εναλλαξ μη μου πέσει βαρύ
στην πραγματικοτητα ο zetsubou sensei ειναι πιο βαρυς σαν περιεχομενο απο το saikano:hahaha:
απλα ειναι μεταμφιεσμενος σε παρωδια
Edited by Sunabouzu, 26 May 2009 - 10:21.
Posted 26 May 2009 - 10:27
στην πραγματικοτητα ο zetsubou sensei ειναι πιο βαρυς σαν περιεχομενο απο το saikano:hahaha:
απλα ειναι μεταμφιεσμενος σε παρωδια

E τοτε το μόνο που μένει είναι να κλειδώσω τα μαχαίρια

Posted 27 May 2009 - 05:05
Mην ακους εγω πριν απο λιγο καιρο το τελειωσα και το βρηκα μια χαρα καμια σχεση με Saikano οταν το ειχα ει εκανα μια δυο μερες να συνελθω αντιθετα το Sayonara Zetsuboy Sensei το βρηκα πολυ δασκεδαστικο και ενδιαφερον κυριως η πρωτη σεζον και τα ova οπου βασιζονται πολλη στους χαρακτηρες στην δευτερη καπως αρχισε να ξεφευγει σε μερικα επεισοδια αλλα οπως ειπε και ο Sunabouzu μπορει να ασχοληται με σοβαρα θεματα αλλα τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο που σε διασκεδαζει και σε προβληματιζει αν και μερικα θεματα εχουν να κανουν περισοτοερο με την ιαπωνικη κοινωνια αλλα προσφερουν τροφη για σκεψη αλλα χωρις να σε κουραζει.
:frozen:
E τοτε το μόνο που μένει είναι να κλειδώσω τα μαχαίρια:P:deadga6:
Τωρα αρχιζω Aquarion αν τα mecha δεν με πολυτραβανε.
Posted 27 May 2009 - 21:20

2 μικρές μικρές ενστάσεις μόνο:
Posted 27 May 2009 - 22:22
ranma 1\2 dropped στο επ.80 δεν πηγαινε αλλο ηταν σαν να εβλεπα μονο φιλλερς...καθολου πλοκη...πρεπει να ειχαν προβλημα με τις ιδεες...
Posted 27 May 2009 - 22:59
Το ανιμε ειναι φοβερο, συνδυαζει χιουμορ/αγαπη/φιλια και ολα αυτα τα στοιχεια.... ολοι οι χαρακτηρες ειναι φοβεροι, ο ενας σαρεσει πιο πολυ απο τον αλλο...
Οποιος θελει κατι χαλαρωτικο να το δει οπωσδηποτε, αλλα σας προιδοποιω σε παρα πολλες σκηνες θα σας πιασουν τα ζουμια ετος απο το αφθονο γελιο.
Special A ειναι τελειο
Posted 28 May 2009 - 12:09
1-2 episodes per day just to blow some steam and relax from studying.
after all Kazami Mizuho blows your steam, if you know what i mean...
Posted 29 May 2009 - 08:27
πολύ καλό anime.και πολύ κλάμα στα 2 τελευταία επισόδεια.
μπήκε στο top 15 των αγαπημένων μου anime.
μου άρεσε πολύ η αποφυγή των τυπικών κλισέ που βλέπουμε συνήθως.
ιδιαίτερη υπόθεση,ξεχωριστοί και πολύ δυναμικοί χαρακτήρες.
μόνο δύο πράγματα με "χάλασαν" κάπως αν και ίσως καλύτερα γιατί αν συνέβαιναν θα ήταν αναμενόμενα
Posted 29 May 2009 - 14:12
Posted 29 May 2009 - 15:30
Κάτσε ρε συ, έχει ψωμί ακόμα. Το anime είναι βασισμένο στο 1ο βιβλίο σειράς 10 βιβλίων. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί σε anime κάποτε, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε. Πρόσφατα μάλιστα βγήκε στα αγγλικά το 2ο βιβλίο που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που τελείωσε το anime.μόλις πριν ένα λεπτό τελείωσα το seirei no moribito.
πολύ καλό anime.και πολύ κλάμα στα 2 τελευταία επισόδεια.
μπήκε στο top 15 των αγαπημένων μου anime.
μου άρεσε πολύ η αποφυγή των τυπικών κλισέ που βλέπουμε συνήθως.
ιδιαίτερη υπόθεση,ξεχωριστοί και πολύ δυναμικοί χαρακτήρες.
μόνο δύο πράγματα με "χάλασαν" κάπως αν και ίσως καλύτερα γιατί αν συνέβαιναν θα ήταν αναμενόμεναSpoiler:
Το ίδιο έχει συμβεί και στο 12 kingdoms ένα επίσης πολύ καλό anime, αν και εκεί προχωρήσανε την ιστορία μέχρι την μέση της σειράς βιβλίων.
Οπότε τι manga, τι βιβλίο. Ας βγούνε πρώτα (ή ας μάθω ιαπωνικά) και σου λέω εγώ.

Posted 29 May 2009 - 19:24

Posted 29 May 2009 - 23:51
επισης αρχισα και το tenge toppa gurren laggun ta πρωτα που ειδα μου αρεσε πολυ κλασικο shonen telos τελειωσα
Να σε δω όταν το τελειώσεις και κάνεις πάλι Post εδώ για τις τελικές εντυπώσεις

Posted 30 May 2009 - 10:55

EDIT:
Δράμα είναι!

Πάντως η μουσική και στα 3(air,clannad,Kanon) είναι καταπληκτική! εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά
Edited by papp0us, 30 May 2009 - 15:54.
Posted 30 May 2009 - 16:10