Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2041 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 03:12

Ga-Rei Zero Completed: Μια σειρα που αρχισε αρκετα παραξενα και αμφιταλαντευομουνα μεταξυ του να το dropparo και να δω λιγα ακομα, τελικα επελεξα το 2ο και ανταμειφθηκα. Πολυ καλη σειρα, ωραιοι χαρακτηρες και ενω θεωρεις οτι γνωριζεις βασικα τι θα γινει, τα πραγματα εξελισσονται πολυ διαφορετικα.

αμα το δειτε υπομονη στα 3 πρωτα.

Hellsing Ultimate 5: λιγο χειροτερο απο το 4, αλλα ακομα ******. οι πιστοι προσελθετε.

Toradora 10 | Michiko no Hatchin 10 | Bounen no Xamdou 18 | Vampire Knight Guilty 11: love is in the air ~ ...

#2042 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 04:33

Ξεκίνησα το 12 Kingdoms. Ακόμα βέβαια είμαι στην αρχή αλλά μου άρεσε πολύ. Ελπίζω μόνο να μην χαλάσει αργότερα μιας που είναι πολλά τα επεισόδια. Με το που το ξεκίνησα θυμήθηκα το The Longest Journey(Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια). Μου άρεσε το σχέδιο και το σενάριο δείχνει προσεγμένο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2043 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 05:15

Ξεκίνησα το 12 Kingdoms. Ακόμα βέβαια είμαι στην αρχή αλλά μου άρεσε πολύ. Ελπίζω μόνο να μην χαλάσει αργότερα μιας που είναι πολλά τα επεισόδια. Με το που το ξεκίνησα θυμήθηκα το The Longest Journey(Από τα αγαπημένα μου παιχνίδια). Μου άρεσε το σχέδιο και το σενάριο δείχνει προσεγμένο.

Πολύ καλή επιλογή το 12k, τα πρώτα 10 επεισόδια δεν μου είχαν φανεί και τρομερά (μου άρεσαν απλά όχι "wow"), μιας και όσο πάει τόσο καλύτερο γίνεται. Οπότε χλωμό να σε απογοητεύσει αν ήδη σου αρέσει. Το σενάριο είναι λογικό που είναι προσεγμένο μιας και είναι από νουβέλες και μάλιστα απ'τις πολύ καλές. (ο κόσμος εντελώς μοναδικός, όπως κάνει και Tolkien στις νουβέλες του) :)

Όσο αφορά το longest journey είναι μάλλον "εύκολα" στα top5 μου adventures ever μαζί με μερικά άλλα όπως και το Grim fandango. (snif... αναμνήσεις τι μου θύμισες)

Ontopic :

Ghost hound 22/22 finished.
Άψογα εφέ, ατμόσφαιρα και μυστήριο μπόλικο, και πολύ καλό animation (production ig ftw). Πολύ καλές ιδέες και concept αλλά έμειναν κάπως ανεκμετάλλευτα.
Spoiler:

Kurozuka 4/12 :
Πολύ καλό ως τώρα πολλά θετικά στοιχεία, περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί για να συνδέσω τις εποχές. Από ατμόσφαιρα, μουσική, σχέδιο και chars πάντως είναι ακριβώς αυτό που ζητάω για το είδος του. Παρατρέχει πάντως το σενάριο ίσως να έπρεπε να έχει γίνει double episode number, 12 seems too few.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Ιανουάριος 2009 - 21:35

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2044 fivosrazor1

fivosrazor1

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 16:11

λοιπόν εγώ βλέπω ή έχω ήδη δει:
One Piece(to proto mou anime kai to agapimeno mou.apla 8eiko!!!)
Naruto(to deftero mou anime einai ligo kalo alla bazei)
Full Metal Panic(eida mia fora pou bariomoun 5 episodia leo na to teleioso kapote)
Digimon(mono ta prota 50 episodia den brisko alla :()
Fullmetal Alchemist(8eiko mexri to Lab 5 alla meta bareto.Perimeno pos kai pos to remake!!!)
Blood+(to proto anime pou stamatisa xaliaaaaaaaaaaa)
Elfen Lied(poli kalo alla to senario bazei kapos)
Devil May Cry(tipota to idiaitero alla poli porotikes action skines)
Death Note(apla 8eiko kai eksipno se anomalo epipedo)

αυτά νομίζω ίσως να ξέχασα όμως κανένα.Τώρα λέω να αρχίσω όμως Claymore,Bleach,Hellsing και Code Geass

