Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2146 lexalkon

lexalkon

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 03 February 2009 - 23:46

Casshern Sins (Τι παραπάνω να ζητήσει κανείς;:wooi2:)
Mobile Suit Gundam 00 S2 (Μια απ' τα ίδια:wooi2:)
Kemono no Souja Erin
Soul Eater
Druaga ~The Sword of URUK
Bounen no Xamdou
Bleach

Κάποια στιγμή πρέπει να συνεχίσω/τελειώσω και τα:
Tytania
Tales of the Abyss
Mouryou no Hako
Chaos Head
Ōkami-Fansubs
Ōkami IRC channel
_________
'Cause Wolves don't bite... They Fansub.

#2147 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 February 2009 - 00:46

αρχισα white album και kiss x sis.

Το πρωτο πολυ ωραιο love story, ψιλο κολησα να πω την αληθεια.

το 2ο ειναι ..... FABULOUS, αμα σας αρεσουν τα echhi (eχμ καντε το τα extreme echhi δειτε το asap!)

και συνεχιζω τα υπολοιπα ongoing (link at my sig)

#2148 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 04 February 2009 - 01:41

Εγω τελειωσα την πρωτη season Gundam 00 και ξεκινησα την δευτερα
Ειναι η πρωτη σειρα Gundam που βλεπω και μου αρεσει υπερβολικα πολυ, ειδικα απο το επεισοδειο 17 και μετα εκτοξευεται στα υψη. Η δευτερη season εχει αρχισει πολυ καλα και υποσχεται πολλα(εκανα και ριμα :P)

Posted ImagePosted Image

#2149 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 February 2009 - 11:41

gundam 00 S2 13/25 :Η σειρα απο την αρχη της πρωτης season δε θεωρησα οτι ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.Τα επισοδια 17-25 της πρωτης season ηταν πραγματικα ωραια, μετα τα 17 σχεδον αδιαφορα πρωτα.Τωρα η δευτερη season εχει ξεκινησει σε ανωτερα επιπεδα απο την πρωτη, αλλα εξακολουθω να μη θεωρω τη σειρα τιποτα το ιδιαιτερο.Μεγαλο ατου της σειρας το σχεδιο και οι μαχες, μειονεκτημα οι αντιπαθιτικοι χαρακτηρες

tengen toppa gurren lagann 7/25 :Δε με απογοητευσαν τα πρωτα επισοδια, αλλα δε με ενθουσιασαν κιολας.Αν δεν υπηρχε ο kamina για drop θα ειχε παει.Εχω ακουσει οτι απο εκει και μετα σοβαρευει, αλλα θα δουμε

digimo adventure 47/55 (τα υπολειπα δεν υπαρχουν σε sub) :Ειδα τα 47 επισοδια σε 2 μερες και μου αρεσαν περισσοτερο απο οταν ημουν μικρος, πραγματικα ωραια σειρα, κριμα που οι επομενες season (με εξαιρεση το digimon adventure 2) δεν εχουν καμια σχεση με αυτην.

qzMHWHd.png

#2150 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 February 2009 - 12:52

Αυτόν τον καιρό τελείωσα το Tekken Guren Toppa Lagann.Αρχικά δεν μου πολυάρεσε αλλά από το 15 επεισόδιο και μετά δεν το χόρταινα! Απίστευτο
Spoiler:

Από κει και πέρα soul eater.... Τα τελευταία επεισόδια είναι παρακμή αλλά δεν θα αργήσει να εντυπωσιάσει ξανά...........

Edited by Phantom Duck, 04 February 2009 - 17:43.
Spoiler tag inserted

#2151 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 04 February 2009 - 13:21

DEATH NOTE for the 2nd time ..Και Βάση 88..Το παράγγειλα από ένα μαγαζί στην Αθήνα
Posted Image

#2152 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 February 2009 - 16:52

τώρα είμαι περίπου στη μέση της σειράς του 1983 Maeterlink's Blue Bird.

Βλέποντας την, λέω: κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει. Βλέπω στα credits:

Character design: Leiji Matsumoto
Planning: Yoshinobu Nishizaki

Μαλιστα στο 12ο επεισοδιο εμφανιστηκε το διαστημοπλοιο Αργώ!

