Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2446 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 May 2009 - 00:27

περα απο τα ongoing, kaze no stigma.Καλη σειρα, περισσοτερα μολις την τελιωσω στο αντιστοιχο Thread.

qzMHWHd.png

#2447 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 May 2009 - 00:55

Έχουμε και λέμε:
Σε σχέση με το προηγούμενο ποστ μου.
Τελικά το Shounen Onmyouji γίνεται λίγο καλύτερο από άποψη υπόθεσης στο 2ο μισό του. Πάνω όμως που αρχίζει το ενδιαφέρον τελειώνει. Στα novels η ιστορία συνεχίζεται.
Το Casshern sins μου άρεσε πολύ από την αρχή ως το τέλος.

Από κει και πέρα είδα(Θα τα πω αναλυτικά στα ανάλογα thread):
Sky crawlers. Πολύ καλή ταινία.
Texhnolyze. Μου άρεσε πολύ. Πολύ σκοτεινό. Η σκηνοθεσία είναι εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα. Προσοχή, το 2ο μισό είναι πολύ καταθλιπτικό όμως.
Detroit metal city. Πολύ γέλιο! Χοντρό χιούμορ όμως που μπορεί να παρεξηγηθεί. Be warned!

Τώρα θα δω το Vampire Hunter D - Bloodlust και μετά θα ξεκινήσω mushishi.

Edited by Nighteyes, 04 May 2009 - 01:03.

Posted Image

Posted Image

#2448 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 May 2009 - 03:18

Τρειςημιση μηνες μετα το τελευταιο μου ποστ εδω (ας οψεται η θεαση ολων των σεζον των X-Files) αξιωθηκα να δω την πρωτη σεζον Slayers. Εχει πολυ γελιο η σειρα, ειδικα αφου κοροϊδευει τα κλισε των action anime, και κερδιζει πολλους ποντους επειδη ειναι σε καθαρο D&D περιβαλλον. Βουρ για το Slayers Next τωρα.

Παραλληλα επιασα το Naruto Shippuuden που το ειχα αφησει καναν χρονο και εφτασα ως το 96. Εχει και τα καλα του εχει και τα κακα του, παντως την πρωτη σεζον δεν τη φτανει..
Posted Image

#2449 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 04 May 2009 - 12:33

Άλλο ένα ταξίδι ολοκληρώθηκε και κατά τις μετακινήσεις μπόρεσα να δω το Astro Fighter Sunred! Εντάξει, πολύ πρωτότυπο και ξεκαρδιστικό anime, ενώ έβαλε ακόμα και σε εμένα το "σκουλήκι'" να ασχοληθώ με την μαγειρική! :hahaha:

Μου άρεσε επίσης και για τεχνικούς λόγους: Αυτό το anime είναι ο ορισμός του "Illustrated Radio", δηλαδή πολλοί διάλογοι με μινιμαλιστικό animation!

Πάντως, δύσκολες εποχές για τα τέρατα...

#2450 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 04 May 2009 - 12:46

Sayonara Zetsubou Sensei, 5-8. LOL, LOL και ξανά LOL! Harem/randomness/satire κωμωδία με χίλια δύο μηνύματα από πίσω. Βαθιά σειρά κι ας μη της φαίνεται. Σταθερά, το γέλιο πέφτει σύννεφο, με τις αναφορές στον Otakuσμό να αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Fullmetal Alchemist Brotherhood, ep5.
Ό, τι είπε ο Loke από επάνω. Ως τώρα, ένα από τα καλύτερα επεισόδια, αν όχι το καλύτερο.

Posted Image

#2451 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 04 May 2009 - 15:28

Τελείωσα το special A, συμπαθητικό θα έλεγα περνας ευχάριστα το χρόνο σου και τρελό γέλιο η hikari :wooi2:.
Πήγα να ξεκινήσω Clannad έφαγε drop στο 5ο επεισόδιο αν και εχω ακούσει καλά λόγια για το afterstory απλά το βαριόμουνα τόσο πολύ που δεν τα κατάφερα....
Drop το skip beat δεν ξέρω μου φάνηκε ότι να ναι...
Drop και το GTO,πολύ πλάκα απλά μετά απο το 10 επεισόδια σα να το βαρέθηκα μπορεί να επανέλθω.

Τέλος άρχισα το D.Gray-man,είμαι στο 5ο επεισόδιο έχω μείνει με πολύ καλές εντυπώσεις για να δούμε.

"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#2452 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 04 May 2009 - 17:32

Drop το skip beat δεν ξέρω μου φάνηκε ότι να ναι...

