Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2206 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 posts

Posted 21 February 2009 - 19:14

Hmm...Girls Bravo!(1st season)

Κανονικα θα το'χα δει μεχρι τωρα αλλα ολο κατι προκυπτει.

Posted Image

#2207 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 21 February 2009 - 21:26

Gintama 1-17:Ημουν ανάμεσα σε αυτό και σε Slayers,τελικά είδα από σπόντα το πρώτο επεισόδιο και αποφάσισα να το συνεχισω.Βλέπεται (υπερ)ευχάριστα ,οι χαρακτήρες έχουν πολύ ενδιαφέρον,και τα συνεχή references έχουν πολύ γέλιο.Μακάρι να συνεχίσει έτσι ή και καλύτερα.

Ηetalia Axis Powers 1-4: Αυτό και αν προτείνεται για easy watching.Αναμένουμε το ep με τον Ελληναρα! : P

#2208 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 21 February 2009 - 23:59

Ηitman reborn 119 - απροσδοκητα ωραιο

Blade of the immortal 1 - γουσταρω αιμα

Blood+ 31 - αλλα 19 επ

Michiko to hatchin 15 - απιστευτη σειρα

Xam'd Lost Memories completed - must see
Posted Image
Posted Image

#2209 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 22 February 2009 - 02:57

currently watching Gintama:hahaha: Gin...gin......gint-t-t..tttama :hahaha:
πολυ γελιο αυτο το anime, στην αρχη το παρεξηγησα αλλα τελικα ειχα αδικο...απο τα πιο αστεια anime με υποθεση και λιγο δραμα και action...απο ολα εχει ο μπουφες

#2210 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 February 2009 - 03:12

Είδες που στα έλεγα;:congrats:Κάποια anime θέλουν τον χρόνο τους. Και που να πας παρακάτω.:wooi2:

Εγώ τώρα βλέπω Saikano και Samurai champloo. Το πρώτο με ζορίζει πολύ στο να το τελειώσω. Το χω φτάσει ως το 7 επεισόδιο και δεν με τραβάει καθόλου να το δω. Τέτοιο πράγμα έχω να το πάθω από το Black lagoon 2. To Samurai champloo αντίθετα το βρίσκω πιο πολύ του γούστου μου. Το προχωράω σταθερά.

Edited by Nighteyes, 22 February 2009 - 04:12.

Posted Image

Posted Image

#2211 Violet.Darkness

Violet.Darkness

Starting...

• Members
  • 21 posts

Posted 22 February 2009 - 03:19

μετά απο καιρόοοοοο αρχισα και πάλι....

τώρα βλέπω το Claymore..
είμαι ακόμη στο 2ο επεισόδιο αλλα μου φαίνεται καταπληκτική σειρα!!
μετά απο 24 επεισόδια θα ενημερώσω!

επίσης θέλω να δω το Hetalia... πρέπει να είναι κορυφαίο!

#2212 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 22 February 2009 - 03:22

μετά απο καιρόοοοοο αρχισα και πάλι....

τώρα βλέπω το Claymore..
είμαι ακόμη στο 2ο επεισόδιο αλλα μου φαίνεται καταπληκτική σειρα!!
μετά απο 24 επεισόδια θα ενημερώσω!

επίσης θέλω να δω το Hetalia... πρέπει να είναι κορυφαίο!

ειναι ωραιο . για μετα καλο θα ηταν να διαβασεις το αντιστοιχο μανγκα .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2213 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 February 2009 - 03:23

currently watching Bokura ga Ita
nice, just what I was looking for.
αν και, το έχω πιάσει λίγο μονότερμα, και με κουράζει.

gogogogogogogogo Yannoooooooooooooooooooo

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2214 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 22 February 2009 - 18:12

Μόλις τελείωσα το BECK πάρα πολύ ωραίο anime αν και στα πρώτα επεισόδια δεν είναι τόσο ωραίο μετά απογειώνεται.
Απο τα λίγα anime που δεν ήθελα να τελειώσει.
Posted Image
Posted Image

#2215 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 23 February 2009 - 00:07

Ήθελα να γράψω εδώ και κανα δύο βδομάδες αλλά δεν είχα τον χρόνο (επειδή έβλεπα anime μάλλον...) :P

Aim for the Top! 2: Diebuster (6/6)
Αρκετά διαφορετικό από το 1ο Gunbuster, το οποίο μου άρεσε περισσότερο. Να φανταστείτε, από το πρώτο επεισόδιο κόντεψε να φάει drop αλλά το συνέχισα μιας και είναι GAINAX και ξέρω πλέον ότι αργούν να μπούνε στο νόημα...
Anyway, μέτριοι χαρακτήρες οι οποίοι αποκτούν κάποιο char development αλλά δεν ξεπερνούν τις προσδοκίες. Φουλ cheesyness με τα "BUSTAAAAAAAH.... BEEEAAAAAM!!!" και "INAZUMAAAA KIIIIIIIICK". Άπειρες αναφορές στο original Gunbuster και σε άλλα anime της GAINAX, όπως NGE, End of Evangelion και FLCL. Ευχάριστη έκπληξη το aftermath μετά το finale.
Συνιστάται μόνο αν το δείτε καπάκι μετά το Gunbuster.

Ride Back (5/12)
Το ξεκίνησα να το βλέπω επειδή το έπιασαν να το fansubbάρουν οι Frostii, αλλά μου φαίνεται μάπα...
Το σενάριο φουλ στα cliche, χλιαρή δράση, μονομαχίες χωρίς ενδιαφέρον, και το character design της πρωταγωνίστριας και της κολλητής της το βρίσκω απαίσιο.
Not recommended.