#2045 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 21:56

Bλεπω το Death Note και ειμαι στο 28 μεχρι στιγμης παρα πολυ καλο και πορωτικο

αλλα
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Shikamaru: 03 Ιανουάριος 2009 - 10:35

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2046 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 16:17

Νow and then , here and there Επ #2 . Βλέπω ένα επεισόδιo την ημέρα διότι πολύ απλά το συγκεκριμένο άνιμε είναι τόσο ψυχοπλακωτικό που δεν μπορώ να δω και δεύτερο αν δεν περάσει χρονικό διάστημα 24 ωρών. Τρομερό βάθος χααρακτήρων και ρεαλιστική πλοκή. Ξεχάστε τις ευκολίες του Freedom όπου όλα βαίνουν καλώς και πάμε να σώσουμε την πριγκήπισα. Εδώ μιλάμε για πολύ ζόρικα πράγματα.Κάτι άλλο που μου άρεσε στο συγκεκριμένο άνιμε είναι το άκρως λιτό και μινιμαλιστικό animation. Βλέπεις δηλαδή μόνο τα απολύτως απαραίτητα και όλα τα υπόλοιπα πολύ απλά δεν υπάρχουν .
Επίσης κάτι άκρως ενδιαφέρον είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχω δει άνιμε να στηρίζεται τόσο πολύ στον ήχο όσο το συγκεκριμένο. Πολλές φορές η κάμερα σταματάει να κινείται "καδράρει" μόνο σε ένα σημείο και οι ήχοι που ακούγονται σε κάνουν να καταλαβαίνεις τι ακριβώς συμβαίνει , ενώ η κάμερα στέκει ακίνητη.
Στο άνιντιμπι το συγκεκριμένο άνιμε έχει βαθμό 8,5 , βαθμός που κατ εμέ το αδικέι. Χαλαρά 9άρι

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2047 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 16:45

Νow and then , here and there [COLOR=YellowGreen]
Στο άνιντιμπι το συγκεκριμένο άνιμε έχει βαθμό 8,5 , βαθμός που κατ εμέ το αδικέι. Χαλαρά 9άρι

8.[b]05 κοντά στο 7 actually ;P lol

τσπα

τέλως το

Fate Stay (away) Night : Ναι ... από ότι είχα ακούσει περίμενα κάτι πού καλύτερο αλλά ήταν τραγικό ωραία η Saber (tsundere char r da best ) και η μουσική ... αλλά όλα τα άλλα τπτ σενάριο από τα συνηθισμένα χωρίς καμία κορίφοση ένα χλιαρό πράμα από την αρχή ως το τέλος ... την ανάπτυξη των χαρακτήρων την θυμήθηκαν στο 20 επεισόδιο και χωρίς καμία φυσικότητα ... οι μάχες ήταν μια απογοήτευση (με τοξότες να πολεμάν με σπαθιά , rider με skils και όπλα δολοφόνου , και δολοφόνο ... έναν Samurai που συστήνεται στους αντιπάλους του πριν τη μάχη ..τραγικά πράματα ) ... α και ο πρωταγωνιστείς είναι ένας ^%&*()_ και 1/2
7/10 με το ζόρι

Currently watching Mnemosyne 3/6 χμ ώς τώρα δεν μου έχει κάνει και πολύ εντύπωση ... δεν είναι κακό απλά δεν έχει αυτό το κάτι που έκαναν GANTZ n Elfen Lied να ξεχωρίσουν ...εκτώς αμα γίνει τπτ φοβερό στα 3 τελευταία OVA
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2048 Paokara 4

Paokara 4

Anime Newbie

• Members
  • 44 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 17:43

τώρα βλέπω το vampire knight και πιστεύω ότι είναι πολύ καλό:tensai::tensai::tensai:
[SIGPIC]θέλω όλα αυτά και άλλα πολλά [/SIGPIC]

#2049 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 18:25

Kατεβασα GANTZ και αρχισα να το βλεπω απο εχτες.