Σε ποιο επεισόδιο το έκανες drop;
Θα σου συνιστούσα να του δώσεις ακόμη μια ευκαιρία πάντως.Τα πρώτα επεισόδια φαίνονται αργά/βαρετά/"meh" σε πολλούς αλλά η σειρά απογειώνεται μετά από λίγο.Νομίζω περίπου στα ep6-7 θ'αρχίσει να σου αρέσει(at least that's what happened with most of its fans) if you give it another shot.:thatsit:

2s9p2fs.jpg

#2453 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 04 May 2009 - 19:01

Εγω αρχισα μερικες σειρες και αφτασα στα εξης επεισοδια
K-ON: (επισοδιο 5) πολυ χαλαρο, περναει ευχαριστα η ωρα
Bounen no Xamdou: (επεισοδιο 2) ωραιο ανιμε με πλοκη/δραση
Basquash: (επεισοδιο 5)καλο ανιμε, εχει καλη υποθεση και διακρινεται για το animation του
Higepiyo: (επεισοδιο 5)κραταει 5 λεπτα αλλα ειναι αρκετο για να λυθεις στα γελια
AstroFighterSunred: (επεισοδιο 6)ωραιο, γελιο σε μερικες σκηνες,τπτ το ιδιαιτερο προς το παρον
FMA Brotherhood: (επεισοδιο 5) καταπληκτικο,ανταποκρινετε στις προσδοκιες μου

#2454 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 May 2009 - 19:03

Τέλος άρχισα το D.Gray-man,είμαι στο 5ο επεισόδιο έχω μείνει με πολύ καλές εντυπώσεις για να δούμε.

Επειδή βλέπω ότι έχεις την τάση να κάνεις drop:congrats: για να μην κάνεις το ίδιο και σ' αυτό, ήθελα να σου πω ότι έχει λίγα fillers διάσπαρτα. Από το 40 μέχρι το 50 περίπου έχει τα χειρότερα, το lulubell arc. Μετά η σειρά δεν έχει καθόλου fillers, είναι πολύ πιστή στο manga και γίνεται πολύ καλή. Αν σου άρεσε ήδη, τότε λογικά θα σου αρέσει παρα πολύ μετά τα fillers.

Posted Image

Posted Image

#2455 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 04 May 2009 - 19:16

Είδα το Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo - Rescue Wings. Τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε κακό, ούτε καλό. Μικρό όμως, οπότε φεύγει αμέσως...

Κατά τα άλλα σε αυτά που είχα προστέθηκαν (και επέζησαν) από τη νέα season:
Marie & Gali ep1, Shibawanko ep2 (αν το βλέπεις πιωμένος σίγουρα θα είναι καλύτερο:P), Basquash! ep4, FMA 2009 ep5 (άντε να παίρνουμε φωτιά!), Higashi no Eden ep3 (μάλλον η έκπληξη της season για μένα), Higepiyo ep4, Mainichi Kaasan ep2.

Επόμενο στη λίστα, μάλλον το White Album.

Posted Image

#2456 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 04 May 2009 - 20:16

ξεκίνησα το night wizards [μ'αρέσει μέχρι τώρα -3ο ep]
και συνεχίζω σταθερά τα K-on[είναι ευχάριστο,αλλά πιστεύω υπερεκτιμάται]
και Tayutama[τρελαίνομαι για το σχεδιασμό,η υπόθεση ψιλοενδιαφέρουσα].
είδα και τα encore του Ichigo Mashimaro και το 1ο ova [απίστευτα όπως και τα υπόλοιπα eps-αν κ τ είδα στ ισπανικά,πάλι καλά ξέρω κάτι ψιλά και έβγαζα νόημα xD]
άφησα on hold τα witchblade [μετά το 13 ήταν raw -.-'], noir [τα είχα κατεβάσει dubbed] και sekirei [λόγω κακής ποιότητας εικόνας =( ]
on hold έχω αφήσει και τα gundam 00,full metal panic και soul eater λόγω ατυχήματος με τον εξωτερικό ='[

#2457 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 05 May 2009 - 18:30

Σε ποιο επεισόδιο το έκανες drop;
Θα σου συνιστούσα να του δώσεις ακόμη μια ευκαιρία πάντως.Τα πρώτα επεισόδια φαίνονται αργά/βαρετά/"meh" σε πολλούς αλλά η σειρά απογειώνεται μετά από λίγο.Νομίζω περίπου στα ep6-7 θ'αρχίσει να σου αρέσει(at least that's what happened with most of its fans) if you give it another shot.:thatsit:

Μου φαίνεται στο 5ο επεισόδιο το έκανα drop,θα το έχω υπόψιν όταν βαρεθώ-τελείωσω το D.Gray-man για μια δεύτερη ευκαιρία^^

Επειδή βλέπω ότι έχεις την τάση να κάνεις drop:congrats: για να μην κάνεις το ίδιο και σ' αυτό, ήθελα να σου πω ότι έχει λίγα fillers διάσπαρτα. Από το 40 μέχρι το 50 περίπου έχει τα χειρότερα, το lulubell arc. Μετά η σειρά δεν έχει καθόλου fillers, είναι πολύ πιστή στο manga και γίνεται πολύ καλή. Αν σου άρεσε ήδη, τότε λογικά θα σου αρέσει παρα πολύ μετά τα fillers.

Ε με παρεξήγησες :tensai:,τα συγκεκριμένα ανιμέ που έκανα drop είναι πάνω του μετρίου αναμφισβήτητα,απλά επειδή είμαι καινουργιός στο χώρο και υπάρχουν υπερβολικά πολλα ανιμέ για να δώ και δεν έχω τόσο πολύ χρόνο (ήδη το έχω παρακάνει ....:congrats:) θέλω ανιμέ που πραγματικά θα με κάνουν να ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο εεε τα συγκεκριμένα ήταν ευχάριστα απλά.... και thx για το info στο D.Grey^^
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#2458 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 05 May 2009 - 21:06

Τελειωσα το Bokura ga ita καλο ηταν αν και υπερβολικα μελο για τα γουστα μου σε καποια σημεια η Nanami μου θημισε τη Risa και γενικα ολη η σειρα μου θημισε lovely complex στο πιο δραματικο ισως γι'αυτο δεν μου αρεσε και τοσο επισης με εκνευρισε λιγο και η συμπεριφορα του Yano με τον Takeuchi που ενω κυνηγουσαν(ο Take περισοτερο)την ιδια κοπελα μετα απο κανα δυο περιεργα βλεματα που εριχναν ο ενας στον αλλο συμπεριφεροταν σαν να μην εγινε τιποτα.
Τεσπα τωρα βλεπω Honey & Clover καλα το OP τα σπαει πρεπει να τα'κουσα καμια 10 φορες.

#2459 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 06 May 2009 - 10:58

Τελειωσα το Bokura ga ita καλο ηταν αν και υπερβολικα μελο για τα γουστα μου σε καποια σημεια η Nanami μου θημισε τη Risa και γενικα ολη η σειρα μου θημισε lovely complex στο πιο δραματικο ισως γι'αυτο δεν μου αρεσε και τοσο επισης με εκνευρισε λιγο και η συμπεριφορα του Yano με τον Takeuchi που ενω κυνηγουσαν(ο Take περισοτερο)την ιδια κοπελα μετα απο κανα δυο περιεργα βλεματα που εριχναν ο ενας στον αλλο συμπεριφεροταν σαν να μην εγινε τιποτα.
Τεσπα τωρα βλεπω Honey & Clover καλα το OP τα σπαει πρεπει να τα'κουσα καμια 10 φορες.

Lol!!!
Με την ιδια σειρα τα ειδα κι εγω αυτα τα 3.

Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκα κοινα σημεια σε bokura ga ita και lovcom.
Το ενα προσπαθει να ειναι ακρως ρεαλιστικο, στην αρχη(anime) τουλαχιστον και πολυπλευρη αναλυση των σχεσεων με αμφιλεγομενες αποφασεις των πρωταγωνιστων, ενα το αλλο ειναι πιο απλο, ενα ζευγαρακι χαχα-χουχου, τι ωραια που περναμε, αντε και λιγο στην αρχη παιζει ρολο και το κομπλεξ στην ιστορια:P:P

#2460 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 May 2009 - 16:35

Astro fighter Sunred Completed: Φοβερη σειρα με παρα πολυ γελιο και καταπληκτικους χαρακτηρες (vamp-samaaa). Kριμα που τελειωσε αλλα ευτυχως θα εχουμε season2.

Shuffle Completed: Eιχε αρχισει αρκετα καλα με ωραιο harem/ ecchi στη μεση με κουρασε λιγο αλλα απο κει και εως το τελος αλλαξε στυλ (ψιλο κλασικο για harem) και σοβαρεψε αρκετα.

+αλλα 27 check linku if u care