Shakugan no Shana (24/24)
Gekijouban Shakugan no Shana (The Movie)
Shakugan no Shana II (24/24)
Shana is mai waifu (Kenny ©)!!!!11 :wooi2:
EDIT: :oo: Μόλις ανακάλυψα το αρμόδιο thread...
Το λάτρεψα αυτό το anime! Το σενάριό του, το cast των seiyuu (Shana:Kugimiya Rie, Alastor:Ehara Masashi, Marjorie Doe:Nabatame Hitomi, Marchosias:Iwata Mitsuo), το OST, τις μάχες, τα romance κομμάτια, το χιούμορ...
Άντε να δούμε αν θα βγει το φθινόπωρο και το III... :nanana:

Zero no Tsukaima (4/13)
Αποφάσισα να συνεχίσω με J.C. Staff και το δίδυμο των seiyuu Kugimiya Rie και Hino Satoshi.
Καλούτσικο φαίνεται, όχι όσο το Shakugan no Shana, αλλά έχει περισσότερο γέλιο και fanservice.

Edited by Erebos, 23 February 2009 - 01:28.

Posted Image
Posted Image

#2216 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 23 February 2009 - 01:55

Μολις ειδα το 5 Centimeters per Second επικο

:Crying2:
Posted Image

#2217 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 February 2009 - 12:00

Βλέπω τώρα τη σειρά του 1977 Monarch: The Big Bear of Tallac , ιαπωνιστί Seton Doubutsuki: Kuma no Ko Jacky, από το Nippon Animation.Εννοείται πως θα διαβάσω και το βιβλίο (κάποτε....).

Από το πρώτο επεισόδιο θυμίζει έντονα τις σειρές WMT και πιστεύω να είναι μια απο τις καλυτερες που θα δω.

Γλώσσα Γαλλικά και σε VHS, όπως τον παλιό "καλό" καιρό.

#2218 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 February 2009 - 14:15

Ξεκίνησα το Clannad προχθές και έχω δει το μισό++ παρά τον περιορισμένο μου χρόνο.

Ρε. :nod::nod::nod:

Απίστευτο δέσιμο κωμωδίας και δράματος, η ιστορία που εξελίσσεται από πίσω είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας ΕΙΔΙΚΑ Η ΘΕΑ FUKO.

FUKO LIKES STARFISH. :nanana:
Πραγματικά ενθουσιάστηκα, άντε να δούμε το υπόλοιπο μισό, την ταινία (?) και τη 2η σίζον.

Πέρα από Clannad, τα εξής ongoing; Maria†Holic, Gintama, Usavich, Soul Eater.
Και Chi αν και το πάω απελπιστικά αργά, it doesn't matter though.

HnH5aB0.jpg

#2219 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 24 February 2009 - 00:59

Μόλις είδα το Jin-Roh (aka "Jin-Roh: The Wolf Brigade"), σε σενάριο του Mamoru Oshii, σκηνοθέτη των δύο ταινιών Ghost in the Shell μεταξύ άλλων. Ταινία του 2000, σκηνοθεσία του Hiroyuki Okiura.

Πολύ δυνατά πολιτικά (και όχι μόνο) μηνύματα, καλό, αλληγορικό και ανοιχτό σε ερμηνείες σενάριο και αξιοπρεπή production values, αν και τα τελευταία σίγουρα δεν εντυπωσιάζουν. Πολύ ατμοσφαιρικό, με μουντά χρώματα και ρεαλιστικό character design, λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, σε μια όχι-και-τόσο-εναλλακτική πραγματικότητα (χωρίς πάντως sci-fi στοιχεία).

Θεωρείται "προσωπική" δουλειά του Oshii και νομίζω ότι αυτό φαίνεται (αν μη τι άλλο, από τη δυσκολία ερμηνείας). Λέγεται ότι ήθελε για χρόνια να τη γυρίσει, αλλά δεν τον άφησαν να τη σκηνοθετήσει ο ίδιος.

Και πάμε σε όσα δε μου άρεσαν: Τα 90 λεπτά της ταινίας κυλούν γρήγορα, αλλά δε συμβαίνουν και πολλά κατά τη διάρκειά τους. Αποτέλεσμα είναι στο τέλος της να μη γνωρίζω τους χαρακτήρες όσο θα ήθελα και να έχω μια αίσθηση κρύα και άψυχη, την ίδια που μου άφησαν και άλλα έργα του Oshii. Τουλάχιστον το ίδιο το τέλος είναι δυνατό και αξιομνημόνευτο.

Ως σύνολο θα τη χαρακτήριζα μέτρια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναδώ και θα την καταλάβω περισσότερο. Σε πολλούς δε θα αρέσει, αλλά μια θέαση την αξίζει στα σίγουρα.

————————

Μια που το 'φερε η κουβέντα, αν ποτέ αποφασίσετε να (ξανα)δείτε το πρώτο (και καλύτερο :nerd:) Ghost in the Shell του 1995, προτιμήστε την αυθεντική βερσιόν και όχι την επανέκδοση του 2008 με το (χαζό) όνομα "Ghost in the Shell 2.0". Το δεύτερο αντικαθιστά κάποιες σκηνές του πρωτότυπου με 3D γραφικά, αλλά μια που η αντικατάσταση είναι μερική το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει συνοχή. Επίσης αλλάζει τα χρώματα προς το χειρότερο και μειώνει τη λεπτομέρεια κάποιων σκηνών. Ορίστε ένα συγκριτικό link όπου οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Και τα δύο υπάρχουν σε Blu-ray rip.

#2220 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 24 February 2009 - 23:01

Ξεκίνησα με μεγάλες προσδοκίες το welcome to the NHK

είδα τα 5 πρώτα

Εντυπωσιάστηκα από τα 5 πρώτα, πάει μάλλον χαλαρά για το προσωπικό Hall of Fame.