#2050 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 21:18

Death Note Επ #4 . Το χα κατεβάσει εδώ και πολύ καιρό και η αλήθεια είναι ότι συνήθως δεν βλέπω τα άνιμε που αρέσουν στον πολύ κόσμο διότι πολύ απλά δεν εμπιστεύομαι τον πολύ κόσμο. Ξεκίνησα λοιπόν και μέχρι στιγμής μου αφήνει μέτριες εντυπώσεις. Σίγουρα έχει πολύ καλό animation ,που ξεχωρίζει από τα συνιθισμένα. Επίσης χρησιμποιεί πάρα πολύ καλά την τεχνική του cliffhanging μιας και σε αφήνει πάντα σε σημείο που θέλεις να δεις εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο . Ωστόσο υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λογικά λάθη στο συγκεκριμένο άνιμε. Προσωπικά εντοπίζω τουλάχιτον δύο σε κάθε επεισόδιο . Συνεχώς προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα , λογικά κενά , ασυνέχειες , λογικά άλματα και ένα σωρό άλλα λάθη που σχετίζονται με την εξέλιξη της υπόθεσης . Το ποιό χαρακτηριστικό από όλα και αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ότι
Spoiler:
. Επίσης οι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών παρουσιάζουν πάρα πολλές δικαυμάνσεις , που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Ο Κίρα πχ από την μια παρουσιάζεται σαν ο τύπος με την υπέρτατη ανλυτική και λογική σκέψη και από την άλλη υποπέφτει σε παιδαριώδη σφάλματα . Fail . Τέλος θα αναφέρω το Ruyk ο οποίος μόνο σαν χιουμορστική νότα μπορεί να ληφθεί υπ όψιν καθώς είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων χαζός πράγμα εντελώς άτοπο μιας και υποτίθεται ότι είναι ένα πλάσμα που δεν έχει τους ανθρώπινους περιορισμούς αλλά η θεϊκή του φύση του επιτρέπει να αντιλαμβάνεται τον κόσμο καλύτερα από τους ανθρώπους. Αντ αυτού δεν μπορεί καν να συλλάβει τα πολύ απλά σχέδια του Κίρα και απλά τον ακολουθεί σαν καθυστερημένος . Fail .Υπάρχουν και άλλα πολά που αμαυρώνουν την συνολική εικόνα του άνιμε , αλλά δεν θα τα αναφέρω προς το παρόν μιας και αφήνω ανοιχτή την πιθανότητα να εξαλειφθούν στα επόμενα επεισόδια .Αν κάτι δεν αντέχω στα άνιμε μυστηρίου είναι τα λογικά σφάλματα και δυστυσχώς το Death Note έχει μπόλικα. Μολαταύτα θα συνεχίσω να το βλέπω γιατί θέλω να δω πως θα τελειώσει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2051 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 22:00

Death Note Επ #4

Spoiler:

Spoiler:
... γενικά τώρα όποιο anime και να πιάσεις η γενικότερα οτιδήποτε αν θες να του βρεις αρνητικά είναι το μόνο εύκολο ...
επίσης intelligence =/= wisdom (για τον Lighto)
O Ruyk χαζός ? έκανε μια πολύ εύστοχη παρατήρηση στο πρώτο κιόλας επεισόδιο ... και όπως πιστεύω θα προσέξεις δεν ενδιαφέρετε για το σχέδιο του Lighto άλλα για τον Lighto και για να διασκεδάσει ..μην τών κρίνεις σαν άνθρωπο ...

τσπα και για να μήν βγώ τελείως Off
[b]Gin`iro no Kami no Agito
όμορφή ταινία τεχνικά άρτια αν και λίγο τα CG με χάλασαν σε ένα δύο σημεία ... Το σενάριο είναι απλό και τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει επίσης ... το δυνατό του σημείο είναι ο post apocalyptic κόσμος στον οποίο εκτυλίσσεται η ταινία και το πώς φτάσαμε εκεί ... δυστυχώς οι χαρακτήρες είναι αρκετά απλοί και τούς διαβάζεις σαν ανοιχτώ βιβλίο ... all in all αξιόλογη ταινία που μου θύμισε το Spriggan αλλά αυτό μόνο
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2052 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 10:08

Επιτέλους ξεκλεψα λίγο χρόνο τις τελευταίες εβδομάδες και είδα κάμποσες σειρές που είτε ήθελα από καιρό να δω είτε τις είχα αφήσει για κάποιο λόγο μισές παλιότερα...

