Black Lagoon 8 -άμα εξαιρέσουμε τις αμερικανιές όταν έρχεται η ώρα για πιστολίδι είναι απίθανη σειρά (και εδώ έχει κακούς γερμανούς
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 20 December 2008 - 14:02
Black Lagoon 8 -άμα εξαιρέσουμε τις αμερικανιές όταν έρχεται η ώρα για πιστολίδι είναι απίθανη σειρά (και εδώ έχει κακούς γερμανούς
Posted 20 December 2008 - 23:49
E καλά μπορεί να δω και το arc με τον τυπά που χρησιμοποιεί Hiten Mitsurugi.
Posted 21 December 2008 - 00:32
Όπως αναφέρεται και στο review του είναι must-see!
Posted 21 December 2008 - 01:16
Zettai Shogegi (platonic Heart) #2 Ότι να ναι κυριολεκτικά. Κοπέλες που παλέβουνε για κάποιον ακατάληπτο και ακατανόητο λόγο και σε κάθε μάχη τους σκίζονται τα ρούχα . Ecchi δεν βλέπω ποτέ ,αλλά τούτο δω έχει και martial arts μέσα ( και καλά) οπότε ίσως το συνεχίσω . Επίση ςδεν το βλέπει κανένας οπότε ας του κάνω τη χάρη να το δω εγώ.
Freedom #5 Αύριο θα το τελειώσω. Πολύ καλό animation , πολύ σφιχτοδεμένη πλκοή χωρίς να πλατειάζει . Μακάρι να τελειώσει ικανοποιητικά
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 21 December 2008 - 01:22
Welcome to the NHK finished
Πολύ καλή σειρά, αρκετά καλό char. develop. και πολύ κουλό αλλά ωραίο story. Όσο προχώραγε γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρον. Τελικά ήταν καλύτερο απ' ότι περίμενα αλλά με άφησε με ένα κενό κάπου. Δηλαδή κάτι σαν να μην έχει ολοκληρωθεί....
Πολύ θετικό το ωραίο opening... XP
Chi's sweet home (40)
~<3~
One Piece (381)
Τέλειωσε το TB, fillers τώρα... =(
Rosario + Vampire capu2 (11)
2 eps ακόμα...
Το capuchuu μου που είναι? :S
Tengen Toppa Gurren Lagann finished
Πολύ mecha.... Και υπερβολή σε όλα του τα σημεία. Μετά το 8 σκεφτόμουν να το dropάρω αλλά λέω δε βαριέσαι... (δεν έχω dropάρει ακόμα τίποτα, τώρα θα dropάρω?) Τελικά το τέλειωσα, δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε, είχε και πάνω του και τα κάτω του, αλλά :
Evangelion at school (7 νομίζω)
w00t?
Vampire Knight finished
Χάρη για ένα φίλο μου. Ίσως να δω το guilty.
Black Lagoon finished
Κατεβαίνει η s2 τώρα. Έχουμε να δούμε ακόμα. Καλοί η chars, μου την σπάει λίγο η revy αλλά τέλοσπάντων. Καλό.
Ο καλύτερος απ' όλους εκει μέσα είναι o niizk XP
Grenadier (3)
Ίσως γίνει το πρώτο μου drop.
Αλλά:
Όταν βρω χρόνο, τώρα θέλω να δω τα:
Kino no Tabi
12kingdoms
Rurouni Kenshin
Lain
Posted 21 December 2008 - 02:42
Zettai Shogegi (platonic Heart) #2 Ότι να ναι κυριολεκτικά. Κοπέλες που παλέβουνε για κάποιον ακατάληπτο και ακατανόητο λόγο και σε κάθε μάχη τους σκίζονται τα ρούχα . Ecchi δεν βλέπω ποτέ ,αλλά τούτο δω έχει και martial arts μέσα ( και καλά) οπότε ίσως το συνεχίσω . Επίση ςδεν το βλέπει κανένας οπότε ας του κάνω τη χάρη να το δω εγώ.
Αν δεν έχεις δει το Ikkitousen, δεν έχεις δει paper clothes...
H 2η season έχει πιο σοβαρή πλοκή, αν και δεν λείπουν οι ecchi-overload σκηνές...
Evangelion at school (7 νομίζω)
huh?!?
Από πού το κατέβασες?? Το anidb δεν γράφει ούτε καν fansub group...
Grenadier (3)
Ίσως γίνει το πρώτο μου drop.
Αλλά:
Damme desu...
Αν το κάνεις drop, δες τουλάχιστον το τελευταίο επεισόδιο με την τελική μονομαχία!
Best anime gunfight IMO...
So...
Στα δικά μας:
Mahoromatic 12/12
I <3 GAINAX + Anno-sama!!
Μόνη ένσταση το υπερβολικό fanservice (όπως και στο Gunbuster και στο NGE δλδ).
Πολύ συγκινητικό το τελευταίο επεισόδιο, ελπίζω και η S2 να είναι το ίδιο καλή!!
8/10
Posted 21 December 2008 - 11:09
- Bleach
Τέλειο anime. Στην αρχή δεν μου είχε κάνει εντύπωση και το πρώτο opening στην δεν μου άρεσε. Μετά, σιγά-σιγά αρχίσα να βλέπω όλο και περισσότερο Bleach, επειδή βαριόμουνα και κατέληξα να μου αρέσει. Και εφόσον έχει 25.000 seeders, καταλαβαίνεις πως είναι από τα καλύτερα.
- Gintama
Με μία λέξη και κάτι θαυμαστικά: τέλειο!! Από τα λίγα anime που με έκαναν να γελάσω. Ο Gintoki είναι πολύ αστείος, η Kagura το ίδιο και ο Shinpachi, στο επεισόδιο με την γάτα ή με το κορίτσι που πέφτει από τη σκεπη και προσγειώνεται επάνω στον Gintoki, τα «έσπασε». Αλλά δεν έχει συγκεκριμένη ιστορία. Ελπίζω να έχει κάπου στο 70+ D:
Είδα και μερικά anime με την ελπίδα να τόσο αστεία όσο το Gintama. Βέβαια, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει αυτό.
- Kateikyoushi Hitman Reborn
Μόνο το πρώτο επεισόδιο είδα μαζί με τους φίλους μου ελπίζοντας να με κάνει να γελάσω.
- Shakugan no Shana,
Πολύ ωραίο, αλλά δεν μου αρέσει που την έκαναν να μοιάζει σαν τα κορίτσια του Lucky Star. Εάν τα πρόσωπα ήταν Code Geass-στυλ θα του έβαζα 17/20.
- Tales of the Abyss
Μου αρέσει πολύ η πλοκή, αλλά ο πρωταγωνιστής
- Toradora
Τέλειο τέλειο τέλειο τέλειο.
Η εικόνα τα λέει όλα.

