Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2551 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 26 May 2009 - 10:07

Όσο για το Saikano ... έχε και κάνα comedy δίπλα για ώρα ανάγκης XDDD

Εχω και το Sayonara Zetsuboy Sensei που δεν εχω δει για να τα βλέπω εναλλαξ μη μου πέσει βαρύ

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2552 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 26 May 2009 - 10:13

Εχω και το Sayonara Zetsuboy Sensei που δεν εχω δει για να τα βλέπω εναλλαξ μη μου πέσει βαρύ

στην πραγματικοτητα ο zetsubou sensei ειναι πιο βαρυς σαν περιεχομενο απο το saikano:hahaha:
απλα ειναι μεταμφιεσμενος σε παρωδια

Edited by Sunabouzu, 26 May 2009 - 10:21.

#2553 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 26 May 2009 - 10:27

στην πραγματικοτητα ο zetsubou sensei ειναι πιο βαρυς σαν περιεχομενο απο το saikano:hahaha:
απλα ειναι μεταμφιεσμενος σε παρωδια

:frozen::frozen::frozen:
E τοτε το μόνο που μένει είναι να κλειδώσω τα μαχαίρια:P:P:deadga6:

#2554 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 27 May 2009 - 05:05

:frozen::frozen::frozen:
E τοτε το μόνο που μένει είναι να κλειδώσω τα μαχαίρια:P:P:deadga6:

Mην ακους εγω πριν απο λιγο καιρο το τελειωσα και το βρηκα μια χαρα καμια σχεση με Saikano οταν το ειχα ει εκανα μια δυο μερες να συνελθω αντιθετα το Sayonara Zetsuboy Sensei το βρηκα πολυ δασκεδαστικο και ενδιαφερον κυριως η πρωτη σεζον και τα ova οπου βασιζονται πολλη στους χαρακτηρες στην δευτερη καπως αρχισε να ξεφευγει σε μερικα επεισοδια αλλα οπως ειπε και ο Sunabouzu μπορει να ασχοληται με σοβαρα θεματα αλλα τα παρουσιαζει με τετοιο τροπο που σε διασκεδαζει και σε προβληματιζει αν και μερικα θεματα εχουν να κανουν περισοτοερο με την ιαπωνικη κοινωνια αλλα προσφερουν τροφη για σκεψη αλλα χωρις να σε κουραζει.
Τωρα αρχιζω Aquarion αν τα mecha δεν με πολυτραβανε.

#2555 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 27 May 2009 - 21:20

Λοιπόν βλέπω Saikani(7/13) και είναι απλά μεγαλειώδες!Αν μάλιστα συνεχιστει όπως φαντάζομαι θα τα σπάει αγρια!Σεβομαι τις γνώμες πολλών που λένε οτι δεν τους αρέσει..αλλα οτι και να λέτε εγώ εχω δίκιο και η σειρά ειναι κορυφή!:Blissfull::Blissfull:

2 μικρές μικρές ενστάσεις μόνο:
Spoiler:

#2556 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 27 May 2009 - 22:22

tenshi na konamaiki ep.10 μεχρι στιγμης καλο και αστειο...

ranma 1\2 dropped στο επ.80 δεν πηγαινε αλλο ηταν σαν να εβλεπα μονο φιλλερς...καθολου πλοκη...πρεπει να ειχαν προβλημα με τις ιδεες...

#2557 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 27 May 2009 - 22:59

Μολις χθες αρχισα και σημερα τελειωσα το Special A.
Το ανιμε ειναι φοβερο, συνδυαζει χιουμορ/αγαπη/φιλια και ολα αυτα τα στοιχεια.... ολοι οι χαρακτηρες ειναι φοβεροι, ο ενας σαρεσει πιο πολυ απο τον αλλο...
Οποιος θελει κατι χαλαρωτικο να το δει οπωσδηποτε, αλλα σας προιδοποιω σε παρα πολλες σκηνες θα σας πιασουν τα ζουμια ετος απο το αφθονο γελιο.
Special A ειναι τελειο

#2558 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 May 2009 - 12:09

currently REwatching Onegai Teacher
1-2 episodes per day just to blow some steam and relax from studying.
after all Kazami Mizuho blows your steam, if you know what i mean...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2559 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 29 May 2009 - 08:27