• Fruits Basket - Πολύ ωραία σειρά με αρκετό γέλιο και cool χαρακτήρες. Κρίμα που δεν υπάρχει 2η season.
  • Ouran Koukou Host Club - Καλό κι αυτό αλλά... δεν με έπεισε!! Με όλα αυτά που είχα ακούσει κατά καιρούς περίμενα κάτι παραπάνω... Τεσπά... το καλό είναι ότι βλέπετε εύκολα κι ότι όντως κι αυτό έχει πολύ γέλιο!
  • Hitsuji no Uta - Μμμμ.... Μάλιστα... Αν κρίνει κανείς ότι (τουλάχιστον εγώ) λίγα αξιόλογα πράγματα έχω δει με vampires, ήταν ενδιαφέρον, αν και λιγουλάκι αργόσυρτο...
  • 1001 Nights - Νταξ... 20 λεπτά σουρεαλισμού στη ζωή μου. Προσωπικά μ' άρεσε!
  • Hatenkou Yugi - Ένα θα πω... ψάχνω να βρω το manga για να δω τί γίνεται παρακάτω!!
  • Nodame Cantabile Paris Hen - Όχι τόσο καλό όσο η πρώτη season αλλά σίγουρα αξίζει να το δει κανείς.
  • Wellber no Monogatari (both seasons) - Πολύ χλυαρό και χαζοχαρούμενο στην αρχή για να σοβαρέψει και να δώσει ένα πολύ όμορφο και όχι τόσο ευτυχισμένο finale. Βασικά είναι από τις σειρές που "σου 'ρχεται από 'κει που δεν το περιμένεις"!
  • ef: a tale of memories - Απλά θα πω ότι μ'άρεσε πολύ.
Και ξεκίνησα να βλέπω το Allison to Lillia για το οποίο ακόμη δεν μπορώ να πω και πολλά μιας κι είμαι ακόμη στα πρώτα 2-3 επ. , καλό φαίνεται πάντως...

Αυτά... ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2053 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 22:17

GAINAX, you did it again...!! :zetsubou:

Mahoromatic S2 (14/14) finished
I <3 GAINAX x Anno Hideaki !!!
Άξια συνέχεια του 1ου Mahoromatic.
Τα πρώτα μισά επεισόδια κινούνται στα γνωστά comedy/ecchi μονοπάτια που χάραξε το Neon Genesis Evangelion με αποκορύφωση...
Spoiler:

Όλοι οι χαρακτήρες ήταν απολαυστικοί, ακόμα και οι δευτερεύοντες. (για κάποιο λόγο η Chizu-chan, όταν φώναζε μετά από κάθε 1η μπουκιά, μου θύμιζε την Izumi Konata του Lucky Star... dunno, don't ask why...)
Tην παράσταση όμως κλέβει η Minawa-chan που είναι, κατ' εμέ, ο ορισμός του moe! Όποτε έκανε κάτι (σκόνταφτε, έπεφτε κάτω, έκαιγε το φαγητό, έχανε/χάλαγε κάτι) και μετά έλεγε: "gomen nasai gomen nasai", ήμουν κάπως έτσι:
:nanana:
Φυσικά, δεν λείπουν κάποιες σεναριακές αδυναμίες που κόβουν αρκετούς πόντους από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά έχει στιγμές που θα σας ανταμείψουν πραγματικά αν το δείτε!
7,5/10

Code Geass (13/25) watching THORA's 720p releases
Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το λόγο που δημιουργήθηκε τόσο πολύ hype γύρω από αυτό το anime...
Ok,
- έχει τα ερωτήματα ηθικής περί δικαιοσύνης (που είδαμε και στο Death Note),
- έχει superpower, το Geass (ομολογουμένως, πιο πρακτικό από το να κουβαλάς παντού ένα Death Note... :P ),
- έχει εξυπνούτσικες στρατηγικές μάχης (όποιος έχει παίξει έστω και ένα Real Time Strategy, τον Zero τον έχει για πλάκα... :P ),
- έχει bishounen (για τα fangirls... :P ),
- έχει σοβαροφανές soundtrack (αν και αυτό με την τρομπέτα μου θυμίζει τον "Νονό"... :P ),
- έχει προσωπικά δράματα και background stories σε όλους τους χαρακτήρες,
αλλά αν ήταν κάποιο άλλο άσημο anime, θα είχε φάει drop. :smokingg:
6,5/10 (προς το παρόν)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2054 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 23:59

σημερα αρχισα το 5 centimeters per second.καλο φαινεται:tensai:.και επισης αρχισα Shakugan no shana(ep 5),αρκετα καλο μεχρι τωρα.θα δειξει στην πορεια...:canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2055 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2009 - 10:11

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler: ~The Door~