Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2416 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 10:08

Τώρα έχω πρόγραμμα να δω κάτι ξεκάρφωτο (chobits), μετά το remaster του Dallos που ανακάλυψε ο Dante.

remaster του Dallos ??? που link

μόλις χθες είδα το Cosmos Pink Shock , το είχα δει σε μια σελίδα που πρότεινε παλιά ξεχασμένα ova και είπα να το δω ... μετά είδα και την συζήτηση εδώ και λέω δεν παίζει XDDDD
τεσπα είναι ένα μικρό χαριτωμένο OVA προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το character design κρίμα που δεν υπάρχει καλύτερη ποιότητα πουθενά :(

κατά τα άλλα έχω ξεμείνει από υλικό και αναγκαστικά βλέπω μόνο Gintama >_<
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2417 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 12:41

Demon City Shinjuku
Wicked City

...pure 80s horror. 80-τίλα forever λεμε!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2418 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 13:58

Demon City Shinjuku
Wicked City

...pure 80s horror. 80-τίλα forever λεμε!

Indeed I totally agree.
Και ξέρεις ποιος τα σκηνοθέτησε αυτά ε...
Ο ίδιος που αργότερα έκανε και τα ninja scroll και vampire hunter d bloodlust. Θεούλης λέμε. :) (μαζί με αρκετά ακόμη πλάκα πλάκα όπως τα cyber city oedo, midneyght eye gokku και κάποια ακόμη που δεν μου έρχονται τώρα.)

Κάποτε ξέραν να σκηνοθετούν ρε γμτ.. Άλλη φάση τα 80s αλλά να που παίζαν και τέτοιοι αξιόλογοι σκηνοθέτες μέχρι και στο horror/cult genre. :nod:
Για να βγει κάνα τέτοιο movie πλέον ούτε στον ύπνο μας στο genre.

@noname , Καλό το pink shock indeed και μένα μου άρεσε, τώρα όσο αφορά το Dallos, θα το βρεις σε dvd vobs στο asiandvdclub.org
Μα καλά πως μπορείς να ξέμεινες από υλικό, εμένα μου φαίνονται ατελείωτα αυτά που θέλω κάποτε να δω. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 24 Απρίλιος 2009 - 15:04

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2419 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 15:02

Και Nadesico ε; Χμμμμ.

Μην διστάζεις. Δες το! Και μόνο για πρωτότυπη σεναριακή ιδέα αξίζει πολύ! Και ρίχνεις και το γέλιο σου!

:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#2420 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 15:20

Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka Osaka

Βλέπω Azumanga Daioh....

PS: "I smelled a f@rt that wasn't mine"

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2421 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 18:17

RiDeLub, καλωσήρθες στο club! :P

FLAG, 1ο επεισόδιο. Φαίνεται πολύ καλό κι από το πρώτο ακόμη. Η ιδέα να βλέπει ο θεατής τα πάντα από τη σκοπιά της κάμερας προτότυπη και ενδιαφέρουσα.

Αλλά... ήταν ανάγκη να μπλεχτεί meccha;;;;;:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2422 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 19:13

RiDeLub, καλωσήρθες στο club! :P
FLAG, 1ο επεισόδιο. Φαίνεται πολύ καλό κι από το πρώτο ακόμη. Η ιδέα να βλέπει ο θεατής τα πάντα από τη σκοπιά της κάμερας προτότυπη και ενδιαφέρουσα.
Αλλά... ήταν ανάγκη να μπλεχτεί meccha;;;;;:uhh:

Σιγά, και μένα δεν μου αρέσουν τα mecha, αλλά εδώ ούτε με πείραξε. Πρώτον δίνει εντελώς αλλού βάση η σειρά και ελάχιστο στην δράση και τα mecha που λες, και εκτός αυτού πιο πολύ την αίσθηση τανκ-υπερόπλων της σήμερον εποχής δίνει παρά κάτι του μέλλοντος. Είναι περίεργα γυρισμένη και πρωτότυπα η σειρά πράγματι ειδικά στο θέμα κάμερας, βέβαια εγώ γι'αυτό την λάτρεψα, αν και ξέρω πως πολλούς θα τους ζάλιζε ή θα τους φαινόταν γενικώς κουραστικό.

