Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2431 Ferian

Ferian

Nique Le Systeme

• Members
  • 183 posts

Posted 29 April 2009 - 15:42

μολις τελειωσα την πρωτη σειρα τ Higurashi no naku koroNi και μπορω να πω οτι μαγευτηκα αρκετα για να αρχισω κ την δευτερη! στην αρχη νομιζα οτι ηταν οτι ποιο ακυρο υπαρχει αλλα I Love psycho style anime... συνεχιζοντας επιασα το ολο θεμα και μ'αρεσε πολυ! οσο για το Opening... υπεροχο :)
Posted Image
Au fond d' mon coeur Il reste encore un espoir

#2432 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 30 April 2009 - 09:37

Ξεκίνησα το Tengen Toppa Gurren Laggan. Έχω φτάσει στο 4ο μέχρι στιγμής επεισόδιο. Ομολογώ πως είναι πολύ καλό. Παρ'οτι δεν είμαι πολύ του mecha εντούτοις αυτό με τραβάει. Mόνο και μόνο για τους ήρωες που έχει αξίζει κάποιος να το δει. ( Η Yoko ήταν ένας λόγος που το ξεκίνηση ASAP :nbleed:) Αναμένονται με αγωνία τα υπόλοιπα επεισόδια.
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#2433 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 30 April 2009 - 11:13

ξεκινησα το skip beat επ.19 καλο anime αλλα πολυ υπερτιμημενο νομιζω...

#2434 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 30 April 2009 - 13:17

ξεκινησα το skip beat επ.19 καλο anime αλλα πολυ υπερτιμημενο νομιζω...

το ανιμε χάνει πάρα πολύ σε σχέση με το μάνγκα.Εδώ εγώ που είμαι huge skip beat fan και το τελευταίο επεισόδιο το βρήκα άθλιο.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2435 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 30 April 2009 - 14:04

πριν λίγο καιρό έκανα recover τα χαμένα αρχεία από το Legend of the Galactic Heroes και το επιτέλους το συνέχισα και το τελείωσα ... και επιτέλους μπορώ να πώ πως είδα ένα anime να ξεπερνά το Evangelion 11/10 !!!

επίσης τελείωσα το Training with Hinako άλλο ένα επικά καμένο OVA που αναρωτιέσαι γιατί το βλέπεις αλλα το παρακολουθεις ως το τέλος XDDD 7/10

now is Macross time ΧD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2436 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 April 2009 - 15:37

επίσης τελείωσα το Training with Hinako άλλο ένα επικά καμένο OVA που αναρωτιέσαι γιατί το βλέπεις αλλα το παρακολουθεις ως το τέλος XDDD 7/10

Το είδα και εγώ, αλλά τί τσατσιά κάνανε με τη διάρκεια του OVA...

It’s not even 24 minutes. The DVD consists of:

1) First “episode” (where she introduces herself) - 6:35
2) Second, daily “episode” - 3:07
3) Various mini videos of her doing one exercise from a particular view, or just counting. These last maybe 30 seconds each.

Given the amount of animation contained within, they must’ve finished it in an afternoon. Half of the second episode’s 3 minutes is the ending.

Source: Sankaku Complex

btw, ήταν no. 1 σε πωλήσεις στο ιαπωνικό Amazon την 1η εβδομάδα κυκλοφορίας... :frozen:
Posted Image
Posted Image

#2437 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 02 May 2009 - 09:17

Μόλις τελείωσα το cowboy bebop...... τι είπες τώρα δεν έχω λόγια :wooi2:..... καταπληκτικό!!!Ειδικά η μουσική το απωγειώνει!!!
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#2438 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 02 May 2009 - 09:57

Μολις αρχισα το Bamboo Blade 08/26 και μεχρι στιγμης ειναι διασκεδαστικο

#2439 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 02 May 2009 - 14:08

με το που τελείωσα το samurai champloo [καλό,αλλά τα τελευταία eps με χάλασαν πολύ]
ξεκίνησα tayutama [απίστευτος σχεδιασμός αν κ η υπόθεση δεν μ τρέλανε μέχρι στιγμής],
K-on! [πλάκα έχει =) ]
και noir [αλλά το έχω dubbed και μου τη δίνει =/ ]

Edited by mysticismlover, 02 May 2009 - 17:06.

#2440 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 May 2009 - 17:35

Βλέπω Mononoke και Claymore

Claymore: επ 17- διασκεδαστικό, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, ξύλο, ξύλο, ξύλο

Mononoke: είμαι στο επεισόδιο 7, μέχρι στιγμής μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, πραγματικό έργο τέχνης όσο αφορά το animation και κατά τ' άλλα πολλοί συμβολισμοί και πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, ειδικά η ιστορία στα επεισόδια 6-7 είναι τέλεια. Συνεχίζω με αργούς ρυθμούς για να το απολαύσω! :wooi2:

#2441 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 02 May 2009 - 18:04

K-ON σταθερα βλεπω.
Αρχισα και το Air Gear.καλο φαινεται
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2442 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 May 2009 - 19:09

ειμαι touch επεισοδιο 60...θεε μου τι ανιμε ειναι αυτο το ενα σοκ μετα το αλλο...must see οπωσδηποτε.μονο τα σχεδια με χαλανε λιγο αλλα οκ...εχει πολυ υποθεση και ζουμι.

#2443 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 May 2009 - 23:34

K-ON σταθερα βλεπω.

Κι εγώ εκεί, K-On!.

Ευχάριστο αν και όχι τίποτα το καταπληκτικό, ότι πρέπει για να χαλαρώνω το βράδυ. Και το ED απλά τα σπάει, και το τραγούδι & ειδικά το video-clip.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#2444 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 04 May 2009 - 00:15

Μολις τελειωσα το Bamboo Blade διασκεδαστικη σεικρα με πολυ γελιο πραγματικα συμπαθησα σχεδον ολους τους χαρακτηρες με ιδιαιτερη προτιμηση στους Tama-chan την αρχηγο Kirino αλλα και το διδυμο Miya Miya και Dan-kun(πολυ γελιο ειδικα η ξαφνικες αλλαγες στην συμπεριφοα της Miyako)ελπιζω να βγαλουν και δευτερη σεζον πιστευω αξιζει.
Σειρα παιρνει το Sayonara, Zetsubou-Sensei εχω ακουσει πολυ καλα λογια γι'αυτη τη σειρα και ελπιζω να δικαιωση της προσδοκιες μου.

#2445 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 May 2009 - 00:22

fma 05: κατευχαριστημενος με τη καινουργια σειρα

shuffle 22: κοιτα που στο τελος τα βρηκε με αυτη που ηθελα και εχει σοβαρεψει πολυ.

+ ενα καρο αλλα απο τα ongoing (check sig).