μόλις πριν ένα λεπτό τελείωσα το seirei no moribito.
πολύ καλό anime.και πολύ κλάμα στα 2 τελευταία επισόδεια.
μπήκε στο top 15 των αγαπημένων μου anime.
μου άρεσε πολύ η αποφυγή των τυπικών κλισέ που βλέπουμε συνήθως.
ιδιαίτερη υπόθεση,ξεχωριστοί και πολύ δυναμικοί χαρακτήρες.
μόνο δύο πράγματα με "χάλασαν" κάπως αν και ίσως καλύτερα γιατί αν συνέβαιναν θα ήταν αναμενόμενα
Spoiler:

#2560 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 29 May 2009 - 14:12

Currently watching Tenjou Tenge. Mindless anime is mindless but fun τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να με ενοχλεί το fanservice, η βλακεία της Aya και το ότι δεν έχουν κάποιο σκοπό που πολεμάνε.

#2561 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 May 2009 - 15:30

μόλις πριν ένα λεπτό τελείωσα το seirei no moribito.
πολύ καλό anime.και πολύ κλάμα στα 2 τελευταία επισόδεια.
μπήκε στο top 15 των αγαπημένων μου anime.
μου άρεσε πολύ η αποφυγή των τυπικών κλισέ που βλέπουμε συνήθως.
ιδιαίτερη υπόθεση,ξεχωριστοί και πολύ δυναμικοί χαρακτήρες.
μόνο δύο πράγματα με "χάλασαν" κάπως αν και ίσως καλύτερα γιατί αν συνέβαιναν θα ήταν αναμενόμενα

Spoiler:

Κάτσε ρε συ, έχει ψωμί ακόμα. Το anime είναι βασισμένο στο 1ο βιβλίο σειράς 10 βιβλίων. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί σε anime κάποτε, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε. Πρόσφατα μάλιστα βγήκε στα αγγλικά το 2ο βιβλίο που συνεχίζει την ιστορία από εκεί που τελείωσε το anime.
Το ίδιο έχει συμβεί και στο 12 kingdoms ένα επίσης πολύ καλό anime, αν και εκεί προχωρήσανε την ιστορία μέχρι την μέση της σειράς βιβλίων.

Οπότε τι manga, τι βιβλίο. Ας βγούνε πρώτα (ή ας μάθω ιαπωνικά) και σου λέω εγώ.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#2562 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 May 2009 - 19:24

εγω βλεπω το city hunter πολυ αστειο μεχρι το 19 που εχω δει αλλα λιγο πολυ ολο το ιδιο γινεται ,το burst angel poy einai στο νεο τοκυο μετα απο καποια 100δες χρονια μεχρι στιγμης καλο αν και δεν εχει καποιο μαιν στορυ.επισης αρχισα και το τtenge toppa gurren laggun ta πρωτα που ειδα μου αρεσε πολυ κλασικο shonen telos τελειωσα τα umisho to οποιο ηταν απλα ενα ανιμε για να γελας και το καταφερε μια χαρα για εμενα και το vampire princess myou kalo ανιμε αν και η ιστορια εξελισεται στα τελευταια επεισοδεια κυριως και επισης ειναι και αρκετα σκοτεινο.ΑΑΑΑΥΤΑΑΑ:frozen:

#2563 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 29 May 2009 - 23:51

επισης αρχισα και το tenge toppa gurren laggun ta πρωτα που ειδα μου αρεσε πολυ κλασικο shonen telos τελειωσα

Να σε δω όταν το τελειώσεις και κάνεις πάλι Post εδώ για τις τελικές εντυπώσεις:hehehe:

#2564 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 30 May 2009 - 10:55

Kanon 2006(6/24) H αρχή του ειναι αρκετα ίδια με το Clannad..ελπίζω η συνεχεια να μην είναι γιατι δεν ειμαι για δράματα τώρα:P:P εχουμε και εξεταστική!Και η μανία αυτής της εταιρίας παραγωγής να μην βάζουν μύτη στους θυλυκούς χαρακτήρες! ελεος!:P

EDIT:
Δράμα είναι!:frozen::frozen::frozen:!
Πάντως η μουσική και στα 3(air,clannad,Kanon) είναι καταπληκτική! εχουν κάνει πολύ καλή δουλειά

Edited by papp0us, 30 May 2009 - 15:54.

#2565 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 30 May 2009 - 16:10

ξεκίνησα το charadys daily joke [17ο ep],αλλά δεν το έχω βρει αστείο μέχρι στιγμής.έξυπνο ίσως.