Για αυτό μου θυμίζει κάτι από Galaxy Express και ειναι τοσο σουρρεαλιστικη. Βασίζεται και σε θεατρικό έργο στις αρχες του 20ου αιωνα. Τετοιες σειρες πλεον δεν προκειται να γυριστουν, πόσο μάλλον να προβληθουν στην τηλεοραση. Τέτοιες σειρές πρέπει να πιάνουν οι fansubbers.

Edited by Petran79, 04 February 2009 - 17:06.

#2153 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 04 February 2009 - 18:01

ΕΙδα το Air Gear!!!!
φανταστικο, καταπληκτικο, συγκλονιστικο, απιστευτο,φοβερο, ....ενα ανιμε το οποιο δν πρεπει να χασετε
ΤΟ ειδα και μαρεσε τοσο πολυ που θελω να δω κιαλλα επεισοδια, δυστυχως σταματαει αποτομα αλλα οσα επεισοδια διερκεσε ημουν ευχαριστημενος, με 100 το αριστα του βαζω 1000

Edited by Sora, 04 February 2009 - 18:52.

#2154 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 04 February 2009 - 18:47

Συνεχίζω το One Piece ,είμαι γύρω στο 176.Πραγματικά το Skypie Arc μπορεί άνετα να συγκριθεί με τις καλύτερες στιγμές του HxH.
Spoiler:

#2155 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 06 February 2009 - 20:00

Ξεκινησα το Wolf's Rain το οποιο μεχρι στιγμης φαινεται παρα πολυ καλο. :riiight:
(ο δημιουργος του εχει γραψει και το σεναριο του Cowboy Bebop, ενα ακομα θετικο στοιχειο που με προσελκυσε)

Posted Image

#2156 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 06 February 2009 - 20:10

Ξεκινησα το Wolf's Rain το οποιο μεχρι στιγμης φαινεται παρα πολυ καλο. :riiight:
(ο δημιουργος του εχει γραψει και το σεναριο του Cowboy Bebop, ενα ακομα θετικο στοιχειο που με προσελκυσε)

Και η μουσική in both cases είναι courtesy της Yoko Kanno. :awww::wooi2:
Άπαιχτα osts.:kill4u:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2157 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 06 February 2009 - 22:12

συνεχιζω ακαθεκτος το one piece. ειμαι στο 288 και μετα απο τα fillers επιτελους δραση.(ειδα μεσα σε λιγοτερο απο μηνα απο το 131 εως το 288. το χα αφησει για να δω το naruto)
shippuden το χω παρατησει καπου στο 20(σταματησα για να συνεχισω one piece). ωραιο φαινεται
bleach επεισοδιο 1 (ναι!!!) πολυ ενδιαφερον....shinigami!
xxxHolic: καπου στο 6 ...περιμενω να δω που το παει
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2158 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 06 February 2009 - 22:24

Utawarerumono . Επιτέλους ένα άνιμε με πολλά και έντονα χρώματα . Είχα βαρεθεί να βλέπω μουντά και σκούρα χρώματα οπότε αυτό το άνιμε είναι ότι πρέπει. Βοηθά βέβαια το ότι κατέβασα την 1080p από THORA , αλλά και πάλι το άνιμε είναι πολύχρωμο.

Μου αρέσει αρκετά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2159 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 06 February 2009 - 23:09

τελείωσα το Dennou Coil, μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! βασικά, ψιλοστεναχωρήθηκα όταν τελείωσε γιατί ήθελα και άλλο!! Πρέπει πάντως, να είσαι κ λίγο "παιδί" για να το ευχαριστηθείς πραγματικά. Τα επεισόδια που σε άλλες σειρές θα μου φαίνονταν fillers, εδώ τα απόλαυσα περισσότερο ίσως και από τα άλλα.
τελείωσα και το Strawberry Panic, για να περναει η ώρα με κάτι εύπεπτο αλλά αξιοπρεπές, τις μαύρες ημέρες της εξεταστικής. Αα, και το πρώτο girls' love για μένα..
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#2160 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 11 February 2009 - 23:23

currently watching Gankutsuou and Seto no Hayanome
το πρωτο εξαιρετικο,
το δευτερο οτι πρεπει για να χαλαρωνω απο το πρωτο.

1345977285497_zps066ae44a.jpg