Watching :
Welcome to the nhk (11/24)
Πολύ καλά και ευχάριστα όλα μέχρι εδώ, μουσική ωραία, αν και με ένα "υπερβολικό" concept otakuness (even for me that is way too weird-υπερβολικό), αλλά δεν παύει να έχει τα καλά του, το γέλιο του και λογικά θα αρέσει σε πολλά γούστα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2423 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 22:00

ξεκίνησα το Akazukin Chacha και το Gintama έγινε instant drop για χάρη του ^^
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2424 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 23:27

Αρχισα το Basquash! αλλα απογοητευτηκα οταν εμαθα οτι ειχαν βγει μονο 3 επεισοδια!:(

#2425 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 01:29

ξεκίνησα το Akazukin Chacha και το Gintama έγινε instant drop για χάρη του ^^

Akazukin Chacha is the story of a young witch, ChaCha, who lives with her master Seravi on Mt. Mochimochi. She is young and impressionable, but not the brightest of students (her magic never seems to work quite right).

Meet Louise, a budding magician. The students at the Tristein Academy call her "Zero Louise", due to her current record of zero successes with magic.

i see a pattern here... :hahaha:

[On-topic]
ok, ένα γρήγορο update.
- KimiKiss Pure Rouge (02/24): Συμπαθητικό φαίνεται. Ωραίο character design. Κλασσικά εκείνος θα ερωτευθεί την Mao-neechan, μιας και μένουν στο ίδιο σπίτι αλλά δεν είναι blood-related... :yawn2:
- Ride Back (12/12): Τί σαλάτα anime ήταν αυτό?? Pointless και meaningless. Χάρη του έκανα και το είδα ολόκληρο... :madtodeath:
- Zero no Tsukaima III (04/12): Το ήξερα ότι από ecchi/tsundere/comedy/romance/action anime που ήταν τα Ι & ΙΙ, μετατρέπεται σε oppai anime στο ΙΙΙ, αλλά θα συνεχίσω να το βλέπω... :sleepy:
Το highlight της σειράς ήταν μακράν το τελευταίο επεισόδιο του II, όταν ο Saito την είδε Leonidas!! :nanana: :P
- Druaga no Tou (aka Tower of Druaga) (02/12): Έριξα τρελό γέλιο στο 1ο ep, με τις σκηνές που διακωμωδεί άλλα anime και RPGs. Από το 2ο ep, το main plot φαίνεται ψιλο-μάπα αλλά βλέπουμε...
- Gintama (12/???): Είπα να ξεκινήσω και εγώ αυτό το διαβόητο Gintama. :P Μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά θα έλεγα. Maybe, λίγο πιο πολύ από το Hayate no Gotoku (gomen Nagi-sama :P ). O Tama, πάντως, έχει πιο πολλή πλάκα από τον Sadaharu... :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 26 Απρίλιος 2009 - 04:23

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2426 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 09:46

μολις τελειωσα την τανια ναρουτο...το bonds λεω...αλλη μια μουφα ταινια ναρουτο....

#2427 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 10:25

Aρχισα το Tentai Senshi Sunred / Astro Fighter Sunred
Εχει πολυ γελιο, και οχι μονο, μιλαμε ειναι πολυ ρεαλιστικο που το ευχαριστιεσαι αφανταστα
Αυτο το anime το παω πααααρα πολυ!
Το προτεινω σε οσους αρεσουν οι villains και συχενονται τους "αγαθους/φλωρους" πρωταγωνιστες

#2428 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 12:55

Και πολλά χρόνια έχουνε περάσει μην έχοντας το δει

Samurai Champloo

Άργησα αλλά χαλάλι

#2429 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 13:02

Και πολλά χρόνια έχουνε περάσει μην έχοντας το δει

Samurai Champloo

Άργησα αλλά χαλάλι

wtf!!!!:oo:
τι timing είναι αυτό!κ εγώ χθες το ξεκίνησα :hahaha:

#2430 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 12:50

ΟΚ, είδα Chobits. Κάτι από Blade Runner σε Anime μου έφερε. Βλέπετε ευχάριστα, αν και το τέλος ψιλομπάζει. Θεωρώ έξυπνη την αλλαγή της σειράς στο μέσο της. Αλλαξε όταν έπρεπε. Το μόνο "κακό" της, τα πολλά αναπάντητα θέματα που αφήνει με την κατάληξή της.
Η σειρά είναι άριστη για να την δουν μαζί ζευγαράκια, "πονεμένες" καρδιές ή ο οποιοσδήποτε θέλει να περάσει τον χρόνο του, χωρίς να γκρινιάξει ότι τον πέταξε μετά.