For I am Zero!
The man who will destroy
and recreate the world!
~ Avatar and Signature by me. ~
Posted 22 December 2008 - 06:13
δεν μπορώ να πω ότι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη απ τη μεταφορά όμως... Είχα τετοια χαρά που θα γινόαν ανιμε και ενώ δεν είναι κακό, το γέλιο που έριχνα με το μάνγκα δεν το χει, και μου την ψιλοδίνει κι η φωνή της Κιόκο. Αν δεν έχει διαβάσει κανείς το μανγκα, τότε υποθέτω πως θα το θεωρούσε πολυ καλό, αλλά χάνει.
Vampire Knight
μου πήρε λίγο αλλά το άρχισα. δεν ξετρελάθηκα κιόλας να πω την αλήθεια.
έχω ψιλοεγκαταλείψει τα updates του shipuunden τελευταία, αλλά θα το ξαναπιάσω μετά τισ διακοπέσ να χουν μαζευτεί και μερικά επεισόδια...

Posted 23 December 2008 - 10:10
Posted 23 December 2008 - 20:12
Akane-iro ni Somaru Saka ep11..... one more to go
Κannagi ep.7-8.... this girl is so uber-kawai....i just luv her
Skip Beat ep.4-6.... ειναι αυτο που λεμε "σε φτυνουν και λες οτι βρεχει"...btw πολυ καλο anime.... επισης μου αρεσει πολυ η φωνη της seiyu οταν παιρνει χαιρεκακο υφος.
Posted 23 December 2008 - 21:19
one piece (ep365)
naruto (στο latest ep και latest chapter)σκοπευω να δω και τα fillers γιατι θα εχει ιστορικα γεγονοτα
soul eater(latest ep)
Posted 24 December 2008 - 02:11
Allison to lillia 26 (complete): Μια ευχαριστη σειρα, θα συμπαθησετε χαρακτηρες, θα πειτε μπορει να βγει πολυ καλη σειρα αλλα λογο αρκετων cliche παραμενει απλως συμπαθητικη 6/10 κριμα really.
Ga-Rei Zero 10: why o why? epic battle in 11?
Vampire Knight Guilty 11: !!!!! οτι και να πω θα ριξω σποιλερ :S τα τελευταια επισοδεια ειναι πολυ δυνατα!
Fireball 1-8: crazy is crazy, me likes
Posted 24 December 2008 - 09:48
Astro Fighter Sunred ep.10-11-12..... kami-sama... please dont ever let this series end!
Captain Harlock ep.1.... όταν ημουν μικρος δεν την πολυκαταλαβαινα την σειρα γιατι την εβλεπα αποσπασματικα, οποτε τι καλυτερο απο το να την δω 20 χρονια μετα?
Posted 24 December 2008 - 09:59
είναι απλά έπος.δεν έχω να πω κάτι άλλλο! απλά δείτε το όσοι δεν τ έχετε κάνει!

Posted 24 December 2008 - 19:27
Ξεκίνησε με πολλές προυποθέσεις,τα πήγε πολύ καλά μέχρι το 20ο επεισόδειο περίπου,αλλά μετά ξεκίνησε σταδιακή κατρακύλα που κορυφωθηκε στο τέλος.
Λόγω τέλους λοιπόν...7/10
Mnemosyne 1/6 :
Είναι σε γενικές γραμμές αυτό που περίμενα:gory,μπόλικο nudity,δράση με μια τζούρα μυστηριου χωρίς να γίνεται ιδιαίτερα βαρυ.Αν συνεχίσει έτσι,θα μείνω ικανοποιημένος.
Ghost in the Shell SAC 3/26 :
Πολύ καλό μέχρι στιγμής,αρτιότατο στον οπτικοακουστικό τομέα με έχει κάνει να δω τα cyberpunk με αλλο μάτι (ναι,δεν τα συμπαθούσα ιδιαιτερα).
Πιθανότατα θα ξεκινήσω και ένα εκ των Slayers και Gintama αυτό το διάστημα.
Edited by kyoshuke, 24 December 2008 - 22:28.