Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2476 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 00:51

εγώ βλέπω το Full metal Panic Fumoffu (επ 9/15) και πραγματικά εχω λιώσει στα γέλια..ειδικά τα πρώτα επεισόδια ειναι απίστευτα,Sousuke-chidori τρελό διδυμο!!:P
Μια ερώτηση μόνο..εχει καμια σχέση με το κανονικό Full Metal Panic?!?

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2477 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 01:31

Εγω παλι ξεκινησα το shaman king..Μεχρι στιγμης(3 επ) λεει αρκετα..Εχω κατεβασει την εκδοση των soldats και η εικονα ειναι σχεδον αθλια..Επλιζω να καλυτερεψει αργοτερα:cry5::cry5:..

#2478 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 03:49

εγώ βλέπω το Full metal Panic Fumoffu (επ 9/15) και πραγματικά εχω λιώσει στα γέλια..ειδικά τα πρώτα επεισόδια ειναι απίστευτα,Sousuke-chidori τρελό διδυμο!!:P
Μια ερώτηση μόνο..εχει καμια σχέση με το κανονικό Full Metal Panic?!?

Synopsis

It's back-to-school mayhem with Kaname Chidori and her war-freak classmate Sousuke Sagara as they encounter more misadventures in and out of Jindai High School. But when Kaname gets into some serious trouble, Sousuke takes the guise of Bonta-kun - the gun-wielding, butt-kicking mascot. And while he struggles to continue living as a normal teenager, Sousuke also has to deal with protecting his superior officer Teletha Testarossa, who has decided to take a vacation from Mithril and spend a couple of weeks as his and Kaname's classmate.

Suggested Order of Viewing
Full Metal Panic!
Full Metal Panic? Fumoffu
Full Metal Panic! The Second Raid
Full Metal Panic! The Second Raid OVA

ένας φίλος μου είχε πει ότι το fumoffu είναι άσχετο με την κανονική εξέλιξη της υπόθεσης και απλά μας δείχνει σκηνές από τη σχολική ζωή των ηρώων.σαν πολλά ovas ή κάτι παραπλήσιο.
ελπίζω να βοήθησα :nod2:

#2479 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 13:53

Καλά την είχα ψιλιαστεί τη δουλειά γιατι το fumoffu δεν έχει ουτε σειρά ουτε σενάριο ουτε τπτ και μπαίνουν και κάτι χαρακτήρες απο το πουθενά..αντε καρφί λοιπόν για Full metal Panic και second raid :wooi2::joyful: ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

#2480 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 14:36

Spice & Wolf

Not bad, not bad. Ενδιαφέρον η Horo (όχι & τόσο ο Lawrence, δυστυχώς) & θα ήταν κάπως κάπως υποκριτικό να έλεγα "βάλτε της κάνα ρούχο!". ;)

Και το γεγονός ότι τελείωσα οικονομικά κάνει τη σειρά να έχει κάποιο inherent ενδιαφέρον by default, χεχ.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#2481 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 19:24

ειδα το πρωτο επ. Hidamari no Ki, που βασιζεται σε δουλεια του Tezuka Osamu...
πολυ καλο ανιμε, και αν σκεφτεις οτι ειναι του 2000 και μεχρι τωρα εmεινε unsubbed,
καμμια φορα τα fansub groups εχουν λαθος προτεραιοτητες :P
προσευχομαι να τελειωσουν αυτη την φορα...

#2482 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2009 - 21:40

τέλειωσα το kimikiss pure rouge με πολύ κλάμα :nanana:
και μετά για να έρθω στα ίσα μου είδα τα ova του ichigo mashimaro :hahaha:

edit: τέλειωσα και το kirepapa αχχχχχχχχχχχχχ:wooi2: [άμα δε σας αρέσουν τα yaoi μην κάνετε τον κόπο :P ,αλλά αν σας αρέσουν Βουρ!]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mysticismlover: 10 Μάιος 2009 - 03:52

#2483 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 11:37

Tokyo Underground (επ:7/26) ωραίο φαίνετε μέχρι τώρα..τίποτα το απίστευτο, αλλα σε γενικές γραμμές σε κρατάει ευκολα και ας είναι η υπόθεση κομματάκι οτι να'ναι!Shonenia καλοφτιαγμένη, μονο για τις μάχες έχω ενα μικρό παράπονο αλλα υποθέτω οτι πιο μετά θα φτιάξουν και αυτές

#2484 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 11:41

Nodame Cantabile ( 6/23) : ευχαριστο, αστειο, και χαλαρωτικο... :Blissfull:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2485 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 16:17

Μια αναπάντεχη Κυριακάτικη επίσκεψη, οδήγησε στο να δω μέσα σε λίγες ώρες το Final Approach! Πολύ ευχάριστη σειρά, μικρής διάρκειας, που με έκανε να γελάσω αρκετά!
Είναι μία Anime νεανική κομεντί, με εξωφρενικές καταστάσεις, έξυπνο fan service, πολύ χιούμορ και μία προσέγγιση σε ένα θέμα που πρέπει να αποτελεί όντως προβληματισμό για την σύγχρονη Ιαπωνική νεολαία: Το "προξενιό" και οι γάμοι σκοπιμότητας γενικότερα. Αν και το μήνυμα που περναει τελικά δεν είναι αυτό που θα αναμέναμε εμείς οι δυτικοί, εντούτοις έκανα μία σκέψη: Αντικαθιστώντας την λέξη "προξενιό" από άλλες, βλέπουμε ότι τελικά υπάρχει και στις δικές μας δυτικές κοινωνίες το αντίστοιχο, και μάλιστα σε πολλές μορφές, μόνο που εμείς το έχουμε ωραιοποιήσει και δε το καλούμε έτσι.
Γενικά, μια πολύ καλή σειρά για να περάσετε την ώρα σας ευχάριστα.

#2486 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 17:12

the 08th MS team (2/12):Παρα πολυ καλη ova, must για τους mecha fans.

qzMHWHd.png

#2487 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 22:46

Tελείωσα το Ookiku Furikabutte και ξαναέπιασα το Soul Eater αυτή την περίοδο.

Ookiku Furikabutte:
Ξεκίνησε χλιαρά αλλά το θέμα (baseball) με έκανε να συνεχίσω να το παρακολουθώ. Ξεχωρίζει γιατί είναι αρκετά ρεαλιστικό (που σημαίνει όχι fastball των 160 χιλιομέτρων την ώρα και όχι 5 homerun ανά αγώνα και πληθώρα στοιχείων γύρω από το άθλημα), γιατί έχει απλό αλλά σταθερής (άνω του μετρίου) ποιότητας σε κάθε επεισόδιο σχέδιο και χρήση ασυνήθιστων γωνιών(μέσα από τα μάτια του catcher, πίσω από την πλάτη του pitcher) για την απεικόνηση του αγώνα. Οι χαρακτήρες συμπαθέστατοι, αλλά το σενάριο του anime αποτελεί εισαγωγή στην ιστορία που συνεχίζεται στο manga. Έχει όμως πολλά θετικά στοιχεία παρά το ότι είναι ημιτελές. Παρουσιάζει τους χαρακτήρες του με πραγματικές εφηβικές ανησυχίες και προβλήματα, χωρίς υπερβολές αλλά χωρίς να λείπει και το χιούμορ.
Δε ξέρω αν θα το πρότεινα σε κάποιον που δεν έχει ιδέα για baseball ή αντιπαθεί να βλέπει sports σε anime καθώς παραπάνω από τα μισά επεισόδια δείχνουν αγώνες. Αρκετά σημαντικό βρήκα το ότι ένας αγώνας διαρκεί περίπου 6 επεισόδια. Ουσιαστικά έδειχνε το match λεπτό προς λεπτό.
Γενικά πολύ καλό anime που αξίζει για όποιον θέλει να δει ένα ρεαλιστικό sports anime.

Soul Eater: Γέλιο και δράση στον ύψιστο βαθμό με ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Όχι κάτι να το πάρεις στα σοβαρά, όμως. Στα συν οι σκηνές που όλη η συμμορία είναι μαζεμένη. Δένουν πολύ ωραία σαν παρέα οι κεντρικοί χαρακτήρες.

#2488 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2009 - 23:33

ξεκίνησα seirei no moribito [3ο ep] .αρκετά ενδιαφέρον μέχρι στιγμής και μου αρέσει που ο σχεδιασμός του όπως και η κεντρική ηρωίδα διαφέρουν από τα περισσότερα anime.
τέλειωσα και το ikoku ikoroi romanta [2ovas].μου άρεσε :nbleed: με έχει πιάσει yaoi mania αυτό το πσκ :hahaha:
πήγα να ξεκινήσω και το dear boys.αλλά το έχω στα γαλλικά :terror2:

ΥΓ. αν έχει κανείς link από torrent για αγγλικούς υπότιτλους στο dear boys ας κάνει έναν κόπο να μου το στείλει

#2489 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 14:23

Χθες τελειωσα το Gungrave καταπληκτικη σειρα με πολυ δραση και μερικους πολυ κουλ χαρακτηρες Brandon/Harry/Bear Walken/Lee/Bynji Kugashira οι οποιοι δεν ειναι μονο ποζερια αλλα αναπτυσσονται εξαιρετικα.
Μου αρεσε ιδιαιτερα ο συνδιασμος αμερικανικων και ιαπωνικων στοιχειων,η σειρα στο μεγαλυτερο μεει γκανστερικη ταινια στα καλυτερα της ενω δραση(μαχες Brandon/orgmen/superior)ειναι εντυπωσιακες.
Ολα τα λεφτα ομως ειναι η ιστορια Brandon/Harry οπου βλεπουμε την αρχη της φιλιας την ανωδο τους στην οργανωση την προδοσια την πτωση απο την κορυφη και τελος την καθαρση των δυο πρωταγωνιστων και ολα αυτα παρουσιαζονται με εξαιρετικο τροπο,πραγματικα φοβερη σειρα.
Τωρα τελειωνω το Mai-Otome 23/26 ep μετρια σειρα και κατα την γνωμη μου κατωτερη του Mai-Hime τα δυο τριτα της σειρας ειναι βαρετα στο μεγαλυτερο μερος του με ελαχιστη δραση και αγωνια ενω αν εχεις δει και το προηγουμενο ξερεις περιπου τη να περιμενεις οποτε και ελαχιστες εκπληξεις.
Απο το 17 και μετα αρχιζει και μπαιρνει μπρος αλλα ειναι καπως αργα(το προηγουμενο τουλαχιστον βελτιονωταν αρκετα απο τη μεση και μετα)εκει η εξελιξεις ειναι ραγδαιες και με μπολικη δραση αλλα και παλι τιποτα το ιδιαιτερο ειδικα αν εχεις δει το προηγουμενο.

#2490 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 15:05

Έδωσα άλλη μια ευκαιρία στο ef-A Tale of Memories. Έφτασα μέχρι το 5ο. Τελικά, μετά το 1ο επεισόδιο λέει. Δεν είμαι του rοmance, αλλά είμαι της άποψης ότι πρέπει να βλέπω λίγο απ'όλα... έτσι, για ενημέρωση.

Δημοσιευμένη  εικόνα