Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2176 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 11:21

dont like SS on this one. mayugenjo dropped Hyakko? 1st time reading it.
btw είδα και τα Prayers και Young GTO, ψιλοχάλια και μέτριο αντίστοιχα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sunday: 13 Φεβρουάριος 2009 - 11:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2177 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 13:22

3 επεισοδιάκια από Kurenai

Ε εντάξει έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον πρέπει να κάνουμε προσευχές να δούμε καμιά εξαιρετική σειρά..

Τέσπα αρχή είναι θα δείξει η συνέχεια. Βέβαια δε καταλαβαίνω το λόγο που στο ARC είναι μέσα στα υποψήφια για best commedy...

#2178 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 13:40

3 επεισοδιάκια από Kurenai

Ε εντάξει έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον πρέπει να κάνουμε προσευχές να δούμε καμιά εξαιρετική σειρά..

Τέσπα αρχή είναι θα δείξει η συνέχεια. Βέβαια δε καταλαβαίνω το λόγο που στο ARC είναι μέσα στα υποψήφια για best commedy...

Το Kurenai για best commedy...
αφου δεν εχει καν κωμικά στοιχεια...
Μαλλον ηθελαν να βαλλουν και ενα anime με λολι...
Αλλα τοτε γιατι δεν εβαζαν το Strike Witches που ειναι και ποιοτικο?:hahaha:

Πλακα πλακα εχω δει αρκετες λαλακιες στα βραβεια του ARC

#2179 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:20

Τελειωνω το Wolf's rain και ξεκινησα το Saint Seiya για να ξεφυγω λιγο απο την κουλτουρα και τα βαθια νοηματα. Μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι βλεπεται αρκετα ευκολα. (απο το δευτερο επεισοδειο ο ηρωας παιρνει μερος σε τουρνουα με μονομαχιες!!!) και εχουμε αλλα 200 επεισοδεια...
Το σχεδιο με θυμησε λιγο Yu Yu HakuHso αλλα οι μαχες προς το παρων ειναι χαμηλοτερου επιπεδου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2180 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 08:37

Honey x Honey Drops
ευχαριστη εκπληξη... ειναι shoujo anime, και φαινεται απο τα σχεδια και απο την συμπεριφορα ολων των αρσενικων char.
απο την αλλη ομως εχει μερικες πολυ τολμηρές σκηνες και fanservice, πολυ ασυνθηστο για ανιμε του ειδους του...
και η χαζουλα - μαζοχα πρωταγωνιστρια ειναι ολα τα λεφτα:nbleed:
απορω πως μου ειχε ξεφυγει τετοιο διαμντι

Saiunkoku Monogatari
εξαιρετικη fantasy σειρα με setting που θυμιζει αρχαια Κινα...
απο τα πρωτα επεισοδεια εχω κολλησει, και ειναι 2 seasons με 39 επ η καθε μια, αρα θα χω να βλεπω για καιρο...

#2181 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2009 - 12:40

αφου δεν εχει καν κωμικά στοιχεια...

Eπεισόδιο σε στυλ musical.Ο περίεργος τρόπος ομιλίας της Murasaki και γενικά οι αντιδράσεις της στον έξω κόσμο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aboumonkey: 16 Φεβρουάριος 2009 - 13:31

#2182 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 10:07

monster...Είδα το 1ο επεισόδειο...και πιστεύω θα με κερδίσει όπως τo death note...:orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2183 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 13:55

monster...Είδα το 1ο επεισόδειο...και πιστεύω θα με κερδίσει όπως τo death note...:orly:

Kαι τα 2 ειναι φανταστικα anime, αξιζει να τα δεις ολα τα episodes

Λοιπον εγω βλεπω μετα απο suggestions baccano! , speed grapher και απο horror anime διαλεξα το ghost hound, ολα καταπληκτικα

#2184 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 16:50

Azumanga Daioh 5-19. Αμάναμαναμαναμαν! Τί κάψιμο ειν'τούτο! Το κεφαλάκι μου πονάει και η φωνή της Chiyo δε λέει να ξεκολλήσει! :blurah5: Σήμερα θα δω τα τελευταία και τα specials/extra/whatever they are. Προβλέπω να κοιμάμαι για 2 24ωρα για να συνέλθω μετά...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2185 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 17:16

Είχα πολύ καιρό να κάνω post εδώ I'll try to be short αν και όλο και θα ξεχάσω μερικά :
Spoiler:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2186 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 00:27

Μολις τελειωσα το bounen no xam'd και δεν εχω λογια να το περιγραψω!Απο soundtrack,animation,plotline μεχρι χαρακτηρες ειναι τρομερο! Μπαινει ανετα στο top 5 (και στην κατασταση που ειμαι μπορει να το βαλω και πρωτο!) Τα τελευταια επεισοδια τα σπανε,ισως χρειαζοταν λιγο περισσοτερη δραση σε καποια σημεια.Παντως η αλληλουχια απο τις παραλληλες ιστοριες δενει καταπληκτικα!

#2187 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 09:11

Γυριζω στα παλια και βλεπω berserk. Τι anime και αυτο!! Αιμα, Αιμα, Αιμα !!!....

#2188 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 09:19

Είμαι στο 7 επεισόδιο του monster...απίστευτο,......Πιστεύω ή υπόλοιπη εξέλιξη να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα...Από το πρώτο επεισόδιο φάνηκε ότι θα με κέρδιζε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2189 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 09:35

επιτέλους βρήκα χρόνο να δώ λίγα anime T_T
Inuyasha that is :P τα 10 πρώτα επεισόδια πήγαν χαλαρά αν και επιδί έχω συνηθίσει στο Ranma που ήταν κωμωδία στο Inuyasha μου φαίνεται περίεργο που παιθένει κόσμος ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2190 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 11:38

Εγω παλι ειμαι κολλημενος αυτη την περιοδο με monster (44/72) kαι μετα πιανω το genshiken.Kαι μετα το ξερω 8α σας ακουστει καπως 8α κανω μια παυση :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα